Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 30/10 19:30 CosmoteSport 1
Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 30/10 19:30 CosmoteSport 1
Αφήστε τα βαφτίσια,
και πιάστε τα γαμήσια...
και πιάστε τα γαμήσια...
Οποτε δεν είχε πάρει διπλό αλλά έχασε 2-1beyes4 έγραψε:Στο καραϊσκάκης το πρώτο διπλό το ειχε πάρει η παλιά αεκ με 0-1 στο κύπελλο.Το ματς πήγε παράταση και τελικά προκρίθηκε ο γαβρος 2-1.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 30/10 19:30 CosmoteSport 1λι
Σωστά, το τελικό σκορ μετά από τα 120’ αναγράφεται ως αποτέλεσμα αγώνα.
Λύση ανάγκης δεν θεωρείται να βάλεις πχ τον Ζίβκο αριστερό μπακ ή τον Νάρεϊ δεξί μπακ, ούτε βεβαίως τον Μπίσε ως κεντρικό επιθετικό.
Λύση ανάγκης, θεωρείται να διαμορφώσεις το πλάνο ανάπτυξης επιθετικά της ομάδος αλλα και την τακτική άμυνας, με τους παίχτες που διαθέτεις για το συγκεκριμένο αγώνα.
Μην ξεχνάμε πως η ομάδα φτιάχτηκε για να έχει και μεσοβδόμαδους αγώνες στην Ευρώπη, ασχέτως αν τελικά αποκλειστήκαμε νωρίς.
Δηλαδή αν είχαμε και την κούραση ή τους τραυματισμούς της Ευρώπης, τι θα λέγαμε;
Θεωρώ πως εφόσον έχουμε ελλείψεις που δεν μας επιτρέπουν να κατεβάσουμε τον σχηματισμό που έως σήμερα βλέπαμε, αντί να πειραματιστούμε με παίχτες άλλων θέσεων κ δυνατοτήτων, θα πρέπει να δοκιμάσουμε νέο σχηματισμό.
Και το παραπάνω, θα ακουγόταν πολυ λογικό και κατανοητό, αν η ομάδα έχει δουλευτεί και με έναν δύο διαφορετικούς σχηματισμούς.
Αν όμως έχει δουλευτεί μόνο με έναν (οι τελευταίοι αγώνες δεν δείχνουν κάτι άλλο) τότε η αναφορά στις πολλές απουσίες καλό είναι να αναφέρονται απο τώρα, πριν τον αγώνα, για να προετοιμαζόμαστε.
Προσωπικά, όπως έχω δει εγώ τον ΠΑΟΚ απο τα φιλικά έως σήμερα, θα κατέβαζα (εφόσον το έχω δουλέψει όμως στις προπονήσεις) το εξής σχηματισμό:
Κοτάρσκι
Σάστρε, Ίνκα, Κουλιεράκη
Κουρτιτς, Αουγκούστο,
Νάρεϊ, Ντάντας, Φελίπε, Ζίβκο
Ολιβέιρα
Λύση ανάγκης, θεωρείται να διαμορφώσεις το πλάνο ανάπτυξης επιθετικά της ομάδος αλλα και την τακτική άμυνας, με τους παίχτες που διαθέτεις για το συγκεκριμένο αγώνα.
Μην ξεχνάμε πως η ομάδα φτιάχτηκε για να έχει και μεσοβδόμαδους αγώνες στην Ευρώπη, ασχέτως αν τελικά αποκλειστήκαμε νωρίς.
Δηλαδή αν είχαμε και την κούραση ή τους τραυματισμούς της Ευρώπης, τι θα λέγαμε;
Θεωρώ πως εφόσον έχουμε ελλείψεις που δεν μας επιτρέπουν να κατεβάσουμε τον σχηματισμό που έως σήμερα βλέπαμε, αντί να πειραματιστούμε με παίχτες άλλων θέσεων κ δυνατοτήτων, θα πρέπει να δοκιμάσουμε νέο σχηματισμό.
Και το παραπάνω, θα ακουγόταν πολυ λογικό και κατανοητό, αν η ομάδα έχει δουλευτεί και με έναν δύο διαφορετικούς σχηματισμούς.
Αν όμως έχει δουλευτεί μόνο με έναν (οι τελευταίοι αγώνες δεν δείχνουν κάτι άλλο) τότε η αναφορά στις πολλές απουσίες καλό είναι να αναφέρονται απο τώρα, πριν τον αγώνα, για να προετοιμαζόμαστε.
Προσωπικά, όπως έχω δει εγώ τον ΠΑΟΚ απο τα φιλικά έως σήμερα, θα κατέβαζα (εφόσον το έχω δουλέψει όμως στις προπονήσεις) το εξής σχηματισμό:
Κοτάρσκι
Σάστρε, Ίνκα, Κουλιεράκη
Κουρτιτς, Αουγκούστο,
Νάρεϊ, Ντάντας, Φελίπε, Ζίβκο
Ολιβέιρα
The best ability is availability!
-
Να βαλουμε ενα γκολ απο νωρις και
μετα να τους καταστρεψουμε ως εξης:

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ.-
μετα να τους καταστρεψουμε ως εξης:

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ.-
Στο πρώτο παιχνίδι ο γάβρος νίκησε 0-1pxp920 έγραψε:Οποτε δεν είχε πάρει διπλό αλλά έχασε 2-1beyes4 έγραψε:Στο καραϊσκάκης το πρώτο διπλό το ειχε πάρει η παλιά αεκ με 0-1 στο κύπελλο.Το ματς πήγε παράταση και τελικά προκρίθηκε ο γαβρος 2-1.
Στο δευτερο παιχνίδι η παλιά αεκ νίκησε 0-1
Νίκη γαυρου
Νικη αεκ
Απο εκει και περα έπαιξαν παράταση για το ποιος θα προκριθει,που ειναι αλλο καπελο.
Και στοιχηματικά πληρωσε το διπλό.
Δεν θα μαλωσουμε τωρα και γι αυτο.
Παμε να τους ξεπαρθενιασουμε.Γ@μιεται το σπίτι του κάθε ενωσίτη.
- PAOK_Antarctica
Η παράταση θεωρείται συνέχεια του αγώνα. Γι'αυτό και ο χρόνος συνεχίζει από το 90 και δεν μηδενίζει.
Το τι γίνεται στο στοίχημα δεν έχει σχέση, το στοίχημα είναι ξεχωριστό παιχνίδι με δικούς του κανόνες.
Το τι γίνεται στο στοίχημα δεν έχει σχέση, το στοίχημα είναι ξεχωριστό παιχνίδι με δικούς του κανόνες.
+1
Δεν σχολίαζα και εγώ το στοίχημα, απλά είπα πως το 1ο διπλό το πήραμε εμείς στο τηγάνι αφού η αεχ είχε χάσει 2-1
Δεν σχολίαζα και εγώ το στοίχημα, απλά είπα πως το 1ο διπλό το πήραμε εμείς στο τηγάνι αφού η αεχ είχε χάσει 2-1
Δυστυχώς ενω εχουμε παικτες να αντικαταστήσουν τις απουσιες αυτοι δεν εχουν αγωνιστικό ρυθμο. Στο παιχνιδι πρεπει να παιξουν οι πιο ετοιμοι.Τρεμω και μονο στην ιδεα να δω τον Μπισε βασικο. Καλη επιτυχια στην ομάδα
Οταν μας εχουν δεδομένους οτι θα χάσουμε τότε τους κάνουμε και τις μεγαλύτερες κηδείες.... 

Κι εμεις ομως εχουμε μια γκαυλα γι αυτο το ματς...2 σελιδες με το ζορι κι απ αυτες τα μισα σχολια για το αν καναμε εμεις το πρωτο διπλο στο καραιταβλι.
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου...παμε δυνατα...τσο και λο στα κωλοχαρτα μεσα στο μπουρδελακι τους...
Αιντε παμε λιγο να ξυπναμε.
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου...παμε δυνατα...τσο και λο στα κωλοχαρτα μεσα στο μπουρδελακι τους...
Αιντε παμε λιγο να ξυπναμε.
Τη Δευτέρα όμως να μην έχουμε καμμία αμφιβολία για το ποιός έκανε το πρώτο διπλό στη Νέα Νέα Φιλαδέλφεια 

Βλεπω και ξαναβλεπω το παστελι του Μουργκ προπερσι και το παστελι του Κουρτιτς περσι και το παστελι του Μιτριτσα και τον Γιαννικη να περιμενει τον επιτάφιο. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Εφόσον λείψει π Ζιβκοβιτς , εινσι σχεδόν σίγουρο ότι θα παιξει βασικός ο Κωνσταντελιας , δηλ ΣΝ δεν παιξει σε αυτό το ματς , τότε σε ποιο θα παιξει ;;; Και επειδή τον είχε δοκιμάσει και στην προετοιμασία , βλέπω να τον βάζει μπακ