11. Zlatan Muslimović
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
το βλεπω να μην παιζει με τη χενερβεν.....το προβλημα του ακομα συνεχιζεται!!!!!!!!!!!....την γ@μησαμε....!!!!!!!!!!!!!!!!
- ContrerasPablo
φωτη μακαρι,χλωμο το βλεπω....δες την γκαντεμια μας...απο την μια εβδομαδα το προβλημα τριπλασιαστηκε....μακαρι να παιξεις αγορι μου μουσλι..
τον βρηκα στο facebook πριν και τον ρωτησα πως ειναι το ποδι του και μου ειπε πολυ καλυτερα!
πηγα να τον ρωτισω αν θα προλαβει το ματς με την χερενφεν αλλα δεν προλαβα βγηκε εξω!!!
πηγα να τον ρωτισω αν θα προλαβει το ματς με την χερενφεν αλλα δεν προλαβα βγηκε εξω!!!
- khaledfreepaok
αυτος ειναι εχει μεσα και πρωσοπικες φωτογραφιες απο τον ιδιο αλλα και απο το παιδακι του!!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- khaledfreepaok
και η μονη που δεν καλυφθηκε απο τις μεχρι τωρα μεταγραφες. (για να γκρινιαξω και λιγο..) Γκολτζης επειγόντως.
συμφωνω....ενας γκολτζης σωζει ολη την ομαδα στις κακες τις μερες....βλεπε μπλανκο περσι και προπερσι....επισης η ελλειψη του προκαλει γκρινια κομφουζιο και δευτερες σκεψεις στην ιδια την ομαδα......πρεπει να ναι ομως ο γκολτζης καποιος που θα παιζει μαζι με τον μουσλι (να ταιριαζουν δλδ) ή καποιος που θα παιζει αντι του μπουσλι (παλι βαρυς δηλαδη φορ)? δε ξερω πραγματικα και δε θα θελα να ειμαι στη θεση των διοικουντων και του κοουτς δεδομενου και του μπατζετ που δεν υπαρχει διαθεσιμο
τωρα φιλε μου ειναι(;) αργα. ο κυβος ερριφθει.
Μενει να δουμε αν θα ναι εξαρες ή ασσοδυο.. (εκτος κι αν τσιμπησει τα ζαρια ο γκαγκατασης..)
Μενει να δουμε αν θα ναι εξαρες ή ασσοδυο.. (εκτος κι αν τσιμπησει τα ζαρια ο γκαγκατασης..)