Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- theodorsalonika
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Χρόνια πολλά αδέλφια.. υγεία ,αγαπη και πάντα χαρούμενοι..
1912
Ο ελληνικός στρατός απελευθερώνει τη Θεσσαλονίκη απ’ τους Οθωμανούς. Την ίδια μέρα οι Σέρβοι καταλαμβάνουν τα Σκόπια
1912
Ο ελληνικός στρατός απελευθερώνει τη Θεσσαλονίκη απ’ τους Οθωμανούς. Την ίδια μέρα οι Σέρβοι καταλαμβάνουν τα Σκόπια
-
- ΑποστόληςΑ
Και τις Δημητρούλες!potamda έγραψε:Καλημέρα!
Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη!
Χρόνια Πολλά σε όλες τις Δήμητρες και σε όλους τους Δημήτρηδες!
Καλημέρα σε όλους μας!
-
Καλημέρα Κόσμε,
Διπλή εορτή σήμερα για τη Θεσσαλονίκη μας: 110 χρόνια από την Απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό, ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα της νεότερης ελληνικής ιστορίας, και φυσικά ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου, του Πολιούχου Προστάτη της πόλης.
Χρόνια πολλά στη πόλη μας, που έχει γεμίσει απο καθυστερημένους, και την διοικούν, την διοικούσαν και θα την διοικούν ηλίθιοι.
Διπλή εορτή σήμερα για τη Θεσσαλονίκη μας: 110 χρόνια από την Απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό, ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα της νεότερης ελληνικής ιστορίας, και φυσικά ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου, του Πολιούχου Προστάτη της πόλης.
Χρόνια πολλά στη πόλη μας, που έχει γεμίσει απο καθυστερημένους, και την διοικούν, την διοικούσαν και θα την διοικούν ηλίθιοι.
- theodorsalonika
Δηλαδη ήπια κρυφά δύο τσιπούρα με μεζέ μετά την δουλειά...και τώρα η γυναίκα λέει πάμε για καφέ και μετά φαγητό...δηλαδή τι τραβάμε..χειρότερο και από το να βλέπεις τον μπισελβαρ να τρεχει... Θα την πάω σαρκ να καθυστερήσω πιο πολύ,μπας και ξαναπεινασω να το παίξω ανετος....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
εκει εμενα μεχρι το ΄71,στο 40ΑποστόληςΑ έγραψε:Γεια από οδό Χαλκιδικής, στη Θεσσαλονίκη!
Και βέβαια τους πρέπει σεβασμός, μεγάλος μάλιστα.theodorsalonika έγραψε:
respect!!!!
Χρόνια Πολλά στην Δήμητρα και στον Δημήτρη. Υπάρχουν αρκετοί νομίζω.
Χρόνια Ευημερίας και Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη.
- ΑποστόληςΑ
Ήρθα να δω τον πατέρα μου που είναι κατάκοιτος (97 ετών) και την οικογένεια του αδελφού μου, όπου θα μείνουμε.
- theodorsalonika
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ήρθα να δω τον πατέρα μου που είναι κατάκοιτος (97 ετών) και την οικογένεια του αδελφού μου, όπου θα μείνουμε.
Χαλκιδικής.μενω εδώ και 50 χρόνια...τυχαίο;δεν νομιζω
- theodorsalonika
Καλησπέρα αδέλφια...
1960
Σαν σήμερα
Παρουσία των βασιλέων, ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής εγκαινιάζει στη Θεσσαλονίκη το Καυταντζόγλειο Στάδιο, που θεμελιώθηκε τέσσερα χρόνια νωρίτερα, στις 26 Οκτωβρίου 1956. Την ίδια μέρα εγκαινιάζονται οι εγκαταστάσεις του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου και του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης.
1960
Σαν σήμερα
Παρουσία των βασιλέων, ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής εγκαινιάζει στη Θεσσαλονίκη το Καυταντζόγλειο Στάδιο, που θεμελιώθηκε τέσσερα χρόνια νωρίτερα, στις 26 Οκτωβρίου 1956. Την ίδια μέρα εγκαινιάζονται οι εγκαταστάσεις του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου και του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης.