ΠΑΟΚ-Αστερας Τρίπολης 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Αστερας Τρίπολης 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Kayde εννοειται διπλο [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] Να δω ποιος θα παιξει μπακ.
ΠΑΟΚ-Αστερας Τρίπολης 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πολυ σωστος ο buffalo, δεν ξερω για την αγυμνασια πχ ο Κουλιερακης φαινεται ταυρι και εχει την εκρηξη, αλλα το να πηγαινουμε σχεδον παντα δευτεροι στην μπαλα δεν το καταλαβαινω. Το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν εχουμε Ευρωπη οπως περσι, που αυτο ηταν η κυρια δικαιολογια για την φυσικη κατασταση/τραυματισμους κτλbuffalobill4 έγραψε:Η μόνη σοβαρή κριτική που μπορεί να γίνει στο σημερινό ματς όπως πήγε, είναι ότι η ομάδα είναι παντελώς αγυμναστη. Αμφιβάλλω αν κάνουν οποιαδήποτε γυμναστική οι παίκτες. Έχουμε τέλη Οκτώβρη και το 50% των παικτών αν όχι παραπάνω έχει βγάλει από τουλάχιστον 1 μυικο πρόβλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 24 Οκτ 2022, 03:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Metagrafakias
Το μονο που κραταω απο το ματς ειναι ο Κωνσταντελιας ολα τα αλλα θελω να τα ξεχασω!!!
Εγώ αν ήμουν στο γυμναστικό τημ τής ομάδας, απόψε θα ντρεπόμουν εκ του αποτελέσματος. Δεν εννοώ το σκορ αλλά το γεγονός οτι έχουμε τόσους μυϊκούς τραυματισμούς όπως και οτι με ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα και τόσα νέα παιδιά δεν μπορούμε να πάμε πρώτοι στη μπάλα με ομάδα που έπαιζε πριν 3 μέρες.
Χαίρομαι που διαβάζω ότι χθες υπήρχαν και κανονικοί γονείς στο γήπεδο και τους πέρασαν όλα όσα έκαναν κι εμάς ΠΑΟΚ στα ίδια ακριβώς τσιμέντα. Αντίθετα, αναρωτιέμαι πώς θα κάνει ΠΑΟΚ το παιδί του αυτός που καθόταν πίσω μου, γκρίνιαζε και ειρωνευόταν επί 90 λεπτά (ψέματα, έφυγε πιο νωρίς) και άφηνε και το παιδί να γκρινιάζει (!!) αντανακλώντας τη βλακεία του. Τα παιδιά δεν είναι ασπίδα κατά της μ@λακιας και αυτό θα του γίνει σαφές την επόμενη φορά. Κάτι τέτοια πετυχαίνω και δείχνω λίγη κατανόηση σε όσους κράζουν συνοπαδούς μας στις νίκες της ομάδας.
Δεν θα γράψω καθόλου για το αγωνιστικό και τα 100% δικαιολογημένα παράπονα αλλά για τον κόσμο. Από τη στιγμή που κατέβηκα από το αμάξι, και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε φετινή Τούμπα. Η φετινή Τούμπα είχε καλό κλίμα μέχρι τώρα, ακόμα και στις πίκρες με Λέφσκι και πράσινο. Χθες, ήταν λες και μπήκα στη χρονομηχανή και βγήκα στα πλέι ωχ του Μαΐου, όπου απλώς πηγαίναμε στο γήπεδο σαν ζόμπι, μουδιασμένοι και εξημερωμένοι, περιμένοντας να δούμε μια άλλη ομάδα να πανηγυρίζει στην Τούμπα. Μία νίκη δεν φέρνει την άνοιξη, δεν λέω, αλλά χθες έβγαζε μάτι. Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι που κάναμε το 1-2 και η ομάδα τράβηξε τον κόσμο όπως κατά κανόνα συμβαίνει πλέον παρά το αντίστροφο, ένιωθα ότι στην 7 ενοχλούσα τους γύρω μου με τις φωνές μου.
Άραγε η ελλαδική και θεσσαλονικιώτικη προπαγάνδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και η νοοτροπία του θεατή - ματάκια - είρωνα στραβοστόμη έχει πλέον εισχωρήσει και στο τελευταίο οχυρό της παλιάς σχολής; Μήπως είναι κάτι πιο παροδικό κι έχει να κάνει με τις επί πολλούς μήνες κλειστές κερκίδες, που κατέστρεψαν τη νοοτροπία πολλών με τον ίδιο τρόπο που την καταστρέφουν εδώ και χρόνια τα ντέρμπι χωρίς ανταλλαγές εισιτηρίων; Το σίγουρο είναι ότι τα καλά αποτελέσματα κρύβουν τις αδυναμίες αλλά στις δυσκολίες φαίνεται στα μάτια μου το εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός ότι τείνουμε να γίνουμε σαν τους άλλους: ένα πολύ μεγάλο κομμάτι πάει πλέον στο γήπεδο για να δει την ομάδα και να πάρει ό,τι μπορεί από αυτήν, όχι για να δώσει κάτι άλλο πέρα από το χρηματικό κόστος εισόδου. Όταν πάμε στο γήπεδο, είμαστε κομμάτι του παιχνιδιού θέλουμε - δεν θέλουμε και κάθε π@παριά που δραπετεύει από το στόμα μας ενώ κυλάει η μπάλα συνεισφέρει στο κλίμα που εισπράττουν οι παίχτες, όχι επειδή το λέω εγώ αλλά λόγω της φυσικής μας παρουσίας.
Αν κρατήσατε άλλη εικόνα από χθες πχ αυτή μετά το 1-2, σας ζηλεύω. Εμένα αυτό που μου έμεινε ήταν το απίστευτο μπέρδεμα στο τέλος, που οι μισοί χειροκρότησαν και οι άλλοι μισοί γιούχαραν. Κάπως έτσι πρέπει να ήταν στο Λονδίνο μετά τη Δουνκέρκη.
Δεν θα γράψω καθόλου για το αγωνιστικό και τα 100% δικαιολογημένα παράπονα αλλά για τον κόσμο. Από τη στιγμή που κατέβηκα από το αμάξι, και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα δεν θύμιζε φετινή Τούμπα. Η φετινή Τούμπα είχε καλό κλίμα μέχρι τώρα, ακόμα και στις πίκρες με Λέφσκι και πράσινο. Χθες, ήταν λες και μπήκα στη χρονομηχανή και βγήκα στα πλέι ωχ του Μαΐου, όπου απλώς πηγαίναμε στο γήπεδο σαν ζόμπι, μουδιασμένοι και εξημερωμένοι, περιμένοντας να δούμε μια άλλη ομάδα να πανηγυρίζει στην Τούμπα. Μία νίκη δεν φέρνει την άνοιξη, δεν λέω, αλλά χθες έβγαζε μάτι. Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι που κάναμε το 1-2 και η ομάδα τράβηξε τον κόσμο όπως κατά κανόνα συμβαίνει πλέον παρά το αντίστροφο, ένιωθα ότι στην 7 ενοχλούσα τους γύρω μου με τις φωνές μου.
Άραγε η ελλαδική και θεσσαλονικιώτικη προπαγάνδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και η νοοτροπία του θεατή - ματάκια - είρωνα στραβοστόμη έχει πλέον εισχωρήσει και στο τελευταίο οχυρό της παλιάς σχολής; Μήπως είναι κάτι πιο παροδικό κι έχει να κάνει με τις επί πολλούς μήνες κλειστές κερκίδες, που κατέστρεψαν τη νοοτροπία πολλών με τον ίδιο τρόπο που την καταστρέφουν εδώ και χρόνια τα ντέρμπι χωρίς ανταλλαγές εισιτηρίων; Το σίγουρο είναι ότι τα καλά αποτελέσματα κρύβουν τις αδυναμίες αλλά στις δυσκολίες φαίνεται στα μάτια μου το εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός ότι τείνουμε να γίνουμε σαν τους άλλους: ένα πολύ μεγάλο κομμάτι πάει πλέον στο γήπεδο για να δει την ομάδα και να πάρει ό,τι μπορεί από αυτήν, όχι για να δώσει κάτι άλλο πέρα από το χρηματικό κόστος εισόδου. Όταν πάμε στο γήπεδο, είμαστε κομμάτι του παιχνιδιού θέλουμε - δεν θέλουμε και κάθε π@παριά που δραπετεύει από το στόμα μας ενώ κυλάει η μπάλα συνεισφέρει στο κλίμα που εισπράττουν οι παίχτες, όχι επειδή το λέω εγώ αλλά λόγω της φυσικής μας παρουσίας.
Αν κρατήσατε άλλη εικόνα από χθες πχ αυτή μετά το 1-2, σας ζηλεύω. Εμένα αυτό που μου έμεινε ήταν το απίστευτο μπέρδεμα στο τέλος, που οι μισοί χειροκρότησαν και οι άλλοι μισοί γιούχαραν. Κάπως έτσι πρέπει να ήταν στο Λονδίνο μετά τη Δουνκέρκη.
ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδα που δεν παρατησε το παιχνιδι και καταφερε να ισοφαρισει.
Μπηκαμε ζεστα για ενα 20λεπτο οπως σχεδον σε καθε παιχνιδι.. 20-70 παρα πολυ κακη η ομαδα. Πονεσαν τα ματια μας.
Σε κακη μερα Ναρει-Νταντας και εκατσε ολη η ομαδα καθως δεν εχει ενταση σχεδον κανεις αλλος βασικος.
Εκ του αποτελεσματος, λαθος διαχειριση του παιχνιδιου απο τον Λουτσε.
Φτανει ρε Μπισε, κρεμασε τα ρημαδια τα παπουτσια ή πανε σε χαμηλοτερο επιπεδο αν θελεις να συνεχισεις
Μπηκαμε ζεστα για ενα 20λεπτο οπως σχεδον σε καθε παιχνιδι.. 20-70 παρα πολυ κακη η ομαδα. Πονεσαν τα ματια μας.
Σε κακη μερα Ναρει-Νταντας και εκατσε ολη η ομαδα καθως δεν εχει ενταση σχεδον κανεις αλλος βασικος.
Εκ του αποτελεσματος, λαθος διαχειριση του παιχνιδιου απο τον Λουτσε.
Φτανει ρε Μπισε, κρεμασε τα ρημαδια τα παπουτσια ή πανε σε χαμηλοτερο επιπεδο αν θελεις να συνεχισεις
Βοήθησε με εσύ φίλε μου και μαζί με μένα και το μεγαλύτερο μέρος του φόρουμ να καταλάβουμε. Πες μας σε ποια θέση αγωνίζεται ο Αουγκούστο.renegade έγραψε:Ρε φίλε πως πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις την οποιαδήποτε ποδοσφαιρικη κριτική όταν δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι τόσο απλό όπως η θέση που αγωνίζεται ο ντουγκλας για Παράδειγμα?papwolf έγραψε:Επειδή μου τη πέσαν όλοι οι υπέρμαχοι Λουτσέσκου κι επειδή δε γίνεται να απαντώ στον καθένα ξεχωριστά:
α) 1,8 παίρνει ο Λου και οι συνεργάτες του μαζί.
β) Ίβιτς και Μπιέλσα ήταν απλά παραδείγματα. Βάλε το ΤΔ να βρει και να φέρει προπονητή. Υπάρχουν πολλοί καλοί κι αξιόλογοι που θα έρθουν με τόσα χρήματα. Άνθρωποι που θα ακολουθούν ορθολογική ανάπτυξη παιχνιδιού και δε θα βάζουν τον Αουγκούστο στο 10, τον Μπίσε στο 9, τον Αντρίγια αρ. μπακ κατ' εξακολούθηση ενώ αποδεδειγμένα δε μπορεί εκεί, δε θα παραγκωνίζουν παίκτες και δε θα κοιμούνται στον πάγκο.
γ) Θα προσαρμόζουν τα αγωνιστικά τους πλάνα στο ρόστερ που έχουν κι όχι το αντίθετο.
δ) Άνθρωποι που θα έχουν την ελάχιστη αξιοπρέπεια να μένουν πιστοί στα λόγια και τις δηλώσεις τους. Αν δε κερδίσω είπε, θα φύγω. Δεν κερδίζεις κύριε, αναμένουμε...
Σχολίασε και τα υπόλοιπα, μη πιάνεσαι από μια φράση, έλα πες μας για τον Μπίσε στο 9 με το βάζελο, που του δούλευε όλη την εβδομάδα κι ενώ ο παίκτης έλλειπε με την εθνική του, αυτός σε ποια θέση έπαιξε?
Πες μας για το Ζίφκοβιτς σαν αριστερό μπακ. Σε δύο παιχνίδια τον έβαλε εκεί και στα δυο εκτέθηκε και στα δύο χάσαμε βαθμούς. Ήταν τόσο δύσκολο ο προπονητής μετά τους τραυματισμούς να περάσει αριστερό μπακ τον Σάστρε, δεξί μπακ το Νάρεϋ που την έχει ξαναπαίξει τη θέση κι ήταν μέτριος χθες και μπροστά του τον Αντρίγια...?
Έλα, πες μας, δώσε τα φώτα σου στους άμπαλους...
- sourmenetes
- Moderator
ΣυμφωνωMaxpaok έγραψε:Φίλε Σούρμε, αυτά έχουν γραφτεί και έχουν ξανά ειπωθεί.
Όπως θα συμφωνήσω και με τον φίλο λίγο παρά πάνω.
Μιλήσαμε για ανανέωση. Αλλά και την στήριξη των νέων με τις παλιές καραβανες που ανανέωσαν. Με σκοπό η ομάδα να μείνει εντός στόχων.
Μένουμε εκτός Ευρώπης.
Χάνουμε πόντους, χάνουμε παιχνίδια και τα στηρίγματα δεν μπορούν....
Γιατί δεν προχωρά ένα βήμα παραπάνω η λεγόμενη ανανέωση?
Γιατί θα πρέπει να μπαίνει ο μπισε?
Γιατί να μην παίρνει χρόνο ο άλλος μας φορ.
Είδαμε τον Ολιβειρα στην φάση πριν το γκολ να μην μπορεί να πηδήξει 10 πόντους να πάρει κεφαλιά! Με αυτή την επιμονή κι αυτός κινδυνεύει με θλάση....
Γιατί να μην παίρνει χρόνο στο 10 και κάποιος άλλος?
Γράφεται για κουαλιατα. Τόσοι φίλοι μιλούν για τον Ζίφκοβιτς σε μια διαφορετική θέση.
Εμα, στο κάτω της γραφής πρέπει να δούμε και κάτι άλλο.
Οφείλει να δοκιμάσει.
Και παίκτες και διάταξη.
Δεν μπορεί να χρειάζεται τόση μεγάλη ενίσχυση, δεν μπορεί όλοι αυτοί οι παίκτες μας να μην είναι ικανοί να διαχειριστούν κάποια ματς?
Οι απώλειες είναι πολλές. Δεν είναι σε ένα παιχνίδι ή σε δύο.
Θα ξανά γράψω ότι το πλάνο δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως. Και η ευθύνη βαραίνει όλο τον οργανισμό.
12 νέες μεταγραφές.
Καμία ουσιαστική ενίσχυση σε καίριες θέσεις.
Όλες με σκεπτικό της εξέλιξης.
Πρόκριση στους ομίλους.
Διεκδίκηση πρωταθλήματος.
Χάθηκαν στην μετάφραση και μείς στην ελπίδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ο λουτσεσκου έχει ένα πλάνο που δουλεύει αλλά σε κάθε ματς μέσα στην Τούμπα μας βγαίνει το λάδι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αλλάζει κάτι στο να δώσουμε παραπάνω ορμή στην ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο γυρνάμε την μπάλα συνέχεια άνευ ουσίας.
Πως θα βάλουμε γκολ;
Πως θα δημιουργήσουμε;
Γιατί να χρειάζεται και σε αυτό το ματς και ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ και ο καντουρι;
Ο ντελιας μπήκε και πάρα τα κοψίματα που εφαγε δημιούργησε αναστάτωση. Γύρισε μια σέντρα έβαλε δύσκολα στην άμυνα τους.
Πως θα βάλουμε γκολ;
Πως θα δημιουργήσουμε;
Ο ντελιας μπήκε και πάρα τα κοψίματα που εφαγε δημιούργησε αναστάτωση. Γύρισε μια σέντρα έβαλε δύσκολα στην άμυνα τους.
-
Έχουμε φτάσει σε σημείο να πανηγυριζουμε το Χ μέσα στην Τούμπα με τον αστέρα..όπως κ αν ήρθε αυτό.
Καλά που ψόφησαν οι παίχτες του αστέρα από τα σερί παιχνίδια και ισοφαρίσαμε.
Αυτή είναι η ομάδα φέτος, σκωτσέζικο ντούς.Δεν θα παραξενευτω καθόλου εάν η ομάδα βγάλει διπλό μέσα στην ΑΕΚ ενώ όλη η Ελλάδα περιμένει ότι το κοντέρ θα γράψει πολλά με λίγα.
Το μόνο που ζητώ πλέον για φέτος είναι να δω περισσότερο τους νέους παίχτες.Αλλωστε όλα αυτά τα τραβάμε στο όνομα της ανανέωσης. Τουλάχιστον ας γίνει αυτό σωστά.
Αυτή είναι η ομάδα φέτος, σκωτσέζικο ντούς.Δεν θα παραξενευτω καθόλου εάν η ομάδα βγάλει διπλό μέσα στην ΑΕΚ ενώ όλη η Ελλάδα περιμένει ότι το κοντέρ θα γράψει πολλά με λίγα.
Το μόνο που ζητώ πλέον για φέτος είναι να δω περισσότερο τους νέους παίχτες.Αλλωστε όλα αυτά τα τραβάμε στο όνομα της ανανέωσης. Τουλάχιστον ας γίνει αυτό σωστά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει. Αν εξαιρέσουμε την 1η αγωνιστική που ήρθε ισοπαλία μέσα στον Βόλο με 3-3, έφερε 0-0 με γαύρο, 0-2 με α.ρ.η. 0-0 στη Λαμία, 1-1 στη Λειβαδιά, κέρδισε 2-0 τον ΟΦΗ, έχασε 1-0 στη Λεωφόρο και έφερε 0-0 εντός με Αγρίνιο.
Κατάφερε όμως και πέτυχε 2 γκολ στην Τούμπα. Αυτά θα πρέπει να μας προβληματίσουν: Δεν είναι μόνον ότι δυσκολευόμαστε να βάλουμε γκολ, είναι και ότι το δεχόμαστε πολύ εύκολα και από οποιαδήποτε ομάδα.
ΥΓ: Επιπλέον η ομάδα είναι ξεκούραστη φέτος, ενώ ο Αστέρας μας ήρθε, εκτός από ελλιπής και μετά από 120 λεπτά κυπέλλου.
Κατάφερε όμως και πέτυχε 2 γκολ στην Τούμπα. Αυτά θα πρέπει να μας προβληματίσουν: Δεν είναι μόνον ότι δυσκολευόμαστε να βάλουμε γκολ, είναι και ότι το δεχόμαστε πολύ εύκολα και από οποιαδήποτε ομάδα.
ΥΓ: Επιπλέον η ομάδα είναι ξεκούραστη φέτος, ενώ ο Αστέρας μας ήρθε, εκτός από ελλιπής και μετά από 120 λεπτά κυπέλλου.
-
+++sourmenetes έγραψε:Ο λουτσεσκου έχει ένα πλάνο που δουλεύει αλλά σε κάθε ματς μέσα στην Τούμπα μας βγαίνει το λάδι.
Πως θα βάλουμε γκολ;
Πως θα δημιουργήσουμε;
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει. Αν εξαιρέσουμε την 1η αγωνιστική που ήρθε ισοπαλία μέσα στον Βόλο με 3-3, έφερε 0-0 με γαύρο, 0-2 με α.ρ.η. 0-0 στη Λαμία, 1-1 στη Λειβαδιά, κέρδισε 2-0 τον ΟΦΗ, έχασε 1-0 στη Λεωφόρο και έφερε 0-0 εντός με Αγρίνιο.
Το ένα γκολ ήρθε κυριολεκτικά από στατική φάση και σίγουρα δεν ήταν δουλεμένο στην προπόνηση.
Το πέναλτι είναι άλλη περίπτωση. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν άμα δεν έπαιζε μπακ ο Ζιφκο. Μπορεί και να μην γινόταν ποτε!
Μην ξεσκίζετε την ομάδα και πάτε να βγάλετε τους πάντες άχρηστους.