Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν νοειται προπονητης να μην προσαρμοζεται στις συνθηκες του καθε αγωνα, της καθε αγωνιστικης εβδομαδας, στις συνθηκες της σεζον γενικοτερα.
Πιο τρανταχτο παραδειγμα απο το Νταγκλας στο 10 ανεξαρτητως αντιπαλου δεν υπαρχει. Φαγαμε τον παπα για την χρησιμοτητα του στα "δυσκολα" ματς και την πιεση που βαζει στην 1η μπαλα αλλα για το Θεο με ομαδες οπως ο ΟΦΗ η ο Αστερας στην Τουμπα ποια η χρησιμοτητα; Και λεω παπας γιατι και αυτη η πιεση στο μυαλο μας ειναι. Μια χαρα μας διασπανε τα αντιπαλα χαφ και απλωνονται στο γηπεδο.
Το ποδοσφαιρο της ατελειωτης ανουσιας κατοχης και του να βρω το μισο γκολ αργοπεθαινει πανευρωπαικα. Το αμεσο ποδοσφαιρο της γρηγορης επιθεσης που θα βρει ανοργανωτο τον αντιπαλο ειναι αυτο που κυριαρχει.
Δυστυχως αρνειται να προσαρμοστει.
Το οτι στο ημιχρονο μπαινει πχ ο Μπισε και επι 25 λεπτα επιμενουμε να γυρισουμε ενα ματς με τον ιδιο ακριβως τροπο που στα πρωτα 45 δεν σου εχει δωσει μιση φαση, δειχνει το μεγεθος της μη προσαρμογης του.
Ειλικρινα δεν ξερω ποια μπορει να ειναι η λυση. Ραζβανοσκυλο μεχρι κοκαλο αλλα το φετινο με εχει κλονισει.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Για το ποδοσφαιρικό πλαίσιο και την φιλοσοφία του δεν μπορώ να πω κάτι.
Για παράδειγμα ακόμη και πέρσι δεν ήμουν αντίθετος στην επιμονή του για χτίσιμο, ανάπτυξη παιχνιδιού από τον τερματοφύλακα. Αν και δεν είχαμε κανέναν που να μπορεί να το υπηρετήσει εκτός του Μιχαηλίδη.
Φέτος με κοταρσκι και Κουλιερακη λέω επίσης οκ.
Αλλά το να μην μας δείχνεις κάτι άλλο σε κάποιο άλλο κομμάτι του παιχνιδιού, αυτό με στεναχωρεί.
Ή ομάδα συνεχίζει να μην έχει δυνατό σημείο τα στημένα της.
Αδυναμία στα στημένα κατά την αμυντική της λειτουργία.
Για δεύτερη χρονιά ο Ντάγκλας στο δικό του λεγόμενο 10. Λέω οκ. Προσπαθώ να διαχειριστώ την διαρκή του θέση χωρίς εναλλακτικές.
Αλλά ούτε ο ίδιος ούτε ένας από το επιτελείο του δεν έχει διακρίνει να δοθεί ρητή εντολή στον Ντάγκλας να μην πρεσσαρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα?
Για ποιό λόγο επιλέγει τον Ντάγκλας στην θέση αυτή? Δεν αντιλαμβάνονται ότι όταν ανεβαίνει τόσο πολύ ψηλά ο παίκτης μας χάνεται, αδυνατίζει ο ρόλος για τον οποίο τον έχεις επιλέξει? Αφήνοντας πίσω στο μαρκάρισμα τον αδύναμο νταντας και τον αργό Κουρτιτς. Πέρσι το έκανες και μετά έτρεχες γιατί είχες στην σύνθεση και Μιτριτσα και μπισε. Φέτος τα ψιλοκαλυπτουμε μιας που η αμυντική συμπεριφορά έχει διορθωθεί.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο καλύτερος παίκτης μεσοεπιθετικα αυτού του ΠΑΟΚ είναι ένα εξτρέμ που μπορεί να πάει μόνο ευθεία,που έχει μηδενική ικανότητα στην τριπλα και στο κοντρόλ.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ του 22-23.
Που τα αριστερά Μπακ που έχουμε κάνουν τον Σπυροπουλο που κάποτε κραζαμε Ρομπέρτο Κάρλος μπροστά τους.
Που τραυματίστηκε ο λυρατζης ( ένας προς το παρόν μέτριος Μπακ για τα στάνταρ του ΠΑΟΚ ) και μας έπιασε κατάθλιψη που θα παίζει ο σαστρε.
Θελουμε να δούμε να παίζουμε και σύγχρονο ποδόσφαιρο,που αυτή η ομάδα είναι 3 κλάσης κάτω και από την ομάδα του 13 ...που όλοι μαζί οι μεσοεπιθετικοι δεν είναι ούτε μια τρίχα από της Τιτίκας που κραζαμε
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτή η ομάδα θα που δεν έχει την μεσοεπιθετική ποιότητα που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια αν πάρει 2 κανονικά μπακ θα μεταμορφωθεί. Δεν μιλάω καν για 10αρι ή φορ.
Χθες ήταν κακοί πολλοι παίχτες ταυτόχρονα. Στο κέντρο ο Κουρτιτς προσπαθούσε μόνος του . Φυσικά και ο σβαμπ βοήθησε πολύ όταν όμως αυτοί δεν είχαν το νου τους να περάσουν καν το κέντρο . Ινγκασον Λυρατζης τσαουσης Σαστρε Ζιβκοβιτς αουγκουστο ναρει νταντας ήταν κακοί. Ο ολιβειρα χάνει το άχαστο. Τρώμε το γκολ από τριπλή μαλακια (Κοταρσκι Ινγκασον ζιβκοβιτσ )Ο τραυματισμός του Καντουρι φέρνει 45 λεπτά τον μπισε ενώ είναι μαξ για 20 . Ο κωνσταντελιας ετσι όπως ήταν το ματς βοήθησε αλλά είναι ανώριμος κοιτώντας το θέαμα. Βέβαια ήταν ο λόγος που φέραμε έστω το χ αλλά και εγω αν ήμουν λουτσεσκου δεν θα τον εμπιστευόμουν .
Αν δεν πάρουμε παίχτες θα είμαστε μια κρύο μια ζέστη. Αν πάρουμε δεξι αριστερο μπακ δεκάρο -αριστερο εξτρεμ και φορ του χρόνου θα τους πάρουμε αμπάριζα όλους.
Αντί Σαστρε ,αντί Σοαρες,αντί μπισε,αντί ολιβειρα και να μην πουλήσουν κανέναν.
Αυτά αν κρατήσουμε τον Λούτσο ….
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

renegade έγραψε:Ο καλύτερος παίκτης μεσοεπιθετικα αυτού του ΠΑΟΚ είναι ένα εξτρέμ που μπορεί να πάει μόνο ευθεία,που έχει μηδενική ικανότητα στην τριπλα και στο κοντρόλ.
Που τα αριστερά Μπακ που έχουμε κάνουν τον Σπυροπουλο που κάποτε κραζαμε Ρομπέρτο Κάρλος μπροστά τους.
Που τραυματίστηκε ο λυρατζης ( ένας προς το παρόν μέτριος Μπακ για τα στάνταρ του ΠΑΟΚ ) και μας έπιασε κατάθλιψη που θα παίζει ο σαστρε.
Θελουμε να δούμε να παίζουμε και σύγχρονο ποδόσφαιρο,που αυτή η ομάδα είναι 3 κλάσης κάτω και από την ομάδα του 13 ...που όλοι μαζί οι μεσοεπιθετικοι δεν είναι ούτε μια τρίχα από της Τιτίκας που κραζαμε
Κι αφου ειμαστε τόσο τραγικοι μπροστα οπως λες (που δεν διαφωνει και κανεις), γιατι δεν δοκιμαζει το Κουαλιατα και τον Ρικαρντο? Ποσο χειροτεροι μπορει να ειναι απο το φαντασμα του Ζιφκοβιτς και τον παλαιμαχο Μπισεσβαρ?
Γιατι δεν δοκιμαζει να δει μηπως υπαρχει καποιος π να καταφερει να δειξει κατι περισσοτερο?
Πρεπει να πιασουμε πατο για να τολμησει?
Ή το ροστερ ειναι τραγικο ή ο τροπος με τον οποιο το διαχειριζεται ο Λουτσεσκου το ρημαζει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Δλδ δειχνουν πραγματα ο Κουαλιατα και ο Ρικαρντο αλλα ο ''κακος'' προπονητης δεν τους βαζει και προτιμαει να τα ακουει καθε αγωνιστικη.
Πες μου εναν σοβαρο λογο που δεν τους βαζει.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Οταν μου πεις εσυ εναν σοβαρο λογο που βαζει τον Μπισε και τον Ζιφκοβιτς τοτε θα σου πω και εγω εναν π δεν βαζει τον Ρικαρντο και τον Κουαλιατα.
Μιλαμε πιο αθλιο παιχτη απο τον περσινο και τον φετινο Μπισε (σε αποδοση) δεν θυμαμαι στον ΠΑΟΚ. Ο Τονι Γκονζαλεζ φανταζει Μεσι μπροστα του. Αλλα ειπαμε sign re malaka. Τελικα οι μαλακες είμαστε εμεις που τον τρωμε στη μαπα.

Άβαταρ μέλους
psykoman

Ο Μπισε ειναι απο τους λιγους παικτες που εχουμε που μπορει να κρατησει μπαλα και να μην την χασει σε 2 δευτερολεπτα(εννοειται οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με τις τελευταιες του εμφανισεις).
Για τον Ζιφκο απ το καλοκαιρι ακομη 9/10 εδω μεσα ελεγαν οτι η 11αδα ξεκιναει απ αυτον και τον Ιγκι...οι δυο μεγαλυτερες σταθερες του ΠΑΟΚ...ασχετα αν ο Ζιφκο εχει να κανει καλο ματς απ τα ματς με την μπενφικα και την μπεσικτας.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

HARISPAOK83 έγραψε:
renegade έγραψε:Ο καλύτερος παίκτης μεσοεπιθετικα αυτού του ΠΑΟΚ είναι ένα εξτρέμ που μπορεί να πάει μόνο ευθεία,που έχει μηδενική ικανότητα στην τριπλα και στο κοντρόλ.
Κι αφου ειμαστε τόσο τραγικοι μπροστα οπως λες (που δεν διαφωνει και κανεις), γιατι δεν δοκιμαζει το Κουαλιατα και τον Ρικαρντο? Ποσο χειροτεροι μπορει να ειναι απο το φαντασμα του Ζιφκοβιτς και τον παλαιμαχο Μπισεσβαρ?
Γιατι δεν δοκιμαζει να δει μηπως υπαρχει καποιος π να καταφερει να δειξει κατι περισσοτερο?
Πρεπει να πιασουμε πατο για να τολμησει?
Ή το ροστερ ειναι τραγικο ή ο τροπος με τον οποιο το διαχειριζεται ο Λουτσεσκου το ρημαζει.
Σωστα τα λεει ο φιλος οσο τραγικό και να ειναι το ρόστερ που δεν ειναι το ρημάζει το εγώ του Λουτσέσκου σε αυτό κάνω αναφορά οταν λεω πως είμαστε ΠΑΟΚ ο κύριος προπονητής προσπαθεί για το καλό του ΠΑΟΚ εκεί τίθεται το ερώτημα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο αντιλογος βεβαια ειναι οτι ουτε ο Ντελιας ειναι μπροστα στον ροτεισον απο τον Μπισε και χθες σε 30 λεπτα εκανε οσα δεν εχουν κανει ολα τα εξτρεμ μας φετος πλην Ναρει.
Ουτε αυτος τα δειχνει στην προπονηση ωστε να τον εμπιστευεται περισοτερο απο τον Μπισε; Κατευθειαν στο ματς τα εβγαλε; Περιεργα πραγματα
adman

Δημοσίευση από adman »

psykoman έγραψε:Ο Μπισε ειναι απο τους λιγους παικτες που εχουμε που μπορει να κρατησει μπαλα και να μην την χασει σε 2 δευτερολεπτα(εννοειται οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με τις τελευταιες του εμφανισεις).
Για τον Ζιφκο απ το καλοκαιρι ακομη 9/10 εδω μεσα ελεγαν οτι η 11αδα ξεκιναει απ αυτον και τον Ιγκι...οι δυο μεγαλυτερες σταθερες του ΠΑΟΚ...ασχετα αν ο Ζιφκο εχει να κανει καλο ματς απ τα ματς με την μπενφικα και την μπεσικτας.
Μα δε θέλουμε να κρατήσουμε μπάλα, 90% κατοχή έχουμε. Ταχύτητα θέλουμε. Α και το βασικότερο, να βάλουμε γκολ. Άρα ο Μπίσεσβαρ δεν κολλάει πουθενά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

adman έγραψε:
psykoman έγραψε:Ο Μπισε ειναι απο τους λιγους παικτες που εχουμε που μπορει να κρατησει μπαλα και να μην την χασει σε 2 δευτερολεπτα(εννοειται οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με τις τελευταιες του εμφανισεις).
Μα δε θέλουμε να κρατήσουμε μπάλα, 90% κατοχή έχουμε. Ταχύτητα θέλουμε. Α και το βασικότερο, να βάλουμε γκολ. Άρα ο Μπίσεσβαρ δεν κολλάει πουθενά.
90% κατοχη εχεις στα 2/3 του γηπεδου...στα τελευταια 30 μετρα που ο αντιπαλος εχει 11 παικτες πισω απ την μπαλα πρεπει να μπορεις να την κρατησεις εκει.
Δεν λεω οτι ο Μπισε προσφερει πολλα σ αυτο το κομματι πλεον...αλλα ειναι ο μονος μαζι με Καντουρι που μπορουν να το κανουν...και να παρουν κανα στημενο οταν ο αντιπαλος εχει κλειστει στα τελευταια 20-30 μετρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Δευ 24 Οκτ 2022, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

nunies4 έγραψε:Ο αντιλογος βεβαια ειναι οτι ουτε ο Ντελιας ειναι μπροστα στον ροτεισον απο τον Μπισε και χθες σε 30 λεπτα εκανε οσα δεν εχουν κανει ολα τα εξτρεμ μας φετος πλην Ναρει.
Ουτε αυτος τα δειχνει στην προπονηση ωστε να τον εμπιστευεται περισοτερο απο τον Μπισε; Κατευθειαν στο ματς τα εβγαλε; Περιεργα πραγματα
Ο Ντελιας δειχνει πραγματα και γι αυτο τον υπολογιζει και τον βαζει...ειναι μονιμα αποστολη και παιρνει χρονο οταν περυσι δεν ηταν καν στην ομαδα...και θα παιρνει περισσοτερο χρονο οσο περναει ο καιρος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

HARISPAOK83 έγραψε:Οταν μου πεις εσυ εναν σοβαρο λογο που βαζει τον Μπισε και τον Ζιφκοβιτς τοτε θα σου πω και εγω εναν π δεν βαζει τον Ρικαρντο και τον Κουαλιατα.
Μιλαμε πιο αθλιο παιχτη απο τον περσινο και τον φετινο Μπισε (σε αποδοση) δεν θυμαμαι στον ΠΑΟΚ. Ο Τονι Γκονζαλεζ φανταζει Μεσι μπροστα του. Αλλα ειπαμε sign re malaka. Τελικα οι μαλακες είμαστε εμεις που τον τρωμε στη μαπα.

Γιατί αν μπει ο Χ κουαλιατα και κάνει 2-3 συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις οι ίδιοι που ζητάνε να παίξει θα τον βγάλουν παλτό και καμμένο χαρτί. Είναι οι ίδιοι που θέλουν να βλέπουν τα πιτσιρίκια αλλά γιουχαρανε τον 19χρονο Κουλούρη και τον κορόιδευαν για το βλέμμα της αγελάδας.
Παίκτες όπως ο κουαλιατα θα μπουν όταν είναι 100% έτοιμοι για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να καούν.

Και όπως είπε ο προπονητής δεν έχουν όλοι οι νεαροί το μενταλιτι του κουλιερακη
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Μα ο ΠΑΟΚ δεν εχει προβλημα στο να κρατησει την μπαλα. Ισα ισα το προβλημα ειναι οτι την κραταμε χωρις να ξερουμε τι να την κανουμε. Τι να τον κανω τον Μπισε να μου την κραταει στο κεντρο και μολις πλησιασει περιοχη να πεφτει ή να κανει λαθος πασα ή πλασεδακι πεθαμενο? Δηλαδη αυτο ζητας απο το αριστερο εξτρεμ σου? Να κραταει μπαλα?

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”