Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Το οτι τι ρε παιδιά? Ευχηθηκαμε να τραυματιστεί και τραυματίστηκε??? Όχι φυσικά. Οι περισσότεροι από εμάς ούτε καν τον αγώνα βλέπαμε αφού ήμασταν γήπεδο...και σιγά μην ασχολούμασταν μαζί του τώρα.
Άσχημη κίνηση έκανε και το έπαθε.
Άσχημη κίνηση έκανε και το έπαθε.
H αλήθεια είναι πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα κατά καιρούς γλέντια που μας έχουν κάνει είναι η βαθύτερη ανάγκη επίδειξης της κιμπαροσύνης μας, των παντελονιών που φοράμε, της old school ντομπροσύνης που μας κάνουν να φαινόμαστε και να φερόμαστε ως χαϊβάνια στον σύγχρονο κόσμο που έχει αλλάξει.
Πραγματικά δεν έγινε και τίποτα να πέσουν λίγες κατάρες στον Αϊτόρ, γιατί ο τύπος είναι πιστοποιημένο μουνόπανο με ISO 9001, και φυσικά δεν έγινε και τίποτα είτε προσχηματικά, είτε επειδή κάποιος το εννοεί ειλικρινά να λυπάται που δεν θα τον δει φέτος ξανά.
Όπως και να έχει και οι δύο τάσεις είναι αποδεκτές, μη καταδικαστέες και εύχομαι μόλις γίνει καλά και πατήσει γερά στα πόδια του μεταγραφή. Ήδη έχουμε αναλώσει πολύ χρόνο στο μουνόπανο.
Πραγματικά δεν έγινε και τίποτα να πέσουν λίγες κατάρες στον Αϊτόρ, γιατί ο τύπος είναι πιστοποιημένο μουνόπανο με ISO 9001, και φυσικά δεν έγινε και τίποτα είτε προσχηματικά, είτε επειδή κάποιος το εννοεί ειλικρινά να λυπάται που δεν θα τον δει φέτος ξανά.
Όπως και να έχει και οι δύο τάσεις είναι αποδεκτές, μη καταδικαστέες και εύχομαι μόλις γίνει καλά και πατήσει γερά στα πόδια του μεταγραφή. Ήδη έχουμε αναλώσει πολύ χρόνο στο μουνόπανο.
Α έτσι, πολύ καλύτερα έτσι. Άντε να την ξενυχτήσουμε την γιαγιά !!!
Ζητώ συγνώμη από του Mods για το off-topic, o Μπαρκαρούτσος είναι μάλλον πολύ δυτικά.
Βρε παιδιά γιατί έχετε αυτήν την συνήθεια να χαρακτηρίζετε τα άτομα εδώ μέσα. Την στιγμή που δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το ποιος είναι τι, για το ποια βιώματα έχει ο κάθε άλλος, ελαφρά την καρδία προχωρείτε σε μαθήματα ζωής και συμπεριφοράς.
Εδώ είμαστε μια ομάδα ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Προφανώς από τα γραφόμενα του καθενός να αποκτούμε μια απειροελάχιστη εικόνα του χαρακτήρα του. Και αυτό επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ.
Οι επανειλημμένες ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ έκφρασης και σωφρονισμού των ανηθίκων, πιστεύω ότι είναι τελείως περιττές και εντελώς εκτός του σκοπού ύπαρξης του Forum.
Πολύ σωστά οι κανόνες ορίζουν ως άκυρες τις ύβρεις, ακόμη και ξένων παικτών, αλλά οι ωμές παρεμβάσεις και παραινέσεις στο τρόπο σκέψης άρα και γραφής των άλλων, είναι πολύ χειρότερες, από τις υποτιθέμενες ανήθικες αυτές συμπεριφορές. Στο ηθικό πεδίο φυσικά πάντοτε.
Εγώ εδώ μέσα παιδιά βρίσκομαι για να γράφω και να διαβάζω για τον Π.Α.Ο.Κ. Δυστυχώς κάποια στιγμή αντιλήφθηκα λάθος την κατάσταση και υπέπεσα σε τραγικό λάθος. Ορκίστηκα με τον βαρύτερο όρκο, ότι δεν θα το επαναλάβω στο ελάχιστο.
Για αυτό που ακολουθεί - γι' αυτό ναι ζητώ συγνώμη - φαντάζεστε λοιπόν ότι με ενδιαφέρει έστω και ελάχιστα η άποψη σας για τον χαρακτήρα μου. Όχι, συγνώμη αλλά όχι.
Απαντήστε μου σας παρακαλώ. πρόσβαλα ποτέ κανέναν σας, υπονόησα έστω στο ελάχιστο κάτι για κάποιον - τον οποιονδήποτε - για αυτά που γράφει ή πως τα γράφει? Προέβην ποτέ σε χρηστομάθεια προς κάποιον?
Ζητώ συγνώμη αν απογοητεύω κάποιους, ως χαρακτήρας, εξήγησα ότι είμαι ένας χοντροκομμένος άνθρωπος. Είμαι ένας παλιάνδρας παιδιά. Δηλαδή ένας παλιός άνδρας. Δυστυχώς με μια πολύ δύσκολη ζωή. Δείτε γύρω σας έναν 74χρονο και ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ. Θα καταλάβετε κάποια πράγματα καλύτερα.
Δεν υπέκυψα ποτέ στην ζωή μου στα πρέπει και τις κοινωνικές νόρμες του καθωσπρεπισμού, ε τώρα πια είναι αδύνατον.
Αν ενοχλώ, παρακαλώ πολύ κάποιος mod, μάλλον ο Μπαρκαρούτσος, ας μου το αναφέρει.
Ζητώ συγνώμη από του Mods για το off-topic, o Μπαρκαρούτσος είναι μάλλον πολύ δυτικά.
Βρε παιδιά γιατί έχετε αυτήν την συνήθεια να χαρακτηρίζετε τα άτομα εδώ μέσα. Την στιγμή που δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το ποιος είναι τι, για το ποια βιώματα έχει ο κάθε άλλος, ελαφρά την καρδία προχωρείτε σε μαθήματα ζωής και συμπεριφοράς.
Εδώ είμαστε μια ομάδα ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Προφανώς από τα γραφόμενα του καθενός να αποκτούμε μια απειροελάχιστη εικόνα του χαρακτήρα του. Και αυτό επαναλαμβάνω ΙΣΩΣ.
Οι επανειλημμένες ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ έκφρασης και σωφρονισμού των ανηθίκων, πιστεύω ότι είναι τελείως περιττές και εντελώς εκτός του σκοπού ύπαρξης του Forum.
Πολύ σωστά οι κανόνες ορίζουν ως άκυρες τις ύβρεις, ακόμη και ξένων παικτών, αλλά οι ωμές παρεμβάσεις και παραινέσεις στο τρόπο σκέψης άρα και γραφής των άλλων, είναι πολύ χειρότερες, από τις υποτιθέμενες ανήθικες αυτές συμπεριφορές. Στο ηθικό πεδίο φυσικά πάντοτε.
Εγώ εδώ μέσα παιδιά βρίσκομαι για να γράφω και να διαβάζω για τον Π.Α.Ο.Κ. Δυστυχώς κάποια στιγμή αντιλήφθηκα λάθος την κατάσταση και υπέπεσα σε τραγικό λάθος. Ορκίστηκα με τον βαρύτερο όρκο, ότι δεν θα το επαναλάβω στο ελάχιστο.
Για αυτό που ακολουθεί - γι' αυτό ναι ζητώ συγνώμη - φαντάζεστε λοιπόν ότι με ενδιαφέρει έστω και ελάχιστα η άποψη σας για τον χαρακτήρα μου. Όχι, συγνώμη αλλά όχι.
Απαντήστε μου σας παρακαλώ. πρόσβαλα ποτέ κανέναν σας, υπονόησα έστω στο ελάχιστο κάτι για κάποιον - τον οποιονδήποτε - για αυτά που γράφει ή πως τα γράφει? Προέβην ποτέ σε χρηστομάθεια προς κάποιον?
Ζητώ συγνώμη αν απογοητεύω κάποιους, ως χαρακτήρας, εξήγησα ότι είμαι ένας χοντροκομμένος άνθρωπος. Είμαι ένας παλιάνδρας παιδιά. Δηλαδή ένας παλιός άνδρας. Δυστυχώς με μια πολύ δύσκολη ζωή. Δείτε γύρω σας έναν 74χρονο και ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ. Θα καταλάβετε κάποια πράγματα καλύτερα.
Δεν υπέκυψα ποτέ στην ζωή μου στα πρέπει και τις κοινωνικές νόρμες του καθωσπρεπισμού, ε τώρα πια είναι αδύνατον.
Αν ενοχλώ, παρακαλώ πολύ κάποιος mod, μάλλον ο Μπαρκαρούτσος, ας μου το αναφέρει.
δεν αφορουν τον αιτορ αυτα που εγραψα,σαν ανθρωπο και τον οποιο τραυματισμο του -ουτε τι επαθε ξερω- για τους φαν του εδω μεσα το εγραψα..Παμε παρακατω ...Γ@@ω
Τον αντιπαθώ τον αιτορ αλλά από την άλλη ο χιαστός είναι μεγάλη μαλακια. Ούτε θα τον βρίσω ούτε θα πω περαστικά. Κοιτάω από την άλλη. Δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε καλύτερα. Αλλα αν είναι να πω κάτι, τότε θα πω «περαστικά στον άνθρωπο». Μου είναι υπερβολικά μικρόψυχο να χαρώ με κάτι τόσο άσχημο.
Επίσης όσο σιχαίνομαι τον βαζελο, τους παικτες του και τους οπαδούς του, έχω συμπάθεια στον προπονητή τους. Δεν λέει κακή κουβέντα για κανενα, ούτε υποτιμά αντιπάλους. Νομίζω κάτι είπε στο μεταξύ μας παιχνίδι πέρσι, αλλά γενικά είναι από τους πιο τίμιους ποδοσφαιρανθρωπους. Μακάρι να είχαμε κι αλλους σαν κι αυτόν.
Γιοβανοβιτς -σεβασμος-.Καταλαβαινεις φανταζομαι???
Εγώ πάλι είμαι γραφικός αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να καταστραφεί τελείως η καριέρα του και να γίνει βαποράκι. Το ίδιο ισχύει και για τον μαύρο της Τρίπολης χθες και κάθε πουταν@ς γιο που κάνει ψευτομαγκιές εκ του ασφαλούς. Τον Πέλκα τον είχαμε σταυρώσει για παρόμοια χειρονομία και μάλιστα σε γήπεδο χωρίς αντίπαλους οπαδούς.Asimos έγραψε:H αλήθεια είναι πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα κατά καιρούς γλέντια που μας έχουν κάνει είναι η βαθύτερη ανάγκη επίδειξης της κιμπαροσύνης μας, των παντελονιών που φοράμε, της old school ντομπροσύνης που μας κάνουν να φαινόμαστε και να φερόμαστε ως χαϊβάνια στον σύγχρονο κόσμο που έχει αλλάξει.
Ο προπονητής του πράσινου είναι απίστευτο σίχαμα χαμηλών τόνων, ταιριαστός με τη φυσιογνωμία του συγκεκριμένου συλλόγου, απέναντι στην οποία δεν έχουμε αναπτύξει άμυνες, αποδεικνύοντας και στον ποδοσφαιρικό τομέα πόσο μπουνταλάδες είμαστε. Οι πράσινοι είναι η μόνη ομάδα στοιχειώδους ποδοσφαιρικού πλάνου και λογικής σε μια χώρα με άθλιο πρωτάθλημα και, σε συνδυασμό με τις ευλογίες της κυβέρνησης και του δήμου Αθηναίων και την ανοχή των δύο συνεταίρων, ανταμείβεται στο έπακρο.
Εδώ κοντεψαμε να τον στείλουμε "εις τόπο χλοερο, τόπο αναπαύσεως" στον τελικό με την πέτρα που ευτυχώς δεν τον βρήκε στο κεφάλι. Στις κατάρες θα κολλήσουμε τωρα;
Γενικότερα μιλώντας πάντως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια στην ζωή από το να γίνεσαι ίδιος με αυτούς που ολημερίς και οληνυχτις βρίζεις.
Τι το επικαλείσαι αυτό το ρημάδι το ηθικό πλεονέκτημα όταν είσαι ακριβώς ο ίδιος κάφρος με τους άλλους;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενικότερα μιλώντας πάντως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια στην ζωή από το να γίνεσαι ίδιος με αυτούς που ολημερίς και οληνυχτις βρίζεις.
Τι το επικαλείσαι αυτό το ρημάδι το ηθικό πλεονέκτημα όταν είσαι ακριβώς ο ίδιος κάφρος με τους άλλους;
Ποιό σωστός δεν γίνεται...Cylon-4 έγραψε:Οταν δειχνεις κατ επαναληψη, οτι εχεις μεσα στο βρακι σουΑποστόληςΑ έγραψε:Στο ΟΠΕΝ λένε ότι ο Αιτόρ πάει για εγχείρηση στο γόνατο.
και μενεις ατιμωρητος και γινεσαι αλλαζονας.....
ερχεται η θεια δικη.....
Καποιοι το λενε και "η καταρα του ΠΑΟΚτση...."

Ισχύει για τους πράσινους. Πουλάνε ηθικό πλεονέκτημα στους γκιαουρηδες ενώ είναι ακριβώς ίδιοι σε νοοτροπία με τον πειραιωτη ξάδερφο.JohnDag έγραψε:Εδώ κοντεψαμε να τον στείλουμε "εις τόπο χλοερο, τόπο αναπαύσεως" στον τελικό με την πέτρα που ευτυχώς δεν τον βρήκε στο κεφάλι. Στις κατάρες θα κολλήσουμε τωρα;
Εμείς είμαστε ή μπουνταλαδες ή, μια μικρή μειοψηφία, πραγματικά επικίνδυνοι. Δεν έχουμε ενδιάμεσο.
Πραγματικα αναρωτιεμαι αν γραφουμε σε ΠΑΟΚσηδικο οπαδικο
φορουμ ή σε καμμια ιστοσελιδα του κατηχητικου.
Το κρατος των αθηνων παραδοσιακα μας καταδυναστευει σε πολιτικο,οικονομικο, κοινωνικο και αθλητικο επιπεδο κι εμεις αντι να ειμαστε απεναντι τους, τους συμπονουμε κιολας. Να περιμενουμε μονο να αποφασισουν αν ειμαστε βουλγαροι, ρωσσοι ή τουρκοι....
Το κρατος των αθηνων παραδοσιακα μας καταδυναστευει σε πολιτικο,οικονομικο, κοινωνικο και αθλητικο επιπεδο κι εμεις αντι να ειμαστε απεναντι τους, τους συμπονουμε κιολας. Να περιμενουμε μονο να αποφασισουν αν ειμαστε βουλγαροι, ρωσσοι ή τουρκοι....
- ToMousiTouCrespo
Περαστικά στον Αιτορ και να επιστρέψει στα πλέι οφ να βοηθήσει τον παο στη μάχη για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ανεξάρτητα από οπαδικα κριτήρια η αλαζονικη συμπεριφορά βλάπτει. Και όπως κανένας αντίπαλος δεν θα στεναχωρηθει με τυχόν τραυματισμό Κουρτιτς που πανηγυρίζει όπως πανηγυρίζει, έτσι κι εμείς δεν θα τα βάψουμε μαύρα για την αθλητική του εξέλιξη (όχι, δεν είναι θέμα υγείας, δεν έχει πρόβλημα επιβίωσης ο άνθρωπος να γινόμαστε σκατοψυχοι με τον πόνο του).
Μακάρι βρε Παιδιά να δείχναμε την ίδια ανωτερότητα και μεγαλοψυχία και για τους δικούς μας Ανθρώπους.
Ο αλήτης αυτός τσάκισε το ποδάρι του, όπως συμβαίνει με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές.
Τα καθάρματα όμως, και εργοδότες του, που βρίσκονται επικεφαλής του παρά κράτους των Αθηνών, και βρωμίζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενωμένοι με ανίερη φιλία, προσπάθησαν να τσακίσουν την αξιοπρέπεια, το κύρος, την προσωπικότητα του ύψιστου θεσμού του Π.Α.Ο.Κ., δηλαδή του Προέδρου.
Με ψέματα, με σκευωρίες, με δωροδοκίες, με σύμμαχο την τρισάθλια κυβέρνηση των αχρήστων, προσπάθησαν να σπιλώσουν την ιστορία του ΜΕΓΑΛΟΥ Π.Α.Ο.Κ. Και αφού έφαγαν τα μούτρα τους, όχι μόνον δεν ζήτησαν συγνώμη, αλλά χλεύασαν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. Χρησιμοποιώντας υπανθρώπους - ψηλούς δικηγόρους, ευτραφείς φακλάνες, πουλημένα τομάρια, - μας απάντησαν ότι δεν κάνουν αποδεκτή την απόφαση του Ανώτατου δικαιοδοτικού οργάνου της Ευρώπης, γιατί μας αθώωσε για πολιτικούς λόγους.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!! Πολλοί δήθεν οπαδοί της Ομάδας συντάχθηκαν με τις απόψεις των λαμόγιων. ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ !!! Δυστυχώς και εδώ μέσα ακούστηκαν φωνούλες "βρε λες" ? ή "'όλα δείχνουν ότι το έγκλημα συνετελέσθη"
Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι αισχρή πολιτική. Ο Π.Α.Ο.Κ. δέχεται έναν άνισο, πολύ-μέτωπο και αισχρό πόλεμο. Όπως πάντα. Η λυσσαλέα Αντίσταση μας είναι η μόνη απάντηση.
Για τον εαυτό μου ? Τίποτα δεν με ενοχλεί, αλίμονο. Σας σέβομαι και σας αγαπώ όλους. Φυσικά δεν μπορώ να υποκρίνομαι και κάποιον που δεν είμαι, έτσι δεν είναι?
Μόνον είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί για πολλοστή φορά διαπιστώνω ότι η Ελληνική κοινωνία παραμένει βαθιά και αθεράπευτα συντηρητική και υποταγμένη, αιχμάλωτη στερεοτύπων παλιών και σάπιων. Τώρα απλά τα ντύνει με ομορφότερες και πιο "πολιτισμένες" λεξούλες.
Ο αλήτης αυτός τσάκισε το ποδάρι του, όπως συμβαίνει με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές.
Τα καθάρματα όμως, και εργοδότες του, που βρίσκονται επικεφαλής του παρά κράτους των Αθηνών, και βρωμίζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενωμένοι με ανίερη φιλία, προσπάθησαν να τσακίσουν την αξιοπρέπεια, το κύρος, την προσωπικότητα του ύψιστου θεσμού του Π.Α.Ο.Κ., δηλαδή του Προέδρου.
Με ψέματα, με σκευωρίες, με δωροδοκίες, με σύμμαχο την τρισάθλια κυβέρνηση των αχρήστων, προσπάθησαν να σπιλώσουν την ιστορία του ΜΕΓΑΛΟΥ Π.Α.Ο.Κ. Και αφού έφαγαν τα μούτρα τους, όχι μόνον δεν ζήτησαν συγνώμη, αλλά χλεύασαν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. Χρησιμοποιώντας υπανθρώπους - ψηλούς δικηγόρους, ευτραφείς φακλάνες, πουλημένα τομάρια, - μας απάντησαν ότι δεν κάνουν αποδεκτή την απόφαση του Ανώτατου δικαιοδοτικού οργάνου της Ευρώπης, γιατί μας αθώωσε για πολιτικούς λόγους.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!! Πολλοί δήθεν οπαδοί της Ομάδας συντάχθηκαν με τις απόψεις των λαμόγιων. ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ !!! Δυστυχώς και εδώ μέσα ακούστηκαν φωνούλες "βρε λες" ? ή "'όλα δείχνουν ότι το έγκλημα συνετελέσθη"
Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι αισχρή πολιτική. Ο Π.Α.Ο.Κ. δέχεται έναν άνισο, πολύ-μέτωπο και αισχρό πόλεμο. Όπως πάντα. Η λυσσαλέα Αντίσταση μας είναι η μόνη απάντηση.
Για τον εαυτό μου ? Τίποτα δεν με ενοχλεί, αλίμονο. Σας σέβομαι και σας αγαπώ όλους. Φυσικά δεν μπορώ να υποκρίνομαι και κάποιον που δεν είμαι, έτσι δεν είναι?
Μόνον είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί για πολλοστή φορά διαπιστώνω ότι η Ελληνική κοινωνία παραμένει βαθιά και αθεράπευτα συντηρητική και υποταγμένη, αιχμάλωτη στερεοτύπων παλιών και σάπιων. Τώρα απλά τα ντύνει με ομορφότερες και πιο "πολιτισμένες" λεξούλες.
Ειμαστε ανθρωποι. Αυτο μας κανει να ξεχωριζουμε. Μη μπερδευεις τις βρισιες με τα θεματα υγειας. Οποιος χαιρεται με τραυματισμο συνανθρωπου ειναι οτι εξισου σκουπιδι με αυτους που χαιρονται με τους δικους μαςCylon-4 έγραψε:Πραγματικα αναρωτιεμαι αν γραφουμε σε ΠΑΟΚσηδικο οπαδικο