Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Ποση διαφορα κανει οταν υπαρχει κανονικος φορ? Οπως ειχαμε τον Πριγιο, ετσι οι βαζελοι εχουν Σποραρ. Τοσο απλο.
george188 έγραψε:Ναι ισχύει κ στο τελικό που μας έδειχνε τα @@ του έπρεπε να τον χειροκροτήσουμε κιόλας. Τα @@ του έδειχνε όχι κάτι άλλο για να μη ξεχνιόμαστε. Περαστικά για τον τραυματισμό αλλά δεν θα κάνουμε το άσπρο μαύροMauroSixama έγραψε:Δείτε λίγο ποδόσφαιρο και μη γίνεστε μικρόψυχοι. Ο ίδιος πανηγυρισμός γίνεται συνέχεια στο εξωτερικό. Πρώτα τι άνθρωποι είστε δείχνετε. Δεν γίνεστε περισσότερο Παοκτσήδες από εμάς επειδή εύχεστε τέτοια πράγματα σε αντίπαλο παίκτη. Σε λίγο θα ευχηθούμε να τον έπιανε και η πέτρα στο κεφάλι.
Υπερανω ****. ΓΤΜΣ αιτορ
- Μπαρκαρούτσος
-
και στην Τουμπα το ιδιο εκανε ο λαγοπαικτης αλλα δεν εγινε τιποτα και δεν επαιξε πουθενα, μην τυχον κι πληγωθει ο οπαδικος εγωισμος μας.
Απαραδεκτη χειρονομια η οποια το πολυ πολυ να σηκωσει λιγο τσαμπουκα στο χορτο και λιγο φασαρια στην εξεδρα.
αααα και καμια κιτρινη καταλαθως.
Οταν ομως στον τελικο εχεις ταλαιπωρηθει στο πανε και και το ιδιο θα γινει και στο γυρνα, ανεβαζεις δικαιολογημενα πιεση.
Απαραδεκτη χειρονομια η οποια το πολυ πολυ να σηκωσει λιγο τσαμπουκα στο χορτο και λιγο φασαρια στην εξεδρα.
αααα και καμια κιτρινη καταλαθως.
Οταν ομως στον τελικο εχεις ταλαιπωρηθει στο πανε και και το ιδιο θα γινει και στο γυρνα, ανεβαζεις δικαιολογημενα πιεση.
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή και καταδίκη του πανηγυρισμού (που έκαναν και Πέλκας και Garcia κάποτε) και περαστικά, δεν παίζει;
Μπαρκα,ελεος ρε φιλε,τα @@@ μου εδειξε ο τυπος στο τελικο,θα χαιδευω τους follower του.
- HARISPAOK83
Ο χειροτερος να ειναι, δεν μπορουμε να παρουμε εκδικηση μεσω της υγειας του. Αυτοματως γινομαστε ιδιοι και χειροτεροι του.
Δηλαδη αν τον ειχατε μπροστα σας τον σακατευατε κιολας μετα απο τον πανηγυρισμο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη αν τον ειχατε μπροστα σας τον σακατευατε κιολας μετα απο τον πανηγυρισμο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνήθως όταν βάζεις γκολ σε τελικό και όταν έχεις δικούς σου οπαδούς εκεί πας να πανηγυρίσεις μαζί τους. Προφανώς αυτός αυτό ήθελε αυτό έκανε (άσχετα πως το δικαιολόγησε μετά, ο πανηγυρισμός δεν ήταν ίδιος με την φωτό που ανέβασε), αλλά και αυτό δείχνει το ποιόν του και τον χαρακτήρα του. Περαστικά του για τον τραυματισμό αλλά για μένα στο μυαλό μου έχει μείνει με αρνητικο πρόσημο.
Μόνον επειδή σε εκτιμώ θα απαντήσω.Dimg4 έγραψε:Κριμα.Γέρος έγραψε:Εγώ όμως BlackFriday που είμαι γαϊδούρι και σκατόγερος το λέω ξεκάθαρα.
Καλά να πάθει. Και δύσκολη αποκατάσταση εύχομαι.
Δεν συγχωρώ συμπεριφορές αλητών και παλιανθρώπων. Φυσικά θα επιθυμούσα μια αγωνιστική ταπείνωση του. Αλλά δεν μπορέσαμε.
Έχω μάθει στη ζωή μου να παρατηρώ και να δέχομαι. Έτσι λοιπόν κατέληξα ότι η φύση μου εμπεριέχει τα πάντα. Είμαι καλός, αλλά είμαι και κακός. Κατάλαβα ότι μέσα μου υπάρχουν καταπιεσμένα πολλά κατάλοιπα. Κατάλαβα ότι μέσα μου υπάρχει ο ακραίος χούλιγκαν, ο πωρωμένος οπαδος, σίγουρα ο εκδικητικός άνθρωπος, ο πολεμοχαρής, ο αιμοδιψής και πολλά άλλα. Δέχτηκα ότι αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Κόντρα στις συμβουλές των ειδικών - ακόμη και συγγενών - αποφάσισα όλα αυτά να τα εκφράσω, να τα φέρω στην επιφάνεια. Τρόμαξα στην ιδέα ότι αν δεν εκφράσουν σε συναισθήματα, και λόγια, κάποια στιγμή θα εκτιναχθούν σαν ηφαίστειο με πράξεις.
Ξέρεις δεν θα ήθελα ποτέ να γίνω πρωτοσέλιδο ως δολοφόνος ή βιαστής. Και όλοι να ορκίζονται "μα ήταν καλός άνθρωπος δεν ξέρουμε τι έπαθε". Μα ούτε ο ίδιος δεν ξέρει.
Είμαι καλά Φίλε Dimg4. Λίγο χοντροκέφαλος, αλλά είμαι καλά.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Με ολο τον σεβασμο προς ολους.
Ειναι ασχημο και μικροψυχο να χαιρομαστε με εναν σοβαρο τραυματισμο ενος αντιπαλου. Δεν λεω να μπει καποιος και να πει περαστικα και κριμα. Αλλα τα "καλα να παθει" κι αλλα τετοια, δεν τιμανε αυτον που τα γραφει και δεν τιμαει και το φορουμ να υπαρχουν τετοια ποστ.
Ειναι ασχημο και μικροψυχο να χαιρομαστε με εναν σοβαρο τραυματισμο ενος αντιπαλου. Δεν λεω να μπει καποιος και να πει περαστικα και κριμα. Αλλα τα "καλα να παθει" κι αλλα τετοια, δεν τιμανε αυτον που τα γραφει και δεν τιμαει και το φορουμ να υπαρχουν τετοια ποστ.
Δεν ξέρω ρε μαν πόση μεγαλοψυχία πρέπει να έχει κάποιος όταν ο συγκεκριμένος δεν χόρταινε να δείχνει παπάρια μετά από πέτσινα.
Ο Βάζελος θα είναι σκασμένος, ο ΠΑΟΚτσής θα νιώθει πως επιβλήθηκε Θεία Δίκη, ο γαύρος ανακουφισμένος που δεν θα τον αντιμετωπίσει και ο χάρτινος τσατισμένος που τον αντιμετώπισε.
Εντάξει, χιαστούς έπαθε, σε 6-7 μήνες θα είναι εδώ να μας τα ξαναδείξει, δεν τρέχει τίποτα.
Ο Βάζελος θα είναι σκασμένος, ο ΠΑΟΚτσής θα νιώθει πως επιβλήθηκε Θεία Δίκη, ο γαύρος ανακουφισμένος που δεν θα τον αντιμετωπίσει και ο χάρτινος τσατισμένος που τον αντιμετώπισε.
Εντάξει, χιαστούς έπαθε, σε 6-7 μήνες θα είναι εδώ να μας τα ξαναδείξει, δεν τρέχει τίποτα.
Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν και ποτε θα γινει καλα και θα ηταν υποκριτκο να γραψω περαστικα ενω δεν το πιστευω. Αλλα και βεβαια ουτε ευχομαι ή εχω ευχηθει να παθει καποιος κατι. Και ουτε εχω χαρει ποτε με κατι τετοιο. Προφανως το ιδανικο ειναι να μην τραυματιζεται ποτε κανεις.
Εξακολουθει να ειναι μεγιστος μπαγλαμας. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
Εξακολουθει να ειναι μεγιστος μπαγλαμας. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
Δεν έχει σημασία αν είσαι καλός ή κακός, σημασία έχει να είσαι σωστός. Το να πεις ότι οι πράξεις του αιτορ ήταν η ύβρις που έφερε την τισιν να το δεχτώ, το να χαίρεσαι όμως με το πρόβλημα υγείας του αλλου και ακόμα χειρότερα να του εύχεσαι πόνο και δύσκολη ανάρρωση είναι μικρόψυχο, μη πω σκατοψυχο. Λυπάμαι για κάποιους που τους είχα και ψηλά στη συνείδηση μου.
Ρε σεις για προβλημα υγειας μιλατε. Οταν χαιρεστε γινεστε ιδιοι με αυτους που γελουσαν με τους τραυματισμους του Βιερινια.