42. Dominik Kotarski
- iremidynami 4+
Re: 42. Dominik Kotarski
Επρεπε να ειχαμε Πασχα εκει που μπλοκαρε την σουταρα ο Κοταρσκι να δω τι θα λεγατε μερικοι
Με λιβαδεια-λαγο-γαυρο και σημερα εκανε λαθη αλφαβητας της θεσης...
Απ αυτα προηλθαν 2 γκολ...που στοιχησαν κιολας...
Δεν θα το αναλυσω παραπανω γιατι μονο κακο θα κανουμε...
Απλος συγκεντρωσου λιγο παραπανω μικρε...
Σε πιστευω παρα μα παρα πολυ!!!
Απ αυτα προηλθαν 2 γκολ...που στοιχησαν κιολας...
Δεν θα το αναλυσω παραπανω γιατι μονο κακο θα κανουμε...
Απλος συγκεντρωσου λιγο παραπανω μικρε...
Σε πιστευω παρα μα παρα πολυ!!!
- iremidynami 4+
Ασχετη και η μπαγερν, που κατι ειδε στον νταντας, ασχετος και ο αγιαξ, που κατι ειδε στον κοταρσκι.
Εμεις ομως ξερουμε να κρινουμε καλυτερα κ να προβλεπουμε και την μελλοντικη εξελιξη 22χρονων ποδοσφαιριστων και ολα αυτα σε μολις 2 μηνες.
Εμεις ομως ξερουμε να κρινουμε καλυτερα κ να προβλεπουμε και την μελλοντικη εξελιξη 22χρονων ποδοσφαιριστων και ολα αυτα σε μολις 2 μηνες.
-
καθαρα εντολη του παγκου να παιζουν εκβιαστικα πασουλες πισω, ακομα και οταν εγκυμονει κινδυνος.
Και αντι να πεσουν τα βελη στον Ραζβαν πεφτουν κατευθυνομενα στον πολυ καλο, με τα αναμενομενα λαθη Κοταρσκι.
ξεφευγει απο την απλη εμπαθεια αυτο που γινεται τις τελευταιες αγωνιστικες, και παει στο ξεπλεμα.
να φυγει η συζητηση απο τα λαθη τακτικης, στελεχωσης της ενδεκαδας με Αγκουστο Μπισε, ακατανοητες αλλαγες, και και και και.....
Και αντι να πεσουν τα βελη στον Ραζβαν πεφτουν κατευθυνομενα στον πολυ καλο, με τα αναμενομενα λαθη Κοταρσκι.
ξεφευγει απο την απλη εμπαθεια αυτο που γινεται τις τελευταιες αγωνιστικες, και παει στο ξεπλεμα.
να φυγει η συζητηση απο τα λαθη τακτικης, στελεχωσης της ενδεκαδας με Αγκουστο Μπισε, ακατανοητες αλλαγες, και και και και.....
Δεν έχω καμία εμπάθεια. Ίσα ίσα τον θεωρώ έναν πάρα πολύ ταλαντούχο γκολκίπερ και είναι ο τελευταίος που φταίει που στην δεύτερη του επαγγελματικη χρονιά είναι στην ουσία ο μοναδικός γκολκίπερ της ομάδας.Montrealiotis έγραψε:Όχι φιλε μου, είναι ξεκάθαρη η εμπάθεια σου για αυτόν και για τον Ζιφκοβιτς. Έχει διαφορά να κρίνεις ένα παίκτη, μα το να βλέπεις μόνο τα αρνητικά του είναι εμπάθεια.
Το ξέρω ότι το κανείς από αντίδραση σε αλλά μέλη, που κατηγορούν άλλους, αλλά ειλικρινά πιστευω ότι είσαι εξυπνότερος από αυτό.
Ο κοταρσκι έχει όλα τα φόντα να παίξει σε πολύ μεγάλο σύλλογο αλλά οποίος περίμενε ότι η παρουσία του φέτος δεν θα μας στερήσει πολλούς βαθμούς από λάθη απειρίας, επιπολαιότητας κτλ...ε ήταν χαζός
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος και γινεσαι αδικος...το να φευγει πιο γρηγορα η μπαλα απο πισω οταν η πιεση ειναι μεγαλη με εντολη προπονητη το ειδαμε με τα ματια μας στο ματς με τον γκευ...χτυπιοταν ο Λου στον παγκο...μεχρι και ο κωλομπαρινι το ανεφερε που εκανε την μεταδοσηnikpap1926 έγραψε:καθαρα εντολη του παγκου να παιζουν εκβιαστικα πασουλες πισω, ακομα και οταν εγκυμονει κινδυνος.
- Montrealiotis
Τώρα συμφωνώ εν μέρει μαζί σου. Ναι θα κάνει λάθη, ναι θα στοιχίσει βαθμούς, απλά δεν πιστευω ότι σήμερα μας στοίχισε βαθμούς. Ναι η πάσα δεν ήταν καλή αλλά γίναν και αλλά λάθη μεχρι να γίνει το πέναλτι.renegade έγραψε:Δεν έχω καμία εμπάθεια. Ίσα ίσα τον θεωρώ έναν πάρα πολύ ταλαντούχο γκολκίπερ και είναι ο τελευταίος που φταίει που στην δεύτερη του επαγγελματικη χρονιά είναι στην ουσία ο μοναδικός γκολκίπερ της ομάδας.Montrealiotis έγραψε:Όχι φιλε μου, είναι ξεκάθαρη η εμπάθεια σου για αυτόν και για τον Ζιφκοβιτς. Έχει διαφορά να κρίνεις ένα παίκτη, μα το να βλέπεις μόνο τα αρνητικά του είναι εμπάθεια.
Το ξέρω ότι το κανείς από αντίδραση σε αλλά μέλη, που κατηγορούν άλλους, αλλά ειλικρινά πιστευω ότι είσαι εξυπνότερος από αυτό.
Ο κοταρσκι έχει όλα τα φόντα να παίξει σε πολύ μεγάλο σύλλογο αλλά οποίος περίμενε ότι η παρουσία του φέτος δεν θα μας στερήσει πολλούς βαθμούς από λάθη απειρίας, επιπολαιότητας κτλ...ε ήταν χαζός
renegade έγραψε:Δεν έχω καμία εμπάθεια. Ίσα ίσα τον θεωρώ έναν πάρα πολύ ταλαντούχο γκολκίπερ και είναι ο τελευταίος που φταίει που στην δεύτερη του επαγγελματικη χρονιά είναι στην ουσία ο μοναδικός γκολκίπερ της ομάδας.Montrealiotis έγραψε:Όχι φιλε μου, είναι ξεκάθαρη η εμπάθεια σου για αυτόν και για τον Ζιφκοβιτς. Έχει διαφορά να κρίνεις ένα παίκτη, μα το να βλέπεις μόνο τα αρνητικά του είναι εμπάθεια.
-
- Επικοινωνία:
Δεν είμαι από το Μόντρεαλ και μάλλον με μπέρδεψες με άλλον. Τεσπα όλοι έχουμε τα νεύρα μας φέτος με την ανοργανωσιά της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και θα πρέπει να οπλιστούμε με κουράγιο και υπομονήrenegade έγραψε:Γιατί η φάση του πέναλτι ξεκινάει από τραγική πάσα στον ινγκι με αποτέλεσμα να χαθεί η μπάλα σε σημείο απαγορευτικό.boogeyman77 έγραψε:Ποια ακριβώς γκέλα έκανε σήμερα; Να ζητήσει συγγνώμη που δεν είναι ο Γιασίν να το σώσει από το μισό μέτρο! Οι στόπερ θα μου πεις που είχαν πάει στην φάση και τον άφησαν εκτεθειμένο;renegade έγραψε:Μετά το παιχνίδι με το σκουλήκι σε κάθε παιχνίδι έχεις τουλάχιστον μία γκέλα. Άλλοι δύο βαθμοι εξαιτίας σού
Αν δεν το κατάλαβες δεν φταίω εγώ...
Που αν είχε κάνει αυτή την πάσα ο Πασχαλακης και έτρωγες έτσι γκολ οι ίδιοι θα ζητούσατε το κεφάλι του στην Αριστοτέλους. Γι αυτό κύριε από το Μόντρεαλ ψάξε αλλού τους εμπαθείς
Ήρεμα.
Mod Team
Όπως τα λέει ο Ρενε.
Κανεις δεν αμφιβάλει για το ταλέντο του παιδιού, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι η ομάδα που πρέπει να ψήνονται τερματοφύλακες με 1.5 επαγγελματική χρόνια στα πόδια τους.
Εκτός αν είμαστε ικανοποιημένοι με την 5η θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η δε έλλειψη εναλλακτικής λόγω της ανανέωσης του Ζιφκοβιτς ολοκληρώνει το έγκλημα.
Κρίμα.
Κανεις δεν αμφιβάλει για το ταλέντο του παιδιού, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι η ομάδα που πρέπει να ψήνονται τερματοφύλακες με 1.5 επαγγελματική χρόνια στα πόδια τους.
Εκτός αν είμαστε ικανοποιημένοι με την 5η θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η δε έλλειψη εναλλακτικής λόγω της ανανέωσης του Ζιφκοβιτς ολοκληρώνει το έγκλημα.
Κρίμα.
- abc_o_ karpouzas
εγω λεω οτι εαν ειχαμε τον....μουσλερα...η τον...ντοναντουρμα..αντε και με βαρια καρδια τον οδυσεα...
δεν θα ..ειχαμε..την ατσαλη πασα που στην εξελιξη ηρθε το πεναλτυ...το οποιο εκανε ο ζιβκοβιτς γιατι πατησε τον αντιπαλο ....
ετσι πανε αυτα ατσαλη πασα -πατημα αντιπαλου..
θαυμαστε ...πουλια..
https://www.youtube.com/watch?v=9-56ke1TlIE
παρακολουθηστε με προσοχη την γκελα νουμερο 6
δεν θα ..ειχαμε..την ατσαλη πασα που στην εξελιξη ηρθε το πεναλτυ...το οποιο εκανε ο ζιβκοβιτς γιατι πατησε τον αντιπαλο ....
θαυμαστε ...πουλια..
Γίνεται υπερπροσπάθεια να αναδειχθεί το οποίο λάθος του πολύ καλού τερματοφύλακα που έχουμε, με μια εσφαλμένη κι επικυνδινη αντίληψη ότι ο κοταρσκι ευθύνεται για χαμένους βαθμούς στην έως τώρα συγκομιδή της ομάδος. Το ακριβώς αντίθετο βέβαια συμβαίνει αλλά δεν θα πρέπει να γεννά σε κανέναν αυτό κάποια απορία. Επειδή τα γραπτά μένουν προτρέπω τους φίλους που δεν έχουν προαποφασίσει για το αν είναι καλός η κακός τερματοφύλακας ο συγκεκριμένος να ανατρέξουν στο τοπικ του Όλσεν κι να διαβάσουν τι γραφόταν για εκείνον τον ποδοσφαιριστή κι πως τελικά η ομάδα κατέληξε να διώξει τον Όλσεν κι να μείνει με τον γλυκό που έπαιζε ντεμεκ καλά με τα πόδια. Το ίδιο ακριβώς μοτίβο έχουμε κι τώρα κι όταν κανει κι κάποιο πραγματικά κακό παιχνίδι ο κοταρσκι μετά κανονικό ξεσαλωμα. Το ίδιο σκηνικό εξελίσεται κι τώρα όχι μόνο στο φόρουμ αλλά κι από συγκεκριμένους δημοσιογράφους κι ραδιοφωνικούς παραγωγους. Είμαι σίγουρος ότι ο καταρσκι κάποια στιγμή θα κάνει και κάποιο κακό παιχνίδι, το δυσάρεστο είναι ότι Θα τον περάσουν πριονοκορδελα .
Ωραίο βίντεο. Θα μπορούσε να υπάρχει και ο Ζιφκοβιτς σ' αυτό, αλλά η διαρκεια θα πήγαινε από τα 10 λεπτά στα 15.abc_o_ karpouzas έγραψε:εγω λεω οτι εαν ειχαμε τον....μουσλερα...η τον...ντοναντουρμα..αντε και με βαρια καρδια τον οδυσεα...
θαυμαστε ...πουλια..
Με αφορμή αυτό το ποστ, είστε σίγουροι ότι αν παίξουν και οι άλλοι νεαροί και αρχίσουν τα λάθη δεν θα κράξετε;gika έγραψε:Όπως τα λέει ο Ρενε.
Κρίμα.