Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- hasio_john
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Πλέον θέλουμε να κερδίζει η ζέλα, μια χαρά ήταν η ήττα του σκουληκιού ...
- ΑποστόληςΑ
Στο ΟΠΕΝ λένε ότι ο Αιτόρ πάει για εγχείρηση στο γόνατο.
Είδα τα στιγμιότυπα του Ζελα-Ρουλης.
.. Δύο κόκκινες του Ρουλη τις έκανε αβαβα και τους ακύρωσε καθαρό γκολ. Δεν θα αντέξει ο βάζελος. Στους ξένους διαιτητές κάνει κουμάντο ο χοντρός και ο νιάου στους ιθαγενείς.
.. Δύο κόκκινες του Ρουλη τις έκανε αβαβα και τους ακύρωσε καθαρό γκολ. Δεν θα αντέξει ο βάζελος. Στους ξένους διαιτητές κάνει κουμάντο ο χοντρός και ο νιάου στους ιθαγενείς.
Οταν δειχνεις κατ επαναληψη, οτι εχεις μεσα στο βρακι σουΑποστόληςΑ έγραψε:Στο ΟΠΕΝ λένε ότι ο Αιτόρ πάει για εγχείρηση στο γόνατο.
και μενεις ατιμωρητος και γινεσαι αλλαζονας.....
ερχεται η θεια δικη.....
Καποιοι το λενε και "η καταρα του ΠΑΟΚτση...."
-
Αχ αυτό θα έγραφα αλλά φοβήθηκα μην με πουν ότι βγαζω κακία.
Θεία δίκη φίλε μου...
Δεν πειράζει...αφού την έχει τόσο μεγάλη θα τα καταφέρει
Θεία δίκη φίλε μου...
Δεν πειράζει...αφού την έχει τόσο μεγάλη θα τα καταφέρει
- Μπαρκαρούτσος
Μόλις είχε μπει να παίξει, τραυματίστηκε. Πήραν ρίσκο και το πλήρωσαν.
Αν δεν τους ακύρωνε το γκολ, δεν θα χρειαζόταν να μπει.
Αν δεν τους ακύρωνε το γκολ, δεν θα χρειαζόταν να μπει.
Εγώ όμως BlackFriday που είμαι γαϊδούρι και σκατόγερος το λέω ξεκάθαρα.
Καλά να πάθει. Και δύσκολη αποκατάσταση εύχομαι.
Δεν συγχωρώ συμπεριφορές αλητών και παλιανθρώπων. Φυσικά θα επιθυμούσα μια αγωνιστική ταπείνωση του. Αλλά δεν μπορέσαμε.
Δεν συγχωρώ συμπεριφορές αλητών και παλιανθρώπων. Φυσικά θα επιθυμούσα μια αγωνιστική ταπείνωση του. Αλλά δεν μπορέσαμε.
-
Δείτε λίγο ποδόσφαιρο και μη γίνεστε μικρόψυχοι. Ο ίδιος πανηγυρισμός γίνεται συνέχεια στο εξωτερικό. Πρώτα τι άνθρωποι είστε δείχνετε. Δεν γίνεστε περισσότερο Παοκτσήδες από εμάς επειδή εύχεστε τέτοια πράγματα σε αντίπαλο παίκτη. Σε λίγο θα ευχηθούμε να τον έπιανε και η πέτρα στο κεφάλι.
Ευγε "γερος"Γέρος έγραψε:Εγώ όμως BlackFriday που είμαι γαϊδούρι και σκατόγερος το λέω ξεκάθαρα.
Σε λιγο θα μας πουν να συγχωρεσουμε και σκουπιδια
τυπου φασουλα, γουναρη και ιωαννιδη(καθηγητη αλητειας).
Οσοι εβλαψαν τον ΠΑΟΚ μας, την καταρα μας να εχουν....

Ναι ισχύει κ στο τελικό που μας έδειχνε τα @@ του έπρεπε να τον χειροκροτήσουμε κιόλας. Τα @@ του έδειχνε όχι κάτι άλλο για να μη ξεχνιόμαστε. Περαστικά για τον τραυματισμό αλλά δεν θα κάνουμε το άσπρο μαύροMauroSixama έγραψε:Δείτε λίγο ποδόσφαιρο και μη γίνεστε μικρόψυχοι. Ο ίδιος πανηγυρισμός γίνεται συνέχεια στο εξωτερικό. Πρώτα τι άνθρωποι είστε δείχνετε. Δεν γίνεστε περισσότερο Παοκτσήδες από εμάς επειδή εύχεστε τέτοια πράγματα σε αντίπαλο παίκτη. Σε λίγο θα ευχηθούμε να τον έπιανε και η πέτρα στο κεφάλι.
Και επειδή γίνεται συνεχώς στο εξωτερικό θα το λουστώ και εγώ?
Σταματήστε επιτέλους την ανοησία με το ποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ.
Δεν είμαι απλά μικρόψυχος, αλλά κακόψυχος. Αυτό βέβαια αφορά μόνον εμένα, και τους γύρω μου.
Σταματήστε επιτέλους την ανοησία με το ποιος είναι περισσότερο ή λιγότερο Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ.
Δεν είμαι απλά μικρόψυχος, αλλά κακόψυχος. Αυτό βέβαια αφορά μόνον εμένα, και τους γύρω μου.
-
Καλά κοίτα... δεν περιμένω να βρω μεγάλη λογική σε οπαδικό φόρουμ αλλά έχετε ξεφύγει. Όποιος βλέπει Αγγλικό ποδόσφαιρο ξέρει ότι ο Deulofue έτσι πανηγυρίζει. Δεν περιμένω από έναν Ισπανό να ξέρει επακριβώς τι άρρωστοι είμαστε.
-
Συγνώμη αλλά μάλλον είδες τον πανηγυρισμο από την κάμερα της cosmote και όχι live. Αν είχες κάνει 1000 χιλιόμετρα και ήσουν στο δρόμο 24 ώρες και έβλεπες τον οποιοδήποτε επαγγελματια παίκτη να έρχεται επίτηδες μπροστά σου και να σου δείχνει αυτά που σου δείχνει δεν θα είχες την ίδια γνώμη. Ο ίδιος πρώτα απ' όλα δεν ήταν άνθρωπος όταν δεν έδειξε σεβασμό στους αντιπάλους οπαδούς.MauroSixama έγραψε:Δείτε λίγο ποδόσφαιρο και μη γίνεστε μικρόψυχοι. Ο ίδιος πανηγυρισμός γίνεται συνέχεια στο εξωτερικό. Πρώτα τι άνθρωποι είστε δείχνετε. Δεν γίνεστε περισσότερο Παοκτσήδες από εμάς επειδή εύχεστε τέτοια πράγματα σε αντίπαλο παίκτη. Σε λίγο θα ευχηθούμε να τον έπιανε και η πέτρα στο κεφάλι.
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες ότι στο εξωτερικό πανηγυρίζουν δείχνοντας τα τέτοια τους. Και αν το κάνουν μήπως τότε παίρνουν κάρτα????
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάτσε λίγο ρε φίλε
Από το ότι σαν οπαδοί δεν έχουμε παιδεία, μέχρι το ότι πρέπει να δεχόμαστε τον κάθε μ@λακα να μας δείχνει τα τέτοια του , απέχουμε χιλιόμετρα.
Αν το point σου είναι το πρώτο , τότε έχεις δίκιο
Αλλιώς δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος είτε είναι Άγγλος, είτε Γάλλος , είτε Ιάπωνας που να του δείχνει ο άλλος τα τέτοια του και να τον χειροκροτεί
Από το ότι σαν οπαδοί δεν έχουμε παιδεία, μέχρι το ότι πρέπει να δεχόμαστε τον κάθε μ@λακα να μας δείχνει τα τέτοια του , απέχουμε χιλιόμετρα.
Αν το point σου είναι το πρώτο , τότε έχεις δίκιο
Αλλιώς δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος είτε είναι Άγγλος, είτε Γάλλος , είτε Ιάπωνας που να του δείχνει ο άλλος τα τέτοια του και να τον χειροκροτεί
Κριμα.Γέρος έγραψε:Εγώ όμως BlackFriday που είμαι γαϊδούρι και σκατόγερος το λέω ξεκάθαρα.