2. Δεν υπαρχει και δεν πρεπει να παιζει. Δεν ηρθε ποτε το δεκαρι που ζητηθηκε. Ο Κουαλιατα ηρθε και ειναι εκτος αποστολης.magdy έγραψε:Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στραβώνει το ματς ξεκάθαρα, με τους τραυματισμούς, με το πινκ πονκ του πρώτου γκόλ που δεν υπαρχει αρ. μπακ να μαρκαρει, και μετά που το κατα συνθήκη αρ μπακ παταει απρόσεκτα τον αντιπαλό, και παρε το 0-2 πριν το καταλάβεις.
Είναι βεβαιο ότι κάνουμε υπερ προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το come back και την ισοφάριση αλλά δεν γίνεται να μην επισημάνουμε μερικά πράγματα που κάνουν μπαμ.
1. Οι 2 απο τους 3 χαφ δεν μπορούν τρέξουν ούτε χωρίς ούτε με την μπάλα. Άρα μεταφορά μπαλας στην επίθεση γίνεται μόνο απο τα πλάγια χωρίς όμως οι δύο αυτοι να προσφέρουν ούτε στην φάση που γίνεται η σέντρα αλλά ούτε και στις δεύτερες μπάλες μετά απο σπάσιμο του επιθετικού ή από διώξιμο της άμυνας. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο Σβαμπ καλύτερα προώθησε την μπάλα και συμμετείχε στο επιθετικό κομμάτι.
2. Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστής Μπίσε σε κανονικό αγώνα. Μην μου πείτε για εκλάμψεις και τον Αναστασιάδη να βάζαμε μια ενέργεια θα την έκανε. Μιλάω για την επιδραστικότητα και την ενέργεια μέσα σε έναν αγώνα ώστε να αναπτύσσει τον ρυθμό του και να δημιουργει ενταση.
3. Τρώμε 2ο γκόλ στο 54 και οι αλλαγές γίνονται στο 67. Τραγικά αργή αντίδραση απο ένα team που αν ξέρει που βρίσκεται, πρέπει ήδη να έχει πλάνο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση να μεινουμε πίσω στο σκόρ διότι όλο αστάθεια είμαστε και είναι πολύ πιθανό να μας συμβεί.
4. Δεν υπάρχει φορ.....
5. Λυπάμαι που θα το πω αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν χτίζουμε ομάδα αλλά πασαλείβουμε την κατάσταση. Αν έπαιζαν αυτοί που οφθαλμοφανώς αξίζουν (πχ Μπισε - Ντελιας) και χάναμε λόγω απειρίας θα είχα πραγματικά υπομονή μεγάλη. Δεν χάνουμε όμως λόγω απειρίας αλλά λόγω χαρακτηριστικών.
3. Με 3 αναγκαστικες αλλαγες ηδη ως τοτε γιατι να κανει αλλαγες στο 54;;; Τι γραφεις;;
4. Υπαρχει ο Μπραντον τραυματιας και αυτος που ηταν να φερουν και δεν ηρθε ποτε. Το φορ σου εβαλε γκολ σημερα ολως παραδοξως
5. Εκτος απο το Μπισε Ντελιας ποιος αλλος αξιζε να παιζει και δεν επαιξε; Ενσωματωθηκαν Νταντας Κοταρσκι Κουλιερακης Τσαουσης Λυρατζης σε 1 χρονο (5/11 βασικοι κατω των 22) και Κωνσταντελιας μπαινει αλλαγη. Ποια υπομονη λες;