Έχω φτιάξει λογαριασμό και όταν προσπαθώ να πληρώσω μέσω της σελίδας κολλάει και δεν κάνει τίποταaivas19 έγραψε:Γιατι δεν δουλευει φιλε; Εγω απο εξωτερικο βλεπω με EONTV αυτη τη στιγμη και ειναι κομπλε
Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 23/10 19;30 Novasports
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 23/10 19;30 Novasports
wildg έγραψε:Έχω φτιάξει λογαριασμό και όταν προσπαθώ να πληρώσω μέσω της σελίδας κολλάει και δεν κάνει τίποταaivas19 έγραψε:Γιατι δεν δουλευει φιλε; Εγω απο εξωτερικο βλεπω με EONTV αυτη τη στιγμη και ειναι κομπλε
Το ίδιο και σε μένα
Εισαι απο κιν; Μου το ειχε κανει κ μενα (nettvplus.com) και το εκανα απο desktop και δουλεψε μια χαρα.wildg έγραψε:Έχω φτιάξει λογαριασμό και όταν προσπαθώ να πληρώσω μέσω της σελίδας κολλάει και δεν κάνει τίποταaivas19 έγραψε:Γιατι δεν δουλευει φιλε; Εγω απο εξωτερικο βλεπω με EONTV αυτη τη στιγμη και ειναι κομπλε
Φαινεται γεματο το γηπεδο. Εχουμε εικονα μαγκες; ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- ΑποστόληςΑ
AINTE!
Αποφάσισα να δω τον αγώνα για να καταρρεύσει ο μύθος του καντέμη!
Αποφάσισα να δω τον αγώνα για να καταρρεύσει ο μύθος του καντέμη!
- northernlights
Αρχισε νωρις ο αγχος...
Sent from my SM-N975U using Tapatalk
Sent from my SM-N975U using Tapatalk
-
Για οσους κανουν εβδομαδιαια συνδρομη στην ΕΟΝ
Αν κανεις συνδρομη την Κυριακη ισχυει μεχρι την επομενη Κυριακη τα μεσανυχτα και οχι μεχρι την ωρα που εγινε η συνδρομη.
Να κανετε κατευθειαν με την συνδρομη και διακοπη. γιατι αλλιως ανανεωνεται αυτοματα. Σε περιπτωση που εχει ενδιαμεσα μεταδοση απο κοσμοτε ειναι αχρειαστη η ανανεωση.
Αν κανεις συνδρομη την Κυριακη ισχυει μεχρι την επομενη Κυριακη τα μεσανυχτα και οχι μεχρι την ωρα που εγινε η συνδρομη.
Να κανετε κατευθειαν με την συνδρομη και διακοπη. γιατι αλλιως ανανεωνεται αυτοματα. Σε περιπτωση που εχει ενδιαμεσα μεταδοση απο κοσμοτε ειναι αχρειαστη η ανανεωση.
-
- ΑποστόληςΑ
Το ματς θα ειναι δυσκολο ασχετα με τις πολλες απουσιες του Αστερα..Η ομαδα εχει δειξει πως προβληματιζεται με ολες τις ομαδες..Θελει υπομονη..
Κουλιερακης φτου φτου ειναι ταυρι
Ο Νταντας κανει απο δεξια οτι κανει ο Κουρτιτς απο αριστερα (ανεβαινει πλαγια για να δημιουργησει υπεραριθμια)
Ο Νταντας κανει απο δεξια οτι κανει ο Κουρτιτς απο αριστερα (ανεβαινει πλαγια για να δημιουργησει υπεραριθμια)