Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Πολύ καλές στο δεύτερο μισό του 1ου σετ.
Από 12-16, το γύρισαν και το πήραμε εύκολα 25-18!
Ελεύθερη η μετάδοση στο κανάλι του ερασιτέχνη.
Από 12-16, το γύρισαν και το πήραμε εύκολα 25-18!
Ελεύθερη η μετάδοση στο κανάλι του ερασιτέχνη.
- PAOK_NORTH_ARMY
Λευκή πετσέτα στο δεύτερο. Έχω την εντύπωση ότι ο βάζελος είναι μισό σκαλί πάνω από εμάς. Με τρομάζει η Ανθουλη αν και δεν έκανε καλό ματς σημερα. Έχω την εντύπωση ότι οι παίχτριες μας είναι πολύ κοντύτερες έναντι των αντιπάλων
- miburosaito
Πολυ καλο μενταλιτυ, δεν το παρατησαν το 3ο σετ και στο τελος το πηραν βαζοντας δυσκολα στον Παναθηναικο κρατωντας στις αδυνατες μας περιστροφες και ουσιαστικα καθαριζοντας το στη περιστροφη με Κρολ, Στραντζαλη και την Κουβανη μπροστα ζωνη και σερβις την Τσιογκα
ΥΓ. Καποια στιγμη στο τελος εκανε αλλαγη την Πολυνοπουλου ενω ηταν στο σερβις με τη Τσιογκα, οπως και στις τελευταιες περιστροφες συνεχισε η Τσιογκα, ξερουμε τι εγινε με την Πολυ? Εχουμε τραυματισμο ή απλα επιλογη του Φενολιο? Καποιο παιδι που ειναι στο γηπεδο αν μπορει να ενημερωσει?
ΥΓ. Καποια στιγμη στο τελος εκανε αλλαγη την Πολυνοπουλου ενω ηταν στο σερβις με τη Τσιογκα, οπως και στις τελευταιες περιστροφες συνεχισε η Τσιογκα, ξερουμε τι εγινε με την Πολυ? Εχουμε τραυματισμο ή απλα επιλογη του Φενολιο? Καποιο παιδι που ειναι στο γηπεδο αν μπορει να ενημερωσει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος miburosaito την Σάβ 22 Οκτ 2022, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
Μεγάλη νίκη! Μπράβο κοριτσάρες!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αν και προσπαθησε ο διαιτητης να τους βάλει στο παιχνίδι με την κόκκινη κάρτα δεν τα καταφερε..
Μονο μπραβο... Παμε παρακατω...
Μονο μπραβο... Παμε παρακατω...
- V-olakiotis
Τους τσάκισε η Τσιογκα από το σέρβις. Μεγάλη Καφρει στο 4ο σετ, Η Στράντζαλη επίσης, Βεργιδου μοίρασε άψογα! Η Μπλάνκο πολύ καλή, γύρισε μόνη της το πρώτο σετ.
Μπράβο για την εμφάνιση, γυρίσαμε δύο σετ και καθαρίσαμε το τέταρτο που προηγουμασταν από την αρχή!
Μπράβο για την εμφάνιση, γυρίσαμε δύο σετ και καθαρίσαμε το τέταρτο που προηγουμασταν από την αρχή!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Σάβ 22 Οκτ 2022, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγχαρητήρια στην Ομάδα.
Μεγάλη εμφάνιση απο Στράντζαλη. Μπλάνκο απο άλλο πλανήτη, πραγματικά εντυπωσιακή.
Μεγάλη εμφάνιση απο Στράντζαλη. Μπλάνκο απο άλλο πλανήτη, πραγματικά εντυπωσιακή.
- miburosaito
Μπραβο στα κοριτσια! Μεγαλη νικη!
Πολυ νωρις για συμπερασματα, απλα μια πρωτη εντυπωση απο το σημερινο αγωνα θα ελεγα
Στραντζαλη εξαιρετικη, αυτο που περιμεναμε δηλαδη
Κρολ εμενα μου αρεσε πολυ, πολυ καλα χτυπηματα και καλη τεχνικη, δεν ξερω αν θα αντεξουν τα ποδια της για ολη τη σεζον (σημαντικη η προσθηκη της Λιαγκη)
Η Μπλανκο δεν με ενθουσιασε, αργη στις μετακινησεις και κακη τεχνικη στην επιθεση, ομως εχει καλο σερβις και εννοειται ειναι επιβλητικη παρουσια πανω στο φιλε
Η Καφρει - ή αλλιως πουλεν οπως λεμε απο το καλοκαιρι
- φαινεται πιο ισορροπημενη σε επιθεση/υποδοχη απο οτι περιμενα, πολυ καλη στην αμυνα
Η Ξανθοπουλου ακομα καλυτερη απο περσι, φαινεται και πιο γυμνασμενη, μπραβο της που δουλεψε το καλοκαιρι με την Εθνικη
Απο την Βεργιδου περιμενα περισσοτερα, αλλα ειχε να δουλεψει με κακη υποδοχη σε μερικα σημεια του αγωνα, στα κρισιμα σημεια ομως εκανε καλες επιλογες (ενταξει ειμαι και προκατειλημμενος με Ντα Γιονγκ εγω
)
Περιμενω και τα στατιστικα να δω περισσοτερα, ομως εχω την αισθηση οτι δεν παιξαμε απο το κεντρο οσο θα επρεπε, φορτωθηκαν πολυ τα ακρα - οπου πραγματικα και οι τρεις εκαναν πολυ δυσκολες επιθεσεις με μπλοκ που τις περιμενε - αλλα τους πηραν τους ποντους που επρεπε

Πολυ νωρις για συμπερασματα, απλα μια πρωτη εντυπωση απο το σημερινο αγωνα θα ελεγα
Στραντζαλη εξαιρετικη, αυτο που περιμεναμε δηλαδη
Κρολ εμενα μου αρεσε πολυ, πολυ καλα χτυπηματα και καλη τεχνικη, δεν ξερω αν θα αντεξουν τα ποδια της για ολη τη σεζον (σημαντικη η προσθηκη της Λιαγκη)
Η Μπλανκο δεν με ενθουσιασε, αργη στις μετακινησεις και κακη τεχνικη στην επιθεση, ομως εχει καλο σερβις και εννοειται ειναι επιβλητικη παρουσια πανω στο φιλε
Η Καφρει - ή αλλιως πουλεν οπως λεμε απο το καλοκαιρι

Η Ξανθοπουλου ακομα καλυτερη απο περσι, φαινεται και πιο γυμνασμενη, μπραβο της που δουλεψε το καλοκαιρι με την Εθνικη
Απο την Βεργιδου περιμενα περισσοτερα, αλλα ειχε να δουλεψει με κακη υποδοχη σε μερικα σημεια του αγωνα, στα κρισιμα σημεια ομως εκανε καλες επιλογες (ενταξει ειμαι και προκατειλημμενος με Ντα Γιονγκ εγω

Περιμενω και τα στατιστικα να δω περισσοτερα, ομως εχω την αισθηση οτι δεν παιξαμε απο το κεντρο οσο θα επρεπε, φορτωθηκαν πολυ τα ακρα - οπου πραγματικα και οι τρεις εκαναν πολυ δυσκολες επιθεσεις με μπλοκ που τις περιμενε - αλλα τους πηραν τους ποντους που επρεπε

- miburosaito

Πολυ γρηγοροι τα ανεβασαν αμεσως!
Αρκετα λαθη και οι δυο ομαδες, αλλα εχουν και μερικα στατιστικα που ειναι εξαιρετικες και οι δυο...
11 με 10 τα μπλοκ, ειχαμε 46% εναντι 41% στην επιθεση, 3 ασσοι για μας 6 για τον Παναθηναικο, ομως η διαφορα φαινεται στις επιθεσης με χαλασμενη υποδοχη οπου ειχαμε 47% εναντι 33% της Παπαφωτιου και φυσικα στις κοντρα-επιθεσεις με 44% εναντι 34%. Παλεψε πολυ η Βεργιδου με τη χειροτερη υποδοχη μας αλλα εκανε καλη δουλεια οπως φαινεται.
Πολυ καλο κοουτσαρισμα σημερα απο τον Ιταλο, συνηθως τον κραζω σε αυτο το κομματι, αλλα σημερα ηταν καλυτερος απο τον Βαλκανιο
EDIT
Η εικονα μου βγαινει μικρη ρε γμτ
Μπορειτε να πατησετε πανω να ανοιξει ή ακομα καλυτερα μπαινετε κατευθειαν στο σαιτ με τα στατιστικα https://eope-web.dataproject.com/MatchS ... pe=LegList
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος miburosaito την Σάβ 22 Οκτ 2022, 18:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.