Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από bane1980 »

Η ομάδα και ο Λουτσέσκου έκαναν την αρχή.
Από όσο καταλαβαίνω είναι πολύ ζόρι η κατάσταση, αλλά είναι κρίμα να πάει στράφι.
Maximus Decimus

Δημοσίευση από Maximus Decimus »

Εγώ έχω παρατηρήσει (γιατί έχω αυτήν την κακη συνήθεια) ότι στις ήττες ή απώλειες δεν φταίει μόνο ένας ( το γράφουν κάποιοι δημοσιογράφοι για τον Ραζβαν)... στις νίκες αποθεωνουν πάντως μόνο έναν... (τον Ραζβαν)

Δεν είδα τον αγώνα, δεν έχω άποψη.

Αλλά όσο ο οργανισμός ΠΑΟΚ πορεύεται έτσι, προκοπή δε υπάρχει.

Πολλά τα συμφέροντα βλέπετε.

Εγω ενα πράγμα ξέρω: Το μέλλον του ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ εξαρτάται από τον μεγαλύτερο πρόεδρο της ιστορίας του, και αυτός είναι ο Σαββίδης και αρκετοί δεν τον σέβονται. Αυτά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

To Κρεμλίνο διέταξε την "οικονομική επιστράτευση" σε οκτώ περιοχές που γειτονιάζουν με την Ουκρανία.
Και το Ροστοβ μέσα.
Maximus Decimus

Απο Μετροσπορτ. (πηγή στο τέλος)

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία από τον επιχειρηματία και ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, τον Έλληνα Γιάννη Σαββίδη. Αυτό προέκυψε όταν ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έβλεπε την ομάδα Ζ και τις ανάγκες που είχε όταν συνόδευαν τόσο τον ίδιο, όσο και τις αποστολές του Δικεφάλου και πήρε την απόφαση να συνεισφέρει στο έργο της αστυνομίας που αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες καθημερινά.

Για τη δωρεά Σαββίδη με τις μηχανές των 18 μηχανών στην ΕΛΑΣ η Ρήγα Θεοδώρα είπε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα: ''Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Χαιρετίζουμε την προσφορά της ΟΛΘ ΑΕ η οποία προσέφερε 18 σύγχρονες δίκυκλες μηχανές για να καλυφθούν οι ανάγκες της αστυνομικής δύναμης της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα της Ομάδας Ζ. Η προσφορά αυτή θα ανταποκριθεί στο μέγιστο προς τους πολίτες προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια για όλους''.

----

Σχόλιο: ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ (ξέρετε εσείς ποιοί είστε) ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Αν είχαν χιούμορ, θα τους έλεγαν να περάσουν απο το σπίτι της Λατινοπούλου, που όπου βλέπει μηχανή φωτογραφίζεται, να κόρναραν και να της έλεγαν: "Έλα για φώτο, με τις νέες μηχανές που μας πήρε ο Σαββίδης". :lol: :lol: :lol:

https://www.metrosport.gr/o-ellinas-gia ... -as-654482

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Τι σημαίνει οικονομική επιστράτευση? Ειλικρινής απορία.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Προφανώς αφορά σε επίταξη αγαθών, υλικών, μέσων και εγκαταστάσεων τόσο των ιδιωτικών οσο και δημόσιων οικονομικών φορέων, για την κάλυψη αναγκών των ενόπλων δυνάμεων.

Αυτό σημαίνει πως η κατάσταση (τουλάχιστον σε αυτές τις περιοχές) χειροτερεύει.

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται αντί να αποκλιμακωθεί η κατάσταση, όλο και γενικεύεται.
Maximus Decimus

15_50 έγραψε:Προφανώς αφορά σε επίταξη αγαθών, υλικών, μέσων και εγκαταστάσεων τόσο των ιδιωτικών οσο και δημόσιων οικονομικών φορέων, για την κάλυψη αναγκών των ενόπλων δυνάμεων.

Αυτό σημαίνει πως η κατάσταση (τουλάχιστον σε αυτές τις περιοχές) χειροτερεύει.

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται αντί να αποκλιμακωθεί η κατάσταση, όλο και γενικεύεται.
Ακριβώς. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι κάποιοι πολιτικα ισχυροί πίστευαν ότι όντως η κατάσταση θα αποκλιμακωθεί. Το αντίθετο η Ρωσία περίμενε τον χειμώνα για να κλιμακωσει. Και επι Χίτλερ και επι Ναπολέοντα ο Χειμώνας ήτανε το ισχυρότερο όπλο της.

Επιπλέον, εμεσα χτυπάει οικονομικά την Δύση.
Η πτώση του ευρώ επιφέρει σημαντικές απώλειες σε αμερικανικές εταιρίες, άμα διαβάσετε οικονομικό Τύπο, Microsoft, Amazon κλπ. απολυουν κατά χιλιάδες κόσμο.
Τώρα υπάρχει κρίση, όταν θα έρθει η ύφεση (ακολουθεί της κρίσης) θα εμφανιστούν τα σοβαρά προβλήματα... αλλάζουν οι παγκόσμιες ισορροπίες... Ξεκινήστε κινέζικα :) ο κόσμος γίνεται πολυπολικος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η δωρεά στην ΕΛΑΣ συμπίπτει με την σημερινή γιορτή του Αγίου Αρτεμίου, προστάτου της Αστυνομίας.
nikpap1926

Δημοσίευση από nikpap1926 »

μπηκα απο περιεργεια να δω τι γραφοταν στον Ιβαν με την εναρξη του πολεμου.
Και τι εκπληξη.......
Οι ιδιοι και ιδιοι που παρουσιαζουν τους υπολοιπους ως φρουτα, αποδεικνειετε με τα γεγονοτα, και οχι με εκτιμησεις, οτι ειναι, οπως σηνηθως, λαχανα.
ξεβρακωμα κανονικο....
και αυτο συμβαινει σε ολα τα θεματα που γραφουν
κατα τα αλλα, οι συνοπαδοι τους ειναι φρουτα και οι ιδιοι παντωγνωστες
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ πάλι χθες ενώ γυρνούσα από δουλειά άκουσα ραδιόφωνο και ένας αρειανός παρουσιαστής έλεγε και καλά τις αποδόσεις του στοιχήματος για πρωταθλητή. Είχε γαύρο 4,5 ξέρω εγώ και εμάς 25 νομίζω και μου έκανε εντύπωση ποσό μας υποτιμούν . Από περιέργεια μπήκα σε φόρουμ της κουλας επειδή με αυτούς παίζουμε σε 2 αγωνιστικές να διαβάσω τι γνώμη έχουν για την αγωνιστική μας εικόνα και αν μας υποτιμούν και αυτοί μετά τις διαδοχικές σφαλιάρες στα μεταξύ μας και έπεσα πάνω σε ένα τύπο ο οποίος ανέβασε μια λίστα κυρώσεων Από Ουκρανούς νομίζω σε Ρώσους, με τον ιβαν στην θέση 44 και το σχόλιο του ήταν ένα τικ τακ ότι μετράμε αντίστροφα και καλά.έψαξα λίγο στα αθλητικά σαιτ δεν βρήκα κάτι … Τι φάση είναι αυτή η καινούργια μαλακια τώρα; Υπάρχει κανένας που να με διαφωτίσει;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Υπάρχει ένα άρθρο στο in.gr (επηροής του ντροχού αν δεν κάνω λάθος) με τίτλο "Ουκρανία: Επιβάλλει κυρώσεις σε 2.500 «ανθρώπους του Πούτιν» – Ο Ιβάν Σαββίδης στη λίστα".

Πρακτικά η ουσία είναι ότι ο Ζελένσκι απαγορεύει σε 2500 επιχειρηματίες να κάνουν δουλειές στην Ουκρανία ως συνέπεια των πρόσφατων βομβαρδισμών.

Οι περιορισμοί αφορούν διάφορους τομείς (εμπορική δραστηριότητα, πέρασμα πόρων, μεταφοράς χρημάτων από/προς την Ουκρανία, συμμετοχή σε κρατικοποιήσεις κτλ) και θα έχουν διάρκεια 10 χρόνων.

Το in.gr επικαλείται μία πηγή "από τον διεθνή τύπο" που το link... δεν δουλεύει. Just saying. Όχι ότι αποκλείεται να ισχύει κι όλας.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Κλάιν μαιν δηλαδή !
Με απλή λογική αμα δεν υπήρχε αυτό με τον Αμπράμοβιτς δεν θα χαράμιζα ουτε ένα λεπτό να ασχοληθω. Αλλά αυτό που έκαναν σε ολόκληρο Ρομάν με έχει επηρεάσει κάπως ….
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά, στα ντοσιέ (χαρτοφόρουμ) εδώ και 5 χρόνια ο Σαββίδης μετράει μέρες. Όλο φεύγει και μας παρατάει εδώ και χρόνια.
Προσπαθούν τον πόθο να τον κάνουν πραγματικότητα και δεν τους βγαίνει με τίποτα.
Και στο μεταξύ η φάση είναι κλαρίνο, κλαρίνο, κλαρίνο, κλαρίνο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ότι ας πούμε εγώ θα έμπαινα στην διαδικασία να πανηγυρισω αμα φύγει ο μαρινακης ή ο Μελισσανίδης ξέρω γω ή ο Αλαφούζος.για να καταλάβουμε λίγο την Αξία πριν κράξουμε.
Τα ίδια και με λουτσεσκου . Θα με νοιάξει αμα φύγει ο αλμειδα ή θα πανηγυρισω που έφυγε ο μαρτινς.
Καμία σωτηρία.
Βέβαια σε 2 αγωνιστικές πάλι θα εύχονταν να είχε μετρήσει ….
ΚΑΤΑΝΤΙΑ …..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Το in.gr δεν είναι απλά επιρροής, αλλα ιδιοκτησίας του . όπως και τα υπόλοιπα του ΔΟΛ που ξεφτιλίζονται σε κάθε ευκαιρία. έχει γίνει το δεκάρικο των ειδήσεων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”