Τα κωλο-ιζήματα
Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Λέτε, λέτε για τα γαυρο-αρδ, αλλά βάσει και των από πάνω, είναι ηλίου φαεινότερον οτι έστειλαν την creme de la creme τους
Τα κωλο-ιζήματα
Τα κωλο-ιζήματα
- HARISPAOK83
Στήριξη από ποιον? Τον κόσμο? Έχει μεν σημασία, αλλά μικρή. Όσο την ομάδα και την δουλεια του προπονητη την απαξιώνουν οι διοικούντες και ο ιδιοκτήτης, πάντα θα μένουμε στο "θα μπορουσαμε να μεγαλουργήσουμε". Η ομάδα πρώτιστα και ο Ραζβάν δευτερευόντως πρέπει να στηριχθούν έμπρακτα από την διοίκηση (επικοινωνιακά και παρασκηνιακά) και από τον ιδιοκτήτη (φέρε 3 μαμημένους παιχταράδες να τους κάνουμε πλάκα όλους).Napoli4 έγραψε:ΈτσιJohnDag έγραψε:Hold the vision, trust the process.
Ο ΠΑΟΚ χτίζει την επόμενη μεγάλη ομάδα.
Θα παρει κι άλλο χρόνο, θα υπάρξουν σκαμπανεβασματα και θα έρθουν κι άλλες δύσκολες βραδιές.
Αλλα όσο η ομάδα δουλεύει και όσο μέσα από τις νίκες αρχίζει να πιστεύει ακόμα περισσότερο στην δουλειά της τόσο θα βελτιώνονται τα πράγματα.
Υπομονή, ψυχραιμία και αυτοσυγκρατηση απ' όλους μας χρειάζεται.
Hold the vision, trust the process.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στήριξη και στα δύσκολα θέλει
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- NikLiverpool
Είναι γεγονός ότι δεν μου αρέσεις σαν προπονητής. Θεωρώ ότι έχεις κολλήματα και το ποδόσφαιρο που παίζεις είναι ξεπερασμένο.
Παραδέχομαι όμως ότι δεν κολώνεις πουθενά και δεν σε νοιάζουν ούτε οι δημόσιες σχέσεις ούτε τίποτα.
Είσαι προπονητής της ομάδας μου και περιμένω να δω μύνηση απο την ΠΑΕ στο σκουπίδι που σε έβρισε στην ντεμεκ συνέντευξη τύπου.
Μπράβο για χθες! Μακάρι να δούμε πάλι μια ομάδα να μασάει σίδερα και να παίζει αυτό που μπορεί.
Παραδέχομαι όμως ότι δεν κολώνεις πουθενά και δεν σε νοιάζουν ούτε οι δημόσιες σχέσεις ούτε τίποτα.
Είσαι προπονητής της ομάδας μου και περιμένω να δω μύνηση απο την ΠΑΕ στο σκουπίδι που σε έβρισε στην ντεμεκ συνέντευξη τύπου.
Μπράβο για χθες! Μακάρι να δούμε πάλι μια ομάδα να μασάει σίδερα και να παίζει αυτό που μπορεί.
Φυσικά από τον κόσμο.HARISPAOK83 έγραψε:Στήριξη από ποιον? Τον κόσμο? Έχει μεν σημασία, αλλά μικρή. Όσο την ομάδα και την δουλεια του προπονητη την απαξιώνουν οι διοικούντες και ο ιδιοκτήτης, πάντα θα μένουμε στο "θα μπορουσαμε να μεγαλουργήσουμε". Η ομάδα πρώτιστα και ο Ραζβάν δευτερευόντως πρέπει να στηριχθούν έμπρακτα από την διοίκηση (επικοινωνιακά και παρασκηνιακά) και από τον ιδιοκτήτη (φέρε 3 μαμημένους παιχταράδες να τους κάνουμε πλάκα όλους).Napoli4 έγραψε:ΈτσιJohnDag έγραψε:Hold the vision, trust the process.
Ο ΠΑΟΚ χτίζει την επόμενη μεγάλη ομάδα.
Θα παρει κι άλλο χρόνο, θα υπάρξουν σκαμπανεβασματα και θα έρθουν κι άλλες δύσκολες βραδιές.
Αλλα όσο η ομάδα δουλεύει και όσο μέσα από τις νίκες αρχίζει να πιστεύει ακόμα περισσότερο στην δουλειά της τόσο θα βελτιώνονται τα πράγματα.
Υπομονή, ψυχραιμία και αυτοσυγκρατηση απ' όλους μας χρειάζεται.
Hold the vision, trust the process.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω πόσο ΠΑΟΚ έχεις παρακολουθήσει αλλά κάποιες χρονιές είχαμε ρόστερ υποβιβασμού και νικούσαμε ντέρμπι λόγω κόσμου.
Προφανώς και η στήριξη του κόσμου θα δώσει πράγματα στην ομάδα. Ψυχολογία, ώθηση, αποφασιστικότητα.
Η έλλειψη ποιοτικής ενίσχυσης είναι ευθύνη διοίκησης.
Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα. Μεγάλη, ίσως κυρίως εξωαγωνιστικη. Το θέμα είναι έχεις εμπιστοσύνη στη διοίκηση; Έχεις πίστη πως ότι πράττουν το πράττουν με γνώμονα το μακροπρόθεσμο καλό του συλλόγου; Εγώ είμαι σγρος για αυτό.
Δεν χρειάζεται πάντα να νικας.
Δεν χρειάζεται πάντα κάποιος να φταίει.
Όλοι μαζί ενωμένοι πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ.
Διοίκηση όσο μπορεί, Λουτσεσκου-Μποτο όσο μπορούν, παίκτες όσο μπορούν, κόσμος όσο μπορεί.
-
Μπαρκαρούτσος
ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΡΤΕ ΜΕ 10€ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ (όσοι χαρήκατε)
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ: viewtopic.php?f=9&t=8906&start=15#p2074712
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΜΕΣΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
ΠΑΡΤΕ ΜΕ 10€ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ (όσοι χαρήκατε)
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ: viewtopic.php?f=9&t=8906&start=15#p2074712
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΜΕΣΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
- Jules Winnfield
Μόνος του, χωρίς διοίκηση, χωρίς τη στήριξη της πλειψηφίας των οπαδών, με 18άχρονα!!!
Σας έχει...
Σας έχει...
- HARISPAOK83
Η διοικηση μπορει περισσοτερο αλλα εχει βολευτει στο δημοσιοϋπαλληλικη της. Σιγα μην ψεκω τον κοσμο που σκαει. Κι οπως ειπες ειχαμε ροστερ υποβιβασμου και ο κοσμος επαιρνε τα ντέρμπι. Αλλα δυστυχως δεν δινουν τα ντερμπι τα πρωταθληματα. Αν δεν εχεις ροστερ δεν μπορει ο κοσμος να παιρνει και τα ματς με τις λειβαδιες. Ας στρωθουν εκει στην διοικηση να δουλεψουν γιατι μαλλον παραχαλαρωσαν θεωρωντας πως καθε χρονο η δευτερη θεση θα ναι δικη μας χωρις προσπάθεια.Napoli4 έγραψε:Φυσικά από τον κόσμο.HARISPAOK83 έγραψε:Στήριξη από ποιον? Τον κόσμο? Έχει μεν σημασία, αλλά μικρή. Όσο την ομάδα και την δουλεια του προπονητη την απαξιώνουν οι διοικούντες και ο ιδιοκτήτης, πάντα θα μένουμε στο "θα μπορουσαμε να μεγαλουργήσουμε". Η ομάδα πρώτιστα και ο Ραζβάν δευτερευόντως πρέπει να στηριχθούν έμπρακτα από την διοίκηση (επικοινωνιακά και παρασκηνιακά) και από τον ιδιοκτήτη (φέρε 3 μαμημένους παιχταράδες να τους κάνουμε πλάκα όλους).Napoli4 έγραψε:Έτσι
Δεν ξέρω πόσο ΠΑΟΚ έχεις παρακολουθήσει αλλά κάποιες χρονιές είχαμε ρόστερ υποβιβασμού και νικούσαμε ντέρμπι λόγω κόσμου.
Προφανώς και η στήριξη του κόσμου θα δώσει πράγματα στην ομάδα. Ψυχολογία, ώθηση, αποφασιστικότητα.
Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα. Μεγάλη, ίσως κυρίως εξωαγωνιστικη. Το θέμα είναι έχεις εμπιστοσύνη στη διοίκηση; Έχεις πίστη πως ότι πράττουν το πράττουν με γνώμονα το μακροπρόθεσμο καλό του συλλόγου; Εγώ είμαι σγρος για αυτό.
Διοίκηση όσο μπορεί, Λουτσεσκου-Μποτο όσο μπορούν, παίκτες όσο μπορούν, κόσμος όσο μπορεί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν καποιοι θελουν να χασει ο ΠΑΟΚ για να φυγει η εμμονη τους ο Λουτσεσκουτσιριγωτης έγραψε:Έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε.. αυτοί είναι τα σιχαματα οι γαυροι. Πουτανας γιοι για μια ζωή. .
Κ εμένα δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε, αλλά βλέποντας το χτεσινό ένα μπράβο πρέπει να το πεις πιο πολύ για τις δηλώσεις παρά για το αγωνιστικό που φώναζε για;αλλαγή Νέλσον που δεν μπορούσε να σύρει. Σε μια κόντρα θα βάζαμε εύκολα το τρίτο με έναν γρήγορο παίχτη..
Γιατί είμαι ΠΑΟΚαρα θα πω μπράβο στην ομάδα για;το διπλό. Οι υπόλοιποι κοιτάξτε να την πείτε στον διπλανό σας που δεν θέλει τον λουτσεσκου. Αλλά και αυτοί ΠΑΟΚ είναι.. όχι Λουτσέσκου. ΠΑΟΚ.. ΠΑΟΚ..ΠΑΟΚ.. εσείς; ;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ
1. ΜΠΡΑΒΟ για τη συν. τύπου
2. ΜΠΡΑΒΟ για το β΄ημίχρονο και την σχεδόν άρτια διαχείριση
4. Προβληματισμός για το διάστημα 20-40 όπου και δεχτήκαμε το γκόλ, όπου η διακοπή λόγω καπνογόνων ήταν ΣΩΤΗΡΙΑ καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι η ομάδα ήταν ΧΑΜΕΝΗ και δεν μπορούσες να της μεταφέρεις ηρεμία και εντολές ώστε να βγούμε μια κόντρα της προκοπής
5. ΔΕΝ βγαίνουμε κόντρες της προκοπής και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να δουλέψεις. Ξεκινάμε και προηγούμαστε σε ΟΛΑ τα μάτς αλλά δεν τα κλειδώνουμε με 1-2 ΣΩΣΤΕΣ αντεπιθέσεις
6. Καταλαβαίνω ότι ήταν ενα ματς φωτιά, ότι τα ρίσκα που θα έπαιρνες θα ήταν μικρότερα ΑΛΛΑ ο Ολιβέιρα από το 80 και μετά έπρεπε να έχει βγεί και να μπεί μπροστά κάποιος πιο φρέσκος που είτε θα εκμεταλλευόταν κάποια κόντρα είτε θα πίεζε περισσότερο. Καταλαβαίνω ότι ήθελες τον ψηλό Ολιβέιρα μέσα ώστε να βοηθήσει ΚΑΙ στα αμυντικά στημένα, από τη στιγμή όμως και ειδικά όταν βγήκε ο ντάντας και μπήκε ο σβάμπ, ίσως έπρεπε να βγεί και ο Πορτογάλος.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
συνεχίζουμε.
2. ΜΠΡΑΒΟ για το β΄ημίχρονο και την σχεδόν άρτια διαχείριση
4. Προβληματισμός για το διάστημα 20-40 όπου και δεχτήκαμε το γκόλ, όπου η διακοπή λόγω καπνογόνων ήταν ΣΩΤΗΡΙΑ καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι η ομάδα ήταν ΧΑΜΕΝΗ και δεν μπορούσες να της μεταφέρεις ηρεμία και εντολές ώστε να βγούμε μια κόντρα της προκοπής
5. ΔΕΝ βγαίνουμε κόντρες της προκοπής και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να δουλέψεις. Ξεκινάμε και προηγούμαστε σε ΟΛΑ τα μάτς αλλά δεν τα κλειδώνουμε με 1-2 ΣΩΣΤΕΣ αντεπιθέσεις
6. Καταλαβαίνω ότι ήταν ενα ματς φωτιά, ότι τα ρίσκα που θα έπαιρνες θα ήταν μικρότερα ΑΛΛΑ ο Ολιβέιρα από το 80 και μετά έπρεπε να έχει βγεί και να μπεί μπροστά κάποιος πιο φρέσκος που είτε θα εκμεταλλευόταν κάποια κόντρα είτε θα πίεζε περισσότερο. Καταλαβαίνω ότι ήθελες τον ψηλό Ολιβέιρα μέσα ώστε να βοηθήσει ΚΑΙ στα αμυντικά στημένα, από τη στιγμή όμως και ειδικά όταν βγήκε ο ντάντας και μπήκε ο σβάμπ, ίσως έπρεπε να βγεί και ο Πορτογάλος.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
συνεχίζουμε.
Τι εννοείς παραχαλαρωσαν ρε φίλε;HARISPAOK83 έγραψε:Η διοικηση μπορει περισσοτερο αλλα εχει βολευτει στο δημοσιοϋπαλληλικη της. Σιγα μην ψεκω τον κοσμο που σκαει. Κι οπως ειπες ειχαμε ροστερ υποβιβασμου και ο κοσμος επαιρνε τα ντέρμπι. Αλλα δυστυχως δεν δινουν τα ντερμπι τα πρωταθληματα. Αν δεν εχεις ροστερ δεν μπορει ο κοσμος να παιρνει και τα ματς με τις λειβαδιες. Ας στρωθουν εκει στην διοικηση να δουλεψουν γιατι μαλλον παραχαλαρωσαν θεωρωντας πως καθε χρονο η δευτερη θεση θα ναι δικη μας χωρις προσπάθεια.Napoli4 έγραψε:Φυσικά από τον κόσμο.HARISPAOK83 έγραψε: Στήριξη από ποιον? Τον κόσμο? Έχει μεν σημασία, αλλά μικρή. Όσο την ομάδα και την δουλεια του προπονητη την απαξιώνουν οι διοικούντες και ο ιδιοκτήτης, πάντα θα μένουμε στο "θα μπορουσαμε να μεγαλουργήσουμε". Η ομάδα πρώτιστα και ο Ραζβάν δευτερευόντως πρέπει να στηριχθούν έμπρακτα από την διοίκηση (επικοινωνιακά και παρασκηνιακά) και από τον ιδιοκτήτη (φέρε 3 μαμημένους παιχταράδες να τους κάνουμε πλάκα όλους).
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι καθαρά θέμα χρηματοδότησης στα μάτια μου.
Για τι πράγμα μιλάς;
Μιλάς εξωαγωνιστικά; επικοινωνιακά;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
- ToMousiTouCrespo
Μπορεί να θεωρεί κανείς ότι ο Ζωγράφος Αμπέλ είναι κλάσεις ανώτερος του Ραζβαν και ότι μ αυτόν θα παίζαμε σύγχρονο ποδόσφαιρο με τα πιτσιρίκια αλλά σε αντίστοιχη ερώτηση στη συνέντευξη τύπου είναι σαν να τον ακούω: "είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όταν παίζεις απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα πρέπει να προσαρμόζεσαι". Για την ακρίβεια, πιστεύω ότι οι περισσότεροι προπονητές θα απαντούσαν κάπως έτσι. Εκτός του Λουτσεσκου μόνο 2 μπορώ να σκεφτώ που θα τους το κάνανε αυτό εκεί μέσα, τον Πάμπλο και τον Κονσεϊσάο.
-
Grigorios_PAOK
Από που προκύπτει πως η διοίκηση δεν το στηρίζει;
Επειδή το είπε ο φαλακροπουλος;
Επειδή το είπε ο φαλακροπουλος;
Το αν δουλεύει η ομάδα φαίνεται από τα 10 οφσαιτ που εύκολα έβγαλε η τετράδα τους γαβροεπιθετικους. Με πιτσιρίκια. Η ποιότητα είναι άλλο θέμα