9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Κακός σήμερα αλλά το πεναλτακι το κέρδισε,άσχετα αν ο βάρ είπε στον τρειμανις ότι μια κάννη κοιτάει το πρόσωπο του.
Αυτό που κάνει στο 81 μου έχει συμβεί και μένα μετά από ξυδια,να βλέπω τρεις μπαλες και να μην ξέρω ποια να χτυπήσω
Αυτό που κάνει στο 81 μου έχει συμβεί και μένα μετά από ξυδια,να βλέπω τρεις μπαλες και να μην ξέρω ποια να χτυπήσω

- ΑποστόληςΑ
Δεν τον είδα τον αγώνα, αλλά δεν τον είδα να απειλεί την άμυνα του γαύρου.
Είναι αδικο να συγκρίνουμε αυτόν το παίκτη με τον Ακπομπ .Ακόμα και στα καλα του στην Ελλάδα δεν τον έφτανε τον Ακπομπ ο οποίος μπορεί να μην έβαλε αριθμητικά πολλά γκολ ,αλλα έβαζε δύσκολα , χρήσιμα και πάλευε συνεχως.constadine έγραψε:Σε κάποιες στιγμές όπως τον έβλεπα να παίζει , άρχιζα να αναπολώ τον Άκπομ.
Πρώην παίκτης είναι ο άνθρωπος τι το παλεύουν, ας βάλουν μέσα Γκορντε.
-
Μόνο η πίεση που έβγαζε στα αντίπαλα μπακ ο Αγγλος, έφτανε.JEROM έγραψε:Είναι αδικο να συγκρίνουμε αυτόν το παίκτη με τον Ακπομπ .Ακόμα και στα καλα του στην Ελλάδα δεν τον έφτανε τον Ακπομπ ο οποίος μπορεί να μην έβαλε αριθμητικά πολλά γκολ ,αλλα έβαζε δύσκολα , χρήσιμα και πάλευε συνεχως.constadine έγραψε:Σε κάποιες στιγμές όπως τον έβλεπα να παίζει , άρχιζα να αναπολώ τον Άκπομ.
Το ότι ακόμα δεν έχει επιστρέψει σε υποφερτό αθλητικό επίπεδο ένας παίκτης με πολύ καλό αθλητικό background με προβληματίζει πολύ...σε συνδυασμό και με άλλα πραγματα στην ομαδα
Εμενα με προβληματιζει το γεγονος οτι επρεπε να μπει ο Σβαμπ για να τον σημαδεψει καποιος.
αν έβαζε το ανάποδο ψαλιδι με λεβαδειακό ο πιτσιρικάς, ο Ολιβέιρα θα είχε φυγει ήδη.
Τον κρατάει στην ομάδα μόνο η αδυναμία του Λούτσε να διαχειριστεί την ομάδα.
Τον κρατάει στην ομάδα μόνο η αδυναμία του Λούτσε να διαχειριστεί την ομάδα.
Και να βρει την κεφαλιά σε μια υπέροχη σβηστή σέντρα πάρε βάλε με τον ώμο...icue έγραψε:Εμενα με προβληματιζει το γεγονος οτι επρεπε να μπει ο Σβαμπ για να τον σημαδεψει καποιος.
Για λυπηση. Να τελειώσει η σεζόν να πάμε παρακάτω
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά οι κεφαλιές που επιχείρησε ήταν για λύπηση. Παίκτης που αμείβεται τόσο πολύ δεν δικαιολογείται να δίνει κεφαλιά με τον ώμο όντας μόνος του στην περιοχή. Ούτε παίκτης των 100Κ να ήταν.
- falconakis
- Psuxo_logos
Τώρα καταλαβαίνω τα χαρτιά που πανηγύριζαν όταν τον ξεφορτώθηκαν. Καλά ξεμπερδέματα τώρα...