Και νομίζω είναι και οφσαιτ ο Αραμπι σε μια απόπειρα πασάς μέσα στη μικρή περιοχή πριν διώξουμε αριστεράMontrealiotis έγραψε:Ισχύει…Jack_riper έγραψε:Αυτο που κανει στην φαση που χανει ο ελ αραμπι είναι χειροτερο και απο το πέναλτι.φαουλ σε κουλιερακη και ινγκασον και το αφήνει.και μην μου πει κανενας οτι θα το ακύρωνε το βαρ.καντουρι οταν ειναι καλα ειναι η μιση ομαδα
Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Δε σας είπα θα νικήσουμε;
Κατά τα λοιπά, δε γίνεται ρε παλικάρια η ομάδα να είναι 1-1 στο ημίχρονο και εδώ μέσα και σε όλα τα σάιτ, να αρχίζει το ανάθεμα και η κλαψομουνιαση.
Με Λυρατζη και Τσαουση τους γαμησαμε τους γκαλακτικος της πουτσας.
Κατά τα λοιπά, δε γίνεται ρε παλικάρια η ομάδα να είναι 1-1 στο ημίχρονο και εδώ μέσα και σε όλα τα σάιτ, να αρχίζει το ανάθεμα και η κλαψομουνιαση.
Με Λυρατζη και Τσαουση τους γαμησαμε τους γκαλακτικος της πουτσας.
-
Κλάψε ρε παχύδερμο,που ανάσα δεν μπορείς να πάρεις από το πάχος και απο την πουτσα που έχεις στο στόμα, μιλάει ο καραπαπαρας για το καημένο ελληνικό ποδόσφαιρο,άντε σάλτα και γαμησου μαλακα
Μπαρκαρούτσος έγραψε:gika έγραψε:Όταν συναντάμε μισοπεθαμένες ομάδες, πάντα μα πάντα, τις ανασταίνουμε. Δεν βλέπω πως την Κυριακή θα αλλάξει αυτό, ειδικά αν συγκρίνουμε την ατομική ποιότητα που διαθέτουν οι δύο ομάδες. 1 ή Χ το παιχνίδι και under 2.5. O γαύρος θα βάλει ένα, εμείς θα βάλουμε;iasoiako έγραψε:Αυριο 2 0 θα χάσουμε.
Η ομαδα δεν εχει αριστερο μπακ, αριστερο εξτρεμ κ επιθετικο
ΤΑΜΕΙΟΟΟΟgpap έγραψε:Ο γαύρος φέτος παρουσιάζει τεράστια κενά στην αμυντικού διάταξη.
Ένας μέτριος μέσος, με επιθετικούς μπροστά του που κινούνται κάθετα στην άμυνα, εύκολα βρίσκει κενά και βγάζει τους συμπαίχτες του φάτσα με την εστία.
Το πρόβλημα φέτος είναι πως δεν έχουμε έναν μέτριο μέσο να βγάζει πάσες, πέραν του Ντάντα, όπου πλέον όλοι οι αντίπαλοι προπονητές τον κλείνουν συνεχώς, και παράλληλα δεν έχουμε επιθετικούς μπροστά να κινούνται κάθετα στην άμυνα.
Σίγουρη ήττα.
Δευτέρα βράδυ κάντε κάτι άλλο.
Πώς νιώθεις που έπεσες έξω;mbison έγραψε:Προτιματε διπλό και να συνεχισει ο προπονητης μας ή να μην πάρουμε πόντο και να φυγει από το αεροδρόμιο skg?
Kαι τα 2 ωραία ειναι, win win κατασταση
ΧΑΣΤΗ ΜΟΥΥΥΥ
Περαστικά σου.

μερικοι μερικοι καλο ειναι να κοψετε τις μαλακιες εδω μεσα
αντε βραδυατικα,μετα απο διπλο στο βοθρολιμανο,
αρχισατε τις μαλακιες
παρτε ρεπω για σημερα,απο αυριο παλι
αρχισατε τις μαλακιες
Ναι ήτανTolaros έγραψε:Και νομίζω είναι και οφσαιτ ο Αραμπι σε μια απόπειρα πασάς μέσα στη μικρή περιοχή πριν διώξουμε αριστεράMontrealiotis έγραψε:Ισχύει…Jack_riper έγραψε:Αυτο που κανει στην φαση που χανει ο ελ αραμπι είναι χειροτερο και απο το πέναλτι.φαουλ σε κουλιερακη και ινγκασον και το αφήνει.και μην μου πει κανενας οτι θα το ακύρωνε το βαρ.καντουρι οταν ειναι καλα ειναι η μιση ομαδα
- sourmenetes
- Moderator
Τι έγινε παληκαρια??
Ολοι καλά???
Χλατς!!
Στη μαπα τα χαλίκια!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολοι καλά???
Χλατς!!
Στη μαπα τα χαλίκια!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64 έγραψε:μερικοι μερικοι καλο ειναι να κοψετε τις μαλακιες εδω μεσα
αρχισατε τις μαλακιες
Πολυ πουταναμεταδοση ο οτε.
Ειμαι περιφανος που δεν τους εδωσα ποτε φραγκο.
100 ριπλει μπας και ανκαλυψουν πεναλντι στο μακαντου στο πρωτο 10’ και του Αγκουστο ουτε ενα ριπλεη.
Εμετος
Ειμαι περιφανος που δεν τους εδωσα ποτε φραγκο.
100 ριπλει μπας και ανκαλυψουν πεναλντι στο μακαντου στο πρωτο 10’ και του Αγκουστο ουτε ενα ριπλεη.
Εμετος
Αν δεν ζητησουμε τον διαλογο ΒΑΡ τι να πω. Και ας μην τον μαθουμε ποτε εμεις, ας τον μαθει μονο η ομαδα. Επισης ο καρναβαλος στην φαση που εσωσε ο Σαστρε, εχουνε γινει 2-3 επιθετικα φαουλ και αυτος πετουσε χαρταετο.Magpies4 έγραψε:Επιμένω, ξέρει κανένας γιατί το πέναλτι ακυρώθηκε;
Είναι δυνατόν να έδωσε φάουλ στον Ολιβέιρα;
Οι δυο καρτες που δινει σε Καντουρι και Αουγκουστο ειναι το λιγοτερο κωμικες. Γενικα αστειος διαιτητης. Και μπραβο που τα εχωσε ο Λουτσεσκου στο τελος.
- thomas Murg
Ότι το κοράκι έβγαλε εκτός εαυτού τον Ντάντας που όταν ήταν μικρός παίζει να έπεσε στη χύτρα με τη βαλεριάνα είναι ενδεικτικό τι γραμμή είχε πάρει το λετονικό @ρχίδι
Εκ του αποτελέσματος: και χωρίς το πέναλτι π@υτσ@ κωλόγαβροι
Εκ του αποτελέσματος: και χωρίς το πέναλτι π@υτσ@ κωλόγαβροι
ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
«Δεν μπορούμε ακόμη να συνέλθουμε από την αδιανόητη κωλοτούμπα του διαιτητή Τρεϊμάνις. Για πέναλτι που θα έδινε και περαστικός φίλαθλος του Ολυμπιακού, δέχτηκε να σπαταλήσει τον χρόνο του για να το δει στο VAR μετά την κλήση του Πινέιρο.
Και αντί να τον στείλει στον αγύριστο, αποδέχτηκε την πρωτοφανή ένσταση για ένα πέναλτι βγαλμένο από σεμινάρια!
Μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ, μην προσπαθήσετε ποτέ ξανά να του στερήσετε αυτά που αξίζει μέσα στο γήπεδο.
Δεύτερη προειδοποίηση δεν συνηθίζουμε να δίνουμε, μπορείτε να ψάξετε να βρείτε που βρίσκονται όσοι προσπάθησαν να μας αδικήσουν»
-
Μεγάλη νίκη και άνετη με σφαγή. Δεν ξέρω αδικούμε τον εαυτό μας . Μακάρι η ομάδα να βρει τα πατήματα τους και να μείνει στην κορυφή . 3 παίκτες τον Γενάρη και όχι άλλους τραυματισμους και ναι πιστεύω ότι θα κάνουμε τον θαύμα μας. Μπράβο στην ομάδα.