Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Πολύ αρχίδατο διπλο! Μ άρεσε ο Λυρατζης, επιτέλους θύμισε τον περσινό εαυτό του. Ναρει κάνει απίστευτα πραγματα. Τι παίκτης!!! Το πέναλτι ήταν σκάνδαλο..
- Montrealiotis
Ισχύει…Jack_riper έγραψε:Αυτο που κανει στην φαση που χανει ο ελ αραμπι είναι χειροτερο και απο το πέναλτι.φαουλ σε κουλιερακη και ινγκασον και το αφήνει.και μην μου πει κανενας οτι θα το ακύρωνε το βαρ.καντουρι οταν ειναι καλα ειναι η μιση ομαδα
Καλά ρε σείς. Μπορεί κανείς να μου πεί γιατί το ΒΑΡ ακύρωσε το πέναλτι;
Είναι απίστευτο, πραγματικά νομίζω οτι αυτό το καραμπινάτο πέναλτι δέν δόθηκε μου δημιουργεί τρομερή απορεία για το τί παίζεται.
Είναι απίστευτο, πραγματικά νομίζω οτι αυτό το καραμπινάτο πέναλτι δέν δόθηκε μου δημιουργεί τρομερή απορεία για το τί παίζεται.
Πουτσα κωλογαυροι!
Τελικά το ρόστερ είναι κακό και χάνει αλλά στις νίκες δεν κερδίζει. Έγινε....
+1 στη βαθμολογία πρωταθλήματος (τους υπόλοιπους δεν τους βλέπω) για μένα είμαστε πρώτοι αυτή τη στιγμή.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά το ρόστερ είναι κακό και χάνει αλλά στις νίκες δεν κερδίζει. Έγινε....
+1 στη βαθμολογία πρωταθλήματος (τους υπόλοιπους δεν τους βλέπω) για μένα είμαστε πρώτοι αυτή τη στιγμή.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σταυρακα για σένα για να χαρείς λίγο εκεί που είσαι.
κατι μεροκαματιαρηδες απο το χωριοJairo έγραψε:μπορουμε να μάθουμε ποιοί ήταν στο ΒΑΡ;
- hasio_john
Jairo έγραψε:μπορουμε να μάθουμε ποιοί ήταν στο ΒΑΡ;

- kataramenos5
Μεγαλη κουρβα η μπάλα.Το πιο σουρεαλ παιχνιδι του ΠΑΟΚαπό kataramenos5 » Πέμ Οκτ 13, 2022 9:25 pm
Το 18 δεν ηταν που μας εκαναν γιογιο εκει μεσα και κερδισαμε με αυτογκολ?Μετα δε ξανακοιταξαμε πισω..
ΥΓ Για το Σταυρακα ρε μλκες. Σηκωθειτεεεε
Για τον Κυρ Σταυρο..
- WeWillRockYou
Είχα καιρό να δω αγώνα λόγω έλλειψης χρόνου. Σήμερα είχα ένα προαίσθημα πως θα κερδίσουμε.
Από την μια η απώλεια του τεράστιου Σαράφη, από την άλλη το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πάντα θα αναγεννηθεί εκεί που δεν το περιμένεις.
Η αλήθεια είναι πως γίνανε αρκετά λάθη το καλοκαίρι και η αλλαγή φιλοσοφίας με την ανανέωση του ρόστερ έγινε πολύ απότομα, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ακόμα και έτσι, αν η ομάδα είχε κάνει αυτές τις 1-2 ποιοτικές κινήσεις που συμπεριλάμβανε το αρχικό πλάνο θα τα είχε πάει πολύ καλύτερα πιστεύω, έχοντας κερδίσει κάποια από τα παιχνίδια που δεν μπόρεσε να καθαρίσει νωρίτερα, καθώς είναι πιο εύκολο να χτίσεις την ψυχολογία σου και την νοοτροπία σου, όταν έρχονται τα αποτελέσματα.
Προς το παρόν υπομονή και ελπίζω να δούμε να διορθώνονται τα λάθη από τον Γενάρη.
Για τον σημερινό αγώνα, θα πω μονάχα συγχαρητήρια στην ομάδα
Από την μια η απώλεια του τεράστιου Σαράφη, από την άλλη το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πάντα θα αναγεννηθεί εκεί που δεν το περιμένεις.
Η αλήθεια είναι πως γίνανε αρκετά λάθη το καλοκαίρι και η αλλαγή φιλοσοφίας με την ανανέωση του ρόστερ έγινε πολύ απότομα, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ακόμα και έτσι, αν η ομάδα είχε κάνει αυτές τις 1-2 ποιοτικές κινήσεις που συμπεριλάμβανε το αρχικό πλάνο θα τα είχε πάει πολύ καλύτερα πιστεύω, έχοντας κερδίσει κάποια από τα παιχνίδια που δεν μπόρεσε να καθαρίσει νωρίτερα, καθώς είναι πιο εύκολο να χτίσεις την ψυχολογία σου και την νοοτροπία σου, όταν έρχονται τα αποτελέσματα.
Προς το παρόν υπομονή και ελπίζω να δούμε να διορθώνονται τα λάθη από τον Γενάρη.
Για τον σημερινό αγώνα, θα πω μονάχα συγχαρητήρια στην ομάδα

prist64 έγραψε:κατι μεροκαματιαρηδες απο το χωριοJairo έγραψε:μπορουμε να μάθουμε ποιοί ήταν στο ΒΑΡ;
Τι είναι αυτό το Φωτόπουλο?Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, με 4ο τον Περάκη και στο VAR τον Πορτογάλο Ζοάο Πινέιρο με τον Φωτόπουλο.
Ο πινειρο από ότι βλέπω είναι από τους εκλεκτούς του κλατενμπεργκ πέρσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Δευ 17 Οκτ 2022, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν την Κυριακή δεν έχει 30.000 σαν τα τσαμπιά να ασκούνε ηχητική τρομοκρατία στο οποίο πουστρακι θα έρθει να σφυρίξει είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Δεν μπορώ να ηρεμήσω
Δεν μπορώ να ηρεμήσω
Εμετικός καραπαπάρας
Ρε σε τι κωλο κρατος ζούμε
Τι ξεφτίλα είναι αυτή
Σιχάματα,ξεφτιλισμένοι
Ρε σε τι κωλο κρατος ζούμε
Τι ξεφτίλα είναι αυτή
Σιχάματα,ξεφτιλισμένοι