55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Έχετε κάνει πρώτες φίρμες παίκτες του κατοσταρικου.

Υγ από πού κι ως πού να κάνει τον καμποσο ο Ράφα?
Ακόμα και αποστολής να έμπαινε 4ο Μπακ στην ιεραρχία θα ήταν.
Άρα δεν είχε καμία δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο.
Δηλαδή πιστευε έστω και ένας νοήμων άνθρωπος ότι θα παίξει αύριο ο Τσαούσης αλλά θα έπαιζε αυτός?
Μα αυτο λεμε...Αποκλειεται να εκανε τον καμποσο γιατι εκτος των αλλων θα πηγαινε καρφι και για προστιμο,αρα προς τι αυτη η διαρροη?

Εντωμεταξυ οκ τον εχεις ξεφτυλισει τον ανθρωπο,σε λιγο θα τον εμφανισεις βαρια βαρια για Γ εθνικη...Καπου βαστα...
giliopoulos

Re: 55.Luís Rafael

Δημοσίευση από giliopoulos »

sourmenetes έγραψε:Φταίνε και οι 2 Τολη που αποφάσισαν να τον φέρουν!

Τι σκατα τσεκαρε ο μποτο;;

Γιατί το αποδέχθηκε ο λουτσεσκου;;

Και μην ακούσω για χρήματα!

Ο. Παίκτης έχει παίξει 30 λεπτά!

Τπτ άλλο!

Μας κοροϊδεύουν! Αν ήμουνα Ιβάν θα ζήταγα για κάθε τέτοια περίπτωση αναλυτική έκθεση ποιος τον πρότεινε, ποιος το ενέκρινε και πόσα λεφτά δόθηκαν!

Δεν είναι δυνατόν ομαδουλες της πλάκας να έχουν παίκτη στη θέση και εμείς να μην έχουμε ούτε για δείγμα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο ακριβως.
Αυτο που συμβαινει ειναι αδιανοητο.
Δηλαδη να ειμαι εγω προεδρος και να πληρωνω και να μου λεει ο αλλος ε δεν μπορω??
Πραγματικα δεν ξερω τι μπινελικι θα εριχνα.
Να ειμαι προεδρος και οι μισες μεταγραφες μου να ειναι εκτος ομαδας???
Κανω μιτινγκ μποτο λουτσεσκου και τους λεω, δειτε τα χαλια σας. Ειστε για ξυλο. Τελευταια ευκαιρια το γεναρη και αυτο με μεγαλη υποχωρηση
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πλέον από εκνευριστικη, η κατάσταση έχει γίνει αστεία.

Προχθές διάβαζες, να βγουν να μιλήσουν τι γίνεται με τον παίκτη, σήμερα διαβάζεις, να φύγουν οι υπεύθυνοι της διαρροης.

Γενικά για ΠΑΟΚτζηδες που έχουμε ζήσει πέτρινα χρόνια, πίκρες και απογοητεύσεις, περίμενα να έχουμε πιο γερό στομάχι. Με έναν αποκλεισμό και κάποιες γκελες πέφτουμε στην εσωστρέφεια και τον μηδενισμό.

Όλοι ζητάμε κεφάλια και το αστείο είναι πως, και με τους επόμενους θα κάνουμε το ίδιο. Όπως κάναμε με ΟΛΟΥΣ τους τεχνικούς διευθυντές, όπως κάναμε με ΟΛΟΥΣ τους προπονητές (ίσως πλην Ίβιτς).

Τελείως αμπαλοι, τέρμα αχάριστοι.
Δεν πειράζει.
Win-win situation για τους περισσότερους.
Είτε θα νικαμε, είτε θα βγαίνουν σωστές οι αποψαρες σας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη εσενα η λειτουργια της ομαδας σου φαινεται οκ και το προβλημα ειναι ο κοσμος?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτό που ρωτάς δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτό που έγραψε ο Ναπολι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι δεν εχει? Ο Napoli θεωρει εκνευριστικη τη σταση του κοσμου.Εγω θεωρω εκνευριστικη τη κατασταση στη ΠΑΕ.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Εν τω μεταξύ βλέπεις τον Λούνα που έχει πάρει ο Βόλος (που δε νομίζω να του δίνουν πάνω από 100 - 150) και σε πιάνουν τα κλάματα.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος οι περισσότερες επιλογές δεν δείχνουν ότι είναι επιπέδου πρωταθλητισμού. Άλλες είναι αξιοπρεπείς, άλλες φαίνονται επιπέδου Λαμίας δυστυχώς, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ο (όποιος) σχεδιασμός είναι προφανές ότι είναι αποτυχημένος. Το ποιος φταίει περισσότερο δε νομίζω ότι έχει και καμιά τόσο μεγάλη σημασία τώρα. Πάντως περίμενα περισσότερα από τον Μπότο. Δεν έχω δει κανένα παίκτη από αυτούς που έφερε (και δεν ήταν ήδη γνωστός) να πει κανείς "πω ένας παικταράς"

True fact. Η ομάδα έχει τεράστιες ελλείψεις τόσο σε θέσεις όσο και σε ποιότητα. Στόχος θα έπρεπε να είναι η είσοδος στην τετράδα και μετά ότι καλύτερο προκύψει. Εάν μπορέσουμε να παίξουμε λίγο μπάλα και να βγάλουμε και κανά δυο παίκτες. Με την πορεία που έχουμε και την γενικότερη προοπτική δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να πάρει θέση βασικού ο Κωνσταντέλιας και ας κάνει και λάθη.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Η λειτουργία της ομάδας στο αγωνιστικό θέλει βελτίωση.
Πρέπει να ανοίξει το rotation να δούμε τι πιάνουν κάποιοι παίκτες, πρέπει να έρθουν ποιοτικοί παίκτες που θα βοηθήσουν να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Από αυτό μέχρι τον μηδενισμό και το πανηγυρακι που έχει στηθεί για απομάκρυνση Λουτσεσκου και Μποτο υπάρχει ένα χάος.

Και ναι, όταν μπαίνω εδώ μέσα και διαβάζω ένα σωρό ανακρίβειες, προσβολές, και απόψεις χωρίς αρχή μέση και τέλος, θεωρώ πως είναι πρόβλημα.

Όπως η ομάδα έχει προβλήματα, έτσι και εδώ μέσα έχουμε πρόβλημα. Και μάλιστα μεγαλύτερο από αυτό της ομάδας. Δηλαδή είτε το ένα είτε το άλλο συμβαίνει;

Και που είσαι Joshua, κάποια στιγμή αντί να τα παίρνεις όλα προσωπικά, να κάτσεις να σκεφτείς γιατί σε πειράζουν τόσο πολύ τέτοια κείμενα που προφανώς δεν απευθύνονται σε σένα, αλλά σε άτομα που εμφανίζονται και γράφουν μόνο αρνητικά σχόλια.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

προσωπικα.... :lol: :lol:

μαλλον εισαι υπερ του...πουτιν...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Εγώ το scalp του παίκτη δεν πρόκειται να το πάρω γι αυτό τον λόγο.
Έχουμε ζήσει πιο τραγικά περιστατικά με παίκτες του ΠΑΟΚ.
Εγώ μια απορία έχω. Ποιος έβγαλε την διαρροή παραμονή ντέρμπι?
Όποιος είναι κανονικά πρέπει να τεθεί εκτός οργανισμού ΠΑΕ ΠΑΟΚ άμεσα. Ούτε μα ούτε μου. Όποιος και αν είναι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Έχετε κάνει πρώτες φίρμες παίκτες του κατοσταρικου.

Υγ από πού κι ως πού να κάνει τον καμποσο ο Ράφα?
Ακόμα και αποστολής να έμπαινε 4ο Μπακ στην ιεραρχία θα ήταν.
Άρα δεν είχε καμία δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο.
Δηλαδή πιστευε έστω και ένας νοήμων άνθρωπος ότι θα παίξει αύριο ο Τσαούσης αλλά θα έπαιζε αυτός?
Μα αυτο λεμε...Αποκλειεται να εκανε τον καμποσο γιατι εκτος των αλλων θα πηγαινε καρφι και για προστιμο,αρα προς τι αυτη η διαρροη?

Εντωμεταξυ οκ τον εχεις ξεφτυλισει τον ανθρωπο,σε λιγο θα τον εμφανισεις βαρια βαρια για Γ εθνικη...Καπου βαστα...
Για τον συγκεκριμένο έγραφα πριν καν συμφωνήσουμε τι επιπέδου και ποιας κατηγορίας παίκτης είναι.
Τώρα αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι κάτι μεταξύ Πρέμιερ λιγκ κ Μπουντεσλίγκα και ότι κάτι Γκιμαράες και Ρίο Άβε είναι ομαδάρες με παικταραδες δεν φταίω εγώ.
Ένα πρωτάθλημα που έχει 2+1+1 ομάδες είναι και όλες οι άλλες απλά βοηθάνε στην ανάπτυξη και αξιοποίηση δανεικών από τους μεγάλους.
Φυσικά και δεν φταίει το παιδί που αυτή είναι η ποιότητα του και που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.

Υγ εγώ έχω δικαίωμα να εκνευριστω με την διαρροή για τον παίκτη,εσύ που έχεις γράψει 20 φορές τον τελευταίο μήνα " γιατί δεν παίζει ο παίκτης?"... σόρρυ αλλά δεν έχεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

A μαλιστα το ακουσαμε και αυτο...Οτι μονο οι παικτες των 4ρων αξιζουν στη Πορτογαλια,ασχετως αν καποιος που θα ξεκινησει να γραφει παικτες των υπολοιπων που κανουν τεραστια καριερα θα θελει μερες για να τους απαριθμησει και μιλαμε για παικτη με 50 συμμετοχες και σε ολες τις μικρες εθνικες της χωρας του...Εσυ θυμαμαι περσι εγραφες για τον Τειλορ,οτι ο Ματος μεχρι τα 27 δεν υπηρχε στο ποδοσφαιρικο χαρτη...Τωρα οσο για το οτι εγω δεν εχω δικαιωμα να μιλαω γιατι απορούσα που δεν επαιζε,απλα να σου πω οτι η διαρροή με εκνευριζει ακομα περισσοτερο γιατι δεν πιστευω με τη καμια οτι ο παικτης δηλωσε ανετοιμος και αν το εκανε το έκανε μονο λογω σχεσεων με τον προπονητη.

Υ.Γ Τωρα που το ξανασκεφτομαι βρε έχουμε και παικτη με 100 συμμετοχες στη Μπενφικα αλλα για δες και αυτος ενα χρονο τωρα χαλια παιζει...Ουτε απο τη Μπενφικα να περνουμε,δεν κανουν τα παιδια,δεν καταλαβαινουν το οραμα του Λουτσεσκου...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τρομερό επιχείρημα αυτό με το Ζιβκοβιτς !
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οτι μπορει ο καθένας...Το οτι δεν επαιζε στους 2+1+1 σου αρεσε περισσοτερο...20 ποδοσφαιριστες απο περσι παλευουν να επιβιωσουν. Αυτο ξερω εγω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 17 Οκτ 2022, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εντάξει τώρα το πάμε σε άλλο άκρο...
Άρα να υποθέσω ότι αυτή η φοβερή ομάδα που μας παρουσίασε την διετία των ντάμπλ δεν ήταν έργο του αλλά ήταν επειδή διέθετε φοβερούς παικταραδες που υπερκερασαν την προπονητική του ανυπαρξία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”