joshua έγραψε:renegade έγραψε:Έχετε κάνει πρώτες φίρμες παίκτες του κατοσταρικου.
Υγ από πού κι ως πού να κάνει τον καμποσο ο Ράφα?
Ακόμα και αποστολής να έμπαινε 4ο Μπακ στην ιεραρχία θα ήταν.
Άρα δεν είχε καμία δύναμη να κάνει κάτι τέτοιο.
Δηλαδή πιστευε έστω και ένας νοήμων άνθρωπος ότι θα παίξει αύριο ο Τσαούσης αλλά θα έπαιζε αυτός?
Μα αυτο λεμε...Αποκλειεται να εκανε τον καμποσο γιατι εκτος των αλλων θα πηγαινε καρφι και για προστιμο,αρα προς τι αυτη η διαρροη?
Εντωμεταξυ οκ τον εχεις ξεφτυλισει τον ανθρωπο,σε λιγο θα τον εμφανισεις βαρια βαρια για Γ εθνικη...Καπου βαστα...
Για τον συγκεκριμένο έγραφα πριν καν συμφωνήσουμε τι επιπέδου και ποιας κατηγορίας παίκτης είναι.
Τώρα αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους ότι το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι κάτι μεταξύ Πρέμιερ λιγκ κ Μπουντεσλίγκα και ότι κάτι Γκιμαράες και Ρίο Άβε είναι ομαδάρες με παικταραδες δεν φταίω εγώ.
Ένα πρωτάθλημα που έχει 2+1+1 ομάδες είναι και όλες οι άλλες απλά βοηθάνε στην ανάπτυξη και αξιοποίηση δανεικών από τους μεγάλους.
Φυσικά και δεν φταίει το παιδί που αυτή είναι η ποιότητα του και που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
Υγ εγώ έχω δικαίωμα να εκνευριστω με την διαρροή για τον παίκτη,εσύ που έχεις γράψει 20 φορές τον τελευταίο μήνα " γιατί δεν παίζει ο παίκτης?"... σόρρυ αλλά δεν έχεις