Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Baldur έγραψε:Δεν έχω σκοπό να χαλάσω την ωραία συζήτηση, αλλά νομίζω πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.

Έκλεισε ο ευνοϊκός κύκλος πολιτικών και οικονομικών συγκυριών που επέτρεψαν στην ομάδα να κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα. Να μην παρεξηγηθώ: δεν ήταν θέμα "τύχης", ούτε μας χαρίστηκε τίποτα. Επενδύθηκαν δυσθεώρητα ποσά, άνθρωποι εκτέθηκαν και πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ απλώς να ξύσει την επιφάνεια όσων δικαιούται ιστορικά.

Είχαμε ανταγωνιστικό budget, λερώσαμε τα χέρια μας για να φέρουμε ό,τι πιο κοντινό σε 50-50 με VAR - ξένους διαιτητές - εποπτεία UEFA. Ευτυχήσαμε να μην έχουμε μια κυβέρνηση ταγμένη σε συγκεκριμένα τζάκια/συμφέροντα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Τουναντίον, τώρα έχουμε μια γεωπολιτική κρίση που περιορίζει τον ιδιοκτήτη και μια κυβέρνηση ανοιχτά εχθρική στο Σύλλογο. Επίσης, να μην ξεχνάμε πως στο επίπεδο ανθρώπων όπως ο Ιβάν, οι δημόσιες σχέσεις είναι εκ των ων ουκ άνευ. Πάμε άλλο ένα disclaimer: όχι, δεν θεωρώ τον Ιβάν ίδια πάστα με τα άλλα καθίκια αλλά δεν θα πέσω από τα σύννεφα αν μαθευτεί πως έχει υπάρξει μια σιωπηρή "συμφωνία"/"ανακωχή" (πείτε ό,τι θέτε) με εμάς να παίρνουμε πιο συμπληρωματικό ρόλο επικεντρωμένοι στη Νέα Τούμπα και το καταραμένο νοικοκύρεμα, όσο ο Μελισσανίδης μπαίνει στην ο-παπαρίνα και ο Αλαφούζος μαζεύει τα προεκλογικά πρόβατα στο μαντρί.

Εν ολίγοις η δική μου αντίληψη πέρι κριτικής/στήριξης στον Ιβάν δεν περιορίζεται σε βραχυπρόθεσμες επιτυχίες. Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τη χλίδα της επιτυχίας ούτε θα γίνουμε ποτέ (εύχομαι). Όσο βλέπω το Σύλλογο να εξελίσσεται, είτε αυτό σημαίνει να βλέπω νέα ΠΑΟΚτσάκια να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα είτε ακόμα να λειτουργεί η ΠΑΕ ως σύγχρονος οργανισμός, θα είμαι ευχαριστημένος.
σιγά μην παρέμβει και ο ΟΗΕ για να πάρουμε 10αρι ξερω γω
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Απο το χρονου δεν θα παιζει φραγκο στο ελληνικο ποδοσφαιρο. 22η η Ελλαδα.

Δεν παιζει ο Ιβαν να ριξει φραγκο πλεον, ανακύκλωση του μπατζετ θα κανει και οτι παικτης μας βγει. 30 παικτες εχει ο ΠΑΟΚ και παιζουν οι 16. Οι μισοι δεν ειναι καν γοα ροτεισον.

Πιστευω οτι το πλανο του ειναι μεσα στην επομενη 4ετια να εισαι πληρως Ελληνικος συλλογος με παικτες απο τις ακαδημιες σου και με προπονητη τον Γκαρσια να μπεις νεα Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

20η είναι η Ελλάδα
Και του χρόνου μπορεί και να ξεκινήσει από την 19η

Άλλο 19-20 και άλλο 22

Κι αν οι ανταγωνιστές παίξουν C.L
μια χαρά (καποια) φράγκα θα πέσουν στο Ελλ.Ποδ
Απλά όχι σε εμάς
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αν...

εσυ ακομη πιστευεις οτι ...στο εγγυς μελλον...θα υπαρξει αθηναικη ομαδα που θα παιξει στο τσου λου??
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ελπίζω πως όχι
Ο φετινός πρωταθλητης θα έχει όμως τον Αύγουστο καλές πιθανότητες
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Στάση εργασίας στο οπεν για πληρωμές τεχνικών που δεν έχουν γίνει διαβασα. Μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Doomlord4 έγραψε:Ελπίζω πως όχι
Ο φετινός πρωταθλητης θα έχει όμως τον Αύγουστο καλές πιθανότητες
οπως ο ...περσινος...

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν υπαρχει λογος να αναπαραγουμε τα ιδια και τα ιδια. Υπαρχει θεμα κεφαλαιων και ρευστοτητας.
Με τις νεες κυρωσεις που θα εφαρμοστουν απο τις αρχες του ετους πλητονται πολλοι νεοι κλαδοι και ειναι θεμα που τυγχανει να το γνωριζω μιας και αγγιζει και την εργασια μου.
Προφανως υπαρχει ζητημα.
Αυτο ομως δεν αλλαζει την σταση που πρεπει να εχει ο κοσμος απεναντι σε αυτον τον ανθρωπο τωρα που υπαρχει μια αναποδια. Πλατη για οσο χρειαστει. Και υπομονη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ολοι ..σιγα σιγα...θα βλεπουμε το προβλημα και στην καθημερινοτητα μας....

αντι να ...πεσουν...τα λεφτα στην αγορα πεφτουν σε εναν ...χαμενο...πολεμο

πλατη στον ιβαν..τωρα...

τα πραγματα δειχνουν να γινονται ολο και ποιο δυσκολα για ολους μας
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

buffalobill4 έγραψε:Στάση εργασίας στο οπεν για πληρωμές τεχνικών που δεν έχουν γίνει διαβασα. Μάλιστα.
Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει αυτό και δεν αναφέρει απλήρωτους. Δεν το αποκλείω, απλά ίσως να αφορά κάτι διαφορετικό.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
etita.gr
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πάντως απο την προηγούμενη εβδομάδα επιφανείς αρδ του ΠΑΟΚ πετάνε κάτι ξεκάρφωτα γενικά σχόλια "υπάρχει θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να ξέρετε όλες οι ομάδες είναι πίσω στις πληρωμές".
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δεν υπάρχει αυτάρκεια χωρίς Ευρώπη
Την αυτάρκεια που θέλουμε και χρειαζόμαστε εμείς

Αυτάρκεια μπορεί να έχει και η Μπάγερν και ο Βόλος και ο Αχιλλέας Τριανδρίας

Όπως αυτάρκεια μπορεί να έχει και ένας πολύτεκνος με 4 παιδιά με ενοίκιο χωρίς αμάξι και διακοπες 5 μέρες τον χρόνο στην Επανωμή
Και ένας ευκατάστατος που έχει 2 σπίτια,πούλησε το 2ο αμάξι και έκοψε την Ίμπιζα και αρκείται με 20 μέρες διακοπές στην Κρήτη

Αντί να έχουμε ροή προς την αυτάρκεια μιας Μπάγερν,πάμε ολοταχώς προς την αυτάρκεια ενός Βόλου
Maximus Decimus

Δημοσίευση από Maximus Decimus »

Patron έγραψε:Πάντως απο την προηγούμενη εβδομάδα επιφανείς αρδ του ΠΑΟΚ πετάνε κάτι ξεκάρφωτα γενικά σχόλια "υπάρχει θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να ξέρετε όλες οι ομάδες είναι πίσω στις πληρωμές".
Για ποιες ομάδες εννοείς φίλε γιατί από ότι έχω καταλάβει μένεις Αθήνα. Σε αθηναϊκές;;;; μεγάλες
Η μικρές

Πάντως να ξέρεις δεν έχει ο ΠΑΟΚ "επιφανείς αρδ", κάποια χαμηλού μορφωτικου κ πνευματικού επιπέδου άτομα είναι που προσπαθούν να το παίξουν παράγοντες, και στην ουσία δεν γνωρίζουν ούτε πρόσθεση. Εγω δεν τους υπολογίζω... καμια σχέση με τους παλιούς δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ... αυτοί ζούσαν για τον ΠΑΟΚ, δεν ζούσαν από τον ΠΑΟΚ
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Φίλε μου δεν μένω Αθήνα, εκτός Ελλάδος 20+ χρόνια είμαι.

Ελληνικά ΜΜΕ δεν ακολουθώ, μόνο εδώ μπαίνω λόγω ΠΑΟΚ κ ένα άλλο πιο ειδησιογραφικό, θεματικό όχι γενικού περιεχομένου. Μετά youtube που πετάει βιντεακια κ σαν μ@λ@κ@ς τα βάζω καμιά φορά. Δεν ξέρω την ανθρωπογεωγραφία που αναφέρεις, τα ονόματα από εδώ τα μαθαίνω.

(1-2 ακούω, το έχω κλείσει κ το κρατάω έτσι για γούρι :D )
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

astral έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Στάση εργασίας στο οπεν για πληρωμές τεχνικών που δεν έχουν γίνει διαβασα. Μάλιστα.
Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει αυτό και δεν αναφέρει απλήρωτους. Δεν το αποκλείω, απλά ίσως να αφορά κάτι διαφορετικό.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ
etita.gr
Πρόσφατα πέρασε νέο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ και σε όλα τα κανάλια είναι σε αναβρασμό. Από τη μία κακοχαίρομαι που η κυβέρνηση πλήρωσε και, όπως σε όλους τους οίκους (κοινωνικής) ανοχής, απαιτεί τουλάχιστον να τους βάλει δάχτeeλο, από την άλλη ξέρουμε ποιοι θα κυνηγηθούν πρώτα. Το Όπεν πάντως παραμένει με διαφορά η πιο νηφάλια πηγή τηλεοπτικής ενημέρωσης, σύμφωνα με τους μπούμερ ανταποκριτές μου, αν και όπως ξέρουμε όλοι ο πήχης είναι θαμμένος δύο μέτρα κάτω από τη γη.

Το ΠΟΚ δεν θα έχει προβλήματα πληρωμών όσο πέφτει εύκολο χρήμα από τις Βρυξέλλες. Η πανδημία ήταν ευλογία για πολλούς κρατικοδίαιτους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”