Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- theodorsalonika
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
εγω παντως πανηγυριζω....
ετσι απλα.....δωστε μου πανηγυρια!!!!!!
ετσι απλα.....δωστε μου πανηγυρια!!!!!!
- PAOK_Antarctica
Νομίζω πως το παιδί πάντα βάζει το συγκεκριμένο emoticon σε όλα τα μηνύματα του...
- theodorsalonika
και τι ειναι ρε μεγαλε τα εμοσιον πως τα ειπες...για χορταση?

-
Και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω...PAOK_Antarctica έγραψε:Νομίζω πως το παιδί πάντα βάζει το συγκεκριμένο emoticon σε όλα τα μηνύματα του...
ισχυει αλλα αν καποιος θέλει να πει την αποψη του και τον πειραξέ θεμιτό.BlackFriday έγραψε:Και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω...PAOK_Antarctica έγραψε:Νομίζω πως το παιδί πάντα βάζει το συγκεκριμένο emoticon σε όλα τα μηνύματα του...
-
Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο όσον αφορά τον βαζελο είναι ότι αν τα βάλεις κάτω στην ουσία ξεκινήσαμε πέρυσι εμείς με Λουτσεσκου κι αυτοί με Γιοβάνοβιτς, έχουμε πάνω κάτω τα ίδια μπάτζετ και έχουμε δώσει τα ίδια για μεταγραφές. Σήμερα αυτοί πάνε τρένο κι εμείς τα γνωστά...
Η διαφορά ξεκάθαρα νομίζω είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ακριβώς τι θέλει από τον καθε παίχτη που φέρνει στην ομάδα, ενώ ο Λουτσεσκου μάλλον έχει πολύ κακό μάτι στις μεταγραφές. Δεν γίνεται να έχει δώσει το ΟΚ για τόσους παίχτες και να τους έχει εκτός ομάδας. Προπονητικά πάντως θεωρώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο.
Η διαφορά ξεκάθαρα νομίζω είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ακριβώς τι θέλει από τον καθε παίχτη που φέρνει στην ομάδα, ενώ ο Λουτσεσκου μάλλον έχει πολύ κακό μάτι στις μεταγραφές. Δεν γίνεται να έχει δώσει το ΟΚ για τόσους παίχτες και να τους έχει εκτός ομάδας. Προπονητικά πάντως θεωρώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο.
ναι, αυτη ειναι η διαφορα. οχι οτι τον σπρωχνουν τον βαζελο. η χαρα του πεναλτι ειναι φετος τα παιχνιδια του.
Φίλε μπορεί να δώσαμε τα ίδια η να έχουμε το ίδιο budget (αν και μάλλον εμάς για υψηλότερο μας κοβω), απλά ο ένας έφερε και πλήρωσε Μπερνάρ που του πήρε το ματς σήμερα, και ο άλλος ανανέωσε Μπίσε.
Ο ένας βάζει Βέρμπιτς αλλαγή και ο άλλος δεν έχει αλλαγή εξτρέμ.
Ο ένας πήρε παίκτες που έκλεισαν ακριβώς τις τρύπες που είχε, ο άλλος πήρε παίκτες που παίζουν σε άλλες θέσεις από αυτές που θέλαμε.
Ο ένας πάει με ψυχολογία τίτλου, ο άλλος δεν πιστεύει ότι μπορεί να κρατήσει νίκη στις καθυστερήσεις ούτε με ΟΦΗ και Λιβαδειά.
Ο ένας παίζει το 100% που μπορούν οι παίκτες του, ο άλλος έχει παρκαρισμένα κάμποσα μύρια σε κερκίδα και πάγκο, λόγω προπονητή και ΤΔ.
Βάλε σε αυτά και το έξω αγωνιστικό και έδεσε το γλυκό.
Δυστυχώς ο ζελος φέτος πάει τρένο. Και λέω δυστυχώς γιατί καλύτερα να έπαιρνε άλλο ένα το σίχαμα, παρά να αναστηθεί ο έτερος βρυκόλακας.
Ο ένας πήρε παίκτες που έκλεισαν ακριβώς τις τρύπες που είχε, ο άλλος πήρε παίκτες που παίζουν σε άλλες θέσεις από αυτές που θέλαμε.
Ο ένας πάει με ψυχολογία τίτλου, ο άλλος δεν πιστεύει ότι μπορεί να κρατήσει νίκη στις καθυστερήσεις ούτε με ΟΦΗ και Λιβαδειά.
Ο ένας παίζει το 100% που μπορούν οι παίκτες του, ο άλλος έχει παρκαρισμένα κάμποσα μύρια σε κερκίδα και πάγκο, λόγω προπονητή και ΤΔ.
Δυστυχώς ο ζελος φέτος πάει τρένο. Και λέω δυστυχώς γιατί καλύτερα να έπαιρνε άλλο ένα το σίχαμα, παρά να αναστηθεί ο έτερος βρυκόλακας.
-
Σύν Αθήνα καί χήρα (Βαρδινογιάννη) κινεί(ται).-jibbie έγραψε:ναι, αυτη ειναι η διαφορα. οχι οτι τον σπρωχνουν τον βαζελο. η χαρα του πεναλτι ειναι φετος τα παιχνιδια του.
-
Δεν διαφωνώ, αλλά οκ για να είμαστε ρεαλιστές, η δική μας φετινή πορεία δεν είναι και αποτέλεσμα καμιάς εχθρικής διαιτησίας. Μόνοι μας δεν μπορούμε.jibbie έγραψε:ναι, αυτη ειναι η διαφορα. οχι οτι τον σπρωχνουν τον βαζελο. η χαρα του πεναλτι ειναι φετος τα παιχνιδια του.
-
Συμφωνώ 100%bane1980 έγραψε:Φίλε μπορεί να δώσαμε τα ίδια η να έχουμε το ίδιο budget (αν και μάλλον εμάς για υψηλότερο μας κοβω), απλά ο ένας έφερε και πλήρωσε Μπερνάρ που του πήρε το ματς σήμερα, και ο άλλος ανανέωσε Μπίσε.
τα παντα ειναι θεμα οπτικης. ο βαζελος εχει διψηφιο αριθμο βαθμων απο πεναλτι. ολα τα VAR check ειναι υπερ του. αυτα μεταφραζονται σε βαθμους και νικες, οι νικες σε ψυχολογια και ταυτοτητα, και παει λεγοντας. εσενα σε βλεπουν ορφανο και δε σε υπολογιζουν.ron-swanson έγραψε:Δεν διαφωνώ, αλλά οκ για να είμαστε ρεαλιστές, η δική μας φετινή πορεία δεν είναι και αποτέλεσμα καμιάς εχθρικής διαιτησίας. Μόνοι μας δεν μπορούμε.jibbie έγραψε:ναι, αυτη ειναι η διαφορα. οχι οτι τον σπρωχνουν τον βαζελο. η χαρα του πεναλτι ειναι φετος τα παιχνιδια του.
Άραγε έχει διαβάσει κανείς τα σενάρια για τα προκριματικά του χρόνου;
Περιμένουμε την Ουέφα (τα ζώα μου αργά) να βγάλει το access list για το 2023-24
Με σενάρια που κυκλοφορούν,αν ο βάζελος το πάρει(ή όποιος το πάρει)μπορεί να παίξει 1 μόνο προκριματικό C.L
(εξασφαλισμένο δηλαδή Europa και 5 εκ) με 1ο παιχνίδι στις 14/8 και δυσκολότερους πιθανούς αντιπάλους τους
Club Brugge ή Gent
Young Boys (ή Βασιλεία,αλλά έχει μείνει πολύ πίσω)
Slavia Praha
Dinamo Zagreb
Συνεχίστε τα πανηγύρια
Περιμένουμε την Ουέφα (τα ζώα μου αργά) να βγάλει το access list για το 2023-24
Με σενάρια που κυκλοφορούν,αν ο βάζελος το πάρει(ή όποιος το πάρει)μπορεί να παίξει 1 μόνο προκριματικό C.L
(εξασφαλισμένο δηλαδή Europa και 5 εκ) με 1ο παιχνίδι στις 14/8 και δυσκολότερους πιθανούς αντιπάλους τους
Club Brugge ή Gent
Young Boys (ή Βασιλεία,αλλά έχει μείνει πολύ πίσω)
Slavia Praha
Dinamo Zagreb
Συνεχίστε τα πανηγύρια
-
Εγω εχω την εντυπωση οτι βαζει περισσοτερα!BlackFriday έγραψε:Και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω...PAOK_Antarctica έγραψε:Νομίζω πως το παιδί πάντα βάζει το συγκεκριμένο emoticon σε όλα τα μηνύματα του...

Και φωνάζουν κι από πάνω.jibbie έγραψε:ναι, αυτη ειναι η διαφορα. οχι οτι τον σπρωχνουν τον βαζελο. η χαρα του πεναλτι ειναι φετος τα παιχνιδια του.