Με αφορμη πάντως τον Πάμπλο έχω την εντύπωση οτι οι διοικούντες αυτοπαγιδευόνται, μαλλον από την αγωνία τους να διαχειριστούν κατά τον καλύτερο τρόπο το χρήμα του κόσμου και να μην δυσαρεστήσουν κανέναν συγχρόνως.
Για παραδειγμα Κονσεισάο. Πάρθηκε η απόφαση να φύγει αλλά τελικά έμεινε λόγω της αποθέωσης του κόσμου. Γκαρσία. Σκέψεις για να φύγει από τη διοίκηση αλλά πάλι έμεινε κατοπιν λαικής απαίτησης(τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω από τα λεγόμενα των δημοσιογραφων) έγινε η προετοιμασία με αυτόν βασικό και τωρα θέλουν(;) να τον δώσουν.
Ο κόσμος καλά κάνει να έχει συμπάθειες ή αντιπάθειες γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο και με αυτά πρέπει να ασχολούμαστε και όχι να μπαίνουμε σε ρόλο λογιστή. Η διοίκηση όμως δεν πρέπει να επηρεάζεται από τις προτιμήσεις του κόσμου γιατί ώρες ωρες μου δίνουν την αίσθηση οτι πελαγοδρομουν και πράττουν το αντίθετο από αυτό που οι ιδιοι θέλουν. Μου είχε κάνει εντύπωση το σχόλιο του Transfremaniac μετά το τέλος των playoffs ότι πρέπει να ψηφίσουμε αν θέλουμε να μείνει ο Πάμπλο γιατί θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην απόφαση της ομάδας. Και τώρα βλέπω ανάλογο γκάλοπ (που καλά κάνει και υπάρχει από περιέργεια και μόνο βέβαια για να δούμε τι λέει ο κόσμος).
Νομίζω οτι η διοίκηση πρέπει να ακούει τον κόσμο μόνο σε ότι έχει να κάνει σχέση με τα οργανωτικά θεματα(πχ τουρνικέ). Αυτά είναι τα πραγματικά σοβαρά θέματα. Για τα αγωνιστικά ας ακολουθήσουν το ποδοσφαιρικό τους ενστικτο που σαφως είναι καλύτερο από το δικό μας.
Εδώ αντέξαμε τη φυγή Μπαλάφα στο Γκαρσία θα κολλήσουμε;(ατυχής προσπάθεια χιουμορ)