Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Πήγα να γράψω ματσαρα στη Βαρκελώνη . Αυτός ο πεδρι τι παιχτουρα αλλά νταξει αυτά που γίνονται στο τέλος δεν μ άφησαν να γράψω.
Αυτό που χάνει ο Αλβανός της Ίντερ μου θύμισε λαμπρό χουτο ΠΑΟΚ γαύρος 0-0….
Αν και δεν ήθελα να αποκλειστεί η μπαρσα δώσε πάσα ρε αγόρι μου εκεί ….
Δύσκολη εποχή πλεον για τους 34+ στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι φοβερός αθλητής ο ποδοσφαιριστής που είναι πάνω από 33-34 για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Είναι εξωφρενικός ο ρυθμός. Μπουσκεζ και Πικε ήταν να τους λυπάσαι σήμερα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως το ματς δεν είχε και πολύ από balance
Για την ακρίβεια σχεδόν κανένα σε αυτό το επίπεδο δεν έχει

Για την ακρίβεια σχεδόν κανένα σε αυτό το επίπεδο δεν έχει
Ούτε το ΠΑΟΚ Σπαρτάκ 3-2 από ημίχρονο με Λούτσο είχε ούτε το ΑΕΚ ΠΑΟΚ 0-2 τελικός κυπέλλου . Εγώ ξέρω ότι χάνουμε και μας φταίνε όλα .
Απλά τώρα που είδα τους μικρούς της μπαρσα γουσταρα λίγο. Μακάρι να μας έβγαινε (βγει) αυτό το πλάνο με τα πιτσιρίκια…
Απλά τώρα που είδα τους μικρούς της μπαρσα γουσταρα λίγο. Μακάρι να μας έβγαινε (βγει) αυτό το πλάνο με τα πιτσιρίκια…
- ΑποστόληςΑ
Πάλι μέσα έπεσα στις προβλέψεις μου...
ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΛΕΠΩ!
ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΛΕΠΩ!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρόβλεψη:
Barcelona - Inter 3-0
Rangers - Liverpool 3-2
- ΑποστόληςΑ
Την Barcelona δεν την βλέπω να προκρίνεται. Αντίθετα έχουν προκριθεί από τώρα οι :
1. Napoli
2. Bruges
3. Bayern M.
4. Real M.
5. Manchester C.
Πολλές πιθανότητες να περάσουν στον επόμενο γύρο έχουν και οι :
1. Liverpool
2. Porto
3. Inter
4. Borussia Dortmund
5. PSG
6. Benfica
1. Napoli
2. Bruges
3. Bayern M.
4. Real M.
5. Manchester C.
Πολλές πιθανότητες να περάσουν στον επόμενο γύρο έχουν και οι :
1. Liverpool
2. Porto
3. Inter
4. Borussia Dortmund
5. PSG
6. Benfica
-
Ευτυχως που υπαρχουν και κατι αγωνες
σαν το Μπαρτσελονα - Ιντερ για να μας
χορταινουν ποδοσφαιρικες παραστασεις
γεματες ταχυδυναμη αντοχη συνδυασμους
αλλα και ποιοτικοτατες ατομικες ενεργειες
κι ολα αυτα για τα εννενηντα λεπτα τους.-
Αντε τωρα να κατσεις να δεις αγωνα της
σουπερ λιγδας με μπαλανς τσικι τσικι μπολ
προς τα πισωπλαγια γιομες 45 φαουλ στον
καθενα και ολα αυτα σε ταχυτητες κατω
των 2 χλμ την ωρα διχως να κοιμηθεις!
σαν το Μπαρτσελονα - Ιντερ για να μας
χορταινουν ποδοσφαιρικες παραστασεις
γεματες ταχυδυναμη αντοχη συνδυασμους
αλλα και ποιοτικοτατες ατομικες ενεργειες
κι ολα αυτα για τα εννενηντα λεπτα τους.-
Αντε τωρα να κατσεις να δεις αγωνα της
σουπερ λιγδας με μπαλανς τσικι τσικι μπολ
προς τα πισωπλαγια γιομες 45 φαουλ στον
καθενα και ολα αυτα σε ταχυτητες κατω
των 2 χλμ την ωρα διχως να κοιμηθεις!
- ΑποστόληςΑ
Τα εντυπωσιακά ρεκόρ του... διαστημικού Σαλάχ
σδνα
Ο Μο Σαλάχ ήταν... διαστημικός στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ρέιντζερς, αφού σκόραρε χατ τρικ μέσα σε έξι λεπτά και έσπασε ιστορικά ρεκόρ.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός σημείωσε το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του Champions League, με τα τρία γκολ σε έξι λεπτά (76' 80',81'), ενώ έγινε και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των αγγλικών ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με την Τσέλσι και ο Κουν Αγκουέρο με την Μάντσεστερ Σίτι, μοιράζονταν την κορυφή με 36 γκολ, με τον Σαλάχ να σκαρφαλώνει πλέον στην πρώτη θέση με 38 γκολ.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός κατέγραψε ακόμη μια ιστορική επίδοση, αφού σημείωσε το χατ τρικ έχοντας μόλις 9 επαφές με την μπάλα, που είναι και οι λιγότερες που χρειάστηκε ένας παίκτης για να σημειώσει χατ τρικ στην ιστορία του Champions League.
σδνα
Ο Μο Σαλάχ ήταν... διαστημικός στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ρέιντζερς, αφού σκόραρε χατ τρικ μέσα σε έξι λεπτά και έσπασε ιστορικά ρεκόρ.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός σημείωσε το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του Champions League, με τα τρία γκολ σε έξι λεπτά (76' 80',81'), ενώ έγινε και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των αγγλικών ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με την Τσέλσι και ο Κουν Αγκουέρο με την Μάντσεστερ Σίτι, μοιράζονταν την κορυφή με 36 γκολ, με τον Σαλάχ να σκαρφαλώνει πλέον στην πρώτη θέση με 38 γκολ.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός κατέγραψε ακόμη μια ιστορική επίδοση, αφού σημείωσε το χατ τρικ έχοντας μόλις 9 επαφές με την μπάλα, που είναι και οι λιγότερες που χρειάστηκε ένας παίκτης για να σημειώσει χατ τρικ στην ιστορία του Champions League.
- john4serres
Τεράστια η ευκαιρία του Ασλάνι, θα πετούσε εκτός τη Μπαρτσελονα μια αγωνιστική νωρίτερα.DamoN έγραψε:Πήγα να γράψω ματσαρα στη Βαρκελώνη . Αυτός ο πεδρι τι παιχτουρα αλλά νταξει αυτά που γίνονται στο τέλος δεν μ άφησαν να γράψω.
Βέβαια μικρό το κακό για την Ιντερ, αν νικήσει την Βικτόρια Πλζεν στο Μιλάνο με οποιοδήποτε σκορ, περνάει στην επόμενη φάση ακόμη κι αν χάσει τη τελευταία αγωνιστική στο Μόναχο με δέκα γκολ.
Αυτά τα ρεκόρ μονο η μεγάλη Λιβερπούλ και ο Φαραώ !!! Μπορει το πρωτάθλημα να έμεινε πίσω αλλά στο Τσαμπιον Λιγκ θα το χτυπήσει φέτο !!!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Μηδέν τελικές στο στόχο...
Ρε τι κωλοφαρδος είναι αυτός... Περιμένω εξόδους στο κέντρο να διώχνει με κεφαλιά...
Αν τον βάλει την Δευτέρα και δεν ξέρουν οι δικοί μας από πού τα τρώει θα είμαστε πολύ για το ανάθεμα..
Ρε τι κωλοφαρδος είναι αυτός... Περιμένω εξόδους στο κέντρο να διώχνει με κεφαλιά...
Αν τον βάλει την Δευτέρα και δεν ξέρουν οι δικοί μας από πού τα τρώει θα είμαστε πολύ για το ανάθεμα..