Jose Boto
- ΑποστόληςΑ
Re: Jose Boto
Δεν γίνεται να έχουν αυτήν την εικόνα τα μπακ σου και να μην είναι προτεραιότητα.nunies4 έγραψε:Αν ο Φαμπιο Μαρτινς ειναι αυτος που ειχε επιλεγει αρχες καλοκαιριου και που πριν 30 μερες σχεδον τον συμφωνησες σαν τον παικτη που θα αλλαξει την αριστερη μας πλευρα , πας μιλας με τον Γιωργη και τον κλεινεις απο τωρα και ειναι στην Μεσημβρια για προπονησεις ενοψει νεας χρονιας
Και συνεχιζεις να ψαχνεις για φορ και για 10αρι. Κανονικα θα επρεπε και για ακραια μπακ αλλα τελος παντων
Δεν γινεται ομως πριν 30 μερες να σου καθεται στο πιατο ο παικτης που ειχες στοχευσει απο τις αρχες του καλοκαιριου και 30 μερες μετα που ειναι ελευθερος να μην ασχολειθεις.
Δεν γίνεται να τρως γκολ από κει . Να τρως μια αλλαγή πάντα από κει και να λες κάποτε πρέπει να πάρω και μπακ.
Μπακ πας να πάρεις όχι 10αρι να σ κάνει γκολ και ασιστ. Με μισά λεφτά τον παίρνεις .
Εγω καταλαβαινω το δευτερο. Οτι συζητανε πως θα στηθει το ροστερ. Οχι πως θα παιξει η ομαδα. Εξαλλου στην πρωτη συντεντευξη τυπου αν δεν κανω λαθος ειχε πει οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιζει με εναν συγκεκριμενο τροπο και αν αυριο μεθαυριο φυγει αυτος ή ο προπονητης ή και οι δυο τελοσπαντων, ο ΠΑΟΚ να συνεχισει διαλεγοντας ατομα που θα στηριξουν τον τροπο που παιχνιδιου για το οποιο στηθηκε το ροστερ.kataramenos5 έγραψε:για το πρωτο μου φαινεται.
Αν διαφωνει με τον τροπο παιχνιδιου (που εγω λεω οτι δεν ασχολειται καν και καλα κανει) τοτε αναιρει ουσιαστικα αυτα που ειπε ο ιδιος. Αρα πιστευω οτι εννοουσε το δευτερο.
-
Μαρτινς με 5μηνη αποχη απο αγωνες να ερθει Ιανουαριο να κανει τι?
Να μας βγαλει 4ους αντι για 5ους?
Ε και?
Να μας βγαλει 4ους αντι για 5ους?
Ε και?
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων, μπορεί να βγούμε ακόμη και 2οι, αν πάμε καλά στα p.o.
- ΑποστόληςΑ
Κόλκας μόλις είπε πως ο Μπότο δειγματίζει παίχτες μας στην Ιταλία. Μίλαν, Νάπολι για Κουλιεράκη και Λάτσιο για Κοταρσκι. Επίσης ψάχνει στράικερ + δεκάρ με ταξίδι γι αυτό τον λόγο Ιβηρική μετά τον Ολυμπιακό.
Δανεισμούς κυρίως κοιτάμε με οπτιονς για αγορές το καλοκαίρι.
- kataramenos5
Μακαρι αλλα το πως θα παιζει η ομαδα δεν εξαρταται απ το ροστερ? Εγω με τα λιγα που καταλαβαινω η ομαδα "φωναζε" για 10ρι απο περσι.Ηρθε ο Φελιπε το Γεναρη που δε κολλαει , οι Κουαλιατα Νταντας το καλοκαιρι και ο Λουτσε ακομα φωναζει για 10.Δυο μεταγραφικες και δε μπορεσαν να του φερουν αυτό που ήθελε? Που ειναι η συμφωνια για το ροστερ?icue έγραψε:Εγω καταλαβαινω το δευτερο. Οτι συζητανε πως θα στηθει το ροστερ. Οχι πως θα παιξει η ομαδα. Εξαλλου στην πρωτη συντεντευξη τυπου αν δεν κανω λαθος ειχε πει οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιζει με εναν συγκεκριμενο τροπο και αν αυριο μεθαυριο φυγει αυτος ή ο προπονητης ή και οι δυο τελοσπαντων, ο ΠΑΟΚ να συνεχισει διαλεγοντας ατομα που θα στηριξουν τον τροπο που παιχνιδιου για το οποιο στηθηκε το ροστερ.kataramenos5 έγραψε:για το πρωτο μου φαινεται.
Αν διαφωνει με τον τροπο παιχνιδιου (που εγω λεω οτι δεν ασχολειται καν και καλα κανει) τοτε αναιρει ουσιαστικα αυτα που ειπε ο ιδιος. Αρα πιστευω οτι εννοουσε το δευτερο.
-
Το έχω ξαναπεί. Το ότι έχουμε τον Μπότο είναι σπουδαίο βήμα για την ανάπτυξη της ομάδας άσχετα που κάποιοι δεν θέλουν να το κατανοήσουν. Πράγματι, ας δεχτούμε ότι έχει πολύ μικρή εμπειρία σαν ΤΔ, μιας και ο άνθρωπος δούλευε ως αρχισκάουτερ. Για εμένα, σημαντικότερο είναι ο εντοπισμός ταλέντου και καλών παικτών παρά η διαπραγματευτική ικανότητα. Ναι, ένας πολύπειρος ΤΔ μπορεί να φέρνει εις πέρας τις υποθέσεις πιο γρήγορα ή πιο αναίμακτα, αλλά το ποδόσφαιρο προχωράει και φαίνεται πώς οι επιλογές του μέχρι στιγμής συνάδουν με τις τάσεις του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Τουλάχιστον από αυτούς που βλέπουμε, και ο Ντάντας αλλά και ο Νάρει είναι παίκτες με ένταση, ταχύτητα και τεχνική. Από την άλλη ο Κοτάρσκι είναι ιδιαίτερη περίπτωση αν και από τα πρώτα δείγματα δείχνει να έχει κάποια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η ευκολία με τα πόδια, πράγμα δυσεύρετο τα προηγούμενα χρόνια (ειδικά στον ΠΑΟΚ).
Ανέφερα πριν τις τάσεις στο Ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Βασικότερες από αυτές είναι: α) η ταχυδύναμη, β) οι εντάσεις με και χωρίς την μπάλα και φυσικά γ) η τεχνική. Ας αναλογιστούμε τώρα, πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν παίκτες-προιόντα των προηγούμενων ΤΔ. Στα χαφ; Με αουγκούστο, κουρτιτς και σβαμπ η ταχυδύναμη πάει περίπατο... Μπροστά; Με μπίσεσβαρ, ολιβειρα, καντουρι οι εντάσεις ούτε καν φαίνονται στον ορίζοντα... Τα μπακ είναι πονεμένη υπόθεση και δεν τα αναφέρω καν...
Αυτό που λεω λοιπόν, είναι πως τεχνικά και από άποψη χαρακτηριστικών οι στοχεύσεις είναι σωστές.
Αντίλογος φυσικά και υπάρχει και είναι ότι πολλούς από αυτούς που είδαμε (τόμας, νασμπεργκ) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (αν και αυτοί οι δύο έχουν έρθει ως συμπληρώματα του ρόστερ και όχι ως παίκτες που θα επενδύσει η ομάδα) ενώ άλλους δεν τους έχουμε δει καν. Ε, λοιπόν, αρνούμαι να πιστέψω ότι κανείς εκ των Σοάρες, Κουαλιάτα, Ρικάρντο δεν έχει θέση στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Υπομονή.
Υ.Γ. Η παρουσία του Μπότο, βοηθάει ήδη στην προώθηση παιδιών των ακαδημιών, κάτι που μόνο οφέλη μπορεί να έχει για την ομάδα.
Τουλάχιστον από αυτούς που βλέπουμε, και ο Ντάντας αλλά και ο Νάρει είναι παίκτες με ένταση, ταχύτητα και τεχνική. Από την άλλη ο Κοτάρσκι είναι ιδιαίτερη περίπτωση αν και από τα πρώτα δείγματα δείχνει να έχει κάποια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η ευκολία με τα πόδια, πράγμα δυσεύρετο τα προηγούμενα χρόνια (ειδικά στον ΠΑΟΚ).
Ανέφερα πριν τις τάσεις στο Ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Βασικότερες από αυτές είναι: α) η ταχυδύναμη, β) οι εντάσεις με και χωρίς την μπάλα και φυσικά γ) η τεχνική. Ας αναλογιστούμε τώρα, πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν παίκτες-προιόντα των προηγούμενων ΤΔ. Στα χαφ; Με αουγκούστο, κουρτιτς και σβαμπ η ταχυδύναμη πάει περίπατο... Μπροστά; Με μπίσεσβαρ, ολιβειρα, καντουρι οι εντάσεις ούτε καν φαίνονται στον ορίζοντα... Τα μπακ είναι πονεμένη υπόθεση και δεν τα αναφέρω καν...
Αυτό που λεω λοιπόν, είναι πως τεχνικά και από άποψη χαρακτηριστικών οι στοχεύσεις είναι σωστές.
Αντίλογος φυσικά και υπάρχει και είναι ότι πολλούς από αυτούς που είδαμε (τόμας, νασμπεργκ) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (αν και αυτοί οι δύο έχουν έρθει ως συμπληρώματα του ρόστερ και όχι ως παίκτες που θα επενδύσει η ομάδα) ενώ άλλους δεν τους έχουμε δει καν. Ε, λοιπόν, αρνούμαι να πιστέψω ότι κανείς εκ των Σοάρες, Κουαλιάτα, Ρικάρντο δεν έχει θέση στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Υπομονή.
Υ.Γ. Η παρουσία του Μπότο, βοηθάει ήδη στην προώθηση παιδιών των ακαδημιών, κάτι που μόνο οφέλη μπορεί να έχει για την ομάδα.
αν ειναι αληθεια να πανε να μαμηθουν ολοι τους και ολα τους, αν ειναι αληθεια...Patron έγραψε:Κόλκας μόλις είπε πως ο Μπότο δειγματίζει παίχτες μας στην Ιταλία. Μίλαν, Νάπολι για Κουλιεράκη και Λάτσιο για Κοταρσκι. Επίσης ψάχνει στράικερ + δεκάρ με ταξίδι γι αυτό τον λόγο Ιβηρική μετά τον Ολυμπιακό.
ετσι ποτε δεν θα φτιαξουμε ομαδα...ποιο το νοημα? με την πρωτη χρονια να τους πουλανε?
αν ειναι αληθεια...
Jose Boto
Δεν βλεπω γιατι να μην ειναι αληθεια. Ο Κουλιερακης αν φυγει θα φυγει γιατι απο πισω ειναι ο Μιχαιλιδης και κατα δεν γινεται να παιζουν και οι 2 αφου ειναι στην ιδια θεση. Αν ο Γιαννης δν τραυματιζοταν μπορει τωρα να βλεπαμε το ιδιο σεναριο απο την αναποδη. Ο Κοταρσκι δν παει πουθενα γτ αν παει θα ειναι εγκλημα
Νομίζω δεν πάμε να δώσουμε τα χέρια, προώθηση της πραμάτειας μας κάνουμε. Λογικό ως ένα βαθμό αφού η βιτρίνα της ευρώπης δεν υπάρχει φετος. Θα δούμε, πάντως σαν διαρροή ακούστηκε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν ξέρω και δεν πιστεύω κατά βάθος ότι θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο
Αν ωστόσο γίνουν, θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να κλείσουν στο διάστημα της διακοπής για το Μουντιάλ
Δεν τον φοβάμαι σε θέμα timing τον Μποτο, αλλά πιστεύω ότι αν υπήρχε πρόθεση να ενισχύσουν την ομάδα, θα είχαμε κλείσει παίχτες από Αύγουστο
Αν ωστόσο γίνουν, θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να κλείσουν στο διάστημα της διακοπής για το Μουντιάλ
Δεν τον φοβάμαι σε θέμα timing τον Μποτο, αλλά πιστεύω ότι αν υπήρχε πρόθεση να ενισχύσουν την ομάδα, θα είχαμε κλείσει παίχτες από Αύγουστο