31. Andre Ricardo

Απάντηση
GINOLA

Re: 31. Andre Ricardo

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν έχω ιδέα.

Για τον Κάργα η αλήθεια είναι πως η εικόνα είναι πολύ κακή ,το παιδι δεν πατάει καλά, ελπίζω να το γυρίσει δνε ξέρω πως.

Ο Νταντας ειναι ένας τοπ παίκτης, δεν υπάρχει το παραμικρό ρισκο,μεταξύ μας, ελπίζω αν κάποτε πάει κάποιος στο 10,ελπίζω να μείνει αυτός στους 11 και όχι ο αουγκουστο.

Δεν νομίζω πως ο λουτσεσκου έχει θέμα με τους νεαρούς,νομίζω πως έχει κάποια κολλήματα τα οποία όμως δεν έχω την δυνατότητα να εξηγήσω.

Απλά παραθέτω αυτό που εγώ πιστεύω.

Και με θυμώνει το whatever δίκιο του προπονητή, το ίδιο έκανε πέρσι ένα τρίμηνο με τον τειλορ-λυρατζη,το ίδιο έκανε με τον τσιγγαρα σβααμπ και αποδείχτηκε ότι είχε άδικο.δεν είναι υπόθεση,ειναι πραγματικότητα.

Οι συγκεκριμενοι λοιπόν για μένα είναι ανεξήγητο που δεν είναι στο rotation,από την στιγμή που στο rotation είναι παιδιά που δεν προσφέρουν τπτ.

Simple as that.

Το θέμα μποτο δεν το αναφέρω,δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο ραζβαν, απλά έχω πει πως νιώθω ότι με κάποιες επιλογές του είναι πιο σκληρός πες,δύσπιστος, κτλ κτλ.

Τέλος πάντων,κάνω μια κριτική στον προπονητή και καταλήγω να την εξηγώ 10 ποστ με αποτέλεσμα να φαίνεται λες και τον θεωρώ την πηγή του προβλήματος ενώ στην συγκεκριμένη φάση το πρόβλημα προφανώς είναι άλλο και το βλέπει και τυφλός

Sorry για το off topic
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό το " βάλε τους τάδε για να δούμε πως θα πάει " σόρρυ αλλά μου γυρνάει τα μυαλά ( δεν το λέω για σένα προσωπικά Ζινολα).. έχει ο ΠΑΟΚ την πολυτέλεια να δει " πως θα πάνε τα πράγματα"?
Ή μήπως έχουμε την πολυτέλεια για να κάνουμε κανένα save αλά football manager?
Δηλαδή όλοι αυτοί που λένε βάλε κουαλιατα,βάλε Σοάρες,βάλε Ρικάρντο,αν φάμε κάνα δυο τριμπαλα με αυτούς τι θα πουν?
Ένα απλό ουπς σόρρυ?

Όποιος ασχοληθει με το ποδόσφαιρο γνωρίζει πολύ καλά ότι αν ζητήσεις από δέκα προπονητες να σου κάνουν μια ενδεκάδα θα έχουμε 11 διαφορετικες 11αδες. Όχι γιατί κάποιος είναι καλύτερος ή κάποιος χειρότερος αλλά γιατί όλοι βλέπουν το ποδόσφαιρο τελείως διαφορετικα και έτσι διαφορετικοι παικτες εξυπηρετούν τα θέλω και τα πλάνα του κάθε προπονητή.
Ε του πουστη το ίδιο ισχύει και σε εμας. Στα σχέδια του λουτσέσκου ο Αουγκούστο είναι πιο χρήσιμος από τον κουαλιατα και τον Ρικάρντο αυτή τη στιγμή.
Δώστε του αυτό το γαμημένο δικαίωμα να παίξει έτσι όπως αυτός κρίνει... εξάλλου τίποτα άλλο που ζήτησε δεν του το δώσατε ( νε)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 19 Σεπ 2022, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Εντάξει αυτό έχεις πολλές αναγνώσεις.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τον μποτο κτλ. Άστον να φέρει οποίους θέλει.

Προφανώς μπορεί να παίζει ο καθένας όπως θέλει αλλά τα γεγονότα δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να κάνει και την κριτική του.

Δικαίωμα του ήταν να ξεκινήσει 2 ματς με τους Βούλγαρους με Κάργα και έτσι λοιπόν αποκλείστηκε όπως προτίμησε να αποκλειστεί, φαντάζομαι μπορει κάποιος να πει ότι έκανε λάθος χωρίς να πρέπει να απολογηθεί.

Άλλωστε ειναι ένα κομμάτι οι υποθέσεις (πχ βάλε τον Ρικάρντο γιατί θα βάλουμε 3 ή αν βάλεις το Ρικάρντο θα φάμε 3) και είναι άλλο κομμάτι τα γεγονότα που δεν είναι απόψεις( πχ έβαλες τον Κάργα και ειμασταν πίσω κωμικοί,έβαλες 4 μήνες τον τειλορ και μοίραζε γκολ δωρα ή έκανες από το πουθενά αριστερό μπακ τον αντρε στο νταμπλ και αυτό ήτανε τελικώς κίνηση ματ)

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας,μπορει να βάζει όποιον θέλει,να αγοράζει όποιον θέλει αλλά και.ο καθένας μπορεί να κριτικάρει αυτές τις επιλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Δευ 19 Σεπ 2022, 08:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αυτό που λες για τον Κάργα ισχύει δυστυχώς και για τον Κουαλιατα. Και οι 2 έμειναν εκτός μετά τη Λέφσκι και δεν είναι τυχαίο. Λάθος κινήσεις που διορθώθηκαν (από ότι φαίνεται από τις πράξεις του προπονητή τουλάχιστον)

Καλό θα ήταν να πάρουν παιχνίδια και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν αλλά το πρόβλημα μας είναι ότι δεν υπάρχει αρκετός αγωνιστικός χρόνος για όλους.

Τα "ακατανόητα κολλήματα" για μένα είναι πολύ κατανοητά και έχουν να κάνουν με τις πιο σέηφ επιλογές. Σέηφ μέχρι αηδιας (βλέπε Αουγκούστο) ίσως, αλλά δεν μπορώ να ψεξω τον προπονητή για αυτό , ειδικά όταν δεν έχει το ρόστερ που ζητησε/θα ήθελε και η πίεση για βαθμούς είναι τεράστια.

Και δεν είναι πίεση μόνο από κόσμο διοίκηση. Πιστεύω ότι και ο λουτσεσκου βλέπει ότι αν μείνει κοντά έχει ελπίδα να χτυπήσει ψηλές θέσεις.

Το μόνο ρίσκο που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι ο Ολιβέιρα ο οποίος ελπίζουμε κάποια στιγμή να παίξει αυτό που μπορεί και ως τώρα δεν τα καταφέρνει. Αλλά εδώ είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Να μπει και δεύτερο ρίσκο στην εντεκάδα και μάλιστα χωρίς να είναι ανάγκη μου φαίνεται δύσκολο.

Πιστεύω θα δούμε μέσα στη χρονιά και τον Ρικάρντο (οντοπικ μπαζερ μπητερ) και τον Κουαλιατα , αλλά αρκετά αργότερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

JohnDag έγραψε:Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί αυτή η φοβικοτητα εξαντλείται στον Κουαλιατα και στον Ρικάρντο και όχι και στον Νταντας και τον Κουλιερακη;

Αυτοί δεν είναι νεαροί; Τον Νταντας ο Μποτο δεν τον εφερε; Για να παίξει βασικός ο Κουλιερακης δεν μένει εκτός 11αδας ο Καργας που όπως έχεις πει κι εσύ ήταν επιλογή του ίδιου του Ραζβαν;
Ο Κάργας δεν ήρθε για να παίζει αριστερά. Αυτό το ρόλο θα τον έπαιζε ο Νάσμπεργκ, αλλά τον πρόλαβε ο Κουλιεράκης. Βέβαια αν ο Κάργας δεν έκανε αυτό το τραγικό λάθος μέσα στην Λέφσκυ θα έπαιζε αυτός και όχι ο Κουλιεράκης.
Ο Ντάντας έδειξε μεγάλη ποιότητα από την αρχή και ο προπονητής τον εμπιστεύτηκε. Οι άλλοι παίκτες όμως, όπως πολύ σωστά λέει ο GINOLA, Χρειάζονται χρόνο συμμετοχής. Μεταξύ αυτών ΚΑΙ ο Ricardo, για να είμαστε ον τόπικ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:Εντάξει αυτό έχεις πολλές αναγνώσεις.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τον μποτο κτλ. Άστον να φέρει οποίους θέλει.

Προφανώς μπορεί να παίζει ο καθένας όπως θέλει αλλά τα γεγονότα δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να κάνει και την κριτική του.

Δικαίωμα του ήταν να ξεκινήσει 2 ματς με τους Βούλγαρους με Κάργα και έτσι λοιπόν αποκλείστηκε όπως προτίμησε να αποκλειστεί, φαντάζομαι μπορει κάποιος να πει ότι έκανε λάθος χωρίς να πρέπει να απολογηθεί.

Άλλωστε ειναι ένα κομμάτι οι υποθέσεις (πχ βάλε τον Ρικάρντο γιατί θα βάλουμε 3 ή αν βάλεις το Ρικάρντο θα φάμε 3) και είναι άλλο κομμάτι τα γεγονότα που δεν είναι απόψεις( πχ έβαλες τον Κάργα και ειμασταν πίσω κωμικοί,έβαλες 4 μήνες τον τειλορ και μοίραζε γκολ δωρα ή έκανες από το πουθενά αριστερό μπακ τον αντρε στο νταμπλ και αυτό ήτανε τελικώς κίνηση ματ)

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας,μπορει να βάζει όποιον θέλει,να αγοράζει όποιον θέλει αλλά και.ο καθένας μπορεί να κριτικάρει αυτές τις επιλογές.
Συγνώμη αλλά πλέον άρχισα να μην μπορώ να σε παρακολουθω.
Λες τώρα ότι ο Χ τ.δ μιας ομάδας μπορεί να φέρνει όποιον θέλει ανεξάρτητα με τα θέλω και τις ανάγκες του προπονητή?
Λες δηλαδή ότι όπως προπονητής επιλέγει την τακτική και την ενδεκάδα έτσι ο τεχνικός διευθυντής επιλέγει το ρόστερ με αποκλειστικά δικά του κριτήρια?
Θα πει δηλαδή ο προπονητής ότι θέλω έναν ψηλό κεφαλοσφαιριστη και ο τ.δ θα του φέρει έναν Σαλπιγγίδη γιατί τον θεωρεί παικταρα?
Πού γίνεται αυτό πέρα από κάτι βόλους και Λεβαδειακους που οι Μπέοι και οι κομποτιδες παίρνουν παίκτες και λένε τους προπονητές τους παίξε με αυτούς?

Θεωρώ παράλογο η βάση του " μπορεί να κάνει λάθος με κουταλιάτα" να είναι το " αφού έκανε λάθος με τον τσιγγαρας και τον λύρα".
Με αυτό το σκεπτικό σε όλους τους επαγγελματίες προπονητές και μη θα υπάρχει αυτή η αμφισβήτηση πάντα για οποιαδήποτε απόφαση τους ,αφού πάντα θα υπάρχει στο ιστορικό τους κάποιο λάθος.
Βέβαια τις περιστροφές φορές αν βγάλεις μια αναλογια σωστα-λαθηη ζυγαριά γέρνει συντριπτικά υπέρ των σωστών με ότι αυτό συνεπάγεται
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Πφφφ.

Δεν χρειάζεται να με παρακολουθείς αλλά όχι,δεν είπα αυτό. Αυτός λοιπόν όταν του ζητάει κάποιος παίκτη με χαρακτηριστικά χ ψ ,πίστευει ότι τα χ ψ τα έχει αυτός που έφερε. Δεν είπα ότι θα φέρει κάποιον με χαρακτηριστικά ζ ω.

Έχω κουραστεί,όχι γιατί διαφωνούμε,αλλά γιατί πρέπει να απολογηθώ που διαφωνώ σε 3 πράγματα με τον λουτσεσκου. Όταν διαφωνείς με έναν επαγγελματία σε ένα οπαδικό φόρουμ δεν έχει καμία λογική η απάντηση "αυτός ξερει,γιατί είναι η δουλειά του" Τι να κάνουμε,λάθη κάνουν και αυτοί, προφανώς κάνουν περισσότερα σωστά,αν έκανε περισσότερα λάθη θα ζητούσα να φυγει. Και στο κάτω κάτω, στο οπαδικό φόρουμ της ομάδας μου το γράφω,δεν κάνω κυρηγμα στα αποδυτήρια

Απλά,αν ,αν λέω φτάσει ξέρω γω Φεβρουάριος και χτυπήσουν 4 παίκτες και μπει αναγκαστικά ο χ Φελίπε σοαρες ή ο ψ Ρικάρντο και παίξουν καλά, το " μπράβο ραζβαν τους ετοιμάζεις 4 μήνες και είχες υπολογίσει ποτέ θα μπουν" για μένα είναι κωμωδια.

Aυτα ,2 μέρες γράφω για τον λουτσεσκου,βαρέθηκα :)

Love and piece
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το θέμα είναι αν ο προπονητής ζητάει έτοιμο παίκτη, για βασικό ή όχι. Εμείς και το 10ρι και το 11ρι τους θέλαμε βασικούς, έτοιμους δηλαδή. Συμπληρωματικά, κοντά στους βασικούς μπορεί να παίρναμε και νέους που θα πλαισίωναν τους παλιούς.
Αυτή τη στιγμή θαρρώ ότι ήρθαν μόνο οι νέοι.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Με αυτόν στην αποστολή ,θα ήσουν πιο επικίνδυνος αντί του μπισε στο 9

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το γκολ του Ρικάρντο στο φιλικό Αλμωπός-ΠΑΟΚ Β'[youtube]wY-VI58AP94[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ωραίο το γκολ. Ωραία έπαιξαν το 1-2 οι Ricardo - Χατζηστραβός.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εγινε επιτελους το πρωτο βημα και
μπηκε για πρωτη φορα σε αποστολη.-
Μακαρι να τον δουμε και να παιζει!

Ελπιζω μετα τη διακοπη να μην τον
δουμε ξανα εκτος και να αποδειξει
οτι εχει τα προσοντα για να βοηθησει!
Αυτο δηλαδη που διεβλεψε ο Μποτο.-
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Μαλλον εκανα λαθος που χαρηκα
την προηγουμενη Τεταρτη γιατι (αν
καταλαβαινω σωστα απ τη σημερινη
αποστολη) αυτο το παλικαρκι θα το
χαρουμε φετος μονο με τη Β' ομαδα!

Απ του χρονου (κι αν δεν ανανεωσουν οι
Καντουρι και Μπισεσβαρ) παλι βλεπουμε!

ΥΓ. Τυχερε Παμπλο!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Την κουβεντούλα Λούτσε-Κάνιας την είδες; Ετοιμάσου!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Είπαμε ρε παιδιά, είπαμε…
Κι εγώ διαφωνώ για την διαχείριση του Λουτσεσκου, αλλά το να γκρινιάζουμε και γιατί δεν παίζει ο Ρικαρντο, παραπάει. Από την ώρα που ακούστηκε η μεταγραφή λέγαμε όλοι εδώ μέσα ότι δεν παίζει να είναι για την α ομάδα. Το παιδί δεν έχει επαγγελματική εμπειρία. Μακάρι να παίξει και στην α ομάδα μια μέρα, αλλά νομίζω ότι θέλει δουλειά ακόμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”