20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ναι και στο 60' που θα ψοφίσουν και ο Ολιβέιρα και ο Τόμας, θα μπω εγώ κι εσύ να παίξουμε.
Αρα δεν επιτρεπεται αλλαγη συστηματος λογω λειψανδριας...
καλα θα παει αυτο
4-3-3 balance και αγιος ο θεος
καλα θα παει αυτο
Εντωμεταξύ επί Αμπελ 3-5-2/3-4-3 παίζαμε και θέλαμε να βγάλουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.
Και ο Παμπλο πήγε να το συνεχίσει ώσπου έφαγε τις πρώτες σφαλιάρες, κατάλαβε τι παίζει, το γύρισε σε 4-2-3-1 και ήρθε το κύπελλο και η 2η θέση άνετα.
Αν δεν έχουμε μια φορά ροστερ για να παίξουμε σωστά το 4-2-3-1 δεν το έχουμε 10 για να παίξουμε 3-5-2.
Καινούργιο αυτό τώρα.
Είχαμε τόσο καιρό το "όποιοι δεν παίζουν είναι οι καλύτεροι παιχτες" τώρα έχουμε και το αντίστοιχο με τα συστήματα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο Παμπλο πήγε να το συνεχίσει ώσπου έφαγε τις πρώτες σφαλιάρες, κατάλαβε τι παίζει, το γύρισε σε 4-2-3-1 και ήρθε το κύπελλο και η 2η θέση άνετα.
Αν δεν έχουμε μια φορά ροστερ για να παίξουμε σωστά το 4-2-3-1 δεν το έχουμε 10 για να παίξουμε 3-5-2.
Καινούργιο αυτό τώρα.
Είχαμε τόσο καιρό το "όποιοι δεν παίζουν είναι οι καλύτεροι παιχτες" τώρα έχουμε και το αντίστοιχο με τα συστήματα.
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Θες να πεις πως το 3-4-2-1 που έλεγε ο Πάμπλο πως δεν θα παίξει ποτέ, μας έσωσε.JohnDag έγραψε:Εντωμεταξύ επί Αμπελ 3-5-2/3-4-3 παίζαμε και θέλαμε να βγάλουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.
Καινούργιο αυτό τώρα.
Με 4άδα άρχισε, και με 3άδα τελείωσε την χρονιά με το κύπελλο.
Σωστά, στον τελικό έπαιξε με Αντρέ, Βαρελα, Κρεσπο 3αδα και Μπαμπά, Ροντρίγκο στα άκρα.
Το ανάποδο είχε γίνει, πραγματι.
Ας το δοκιμάσει και ο Ραζβαν, τι να πω.
Με τέτοια φουλ μπακ που έχουμε βεβαια δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να επιτύχει ένα τέτοιο εγχείρημα.
Με τέτοια φουλ μπακ που έχουμε βεβαια δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να επιτύχει ένα τέτοιο εγχείρημα.
Όταν έχεις 2 παίκτες στα φορ, που κανένας δεν βγάζει 90λεπτο, πως να παίξεις με 2 μπροστά; Προφανώς και εγώ βλέπω ότι ο Μπράντον θα ήταν πολύ καλός ως δεύτερος επιθετικός πίσω από έναν βαρύ φορ, αλλά στην παρούσα φάση αυτό είναι αδύνατο. Ας φέρουμε άλλον ένα φορ το χειμώνα και το ξανασυζητάμε.nunies4 έγραψε:Αρα δεν επιτρεπεται αλλαγη συστηματος λογω λειψανδριας...
καλα θα παει αυτο
Ως δεξί στόπερ έχουμε Ίνγκασον και Κάργα, ως αριστερά στόπερ Κουλιεράκη και Νάσμπεργκ. Όπως και στη θέση του φορ δεν βλέπω πως θα παίξουμε με τριάδα πίσω αν δεν έχουμε τουλάχιστον 5 στόπερ. Και όχι ο Αντρέ δεν είναι πέμπτο στόπερ, ειδικά όταν Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ και εν καιρώ Μιχαηλίδης έχουν δυνατό τους σημείο το παιχνίδι από πίσω.
- ΑποστόληςΑ
Να μπαίνει μόνο για 30 λεπτά σαν εξτρέμ, όπως ο Βαλμπουενά.
μόνο στο πάγκο να κάθεται για να δίνει το εναυσμα στους υπολοιπους
Αθλητικά δεν μπορεί πλέον να προσφέρει περισσότερα, δεν αξίζει να τον ξεζουμίσουμε.
Αθλητικά δεν μπορεί πλέον να προσφέρει περισσότερα, δεν αξίζει να τον ξεζουμίσουμε.
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Σε αυτό το σύστημα τα φουλ μπακ σου θα είναι Ναρει και Ζιβκοβιτς (όπως παίζει στην εθνική του). Εννοείτε Λύρα και Τσαούσης εκτός 11αδαςJohnDag έγραψε:Σωστά, στον τελικό έπαιξε με Αντρέ, Βαρελα, Κρεσπο 3αδα και Μπαμπά, Ροντρίγκο στα άκρα.
Σωστά.
Για να παίξει όμως ο Λουτσεσκου με τρεις στην άμυνα και τις παραλλαγές αυτού του συστήματος, πρέπει να ανατείλει ο ήλιος από την Δύση και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει.
Οπότε τσάμπα κουβέντα.
Για να παίξει όμως ο Λουτσεσκου με τρεις στην άμυνα και τις παραλλαγές αυτού του συστήματος, πρέπει να ανατείλει ο ήλιος από την Δύση και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει.
Οπότε τσάμπα κουβέντα.
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
[youtube]KF9N4Gh5wV4[/youtube]
Αλλαγές: Πέταξε έξω Τσαούση και Sastre για να βάλει τον εαυτό του και τον (επίσης Πορτογάλο...) Rafa Soares, πέταξε έξω Augusto και έβαλε Schwab, έβγαλε έξω Dantas για να βάλει ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ El Kaddouri.
Μπουρδέλο τα αποδυτήρια, τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω.
Αλλαγές: Πέταξε έξω Τσαούση και Sastre για να βάλει τον εαυτό του και τον (επίσης Πορτογάλο...) Rafa Soares, πέταξε έξω Augusto και έβαλε Schwab, έβγαλε έξω Dantas για να βάλει ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ El Kaddouri.
Μπουρδέλο τα αποδυτήρια, τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω.
gpap έγραψε:μόνο στο πάγκο να κάθεται για να δίνει το εναυσμα στους υπολοιπους
-
Μπαρκαρούτσος
Πάλι δεν μπήκε ο Andre, αλλά κάποιοι τον Μάιο έλεγαν ότι θα κάνουμε ομάδα με παππούδες.