ειχαν ρητρα

Αδερφέ με αυτό το σύνθημα μας τα ζαλίζουν τα ανύπαρκτα της παπαναστασίου.evans4 έγραψε:να ακουσω μια ΠΑΟΚτσιδικη διασκευη αυτου του υπερτατου συνθηματως (εκτως του περασαν τοσες χιλλιαδες χρονια...) με τρομπετα κιολας, και τι στον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Qx7naOzlQvU![]()
![]()
ΥΓ αυτος ο τρομπετιστας που εχει χαθεί?????που παει??
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Καλά εντάξει είναι τραγικό εντελώς αυτό που συμβαίνει. Πείτε μας όπως θέλετε, φαλλοκράτες και ότι κατεβάσει το κεφάλι σας αλλά αυτό το πράμα δε νοείται. Και πριν κάνα χρόνο ξανασχοληθήκαμε και μάλωσα με κάποιον για αυτό το θέμα και άκουγα κάτι μπούρδες του στυλ "και ξες τι έκανε αυτή η τύπισσα, και είναι 2 φορές πιο ΠΑΟΚ από όλους σας" και ΠΑΟΚόμετρο στο φουλ και τα φρύδια μου κουνιούνται. Αν ισχύει αυτό που λέει ο jim ότι γκομένιζαν κιόλας αντί να της πούνε ευγενικά να φύγει από εκεί πάνω, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.jimpapa έγραψε:θα συμφωνησω οτι η κερκιδα ειχα πολλα προβληματα χθες ! ητανε αρκετα ανοργανωτη αλλα θα μου πειτε ητανε και πρωτο ματς...δεν ξερω για σας εγω ειδα ενα μουδιασμα χθες ...εδω βγηκανε οι παιχτες και εμεις καναμε ακομα " ΠΑΟΚ" με τα χερια ...κατι που δεν εγινε επιτηδες 100% !! διπλα ημουνα και ακουγα τι λεγανε ....Επισης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εκει που ειναι το Τυμπανο της Θ.4 να ανεβαινει ΓΚΟΜΕΝΑ ! ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...ανεβηκε το γκομενακι και εκανε και κερκιδα....ΚΑΤΣΕ ΡΕ ...και οι αλλοι πανω "ολα καλα" κανανε και γκομενοδουλιες... δηλαδη πρεπει να πανε ποσα ατομα και να τους πουνε να κατεβει ? ειναι δυνατον ? αυτο εγινε λιγο πριν το ημιχρονο , δεν φτανει που εχουμε γεμισει 12 κοριτσακια παντου λες και ερχονται εκδρομη στην 4 ! ( πωωω τωρα που το σκεφτομαι που να πηγαιναμε 12χρονων στην 4 ) δεν φτανει που ΟΛΟΙ ειναι με τα κινητα στο χερι ...ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ....αμα δω ξανα γκομενα πανω στο τυμπανο να χτυπαει παλαμακια λεσ και ειναι σε ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ...πραγματικα δεν θα το αντεξω ... καποια πραγματα ειναι ΙΕΡΑ ! ελεος δηλαδη
πολυ γαματο φιλε θα ηθελα να το ακουσω στο ναοNakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:και ενα δικο μου με ρυθμο απο το know your enemy-green day( http://www.youtube.com/watch?v=fvy93oRaVoc )
(ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ)
ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΙΤΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
(ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΠΛΕ)
ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΠΛΗΓΗΗΗΗ
ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗΗΗΗ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΩΜΑ ΓΙΝΟΜΑΙ
ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ Σ ΑΓΑΠΩ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕΦΡΕΝ...
ΑΚΟΥΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
οχι ρε την τυχη μας μεσα...dimots4 έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Καλά εντάξει είναι τραγικό εντελώς αυτό που συμβαίνει. Πείτε μας όπως θέλετε, φαλλοκράτες και ότι κατεβάσει το κεφάλι σας αλλά αυτό το πράμα δε νοείται. Και πριν κάνα χρόνο ξανασχοληθήκαμε και μάλωσα με κάποιον για αυτό το θέμα και άκουγα κάτι μπούρδες του στυλ "και ξες τι έκανε αυτή η τύπισσα, και είναι 2 φορές πιο ΠΑΟΚ από όλους σας" και ΠΑΟΚόμετρο στο φουλ και τα φρύδια μου κουνιούνται. Αν ισχύει αυτό που λέει ο jim ότι γκομένιζαν κιόλας αντί να της πούνε ευγενικά να φύγει από εκεί πάνω, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.jimpapa έγραψε:θα συμφωνησω οτι η κερκιδα ειχα πολλα προβληματα χθες ! ητανε αρκετα ανοργανωτη αλλα θα μου πειτε ητανε και πρωτο ματς...δεν ξερω για σας εγω ειδα ενα μουδιασμα χθες ...εδω βγηκανε οι παιχτες και εμεις καναμε ακομα " ΠΑΟΚ" με τα χερια ...κατι που δεν εγινε επιτηδες 100% !! διπλα ημουνα και ακουγα τι λεγανε ....Επισης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εκει που ειναι το Τυμπανο της Θ.4 να ανεβαινει ΓΚΟΜΕΝΑ ! ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...ανεβηκε το γκομενακι και εκανε και κερκιδα....ΚΑΤΣΕ ΡΕ ...και οι αλλοι πανω "ολα καλα" κανανε και γκομενοδουλιες... δηλαδη πρεπει να πανε ποσα ατομα και να τους πουνε να κατεβει ? ειναι δυνατον ? αυτο εγινε λιγο πριν το ημιχρονο , δεν φτανει που εχουμε γεμισει 12 κοριτσακια παντου λες και ερχονται εκδρομη στην 4 ! ( πωωω τωρα που το σκεφτομαι που να πηγαιναμε 12χρονων στην 4 ) δεν φτανει που ΟΛΟΙ ειναι με τα κινητα στο χερι ...ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ....αμα δω ξανα γκομενα πανω στο τυμπανο να χτυπαει παλαμακια λεσ και ειναι σε ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ...πραγματικα δεν θα το αντεξω ... καποια πραγματα ειναι ΙΕΡΑ ! ελεος δηλαδη
Δεν είναι με Valerenga αλλά ένα σύνηθες φαινόμενο πλέον http://www.youtube.com/watch?v=t0791xE_ ... re=related
evans4 έγραψε:πολυ γαματο φιλε θα ηθελα να το ακουσω στο ναοNakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:και ενα δικο μου με ρυθμο απο το know your enemy-green day( http://www.youtube.com/watch?v=fvy93oRaVoc )
(ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ)
ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
(ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΠΛΕ)
ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΠΛΗΓΗΗΗΗ
ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ