Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
peris

Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Δημοσίευση από peris »

θα παρουν αποζημιωση ρε
ειχαν ρητρα :)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

:) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

καποιοι το ριξαν στο χασις,και αλλοι στην κοκαινη,αλλοι σε χαπια και ποτα,και αλλοι στην ηροινη,ομως εγω απ ολα αυτα,διαλεγω μονο εσενα,γιατι οι αλλοι πινουν μια(φορα),ενω εγω ολη μερα.ΠΑΟΚ ολε ολε ολε ΠΑΟΚ ολε ολεο ΠΑΟΚ ολε ολε ολε ΠΑΟΚ ολε ολεο

εκει που υπαρχει κομα γινετε η αλλαγη δηλ το φαναζει η μια κερκιδα και η αλλη και στο τελος το ΠΑΟΚ ολε το λενε ολοι μαζι!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

evans4 έγραψε:να ακουσω μια ΠΑΟΚτσιδικη διασκευη αυτου του υπερτατου συνθηματως (εκτως του περασαν τοσες χιλλιαδες χρονια...) με τρομπετα κιολας, και τι στον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Qx7naOzlQvU :) :)

ΥΓ αυτος ο τρομπετιστας που εχει χαθεί?????που παει??
Αδερφέ με αυτό το σύνθημα μας τα ζαλίζουν τα ανύπαρκτα της παπαναστασίου.
Αλλά πάρε μία εκδοχή αν θες,απάντηση σε αυτό το σύνθημα που λένε τα σκουλίκια σε αυτό το ρυθμό.

αρη,αρη,αρη,αρη,αρη,αρη σε γαμάωωω
και μια ζωή ρε άρη,θα σε γαμώ,θα σε γαμώωωω
και μια ζωή στην πόλη θα στε οι ρουφιάνοι,
και μια ζωή στην πόλη,κουμάντο κάνω εγώ....

:) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Να πως βλεπουν-ακουνε την κερκιδα μας οι αντιπαλοι

http://www.youtube.com/watch?v=xPXdOJ1EB5E

:) :) :)

ΥΓ:Λειπει ομως ο γ@μημενος ο Πυρσος.Δινει αλλη ατμοσφαιρα!!!
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

Μαγκες η κερκιδα θελει ανανεωση(σε ολους τους τομεις)!!και πανω απ ολα νεα συνθηματα!!!!κ οχι ενα καθε τριμηνο!!!!δν πιστευω οτι δεν μπορουμε ν βγαζουμε ενα συνθημα καθε εβδομαδα...1,5 εκατομμυριο ειμαστε ολο κ καποιοσ θα εχει μια φλασια!!!!γ το θεο δλδ!!!!προταση:το μαντηλι κοκκινο του μητροπανου πως σας φαινεται γ διασκευη?αν οχι ολο τουλαχιστον το ρεφρεν! :?
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

και ενα δικο μου με ρυθμο απο το know your enemy-green day( http://www.youtube.com/watch?v=fvy93oRaVoc )

(ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ)
ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΙΤΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ

ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ

(ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΠΛΕ)
ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΠΛΗΓΗΗΗΗ

ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗΗΗΗ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΩΜΑ ΓΙΝΟΜΑΙ
ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ Σ ΑΓΑΠΩ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕΦΡΕΝ...

ΑΚΟΥΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ :|
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ωραία επιλογή που μπορεί να διασκευαστεί άνετα του Μήτρου.

Άλλη μια πρόταση για τους συνδέσμους.

Ο κάθε ένας να βγάζει απο ένα δικό του σύνθημα και να ακούγονται όλα με μια σειρά στον Ναό!
Άβαταρ μέλους
dimots4

Δημοσίευση από dimots4 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
jimpapa έγραψε:θα συμφωνησω οτι η κερκιδα ειχα πολλα προβληματα χθες ! ητανε αρκετα ανοργανωτη αλλα θα μου πειτε ητανε και πρωτο ματς...δεν ξερω για σας εγω ειδα ενα μουδιασμα χθες ...εδω βγηκανε οι παιχτες και εμεις καναμε ακομα " ΠΑΟΚ" με τα χερια ...κατι που δεν εγινε επιτηδες 100% !! διπλα ημουνα και ακουγα τι λεγανε ....Επισης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εκει που ειναι το Τυμπανο της Θ.4 να ανεβαινει ΓΚΟΜΕΝΑ ! ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...ανεβηκε το γκομενακι και εκανε και κερκιδα....ΚΑΤΣΕ ΡΕ ...και οι αλλοι πανω "ολα καλα" κανανε και γκομενοδουλιες... δηλαδη πρεπει να πανε ποσα ατομα και να τους πουνε να κατεβει ? ειναι δυνατον ? αυτο εγινε λιγο πριν το ημιχρονο , δεν φτανει που εχουμε γεμισει 12 κοριτσακια παντου λες και ερχονται εκδρομη στην 4 ! ( πωωω τωρα που το σκεφτομαι που να πηγαιναμε 12χρονων στην 4 ) δεν φτανει που ΟΛΟΙ ειναι με τα κινητα στο χερι ...ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ....αμα δω ξανα γκομενα πανω στο τυμπανο να χτυπαει παλαμακια λεσ και ειναι σε ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ...πραγματικα δεν θα το αντεξω ... καποια πραγματα ειναι ΙΕΡΑ ! ελεος δηλαδη
Καλά εντάξει είναι τραγικό εντελώς αυτό που συμβαίνει. Πείτε μας όπως θέλετε, φαλλοκράτες και ότι κατεβάσει το κεφάλι σας αλλά αυτό το πράμα δε νοείται. Και πριν κάνα χρόνο ξανασχοληθήκαμε και μάλωσα με κάποιον για αυτό το θέμα και άκουγα κάτι μπούρδες του στυλ "και ξες τι έκανε αυτή η τύπισσα, και είναι 2 φορές πιο ΠΑΟΚ από όλους σας" και ΠΑΟΚόμετρο στο φουλ και τα φρύδια μου κουνιούνται. Αν ισχύει αυτό που λέει ο jim ότι γκομένιζαν κιόλας αντί να της πούνε ευγενικά να φύγει από εκεί πάνω, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν είναι με Valerenga αλλά ένα σύνηθες φαινόμενο πλέον http://www.youtube.com/watch?v=t0791xE_ ... re=related
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

Nakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:και ενα δικο μου με ρυθμο απο το know your enemy-green day( http://www.youtube.com/watch?v=fvy93oRaVoc )

(ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ)
ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ

ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ

(ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΠΛΕ)
ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΩΜΑ ΓΙΝΟΜΑΙ
ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕΦΡΕΝ...

πολυ γαματο φιλε θα ηθελα να το ακουσω στο ναο

ΥΓ αυτο το βιντεο με τις γκομενες ηταν εντελως LOL :)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

dimots4 έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
jimpapa έγραψε:θα συμφωνησω οτι η κερκιδα ειχα πολλα προβληματα χθες ! ητανε αρκετα ανοργανωτη αλλα θα μου πειτε ητανε και πρωτο ματς...δεν ξερω για σας εγω ειδα ενα μουδιασμα χθες ...εδω βγηκανε οι παιχτες και εμεις καναμε ακομα " ΠΑΟΚ" με τα χερια ...κατι που δεν εγινε επιτηδες 100% !! διπλα ημουνα και ακουγα τι λεγανε ....Επισης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εκει που ειναι το Τυμπανο της Θ.4 να ανεβαινει ΓΚΟΜΕΝΑ ! ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...ανεβηκε το γκομενακι και εκανε και κερκιδα....ΚΑΤΣΕ ΡΕ ...και οι αλλοι πανω "ολα καλα" κανανε και γκομενοδουλιες... δηλαδη πρεπει να πανε ποσα ατομα και να τους πουνε να κατεβει ? ειναι δυνατον ? αυτο εγινε λιγο πριν το ημιχρονο , δεν φτανει που εχουμε γεμισει 12 κοριτσακια παντου λες και ερχονται εκδρομη στην 4 ! ( πωωω τωρα που το σκεφτομαι που να πηγαιναμε 12χρονων στην 4 ) δεν φτανει που ΟΛΟΙ ειναι με τα κινητα στο χερι ...ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ....αμα δω ξανα γκομενα πανω στο τυμπανο να χτυπαει παλαμακια λεσ και ειναι σε ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ...πραγματικα δεν θα το αντεξω ... καποια πραγματα ειναι ΙΕΡΑ ! ελεος δηλαδη
Καλά εντάξει είναι τραγικό εντελώς αυτό που συμβαίνει. Πείτε μας όπως θέλετε, φαλλοκράτες και ότι κατεβάσει το κεφάλι σας αλλά αυτό το πράμα δε νοείται. Και πριν κάνα χρόνο ξανασχοληθήκαμε και μάλωσα με κάποιον για αυτό το θέμα και άκουγα κάτι μπούρδες του στυλ "και ξες τι έκανε αυτή η τύπισσα, και είναι 2 φορές πιο ΠΑΟΚ από όλους σας" και ΠΑΟΚόμετρο στο φουλ και τα φρύδια μου κουνιούνται. Αν ισχύει αυτό που λέει ο jim ότι γκομένιζαν κιόλας αντί να της πούνε ευγενικά να φύγει από εκεί πάνω, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν είναι με Valerenga αλλά ένα σύνηθες φαινόμενο πλέον http://www.youtube.com/watch?v=t0791xE_ ... re=related
οχι ρε την τυχη μας μεσα...
πανε καλα εκεινοι στην 4α?????????τις αφηνουν ολες να πηγαινουν εκει?πειτε με φαλοκρατη,βρειστε με αλλα δεν παει αλλο ρε γαμωτο.υστερα λεμε γιατι η κερκιδα ειναι ανοργανωτη.........
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Και λιγα ειπες. Πες κατι ακομα, μην αρχισω εγω που μολις και με τα βιας κρατιεμαι...
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

evans4 έγραψε:
Nakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:και ενα δικο μου με ρυθμο απο το know your enemy-green day( http://www.youtube.com/watch?v=fvy93oRaVoc )

(ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ)
ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ

ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ

(ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΠΛΕ)
ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑ
ΓΙΑΤΙ ΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΕΡΟ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΩΜΑ ΓΙΝΟΜΑΙ
ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕΦΡΕΝ...

πολυ γαματο φιλε θα ηθελα να το ακουσω στο ναο

ΥΓ αυτο το βιντεο με τις γκομενες ηταν εντελως LOL :)

thx αδερφε!!!βασικα εχω βγαλει καμποσα συνθηματακια αν κ μερικα εχουν δικο μ ρυθμο οποτε ειναι δυσκολο ν τ βγαλω στο διαδικτυο!!!!αυριο θα ποσταρω αλλα 2 π εχω βγαλει
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

θρυνε σ'αγαπουν ολοι οι ρουφιανοι και ολα τα μουνοπανα απο το πασαλιμανι.
παοκ γερα και μαμα τα νουνια για να δουν αυτοι πως μαμουν οι βουλγαροι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”