Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ale3

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ale3 »

Δεν θυμάμαι ποιος το είπε αλλά πάει γάντι

"Εμείς οι Έλληνες είμαστε δίκαιος λαός. Αυτοί τα έκαναν σκατά, αυτοί να καθαρίσουν"

Νομίζω ήταν ο Χάρρυ Κλυνν.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

montekristo έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
montekristo έγραψε:Ας του πει καποιος να αναψει καμια λαμπαδα
στο μποι του αυριο για τον Ιβαν που εφερε το VAR
και σημερα καταφεραμε να παρουμε τον βαθμο.-
και την προηγουμενη ...τα ιδια ελεγες??
Οταν βλεπω να παραμενει στον παγκο μας
καποιος που μολις περσι δηλωνε: "Αν δεν
κερδιζω θα φυγω!"
ενω η ομαδα μου εχει 5
νικες στους τελευταιους 30 αγωνες (ξερω γω)
διχως να κουνιεται φυλλο (σαν να βλεπουμε
ολοι διχως ανασα κανενα ντερμπι απ τα παλια
μεταξυ Κασπαροφ και Καρποφ) δικαιουμαι να
λεω πολλα ασχετα που λεω πολυ λιγα τελικα.-
Αν ειχε καμια προταση απο αραπιες, μια χαρα θα παραιτιωταν απλα δεν εσκασαν πετροδολαρα.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Ανάθεμα με αν όσοι το ανεβάσατε διαβάσατε ολόκληρη τη δήλωση:

"Υπάρχουν περίοδοι που δε θα είσαι καλά, αλλά όλα θα πηγαίνουν με το μέρος σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν πηγαίνει τίποτα με το μέρος σου. Ενδεχομένως αυτήν τη στιγμή, να μην έχω την τύχη και τα πράγματα να πηγαίνουν έτσι. Ήμουν τυχερός πέρσι, που είχα ένα γκρουπ που έδινε το 150% των δυνατοτήτων του. Φέτος δε συμβαίνει αυτό και ίσως να έχω αυτήν την ατυχία. Ενδεχομένως αυτό μπορεί να συμβεί με μένα και οποιονδήποτε άλλο στη ζωή"

Δυνατοτήτων είπε. Όχι δυνάμεων.
Εννοούσε πως όλοι πέρσι έπαιζαν σε επίπεδο που δεν ήταν το δικό τους. Απέδιδαν πράγματα που δεν ήταν δεδομένο πως θα αποδώσουν.
Ενώ φέτος αυτό δεν συμβαίνει. Δεν είχε την ίδια τύχη. Αυτό λέει.
και προσεξε...δεν λεει οι παικτες.. λεει το γκρουπ

δυσκολο ειναι να καταλαβουμε....μαλλον...οτι ενα συνολο για να αποδωσει θελει και καποιες παραμετρους αλλα και καποιες ...συγκυριες ...ευθυγραμισμενες ή σχεδον ευθυγραμισμενες...
Νομίζω ότι είναι σαφές τι εννοεί.. Πέρυσι όλο το γκρουπ προσπαθούσε, παίκτες όπως ο μιτριτσα, ο σιντκλει ο Τέιλορ ακόμα και ο αμπαλος μουργκ όταν έμπαιναν αλλαγές έδιναν τα πάντα, προσπαθούσαν στην προπόνηση
Φέτος αυτοί που ήρθαν έχουν συμπεριφορά χειρότερη του ζαμπα.
Ρε κουαλιατα... δώσαμε 1.8 μύρια σε φέραμε, σε είχε βασικό σε όλη την προετοιμασία, βασικό με Λέφσκι και εσύ στον πρώτο πάγκο που έφαγες πας διακοπές στην Χαλκιδική
Σαστρε σε κρατήσαμε πέρυσι και φέτος στον πρώτο πάγκο το παρατησες;
Εσύ Φελίπε, πόσες ευκαιρίες θες για να βάλεις κάτω το κεφάλι και να σκυλιασεις για μία θέση στην ενδεκάδα, ακόμα και να μπεις σαν αλλαγή;
Εσύ ρε Ράφα με τον πρώτο πάγκο το παρατάς εντελώς και δεν μπαίνεις καν στην αποστολή;
Εσύ ρε νταντας σε κάνεις αλλαγή και κρατάς μούτρα
Έχετε δει βιντεάκια από προπόνηση; Έχετε δει τα μούτρα των παραπάνω;
Μόνο ο νταντας έχει διάθεση και για αυτό ξεκινάει βασικός...Αν φάει και αυτός κανένα πάγκο να δούμε τι θα κάνει
Ε..δεν είναι γκρουπ αυτό... παιδική χαρά είναι....
Δεν ξέρω τι περιμέναμε με τόση πιτσιρικαρια, αλλά ομάδα πρωταθλητισμού δεν είναι και αυτό είναι που εκνευρίζει τον Ρουμάνο
Πείτε ότι θέλετε για Μπισε Καντουρι Βιέρι κουρτιτς Αουγκούστο ζιβκο, αλλά αυτοί οι παίκτες σέβονται την ομάδα και ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ
Τα παιδάκια του μποτο δεν ξέρω ακόμα εάν έχουν καταλάβει που βρίσκονται....
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Grigorios_PAOK έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Στήριξη και μόνο στον μεγαλύτερο προπονητή της ιστορίας μας.

Φταίει που δεν μίλησε το καλοκαίρι, φταίει και για την διαχείριση μέχρι στιγμής.

Αλλά μόνο αυτός μπορεί να το γυρίσει.

Φτάνει με το παραμυθι
Η ομάδα είναι φτιαγμένη όπως την ήθελε αυτός.
Ότι είναι ανίκανος να παίξει με άλλο σχηματισμό έστω και 10 λεπτά δείχνει το μεγαλύτερο ελλατωμα του.
Όταν τον είπαν εσυ εισαι ο αρχηγός προχώρα ζήτησε τεχνικό διευθυντή, του φέρανε έναν από τους καλύτερους.

Δε βλέπετε πως μόλις οι υπόλοιποι κάνανε στοιχειωδών ομάδες κλείσανε την ψαλίδα με εμάς;
Ποτε δεν θα βρεις τόσες μεγάλες ομάδες τόσο χάλια όπως τη χρονιά του double.
Δεν είμαστε κακοί, ουτε αδουλευτοι. Αντίθετα έχει ο Λου την ομάδα πολυ καλά δουλεμενη με τα δικά του θέλω. ΑΠΛΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ.
Η ομάδα είναι φτιαγμένη με βάση τα δικά του θέλω; Χωρίς μπακ και χαφ δηλαδή;

Και ποιά μεγάλη ομάδα ήταν χάλια τη χρονιά του νταμπλ; ο γαύρος του Μαρτινς με Φορτουνη, Γκιγιερμε στα χαφ ή η κούλα που είχε πάρει πρωτάθλημα και πέρασε ομίλους CL;

Ούτε στα υπόγεια του σκουλικιδης δεν τα λένε αυτά και τα διαβάζουμε εδώ μέσα;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Περίμενα μετά τον νέο ποδοσφαιρικό περίγελο που παρουσίασες (πιο πολύ με Πιερικό και Δόξα μοιάζανε παρά με Π.Α.Ο.Κ. ) να έχεις την ευθιξία και τα "παντελόνια" να παραιτηθείς. Αντ'αυτού δήλωσες πως ο Dantas(ο καλύτερος της ομάδας όσο έπαιξε) δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι!!!! Έβγαλες τον ενθουσιώδη Γκορντεζιάνι που δημιούργησε μόνος του την φάση του αγώνα για να βάλεις το "φάντασμα" του Oliveira.Αντι να βγάλεις είτε Kurtic είτε El Kaddouri για να μπει μέσα ο ποδοσφαιρικός σου έρωτας, έβγαλες τον μόνο που έτρεχε και μοίραζε και έκανες μονομιάς το κέντρο πιο αργό από τον θάνατο. Έπειτα το ολοκλήρωσες με την είσοδο του Schwab......Ενω δεν έχεις αριστερό εξτρέμ μπερδεύεις συνεχώς τους Narey & Zivkovic αλλάζοντας τους συνεχώς θέσεις και ακυρώνοντας κάθε φορά τον ένα από τους δύο. Την ίδια ώρα έχεις Quagliata στον πάγκο,Κωνσταντέλια που μπορούν να δώσουν τρεξίματα και ορμή με τον ενθουσιασμό τους και Vieirinha που μπορεί να παίξει την θέση καλύτερα πλέον από αριστερό μπακ όπου είναι επικίνδυνος.Εξαφανισες με τον Α η Β τρόπο Rafa,Sastre,Τσιγγαρα και Κούτσια για να παίζει ποιός; Χθες δήλωσα πως λιγότερο επισφαλές θα ήταν να τελειώσει η χρονιά με εσένα στον πάγκο. Πλέον δεν ξέρω τι είναι χειρότερο......Εχουμε γίνει η πιο αντιτουριστικη ομαδα.Αν δεν είναι κάποιος οπαδός της ομάδας,αυτό το πράγμα σαν ποδόσφαιρο που παίζουμε, με τις κοντινές πασουλες στην άμυνα μας και στο κέντρο και με ανούσια γεμίσματα το οποίο δημιουργεί μια πλασματική και εντελώς ακίνδυνη υπεροχή κατοχής ,δεν βλέπεται ούτε με κοκτέιλ ναρκωτικών!
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ας δουλέψει εξτρά ο προπονητής μαζί τους, να τους δώσει να καταλάβουν που βρίσκονται. 1,8 εισπράττει, να μην δίνει τετραήμερα ρεπό, να μην τελειώνει την προπόνηση και δρόμο για το σπίτι.
Τώρα τα μούτρα των αναφερόμενων ποιοι πλην των προπονητών τα βλέπουν στις προπονήσεις, ο Θεός το ξέρει. Εκτός και αν ο Λουτσέσκου είπε κάπου πως κάνουν μούτρα και δεν το διαβάσαμε. Για τον Ράφα είπε σήμερα πως δουλεύει με επαγγελματική ευσυνειδησία, πόσο χειρότερος είναι από Βιεϊρίνια και Τσαούση;
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Στο επόμενο ματς στην τούμπα να τον γιουχάρουν ολοι να καταλάβει ότι είναι ανεπιθύμητος έτσι και αλλιώς πιο κάτω δεν πάμε κοροιδεύει τον κόσμο του ΠΑΟΚ και εμεις μούγκα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

renegade έγραψε:
Sera4 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Ας μου εξηγησει ένας χριστιανός, υπάρχει ένας αγώνας που όταν βγήκε ο νταντας δεν χασαμε το κέντρο;

Γιατί είναι πάντα η πρώτη αλλαγη;το ζητάει ο ίδιος;
Γιατί χαλάει το balance Ζινολα, καθώς είναι ο μόνος που πετυχαίνει παίχτη μπροστά.

Σάμπως μπορεί κανένας να εξηγήσει πως με αλλαγή στον πάγκο, ο Ζίφκοβιτς τελείωσε το ματς ως αριστερό μπακ;
Δηλαδή θα έπρεπε να βγει ο ζιφκο που με την Σερβία παιζει δεξί Μπακ χαφ για να μπει ο Νεσμπεργκ για να κάνουμε πιο πολλά μπαμ μπουμ? Και όλα αυτά με την Λιβαδειά
Έλα Ρένε κοροιδευόμαστε μου φαίνεται τι σχέση έχει αν παίζει ο Αντρίγια πλάγια με τριάδα πίσω στη Σερβία με το σημερινό;

Ο άνθρωπος έβαλε βάσει σχεδίου όπως δήλωσε τον Αντρίγια αριστερό μπακ σε τετράδα. Την ίδια στιγμή δήλωσε πως ο Ντάντας του φάνηκε κακός και τον άλλαξε (εδώ τηρούμε ενός λεπτού σιγή για το βιασμό του ποδοσφαίρου) ενώ προτίμησε την τελευταία αλλαγή να βάλει μέσα τον Σβάμπ, για να κλείσει τον αγώνα με τριάδα φωτιά σε ένταση, Κούρτιτς-Σβαμπ-Μπίσεσβαρ. Επιπλέον, ο Ζίφκοβιτς με τέτοιο κακό ματς και μετά από ίωση έβγαλε 90λεπτο και ότι πήγε στη μεριά του κατέληξε σε κόρνερ-φάουλ.

Εντάξει τίποτα από όλα αυτά δεν φταίει όμως είπαμε, γιατί ο σχεδιασμός της ομάδας είναι τραγικός και ο Λουτσέσκου γυμνός, ακόμα και για να ανταποκριθεί απέναντι στη Λειβαδιά των 10 ελλείψεων.
adman

Δημοσίευση από adman »

Για να είναι μεγάλος ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται 6-7 παίκτες μεγάλης ποιότητας και κανονικό προπονητή. Αυτή τη στιγμή έχουμε μεγάλο όνομα, μεγάλο κόσμο αλλά μέτρια ομάδα και κακό προπονητή. Είναι σα να είμαστε μια μεγάλη ονομαστή οικογένεια, στο τραπέζι να έχουμε σαρδέλες και να λέμε ότι έχουμε αστακούς. Θέλει ο κόσμος να βλέπει σαρδέλες και όχι αστακό; Με αυτή την ποιότητα και αυτόν τον προπονητή ο ΠΑΟΚ ποτέ δε θα τερματίσει στη 2η, 3η, ή 4η θέση. Πολύ δύσκολο θα είναι και το να μπούμε στα πλέι οφ.

Πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια του Σάντος.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

montekristo έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
montekristo έγραψε:Ας του πει καποιος να αναψει καμια λαμπαδα
στο μποι του αυριο για τον Ιβαν που εφερε το VAR
και σημερα καταφεραμε να παρουμε τον βαθμο.-
και την προηγουμενη ...τα ιδια ελεγες??
Οταν βλεπω να παραμενει στον παγκο μας
καποιος που μολις περσι δηλωνε: "Αν δεν
κερδιζω θα φυγω!"
ενω η ομαδα μου εχει 5
νικες στους τελευταιους 30 αγωνες (ξερω γω)
διχως να κουνιεται φυλλο (σαν να βλεπουμε
ολοι διχως ανασα κανενα ντερμπι απ τα παλια
μεταξυ Κασπαροφ και Καρποφ) δικαιουμαι να
λεω πολλα ασχετα που λεω πολυ λιγα τελικα.-
οπωε επισης και...

συμφωνησα να ειμαι μερος της νεας προσπαθειας...

μολις αρχισε η στεναχωρια στο...παρκο....

με σφαγη... :lol: :lol: :lol: :lol:
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

xrisitsapa έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Στήριξη και μόνο στον μεγαλύτερο προπονητή της ιστορίας μας.

Φταίει που δεν μίλησε το καλοκαίρι, φταίει και για την διαχείριση μέχρι στιγμής.

Αλλά μόνο αυτός μπορεί να το γυρίσει.

Φτάνει με το παραμυθι
Η ομάδα είναι φτιαγμένη όπως την ήθελε αυτός.
Ότι είναι ανίκανος να παίξει με άλλο σχηματισμό έστω και 10 λεπτά δείχνει το μεγαλύτερο ελλατωμα του.
Όταν τον είπαν εσυ εισαι ο αρχηγός προχώρα ζήτησε τεχνικό διευθυντή, του φέρανε έναν από τους καλύτερους.

Δε βλέπετε πως μόλις οι υπόλοιποι κάνανε στοιχειωδών ομάδες κλείσανε την ψαλίδα με εμάς;
Ποτε δεν θα βρεις τόσες μεγάλες ομάδες τόσο χάλια όπως τη χρονιά του double.
Δεν είμαστε κακοί, ουτε αδουλευτοι. Αντίθετα έχει ο Λου την ομάδα πολυ καλά δουλεμενη με τα δικά του θέλω. ΑΠΛΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ.
Η ομάδα είναι φτιαγμένη με βάση τα δικά του θέλω; Χωρίς μπακ και χαφ δηλαδή;

Και ποιά μεγάλη ομάδα ήταν χάλια τη χρονιά του νταμπλ; ο γαύρος του Μαρτινς με Φορτουνη, Γκιγιερμε στα χαφ ή η κούλα που είχε πάρει πρωτάθλημα και πέρασε ομίλους CL;

Ούτε στα υπόγεια του σκουλικιδης δεν τα λένε αυτά και τα διαβάζουμε εδώ μέσα;
Ναι αγαπητέ αυτές οι ομάδες ήταν 3 επίπεδα πισω απο εμάς...
Αυτός ήθελε για μπακ τον Βιερινια όχι εγώ. Τώρα αν ήθελε να είναι οι παιχτες που του φέρνουν να είναι 32+ ε τότε ναι δεν ήταν επιλογές του αυτές...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εγώ θα ξαναπώ είσαι μλκς αν δε φύγεις είναι χρυσή ευκαιρία.
Την προηγούμενη βδομάδα έφταιγε που δεν παίξανε ο Γκορτεζιάνι και ο Ντέλιας. Σήμερα παίξανε, θα φταίει που δεν έπαιξε ο Σοάρες.

Την άλλη βδομάδα θα πας Πειραιά με Κάργα, Λύρατζη, Τσαούση, Γκορτεζιάνι για ένα ημίχρονο, Ντέλια ή Μπίσεσβαρ εξτρέμ. Θα θυμηθούμε εποχές Χασιώτη και θα έχει υποδοχή στο αεροδρόμιο. Και για τις μπαλαδόφατσες θα φταις εσύ και ο Κούρτιτς με τον Καντουρί.
Φύγε τώρα που μπορείς.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εγώ απορώ που κάθεται ακόμα .. έφαγε τέτοιο δούλεμα 2 χρόνια τώρα , ειδικά φέτος με γυμνή ομάδα .. πραγματικά φοβάμαι να δω το ματς στο Καραϊσκάκη ..
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Sera4 έγραψε:Ο άνθρωπος έβαλε βάσει σχεδίου όπως δήλωσε τον Αντρίγια αριστερό μπακ σε τετράδα.
Ο Λουτσεσκου είπε πως σχεδίαζε να βάλει τον Αντρίγια ΔΕΞΙ μπακ ώστε να έχει περισσότερα ανεβάσματα επειδή το σκορ ήταν ακόμη 0-0. Θα έπαιζε δηλαδή με Βιεϊρίνια - Κωντσαντέλια και Αντρίγια - Ναρεϊ. Ποτέ δεν είπε πως τον έβαλε αριστερό μπακ βάση σχεδίου. Από ανάγκη το έκανε.

Το να χρησιμοποιεί ψέματα οπαδός του ΠΑΟΚ ενάντια του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι... ας πούμε... περίεργο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

apple64 έγραψε:
Sera4 έγραψε:Ο άνθρωπος έβαλε βάσει σχεδίου όπως δήλωσε τον Αντρίγια αριστερό μπακ σε τετράδα.
Ο Λουτσεσκου είπε πως σχεδίαζε να βάλει τον Αντρίγια ΔΕΞΙ μπακ ώστε να έχει περισσότερα ανεβάσματα επειδή το σκορ ήταν ακόμη 0-0. Θα έπαιζε δηλαδή με Βιεϊρίνια - Κωντσαντέλια και Αντρίγια - Ναρεϊ. Ποτέ δεν είπε πως τον έβαλε αριστερό μπακ βάση σχεδίου. Από ανάγκη το έκανε.

Το να χρησιμοποιεί ψέματα οπαδός του ΠΑΟΚ ενάντια του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι... ας πούμε... περίεργο.
περιεργο?? :lol: :lol: :lol:

οταν λεμε οτι πρεπει να φυγει ....τι δεν καταλαβαινεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”