Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
kostas.doumpis

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

Blackgr4 έγραψε:
15_50 έγραψε:Ο ορισμός του άμπαλου, είναι αυτός που δεν είδε και δεν έμαθα ΤΙΠΟΤΑ από την περίοδο Άμπελ Φερέιρα.
Αυτόν που πήγε να παίξει μέσα στον Βόλο με τρία στόπερ και το ματς έληξε 0-0 λες;
"δεν έμαθα ΤΙΠΟΤΑ" γράφεις. Γλώσσα λανθάνουσα..
Φιλε θεωρεις το 4-2-3-1 πιο επιθετικο απο το 3-4-2-1 του αμπελ?Στον βολο ειχες ματια ευκαιριες αν θυμασαι καλα!Φετος κανεις τελικες αλλα ματια ευκαιριες ελαχιστες!
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Ε ναι ειναι ατυχος. Η τυχη του φταίει π κανει λαθος αλλαγες, σε λαθος χρονο και που ο Σβαμπ ειναι απαραδεκτος εδω και εναμιση χρονο αλλα δεν το βλεπει. Τεραστια ατυχία να μην εχεις την ικανοτητα να αξιολογησεις σωστα το ροστερ π εχεις.
Θελει τυχη για να σ πετυχουν οι αλλαγες Ραζβαν...
Ε ρε τι ακουμε!
Ο ανθρωπος ειναι ανικανος να αξιολογησει σωστα το ροστερ π εχει. Ειναι πλεον ξεκαθαρο. Του βγηκαν καποτε οι Σβαμπ Μπισε Κουρτιτς και κολλησε σ αυτους. Καμια προσπαθεια για να πειραματιστει. Καμια αλλαγη σχηματισμου. Καμια προσαρμοστικοτητα στα χαρακτηριστικα του ροστερ. Ή θα του βγει αυτο π ξερει (το μονο που ξερει) ή αλλιως τπτ.
Να τον κρατησουμε να βγουμε 10οι να το φχαριστηθουμε. Να τον κρατησουμε μεχρι να περισσεψουν καμια 100στη μυρια στον Ιβαν για να του φερει ροστερ να μπορει να κερδισει την λειβαδια και τον οφη.

Βρε στειλτε τον βρε, να δουμε ποιο μεγαθηριο θα τον παρει για προπονητη!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σοβαρα τωρα ειδε τον Νταντας σημερα κακο;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Από σένα δεν περίμενα να δω τόσο διανοητικά ανίκανη ομάδα, που να μην μπορεί να διατηρήσει ένα προβάδισμα ακόμα και με το τελευταίο χωριό.
Από τύχη δεν έγινε το ίδιο και με Παναιτωλικό και Λαμία.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

kostas.doumpis έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
15_50 έγραψε:Ο ορισμός του άμπαλου, είναι αυτός που δεν είδε και δεν έμαθα ΤΙΠΟΤΑ από την περίοδο Άμπελ Φερέιρα.
Αυτόν που πήγε να παίξει μέσα στον Βόλο με τρία στόπερ και το ματς έληξε 0-0 λες;
Φιλε θεωρεις το 4-2-3-1 πιο επιθετικο απο το 3-4-2-1 του αμπελ?Στον βολο ειχες ματια ευκαιριες αν θυμασαι καλα!Φετος κανεις τελικες αλλα ματια ευκαιριες ελαχιστες!
Σε εκείνο το ματς ξεκίνησε με Μιχάι, Ίγκανσον, Κρέσπο, Ουαγκέ και Περέιρα στη πεντάδα πίσω.
Στο κέντρο έπαιζαν Νινούα και Εσίτι..
Στην επίθεση έπαιζαν Βρακάς, Πέλκας, Τσόλακ.

Με αντίπαλο τον Βόλο..
Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

Υ.Γ. Να μιλήσουμε για σήμερα; Δεν είδες μάτια ευκαιρίες δλδ; Ε άλλο ματς θα έβλεπες.
Εγώ εκτός του γκολ, είδα άλλες τουλάχιστον 3 ευκαιρίες πάρε βάλε ΆΧΑΣΤΑ. Το δοκάρι, τη κεφαλιά του Ίγκανσον και άλλη μια. Και δεν αναφέρω καν το ψαλιδάκι του Γκορντεζιάνι, γιατί ενώ έγραφε, δεν ήταν ξεκάθαρη ευκαιρία "μάτι".
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από τις δηλώσεις Ραζβάν:
-Ο Ντάντας δεν ήταν στην μέρα του σήμερα. Πότε είναι στην μέρα του, γιατί από όσα θυμάμαι σχεδόν πάντα είναι η πρώτη αλλαγή.
-Ο αντίπαλος έκανε μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ. Και με τον ΟΦΗ πάλι καλή εκτέλεση κόρνερ ήταν. Ειδικά το σημερινό ήταν μια κοινή εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα και από πλάγια. Οι θέσεις των παικτών μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε.
-Νομίζω πως κρίναμε σωστά τον Τσαούση και τον Βιεϊρίνια. Εδώ σταματώ, δεν λέω τίποτα.

Κόουτς, AΛΛΑΞΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

kostas.doumpis έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Άμπελ και Ρασβαν.
Ο ένας ζει στο παρόν και ατενίζει το μέλλον και ο άλλος ζει στο παρελθόν και γελάει το παρόν μαζί του.

Υ.Σ. Όσον αφορά τις δηλώσεις του, δεν χρειάζεται να υπερθεματίζουμε. Ούτε εγώ πίστεψα ότι τοποθετήθηκε κατ' αυτόν τον τρόπο, που τον έχω ικανό να πει την μεγαλύτερη παπάρια του κόσμου ώστε να καλύψει τον κωλο του.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Αχαχαχαχαααα
Ο Νταντας δεν ηταν σε καλη μερα? Ο μονος που εβλεπε γηπεδο?
Και ηταν καλος ο Κουρτιτς ε?
Εισαι στα χαμενα μεγαλε! Παρτο αλλιως!
Δεν εχω καμια ελπιδα πια για σενα.
Δεν νιωθεις καθολου απο αξιολογηση παιχτων.
Απορώ πως περιμένουμε να μας αναπτυξει τους παιχτες και να υποστηριξει το πλανο της ανανεωσης. Δεν μπορει. Τελος
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HARISPAOK83 την Κυρ 09 Οκτ 2022, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ας αφήσει Κούρτιτς και Ζίφκοβιτς στον πάγκο για κάνα δυο παιχνίδια ενόψει Μουντιάλ να δω κάτι...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ηταν η πρωτη φορα που δεν στεναχωρεθηκα για την ισοπαλια...ας στεναχωρηθουν προπονητης , παικτες, μποτο, και διοικηση...
δεν φταιει ο κοσμος που η ομαδα παρουσιαζεται σ αυτα τα χαλια
ο Κοταρσκι απο τα φιλικα κι ολας οτι γκολ τρωει φταιει, τον σωνει το νεαρο της ηλικιας του....χασαμε αρκετους βαθμους εξαιτιας του
δεν θα μιλησω για αλλους παικτες της βασικης ενδεκαδας γιατι το μπαν θα ειναι σιγουρο...
ετσι οπως τα κανανε ας τα ξεμπλεξουν, δεν φταιμε εμεις...
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Blackgr4 έγραψε:Ανάθεμα με αν όσοι το ανεβάσατε διαβάσατε ολόκληρη τη δήλωση:

"Υπάρχουν περίοδοι που δε θα είσαι καλά, αλλά όλα θα πηγαίνουν με το μέρος σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν πηγαίνει τίποτα με το μέρος σου. Ενδεχομένως αυτήν τη στιγμή, να μην έχω την τύχη και τα πράγματα να πηγαίνουν έτσι. Ήμουν τυχερός πέρσι, που είχα ένα γκρουπ που έδινε το 150% των δυνατοτήτων του. Φέτος δε συμβαίνει αυτό και ίσως να έχω αυτήν την ατυχία. Ενδεχομένως αυτό μπορεί να συμβεί με μένα και οποιονδήποτε άλλο στη ζωή"

Δυνατοτήτων είπε. Όχι δυνάμεων.
Εννοούσε πως όλοι πέρσι έπαιζαν σε επίπεδο που δεν ήταν το δικό τους. Απέδιδαν πράγματα που δεν ήταν δεδομένο πως θα αποδώσουν.
Ενώ φέτος αυτό δεν συμβαίνει. Δεν είχε την ίδια τύχη. Αυτό λέει.
Πέρυσι ήταν τυχερός γιατί είχε ποδοσφαιριστές που τα έδιναν όλα, ενώ αυτοί που έχει φέτος δεν το κάνουν αυτό. Αυτό είπε, αυτό καταλάβαμε όλοι. Τους φορτωσε την ευθύνη δλδ. Κι επειδή θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες δηλώσεις, θα αποσαφηνίσει ότι αυτοί που δεν τα δίνουν όλα είναι επιλογές Μπότο και γι'αυτό δεν τους χρησιμοποιεί. Άρα ο ίδιος δε φταίει.
Να φύγει θέλει αλλά χωρίς να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας την ευθύνη και χάνοντας την αποζημίωση.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εχει δικιο, τραγικος ο Νταντας, αντι να δινει την μπαλα πισω στον Ινγκασον ηθελε να φτιαξει παιχνιδι.

Η ΠΑΕ οφειλει να προστατευσει τον προπονητη της σε καποιες συνεντευξεις, κι απλα να πηγαινει ο βοηθος του.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
proedros έγραψε:
15_50 έγραψε:
Το είπε έτσι ακριβώς;;;
Ναι το είπε έτσι….Βάλε να το ακούσεις…Τώρα αν εννοούσε κάτι άλλο…

....
Είμαι τυχερός που πέρυσι είχα ένα γκρουπ που έδινε το 100% των δυνατοτήτων του, φέτος δεν συμβαίνει αυτό, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθένα».....

καλα τα λες... ετσι τα ειπε....

το 150 καντο 250
Μάλλον δεν το άκουσες καλά..
«Είμαι τυχερός που πέρυσι είχα ένα γκρουπ που έδινε το 150% των δυνατοτήτων του, φέτος δεν συμβαίνει αυτό, ενδεχομένως να έχω αυτή την ατυχία, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθένα».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 09 Οκτ 2022, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

φέρτε ΦΟΡ αξίας 30 εκ.
...εάν ακουμπήσει μπάλα με τον τρόπο που παίζει η ομάδα θα είναι ΘΑΥΜΑ.
βέβαια δέν περιμένω να αλλάξεις μυαλά.
Τζάμπα λεφτά, χαμένος χρόνος και ενέργεια.
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Έφθασε λοιπόν τελικά το σημείο που εκτιμήθηκε το πόσο σπουδαίο έργο (και με τι δυσκολίες) έκανε ο Φερέιρα και πόσο ακόμα σπουδαιότερο θα έκανε αν στηρίζονταν.

Ο Λουτσέσκου δυστυχώς έδειξε δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Όχι να κάνει κάτι καινοτόμο αλλά πλέον ούτε καν να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Και το ζήτημα προφανώς δεν είναι να φύγει αυτός για να έρθει ο Γκαρσία που δεν είναι καν προπονητής.

Το ζήτημα είναι να έρθει κάποιος που θα μπορεί μαζί με τον Μπότο να δουλέψει ώστε να προχωρήσει η ανανέωση τόσο του ρόστερ όσο και του αγωνιστικού της προφίλ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”