Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

kostas.doumpis έγραψε:
Asimos έγραψε:O Ζωγράφος, ο Καρπουζάς Νο2, αυτός που μας μάθαινε τα χρώματα και τον γλεντούσαμε ομαδικώς πήγε Λατινική Αμερική σήκωσε ότι είχε να σηκώσει και τώρα παίζει να αναλάβει μια ομάδα που το nickname της είναι Σελεσάο.

Τουλάχιστον ο Αμπέλ Φερέϊρα κέρδισε τον σεβασμό μου αφού έφυγε από τον ΠΑΟΚ γιατί ήμουν πολύ στενόμαυαλος να καταλάβω τι ήθελε να κάνει όσο ήταν σε μας, και αυτό αποφάσισα να το εφαρμόσω σε κάθε επαγγελματία του ποδοσφαίρου.

Φιλικά.
Φιλε ο ζωγραφος οταν πια εκανε την δικη του ομαδα(αυτη που ηθελε αυτος χωρις βιερινια κτλ)ειχε αρχισει να δειχνει εργο,με αποκορυφωμα το τελευταιο του παιχνιδι ,που για μενα ειναι σημειο αναφορας για τα ευρωπαικα παιχνιδια του Π.Α.Ο.Κ.!Δεν εχω ξαναδει τοσο σοβαρο Π.Α.Ο.Κ. στην ευρωπη!Δεν καναμε υπομονη και τον διωξαμε!Αυτος και ο τουντορ για μενα ηταν οτι πιο μοντερνο περασε απο την ομαδα!Πολλοι θα γελασουν με αυτο ,αλλα εβλεπες προπονητες που αν κατι δεν πηγαινε καλα αλλαζαν τις πεποιθησεις τους και παιζαν αλλα συστηματα τα οποια ταιριαζαν στο ροστερ τους.Αυτος που εχουμε σημερα ,ο ντουνιας ολος να αλλαξει θα παιζει το ιδιο!Ας προσεχαμε !Τωρα θα πορευτουμε με αυτον!Φιλικα εννοειται!
Φιλε ο Τουντορ ηταν αγουρος οταν ηρθε. Αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι και ο Φερεϊρα που φαινοταν ποσο καλος ειναι, και ο Τουντορ, εφτασαν σε ομαδες πολυ πανω απο το επιπεδο μας. Το συγχρονο ποδοσφαιρο αυτο ειναι, απλα εμεις δεν ειμαστε σε θεση να το ακολουθησουμε κι αγκυλωνομαστε στις ιδεοληψιες μας.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

15_50 έγραψε:Ο ορισμός του άμπαλου, είναι αυτός που δεν είδε και δεν έμαθα ΤΙΠΟΤΑ από την περίοδο Άμπελ Φερέιρα.
Αυτόν που πήγε να παίξει μέσα στον Βόλο με τρία στόπερ και το ματς έληξε 0-0 λες;
"δεν έμαθα ΤΙΠΟΤΑ" γράφεις. Γλώσσα λανθάνουσα..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τεράστιο άδειασμα στους παίκτες του αν το είπε έτσι ακριβώς.
Με ποιο τρόπο να τους κερδίσει πλέον;
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

alexgarcia6 έγραψε:
Immemoric έγραψε:
Δηλαδή εμείς είχαμε τόσο ανώτερο ρόστερ και με άλλον προπονητή θα βγαίναμε πρώτοι χαλαρά? Εγώ πιστευώ ότι πέρσι με αυτό το ρόστερ αυτά που πέτυχε ο Λουτσέσκου ήταν ταβάνι. Κι άμα δεν σου φτάνει αυτό, να συνυπολογίσω τα δυο νταμπλ? Τότε δεν πανηγύριζες φαντάζομαι.

Ποιός προπονητής δηλαδή δεν έχει κακές περίοδους στην καριέρα του? Ποιόν ακριβώς έχεις στο μυαλό σου ως αντικαταστάτη που είναι καλύτερος? Και ποιόν πραγματικά θα φέρουν αν φύγει ο Λουτσέσκου?

Σκέφτηκες ότι ανανέωσε αυτούς που ξέρει, γιατί δεν μπορούσανε να του φέρουν καλύτερους? Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να του έφερναν παικταράδες και να λέει ο Λούτσε όχι δεν τους θέλω θέλω τον Μπίσεσβαρ? Πως δηλαδή και δεν τους πήρε στην Αραβία μαζί του, αφού χωρίς αυτούς δεν μπορεί???
Μα εσυ χρησιμοποιησες το επιχειρημα του "σε εβγαλε δευτερο". Αμφισβητεις οτι το περσινο ροστερ το εχτισε ο ιδιος;

Αυτος δεν βγηκε σεπτεμβριο του 21 και ειπε παμε για πρωταθλημα; Εαν οπως λες του δωσαν σπορια και του ειπαν φτιαξε μουσακα, και αυτος απετυχε να αναγνωρισει οτι εχει ΣΠΟΡΙΑ και ειπε "ναι παμε για μουσακα", τοτε ειναι υπευθυνος

Προφανως και λογω του παρελθοντος δικαιουταν να κανει "κακες" περιοδους. Το ζητουμενο ομως αυτης της εμπιστοσυνης ηταν και ειναι η ομαδα να Βελτιωνεται.

Αντιθετως η ομαδα αργα και σταθερα γινεται χειροτερη. Εσυ επιλεγεις να εθελοτυφλεις, λες και ειναι δα τοσο απιθανο ο Χ προπονητης πλεον να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ
Δηλαδή εσύ με το περσινό ρόστερ πιστεύεις ότι πηγαίναμε για πρωτάθλημα? Με τον Μουργκ και τον Σβαμπ? Ήταν αυτό πρωταθληματικό ρόστερ? Το γεγονός ότι το είπε δεν σημαίνει ότι το πίστευε κιόλας, άλλωστε ο Λουτσέσκου λέει πολλά για ψυχολογικούς λόγους.

Πως ακριβώς το έχτισε? Αυτός ζήτησε παίκτες, αλλά τι του έφεραν? Πχ το δεκάρι ακόμα το ψάχνουμε. Η μισή ομάδα και ήταν από την προηγούμενη σεζόν, βλ. Σβαμπ, Μουργκ, κοκ. Προφανώς και υπήρξαν αστοχίες, όπως Τέιλορ, αλλά σε ποιά ομάδα όλα είναι μαγικά? Ποιός προπονητής είναι αλάνθαστος?

Η ομάδα παραμένει η ίδια, δεν έχει γίνει χειρότερη από την αρχή της σεζόν. Και φυσικά αυτό είναι πρόβλημα. Αλλά το ξέραμε. Εσύ δηλαδή τι περίμενες φέτος από αυτή την ομάδα?

Πως ένας προπονητής έκανε τότε και δεν κάνει τώρα? Τι έχει αλλάξει?
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

nunies4 έγραψε:Τεράστιο άδειασμα στους παίκτες του αν το είπε έτσι ακριβώς.
Δεν είναι παιδάκια, επαγγελματίες είναι. Στο χέρι τους είναι να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους.

ΥΓ και προφανώς συμφωνώ ότι δεν είναι το καλύτερο πράμα να πεις, αλλά είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ευθυνες έχουν και οι παίκτες, δεν είναι μόνο ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

nunies4 έγραψε:Τεράστιο άδειασμα στους παίκτες του αν το είπε έτσι ακριβώς.

....... Είμαι τυχερός που πέρυσι είχα ένα γκρουπ που έδινε το 100% των δυνατοτήτων του, φέτος δεν συμβαίνει αυτό, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθένα».......

παντου ειναι το τι ειπε... τοσο δυσκολο ειναι να το ακουσετε πριν σχολιασετε??

το γκρουπ...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Διώξτον, κράτα τον, κάνε ΌΤΙ θες. Δικιά σου είναι η ομάδα, εσύ πληρώνεις, εμείς κράζουμε, στηρίζουμε, ερχόμαστε, φεύγουμε, δεν έχει σημασία το τι θέλουμε. Εσύ πληρώνεις ξαναλέω.

Μια άποψη μόνο. ΌΤΙ και να κάνεις, στήριξε τον ρημάδι τον θεσμό του προπονητή.
Δεν γίνεται αυτός που εσύ διάλεξες για τη θέση να σου ζητάει δεκάρι και να τον γράφεις.
Δεν γίνεται ο προηγούμενος που υπέγραψε από τη προετοιμασία (Αμπέλ) να ζητάει Παλίνια και να του φέρνεις Εσίτι.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

kataramenos5 έγραψε:Δε γινεται ν αφησουμε για λιγο τις υπερβολες στην ακρη?Να γινεται η συζητηση σε πραγματικες βασεις?Ουτε ο προπονητης ειναι τοσο χαλια ,ουτε το ροστερ και φυσικα ουτε ο Μποτο ασχετος.Ψαξτε αλλου τις αιτιες.

[
Άσε θα έχουμε εμφύλιο
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

kostas.doumpis έγραψε:
Asimos έγραψε:O Ζωγράφος, ο Καρπουζάς Νο2, αυτός που μας μάθαινε τα χρώματα και τον γλεντούσαμε ομαδικώς πήγε Λατινική Αμερική σήκωσε ότι είχε να σηκώσει και τώρα παίζει να αναλάβει μια ομάδα που το nickname της είναι Σελεσάο.

Τουλάχιστον ο Αμπέλ Φερέϊρα κέρδισε τον σεβασμό μου αφού έφυγε από τον ΠΑΟΚ γιατί ήμουν πολύ στενόμαυαλος να καταλάβω τι ήθελε να κάνει όσο ήταν σε μας, και αυτό αποφάσισα να το εφαρμόσω σε κάθε επαγγελματία του ποδοσφαίρου.

Φιλικά.
Φιλε ο ζωγραφος οταν πια εκανε την δικη του ομαδα(αυτη που ηθελε αυτος χωρις βιερινια κτλ)ειχε αρχισει να δειχνει εργο,με αποκορυφωμα το τελευταιο του παιχνιδι ,που για μενα ειναι σημειο αναφορας για τα ευρωπαικα παιχνιδια του Π.Α.Ο.Κ.!Δεν εχω ξαναδει τοσο σοβαρο Π.Α.Ο.Κ. στην ευρωπη!Δεν καναμε υπομονη και τον διωξαμε!Αυτος και ο τουντορ για μενα ηταν οτι πιο μοντερνο περασε απο την ομαδα!Πολλοι θα γελασουν με αυτο ,αλλα εβλεπες προπονητες που αν κατι δεν πηγαινε καλα αλλαζαν τις πεποιθησεις τους και παιζαν αλλα συστηματα τα οποια ταιριαζαν στο ροστερ τους.Αυτος που εχουμε σημερα ,ο ντουνιας ολος να αλλαξει θα παιζει το ιδιο!Ας προσεχαμε !Τωρα θα πορευτουμε με αυτον!Φιλικα εννοειται!

Ο άνθρωπος ήθελε να παίξει 3-5-2 χωρίς παίχτες με τα ανάλογα χαρακτηριστικά και όμως απέκλεισε Μπεσίκτας και Μπενφίκα με ωραίο ποδόσφαιρο .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελπιζω οι δηλωσεις σχετικα με το τι είχες περσι και τι εχεις τωρα να αφορουσαν την τυχη και οχι το ροστερ διαφορετικα πραγματικα το εχεις χασει...
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Σχετικά με το αρνητικό σερί που «τρέχει» ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας από τον περασμένο Μάρτιο και πόσο δύσκολο είναι να δημιουργηθεί η νοοτροπία νικητή: «Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις μέσα σε αυτό το διάστημα, δεν είναι εύκολο να φτιάξεις τέτοιο γκρουπ. Ενδεχομένως ακόμα να μην έχουμε αυτή τη νοοτροπία, που χτίζεται μέσα από νίκες. Δεν θέλω να μιλήσω για πέρυσι που αγωνιζόμασταν με τη μισή ομάδα στα πλέι οφ, φέτος είμαστε ένα νέο γκρουπ που πρέπει να βρούμε χημεία. Πρέπει να βρεθεί η σύνδεση, μπορεί να λείπει η πίστη. Δεν είναι μόνο η δουλειά, χρειάζεται και η αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να το επηρεάσουν, υπάρχουν πολλές στιγμές που τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά όλα πάνε με το μέρος σου. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είμαι ένας τυχερός άνθρωπος. Είμαι τυχερός που πέρυσι είχα ένα γκρουπ που έδινε το 150% των δυνατοτήτων του, φέτος δεν συμβαίνει αυτό, ενδεχομένως να έχω αυτή την ατυχία, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθένα».
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

O Αμπέλ είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα περι υπομονής που θα μπορούσα να έχω. Ενώ δεν θέλω, θα περιμένω και τον Λουτσέσκου γιατί μπορεί να μην είναι μοντέρνος, μπορεί να στερείται φρέσκων ιδεών και να του αρέσει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού αλλα ξέρω πως οταν κουμπώσει ότι έχει στο μυαλό του, θα αποδώσει.

Προφανώς η χρονιά είναι χαμένη και ελπίζω να μην είναι έκπληξη στην ΠΑΕ και να προετοιμαστούν σοβαρά για το μέλλον.

ΥΓ: Όλα αυτά θα τα έλεγα κι φεύγαμε με διπλό απο Λιβαδειά και Κρήτη και δεν χάναμε με ζέλο.

ΥΓ2: Ψυχραιμία.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

15_50 έγραψε:
proedros έγραψε:Περσι ήμουν τυχερος που είχα ένα ρόστερ που εδινε το 150%…Φέτος είμαι άτυχος…Τάδε έφη Ρασβάν Λουτσέσκου…Τα συμπεράσματα δικά σας..
Το είπε έτσι ακριβώς;;;
Κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος) έγραφε μεσοβδόμαδα ότι καλύπτει τους ποδοσφαιριστές του γιατί είναι επαγγελματίας κι αυτό πρέπει να κάνει. Τώρα που τα πράγματα στράβωσαν κι άλλο κάλυψη τέλος. Θα τους φορτώσει μέχρι και το προπατορικό αμάρτημα προκειμένου να σώσει το 1,8 ή τουλάχιστον να πάρει την αποζημίωση. Κι αν δε φτάσει αυτό ακολουθεί, Μπότο, διοίκηση, ιδιοκτησία και ποιος ξέρει τι άλλο.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

renegade έγραψε:
HARISPAOK83 έγραψε:[quote="renegade"
HARISPAOK83 έγραψε:Ποιος εβγαλε τον Νταντας και εβαλε μεσα τον Σβαμπ? Εγω ή εσυ? Ο Λουτσεσκου συστηματικα κανει λαθος αλλαγες. Εχει κολλησει με την με το στανιο χρησιμοποιηση των ιδιων και των ιδιων παιχτων.
Ο Σβαμπ περσι ηταν ο χειροτερος μαζι με τον Εσιτι και επι ενα εξαμηνο επαιζαν και οι δυο με το στανιο. Ο ενας εφυγε και ο αλλος ανανεωσε επειδη επεμεινε ο Λουτσεσκου. Φετος ειναι σταθερα επιλογη σαν αλλαγη, και σταθερά ειναι αθλιος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σόρρυ αλλά επειδή μάλλον δεν το είδες το παιχνίδι,τον Νταντας τον έβγαλε στο πρώτο κύμα αλλαγών . Εκεί που χωρίς αυτόν κάναμε δύο κλασικες και γκολ.
Δεν χάθηκε το κέντρο επειδή βγήκε ο νταντας.
Ο οποίος παρεμπιπτόντως αν δεν έχει θέματα με τις ανάσες είναι λάθος που βγαίνει.

Υγ όταν το καλοκαίρι οι ίδιοι στις μεταγραφές έλεγαν ότι με αυτό το ρόστερ θα παλέψεις για 5αδα δεν καταλαβαίνω γιατί εξάπτονται
Μα δεν σημαινει οτι δεν θα μπορεις να κερδισεις ουτε τον Λεβαδειακο. Αλλο να λες οτι το ροστερ ειναι 5ο-6ο κι αλλο να λες οτι δεν ειναι ικανο να κερδισει τον τελευταιο του πρωταθλήματος.
Οσο μετριο κι αν ειναι το ροστερ, σε 3 ματς το αποτελεσμα κριιθηκε σε λαθη προπονητη ξεκαθαρα. Οφη βαζελος και σημερα ειναι ολα χαμενα χαρη στις εμπνευσεις του προπονητη. Αντι να κανει τα βασικα και τα στοιχειωδη, συνεχιζει να επιμενει στις εμμονες του. Δεν ξερω αν το κανει ελπιζοντας να του βγουν ή αν το κανει απο αντιδραση και εκδικητικοτητα.
Το θεμα ειναι οτι κοστιζει σε μας.
Ο Λουτσεσκου προπονητικα δεν ειναι για παραπερα, και φανηκε οταν εφυγε απο μας. Για αραβιες ή για ανταγωνιστες μας μαξ. Καμια σοβαρη ομαδα δεν ασχοληθηκε μαζι του και δεν θα ασχοληθει.

Γιατί πρώτη φορά είναι?
Θες να σου πω τα αποτελέσματα της σεζόν 20-21... και με πολύ καλύτερο ρόστερ.

Υγ μακάρι να φύγει ο λουτσέσκου γιατί όταν φύγει και συνεχιστούν οι σφαλιάρες οι κριτική θα πάει επιτέλους εκεί που πρέπει...στην ιδιοκτησία[/quote]Δλδ αν φυγει θα συνεχισουμε να δυσκολευόμαστε να κρατησουμε το 1-0 με την λειβαδια? Θα βαζει λες και ο επομενος τον Σβαμπ τον Μπισε και τον Βιειρινια? Ή θα βγαζει σταθερα αλλαγη τον καλυτερο παιχτη του κεντρου?
Να φυγει γιατι στο τελος δεν θα μπουμε ουτε στα πλει οφ. Ακομη και ο Γκαρσια καλυτερα θα τα παει με τα χωρια.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ανάθεμα με αν όσοι το ανεβάσατε διαβάσατε ολόκληρη τη δήλωση:

"Υπάρχουν περίοδοι που δε θα είσαι καλά, αλλά όλα θα πηγαίνουν με το μέρος σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν πηγαίνει τίποτα με το μέρος σου. Ενδεχομένως αυτήν τη στιγμή, να μην έχω την τύχη και τα πράγματα να πηγαίνουν έτσι. Ήμουν τυχερός πέρσι, που είχα ένα γκρουπ που έδινε το 150% των δυνατοτήτων του. Φέτος δε συμβαίνει αυτό και ίσως να έχω αυτήν την ατυχία. Ενδεχομένως αυτό μπορεί να συμβεί με μένα και οποιονδήποτε άλλο στη ζωή"

Δυνατοτήτων είπε. Όχι δυνάμεων.
Εννοούσε πως όλοι πέρσι έπαιζαν σε επίπεδο που δεν ήταν το δικό τους. Απέδιδαν πράγματα που δεν ήταν δεδομένο πως θα αποδώσουν.
Ενώ φέτος αυτό δεν συμβαίνει. Δεν είχε την ίδια τύχη. Αυτό λέει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”