Ιβάν Σαββίδης V
-
- Kabamaru11
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ενα ξερω,βγηκαν ολοι οι "καλοι" συνδεσμιτες που δεν ταιζονται τοσο καιρο και φυσικα οι ντεμεκ παοκτσηδες "μη μπερδευουμε την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ"/κομματοσκυλα/νουδουλες,και κανουν ευθεια επιθεση στον Ιβαν.Ωραια θα πω εγω.Να ξερουμε ποια ειναι τα φιδια που εχουμε στο σπιτι μας μεσα,για να τους καθαρισουμε.
ΠΑΟΚ,οσο με πληγωνεις,τοσο με πορωνεις,ΠΑΟΚ στα ευκολα,ΠΑΟΚαρα στα δυσκολα.....αλλα μαλλον καποιοι το ξεχασαν και εγιναν οπαδοι της νικης.
ΠΑΟΚ,οσο με πληγωνεις,τοσο με πορωνεις,ΠΑΟΚ στα ευκολα,ΠΑΟΚαρα στα δυσκολα.....αλλα μαλλον καποιοι το ξεχασαν και εγιναν οπαδοι της νικης.
Είναι φυσικό, όλοι να επιτίθενται στον Πρόεδρο !!! Τώρα πλέον και με τις ευλογίες μας.
Έκαναν σαν λυσσασμένα σκυλιά, όταν έκαναν τα πάντα να πείσουν τον κόσμο, 10 η ώρα το πρωί ότι είναι βαθιά μεσάνυχτα, τώρα θα προσπαθήσουν να μας πατήσουν.
Σχεδόν 7,5 δεκαετίες Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ σας δηλώνω, ο ΜΕΓΑΣ Π.Α.Ο.Κ. δεν προσκυνά.
Όσο για σας που κρυφοκοιτάζετε, εδώ μέσα, και χαίρεστε είστε πολύ-βατεμένα γιουσουφάκια. Και από ότι μου λένε, ΌΧΙ το τσούξιμο δεν περνάει ποτέ !!!
ΑΔΕΛΦΙΑ νιώθω εξαντλημένος, για όσο αντέξω θα παραμείνω σιωπηλός. Όσο αντέξω.
Π.Α.Ο.Κ.ΜΑΝΙΑ η πολυπληθέστερη κριτική επιτροπή της Υφηλίου.
Έκαναν σαν λυσσασμένα σκυλιά, όταν έκαναν τα πάντα να πείσουν τον κόσμο, 10 η ώρα το πρωί ότι είναι βαθιά μεσάνυχτα, τώρα θα προσπαθήσουν να μας πατήσουν.
Σχεδόν 7,5 δεκαετίες Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ σας δηλώνω, ο ΜΕΓΑΣ Π.Α.Ο.Κ. δεν προσκυνά.
Όσο για σας που κρυφοκοιτάζετε, εδώ μέσα, και χαίρεστε είστε πολύ-βατεμένα γιουσουφάκια. Και από ότι μου λένε, ΌΧΙ το τσούξιμο δεν περνάει ποτέ !!!
ΑΔΕΛΦΙΑ νιώθω εξαντλημένος, για όσο αντέξω θα παραμείνω σιωπηλός. Όσο αντέξω.
Π.Α.Ο.Κ.ΜΑΝΙΑ η πολυπληθέστερη κριτική επιτροπή της Υφηλίου.
-
ΑκριβωςAlastor έγραψε:Σιγουρα ειμαστε δευτερη ομαδα σε μπατζετ. Αλλα 100 εκατομυρια να δωσεις στον Ολιβειρα,εκτοξευοντας το μπατζετ , παικτης δεν θα γινει.
Το ολο ερωτημα ειναι γιατι η δευτερη ομαδα σε μπατζετ εχει στην πραγματικοτα παικτες οριακα 5αδας ? Ολο το προβλημα του φετινου ΠΑΟΚ βρισκεται εκει
Aκριβως.ron-swanson έγραψε:H ουσια ειναι οτι αυτην την στιγμη εχεις εναν προπονητη που δεν ταιριαζει στο προτζεκτ που θελεις να τρεξεις. Πως θα παρει υπεραξια ο Κουαλιατα και ο Φελιπε οταν στα 23 τους ειναι εκτος αποστολης και παγκο;
Αφου εχουμε αφησει τον πρωταθλητισμο στην ακρη η λογικη λεει να φερεις εναν προπονητη που θα ξερει να βελτιωνει παιχτες. Αποτελεσματα ετσι κι αλλιως τωρα δεν μπορουμε να παρουμε.
Τα ειπατε ολα σε αυτα τα 2 ποστ.
Οσο για τους σιχαμενους κακοπροαιρετους γλιτσες, εσεις προσπαθειστε να βρειτε ευθυνες στον Ιβαναρο.
Όλα αυτά τα χρόνια έκανες πολλά σωστά και πολλά λάθη. Το πρόσημο είναι θετικό για μένα. Το μεγαλύτερο σου λάθος είναι πως παράβλεψες πως οι ΠΑΟΚτσήδες είναι Έλληνες. Και οι Έλληνες του 2022 είναι από τις πιο πούστικες φάρες του πλανήτη. Πριν από 7-8 χρόνια βρήκες έναν κουρελή που ναι μεν είχε λίγη μπέσα αλλά δεν είχε στον ήλιο μοίρα , στη φάπα μια ζωή και τον έκανες άνθρωπο. Τον έντυσες, τον τάϊσες , τον πότισες , τον έβαλες στα σαλώνια. Του έδωσες ανάστημα. Τον άφησες στη πούδρα λίγο καιρό και τον καλόμαθες. Όταν σε μια δική σου στραβή , δε μπορείς να του προσφέρεις αυτά που του πρόσφερες το προηγούμενο καιρό , βγήκανε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που άθελά σου δημιούργησες. Αλαζονεία,ξερολίαση, τσαντίλα, αχαριστία,έπαρση. Ηλιθιότητα. Βαθιά ηλιθιότητα. Δε μπορεί να δεχτεί ότι μετά τόσα χρόνια χαβιάρι και αστακούς, σήμερα το μενού έχει φακές κι ελιές. Ανίκανος να δει τη πραγματικότητα και να καθίσει μαζί σου στο τραπέζι, σπαρταράει σαν το ψάρι έξω απο το νερό προσπαθώντας να καταλάβει που πήγε ο αστακός. Φταίει ο μάγειρας, φταίει η τροδοδοσία, φταίει το σερβις, φταίει η κόυτρα του , σιγά σιγά φταις εσύ. Θα στο πετάξει στο τέλος το πιάτο με τις φακές στα μούτρα σου. Έχει ξεχάσει το ρόλο του , τη προέλευσή του, τη θέση του και χτυπιέται σαν κακομαθημένο μαλακιστήρι που του πήρες το παιχνίδι από τα χέρια. Έχει καλομάθει , δε δέχεται με τίποτα να χάσει κάτι από τα δανεικά και πρόσκαιρα κεκτημένα. Αηδιάζει με καταστάσεις που κάποτε θα έκανε τεμενάδες να τις ζήσει.
Εγώ προσωπικά έχω να σου δηλώσω ότι σταρχιδια μου ποιους παίκτες πληρώνεις και φέρνεις, ποιούς προπονητές, αν θα χτίσεις γήπεδο ή τσαντήρι κι αν βγούμε φέτος Ευρώπη ή παίξουμε play out. Στα @@ μου το 442 κι αν ένας παίκτης περπατάει κι ο άλλος πετάει. Προσωπικά δε με πειράζει καθόλου , ρόδα είναι και γυρίζει. Το μόνο που έχεις πραγματικά καταφέρει και που θα μείνει για πάντα γραμμένο είναι πως άθελά σου έχεις καταφέρει να ξεφτίσεις στα δικά μου μάτια αυτή την έννοια που κάποτε λεγόταν λαός του ΠΑΟΚ και τώρα στη πλειοψηφεία του είναι απλά ένα τσούρμο άξεστων , αχάριστων ηλιθίων. Για αυτό θα σε ευγνομονώ για πάντα.
Εγώ προσωπικά έχω να σου δηλώσω ότι σταρχιδια μου ποιους παίκτες πληρώνεις και φέρνεις, ποιούς προπονητές, αν θα χτίσεις γήπεδο ή τσαντήρι κι αν βγούμε φέτος Ευρώπη ή παίξουμε play out. Στα @@ μου το 442 κι αν ένας παίκτης περπατάει κι ο άλλος πετάει. Προσωπικά δε με πειράζει καθόλου , ρόδα είναι και γυρίζει. Το μόνο που έχεις πραγματικά καταφέρει και που θα μείνει για πάντα γραμμένο είναι πως άθελά σου έχεις καταφέρει να ξεφτίσεις στα δικά μου μάτια αυτή την έννοια που κάποτε λεγόταν λαός του ΠΑΟΚ και τώρα στη πλειοψηφεία του είναι απλά ένα τσούρμο άξεστων , αχάριστων ηλιθίων. Για αυτό θα σε ευγνομονώ για πάντα.
-
++++giliopoulos έγραψε:ΑκριβωςAlastor έγραψε:Σιγουρα ειμαστε δευτερη ομαδα σε μπατζετ. Αλλα 100 εκατομυρια να δωσεις στον Ολιβειρα,εκτοξευοντας το μπατζετ , παικτης δεν θα γινει.
Το ολο ερωτημα ειναι γιατι η δευτερη ομαδα σε μπατζετ εχει στην πραγματικοτα παικτες οριακα 5αδας ? Ολο το προβλημα του φετινου ΠΑΟΚ βρισκεται εκει
Aκριβως.ron-swanson έγραψε:H ουσια ειναι οτι αυτην την στιγμη εχεις εναν προπονητη που δεν ταιριαζει στο προτζεκτ που θελεις να τρεξεις. Πως θα παρει υπεραξια ο Κουαλιατα και ο Φελιπε οταν στα 23 τους ειναι εκτος αποστολης και παγκο;
Αφου εχουμε αφησει τον πρωταθλητισμο στην ακρη η λογικη λεει να φερεις εναν προπονητη που θα ξερει να βελτιωνει παιχτες. Αποτελεσματα ετσι κι αλλιως τωρα δεν μπορουμε να παρουμε.
Τα ειπατε ολα σε αυτα τα 2 ποστ.
Οσο για τους σιχαμενους κακοπροαιρετους γλιτσες, εσεις προσπαθειστε να βρειτε ευθυνες στον Ιβαναρο.
Καλυτερα να μην απαντησω Γιαννη γιατι τα εχεις κανει κανονικο αχταρμα στο μυαλο σου...Αυτο το πραγμα με τον μονιμο φταιχτη κοσμο για καποιους πραγματικα ειναι εξωφρενικο...
Ο καθένας έχει την άποψή του Δημήτρη. Δε σε προσέβαλα εγώ προσωπικά ότι τα έχεις κάνει αχταρμά στο κεφάλι σου. Αλλά δε πειράζει, καλή συνέχεια
Το προσωπικα σε πειραξε οταν πετας σκατα στον ανεμιστηρα και μιλας για αξεστους,ηλιθιους,αλαζωνες,ξερολες και μαλιστα την πλειοψηφια του κοσμου? Ωπα ρε αδερφε,χαλαρωσε λιγακι...O μονος αλαζωνας σε βαθμο αηδιας μαλιστα εισαι εσυ στη συγκεκριμενη περιπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 09 Οκτ 2022, 21:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ξεκίνησα να διαβάζω τον giapas μέχρι εκεί που λέει ότι οι Έλληνες του 22 είναι από τις πιο πουστικες φαρες του πλανήτη..
Μετά φανταστικά τι θα ακολουθήσει και πήγα στον από κάτω.
Μετά φανταστικά τι θα ακολουθήσει και πήγα στον από κάτω.
Είσαι ο μόνος που μπορεί να το γυρίσει για να σωθεί έστω η Ευρώπη.
Καλό το πάσο για τους Χ Ψ λόγους που ξέρεις καλύτερα από όλους μας, καλά τα πλάνα και τα 3ετη χτισιματα, αλλά η ομάδα νοσεί.
Καλό το πάσο για τους Χ Ψ λόγους που ξέρεις καλύτερα από όλους μας, καλά τα πλάνα και τα 3ετη χτισιματα, αλλά η ομάδα νοσεί.
- Sick Bastard
- abc_o_ karpouzas
ΜΡΑΒΟ ρε ....giapasgiapas έγραψε:Όλα αυτά τα χρόνια έκανες πολλά σωστά και πολλά λάθη. Το πρόσημο είναι θετικό για μένα. Το μεγαλύτερο σου λάθος είναι πως παράβλεψες πως οι ΠΑΟΚτσήδες είναι Έλληνες. Και οι Έλληνες του 2022 είναι από τις πιο πούστικες φάρες του πλανήτη. Πριν από 7-8 χρόνια βρήκες έναν κουρελή που ναι μεν είχε λίγη μπέσα αλλά δεν είχε στον ήλιο μοίρα , στη φάπα μια ζωή και τον έκανες άνθρωπο. Τον έντυσες, τον τάϊσες , τον πότισες , τον έβαλες στα σαλώνια. Του έδωσες ανάστημα. Τον άφησες στη πούδρα λίγο καιρό και τον καλόμαθες. Όταν σε μια δική σου στραβή , δε μπορείς να του προσφέρεις αυτά που του πρόσφερες το προηγούμενο καιρό , βγήκανε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που άθελά σου δημιούργησες. Αλαζονεία,ξερολίαση, τσαντίλα, αχαριστία,έπαρση. Ηλιθιότητα. Βαθιά ηλιθιότητα. Δε μπορεί να δεχτεί ότι μετά τόσα χρόνια χαβιάρι και αστακούς, σήμερα το μενού έχει φακές κι ελιές. Ανίκανος να δει τη πραγματικότητα και να καθίσει μαζί σου στο τραπέζι, σπαρταράει σαν το ψάρι έξω απο το νερό προσπαθώντας να καταλάβει που πήγε ο αστακός. Φταίει ο μάγειρας, φταίει η τροδοδοσία, φταίει το σερβις, φταίει η κόυτρα του , σιγά σιγά φταις εσύ. Θα στο πετάξει στο τέλος το πιάτο με τις φακές στα μούτρα σου. Έχει ξεχάσει το ρόλο του , τη προέλευσή του, τη θέση του και χτυπιέται σαν κακομαθημένο μαλακιστήρι που του πήρες το παιχνίδι από τα χέρια. Έχει καλομάθει , δε δέχεται με τίποτα να χάσει κάτι από τα δανεικά και πρόσκαιρα κεκτημένα. Αηδιάζει με καταστάσεις που κάποτε θα έκανε τεμενάδες να τις ζήσει.
βαρια βιομηχανια βλαχοοπαδων...απο την πρωτη πετρα που εφυγε στην ..τζαμαρια...
η ιστορια εγραψε...
Ε βεβαια η πλειοψηφια του κοσμου που δεχτηκε στωικα τον αποκλεισμο απο καποια λεφσκι που αποκλειστικε απο μαλτεζους ειναι ηλιθια και αξεστη...Η ιδια πλειοψηφια που στηριξε με μεγαλο παθος στα πρωτα παιχνιδια της τουμπας φετος ειναι ηλιθια και αξεστη...Η ιδια πλειοψηφια που δεχτηκε και παλι στωικα το διπλο απο το βαζελο ειναι αξεστη και ηλιθια...Οι 1000 που πηγαν στην λεβαδεια σημερα ειναι αξεστοι και ηλιθιοι...