Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
PAOK SYMI

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

+ οσα θες Photi
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ένα μισάωρο ήταν καλός, μετά έπεσε. Μπορεί να είναι πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ αυτό το μισάωρο, να μας πάρει παιχνίδια μόνο με τη μαγκιά του, αλλά τού είναι δύσκολο πια να βγάζει 1,5 ημίχρονο. Όπως έχω πει και πιο παλιά, θα προφυλάξει και τον ΠΑΟΚ και τη φήμη του αν αρκείται σε αυτό το μισάωρο. Τον θέλω στην ομάδα, θέλω το τσαγανό του, δε θέλω να παίζει παραπάνω από 30' - ένα ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Καλη υπομονη γιατι διχως Μπαλαφα και με Ιβιτσ στο παγκο προβλεπω να γινονται τα @@ σου ζεπελιν..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

xaxa + όσα θες..
Και που 'σαι ακόμα, πόσα θα δούμε και θα ακούσουμε!!!

Ο Σέρτζιο που στη Νορβηγία σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο ήταν απο τους καλύτερους και απίστευτο πνευμόνι που έτρεχε πάνω κάτω και σήμερα ήταν μία τεράστια κουλούρα!!!!

Ετσι συνεχιστε!!

Ολοι δικαιούνται ένα κακό παιχνίδι, αλλά όχι και κάθε φορά να βγάζουμε κόμπλεξ επειδή δεν μπαίνει ο μικρός..
Δηλαδή όταν θε επιστρέψει κι ο Βιειρίνια με τον Βίτολο και θα αναγκαστεί να έχει 5 εξτρέμ τι θα γίνεται εκεί??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Παρ 07 Αύγ 2009, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Συμφωνώ free4 και με αυτά που λες και με αυτά που εννοείς, πάντως η δική μου άποψη για τον Κονσεϊσάο σταθερά αυτή είναι. Όταν έρθουν και οι υπόλοιποι, στο χέρι του Σάντος είναι να κρατήσει ισορροπίες και φυσικά υπάρχουν τραυματισμοί, κάρτες και ντεφορμάρισμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Κονσεισάο φέτος περνάει μεταβατική φάση στον ΠΑΟΚ : Από αδιαφιλονίκητος αρχηγός και παίκτης των 90 λεπτών θα περάσει σιγά - σιγά στα 75 και μετά στα 60 λεπτά (όπως ο Θοδωρής στα τελευταία του). Αλλά ας μην βιαζόμαστε. Αυτό δεν μπορεί και κυρίως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει σε μία ή δύο αγωνιστικές.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

μεγαλος παικτης,ας μην τον κουραζουμε,και για το καλο μας,και για το καλο του,για 60 λεπτα θα ειναι στον δευτερο γυρο που ξεκινα η κουραση.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Χειρότερος παίχτης του αγώνα.
Καμία σχέση με αυτά που γνωρίζουμε.
Στα + το καμπανάκι του Σάντος προς τον παίχτη με την αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κι αλλες φορες δεν ηταν καλος αλλα την πεμπτη μου φανηκε αδιαφορος.......Το μηνυμα το πηρε παντως.......
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Λοιπόν θα πω κάτι που ξέρω για τον Σέρτζιο.Το ότι αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση του ΠΑΟΚ είναι λόγο και του χαρακτήρα του.Προχθες την Πέμπτη ήταν τραγικός αλλά δεν ήταν αυτό το κακό για την αγωνιστική καθίζηση...Είναι το γεγονός που δυσανασχετεί με τις κινήσεις των συμπεκτών του σχεδόν συνεχώς με αποτέλεσμα να προκαλεί τον εκνευρισμό στους συμπαίκτες του.Αυτό είναι το όλο κακό...

:?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Photis έγραψε:Λοιπόν θα πω κάτι που ξέρω για τον Σέρτζιο.Το ότι αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση του ΠΑΟΚ είναι λόγο και του χαρακτήρα του.Προχθες την Πέμπτη ήταν τραγικός αλλά δεν ήταν αυτό το κακό για την αγωνιστική καθίζηση...Είναι το γεγονός που δυσανασχετεί με τις κινήσεις των συμπεκτών του σχεδόν συνεχώς με αποτέλεσμα να προκαλεί τον εκνευρισμό στους συμπαίκτες του.Αυτό είναι το όλο κακό...

ενοιτε οτι δεν φταίει ποτέ ενας παίκτης μονο.
για εμενα ομος ο σερτζιο δεν μπορεί πλέον αλο.
Δεν κανει τιποτα άλλο απο το να πηγαίνει στο κορνερ και να βγάζει σέντρα που θα βγει 1/4 καλή.
Και το μεγάλο μείον...... τον προλαβαίνουν και οι πιο αργοί αμυντικοί.
Δεν εχει σπιρταδα πλεον (λογικό ειναι μεγάλωσε και αυτος)

για έμενα ολη την ανάπτυξη την καθυστερεί αυτός και ο ιβιτς (αν και ειναι πιο ενεργός)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άλλα αυτά..εγώ λέω το μεγαλύτερο του μειονέκτημα πιο είναι...Δεν εξετάζω τα όποια προσόντα έχει που ούτε εμένα με ικανοποιούν...

Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Photis έγραψε:Λοιπόν θα πω κάτι που ξέρω για τον Σέρτζιο.Το ότι αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση του ΠΑΟΚ είναι λόγο και του χαρακτήρα του.Προχθες την Πέμπτη ήταν τραγικός αλλά δεν ήταν αυτό το κακό για την αγωνιστική καθίζηση...Είναι το γεγονός που δυσανασχετεί με τις κινήσεις των συμπεκτών του σχεδόν συνεχώς με αποτέλεσμα να προκαλεί τον εκνευρισμό στους συμπαίκτες του.Αυτό είναι το όλο κακό...

+++++++

Αυτο ακριβως!!!!!!!! Κανει την ομαδα ανω κατω και φωναζει κι εκνευριζετε για να κρυψει τις αδυναμιες του. Τον μαθαμε πια. Εχω παψει να ασχολουμε με το σημερινο Σερτζιο. Προτιμω να τον θυμαμαι ως ενα μεγαλο ποδοσφαιριστη της εθνικης ομαδας της χωρας του το 2002 στο παγκοσμιο....
Τον σεβομαι μονο επειδη φορα τη φανελα του ΠΑΟΚ!!!!!!!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Χτες στο φιλικο μου θυμισε περισσοτερο παλαιμαχο παρα εν ενεργεια ποδοσφαιριστη...Αραγε πρεπει να σκοτωνουμε τα γερικα αλογα οταν γερνανε???Η εστω να τα αφηνουμε παγκο...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πόσο έυκολα ξεχνάτε όλοι...

Και δε μιλάω για χρόνια πρίν αλλά για ΑΓΩΝΕΣ πριν.

Θλιβερότατο κατήντησε το άλλοτε ένδοξο forum, καταφύγιο για τα κόμπλεξ του κάθε άμπαλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”