Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
- Pegasus1589
Re: Sergio Conceicao
Ένα μισάωρο ήταν καλός, μετά έπεσε. Μπορεί να είναι πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ αυτό το μισάωρο, να μας πάρει παιχνίδια μόνο με τη μαγκιά του, αλλά τού είναι δύσκολο πια να βγάζει 1,5 ημίχρονο. Όπως έχω πει και πιο παλιά, θα προφυλάξει και τον ΠΑΟΚ και τη φήμη του αν αρκείται σε αυτό το μισάωρο. Τον θέλω στην ομάδα, θέλω το τσαγανό του, δε θέλω να παίζει παραπάνω από 30' - ένα ημίχρονο.
Καλη υπομονη γιατι διχως Μπαλαφα και με Ιβιτσ στο παγκο προβλεπω να γινονται τα @@ σου ζεπελιν..
xaxa + όσα θες..
Και που 'σαι ακόμα, πόσα θα δούμε και θα ακούσουμε!!!
Ο Σέρτζιο που στη Νορβηγία σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο ήταν απο τους καλύτερους και απίστευτο πνευμόνι που έτρεχε πάνω κάτω και σήμερα ήταν μία τεράστια κουλούρα!!!!
Ετσι συνεχιστε!!
Ολοι δικαιούνται ένα κακό παιχνίδι, αλλά όχι και κάθε φορά να βγάζουμε κόμπλεξ επειδή δεν μπαίνει ο μικρός..
Δηλαδή όταν θε επιστρέψει κι ο Βιειρίνια με τον Βίτολο και θα αναγκαστεί να έχει 5 εξτρέμ τι θα γίνεται εκεί??
Και που 'σαι ακόμα, πόσα θα δούμε και θα ακούσουμε!!!
Ο Σέρτζιο που στη Νορβηγία σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο ήταν απο τους καλύτερους και απίστευτο πνευμόνι που έτρεχε πάνω κάτω και σήμερα ήταν μία τεράστια κουλούρα!!!!
Ετσι συνεχιστε!!
Ολοι δικαιούνται ένα κακό παιχνίδι, αλλά όχι και κάθε φορά να βγάζουμε κόμπλεξ επειδή δεν μπαίνει ο μικρός..
Δηλαδή όταν θε επιστρέψει κι ο Βιειρίνια με τον Βίτολο και θα αναγκαστεί να έχει 5 εξτρέμ τι θα γίνεται εκεί??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Παρ 07 Αύγ 2009, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Pegasus1589
Συμφωνώ free4 και με αυτά που λες και με αυτά που εννοείς, πάντως η δική μου άποψη για τον Κονσεϊσάο σταθερά αυτή είναι. Όταν έρθουν και οι υπόλοιποι, στο χέρι του Σάντος είναι να κρατήσει ισορροπίες και φυσικά υπάρχουν τραυματισμοί, κάρτες και ντεφορμάρισμα.
- ΑποστόληςΑ
Ο Κονσεισάο φέτος περνάει μεταβατική φάση στον ΠΑΟΚ : Από αδιαφιλονίκητος αρχηγός και παίκτης των 90 λεπτών θα περάσει σιγά - σιγά στα 75 και μετά στα 60 λεπτά (όπως ο Θοδωρής στα τελευταία του). Αλλά ας μην βιαζόμαστε. Αυτό δεν μπορεί και κυρίως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει σε μία ή δύο αγωνιστικές.
- ContrerasPablo
μεγαλος παικτης,ας μην τον κουραζουμε,και για το καλο μας,και για το καλο του,για 60 λεπτα θα ειναι στον δευτερο γυρο που ξεκινα η κουραση.....
Χειρότερος παίχτης του αγώνα.
Καμία σχέση με αυτά που γνωρίζουμε.
Στα + το καμπανάκι του Σάντος προς τον παίχτη με την αλλαγή.
Καμία σχέση με αυτά που γνωρίζουμε.
Στα + το καμπανάκι του Σάντος προς τον παίχτη με την αλλαγή.
Κι αλλες φορες δεν ηταν καλος αλλα την πεμπτη μου φανηκε αδιαφορος.......Το μηνυμα το πηρε παντως.......
Λοιπόν θα πω κάτι που ξέρω για τον Σέρτζιο.Το ότι αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση του ΠΑΟΚ είναι λόγο και του χαρακτήρα του.Προχθες την Πέμπτη ήταν τραγικός αλλά δεν ήταν αυτό το κακό για την αγωνιστική καθίζηση...Είναι το γεγονός που δυσανασχετεί με τις κινήσεις των συμπεκτών του σχεδόν συνεχώς με αποτέλεσμα να προκαλεί τον εκνευρισμό στους συμπαίκτες του.Αυτό είναι το όλο κακό...

Photis έγραψε:Λοιπόν θα πω κάτι που ξέρω για τον Σέρτζιο.Το ότι αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση του ΠΑΟΚ είναι λόγο και του χαρακτήρα του.Προχθες την Πέμπτη ήταν τραγικός αλλά δεν ήταν αυτό το κακό για την αγωνιστική καθίζηση...Είναι το γεγονός που δυσανασχετεί με τις κινήσεις των συμπεκτών του σχεδόν συνεχώς με αποτέλεσμα να προκαλεί τον εκνευρισμό στους συμπαίκτες του.Αυτό είναι το όλο κακό...
ενοιτε οτι δεν φταίει ποτέ ενας παίκτης μονο.
για εμενα ομος ο σερτζιο δεν μπορεί πλέον αλο.
Δεν κανει τιποτα άλλο απο το να πηγαίνει στο κορνερ και να βγάζει σέντρα που θα βγει 1/4 καλή.
Και το μεγάλο μείον...... τον προλαβαίνουν και οι πιο αργοί αμυντικοί.
Δεν εχει σπιρταδα πλεον (λογικό ειναι μεγάλωσε και αυτος)
για έμενα ολη την ανάπτυξη την καθυστερεί αυτός και ο ιβιτς (αν και ειναι πιο ενεργός)
Άλλα αυτά..εγώ λέω το μεγαλύτερο του μειονέκτημα πιο είναι...Δεν εξετάζω τα όποια προσόντα έχει που ούτε εμένα με ικανοποιούν...

Photis έγραψε:Λοιπόν θα πω κάτι που ξέρω για τον Σέρτζιο.Το ότι αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση του ΠΑΟΚ είναι λόγο και του χαρακτήρα του.Προχθες την Πέμπτη ήταν τραγικός αλλά δεν ήταν αυτό το κακό για την αγωνιστική καθίζηση...Είναι το γεγονός που δυσανασχετεί με τις κινήσεις των συμπεκτών του σχεδόν συνεχώς με αποτέλεσμα να προκαλεί τον εκνευρισμό στους συμπαίκτες του.Αυτό είναι το όλο κακό...
+++++++
Αυτο ακριβως!!!!!!!! Κανει την ομαδα ανω κατω και φωναζει κι εκνευριζετε για να κρυψει τις αδυναμιες του. Τον μαθαμε πια. Εχω παψει να ασχολουμε με το σημερινο Σερτζιο. Προτιμω να τον θυμαμαι ως ενα μεγαλο ποδοσφαιριστη της εθνικης ομαδας της χωρας του το 2002 στο παγκοσμιο....
Τον σεβομαι μονο επειδη φορα τη φανελα του ΠΑΟΚ!!!!!!!
Χτες στο φιλικο μου θυμισε περισσοτερο παλαιμαχο παρα εν ενεργεια ποδοσφαιριστη...Αραγε πρεπει να σκοτωνουμε τα γερικα αλογα οταν γερνανε???Η εστω να τα αφηνουμε παγκο...
Πόσο έυκολα ξεχνάτε όλοι...
Και δε μιλάω για χρόνια πρίν αλλά για ΑΓΩΝΕΣ πριν.
Θλιβερότατο κατήντησε το άλλοτε ένδοξο forum, καταφύγιο για τα κόμπλεξ του κάθε άμπαλου.
Και δε μιλάω για χρόνια πρίν αλλά για ΑΓΩΝΕΣ πριν.
Θλιβερότατο κατήντησε το άλλοτε ένδοξο forum, καταφύγιο για τα κόμπλεξ του κάθε άμπαλου.