Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

Το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να αλλάξουν δύο πάσες επειδή τους πίεσε λίγο ο πεθαμένος Λεβαδειακός θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες και πάνω απ' όλα ο κύριος που λέει ότι αυτό το ρόστερ είναι ρόστερ πρωταθλήματος.

Υγ βλέπει ο Κίτσιου αυτόν τον λυρατζη βασικό στον ΠΑΟΚ και τα χώνει στην μάνα του που δεν περίμενε 3-4 χρόνια
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Immemoric έγραψε:
HARISPAOK83 έγραψε:
Immemoric έγραψε:Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε να κάνει κάποιος άλλος προπονητής με αυτό το ρόστερ. Πέρσι ο Λουτσέσκου μας πήγε δεύτερους και στους 8 του Κόνφερενς με ένα μέτριο ρόστερ. Φέτος είμαστε χειρότερα από πέρσι, πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε.
το ροστερ φταιει π βαζουμε ενα γκολ κ μετά καθομαστε πισω?
Θες ροστερ για να κρατησεις το 0-1 με την τελευταια λειβαδια?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν το έκανε ο Σάντος ήταν καλά, έτσι δεν είναι?

Προφανώς και καλύτερα είναι να βάλεις και δεύτερο και τρίτο. Αλλά μπορείς?
Καταρχας και οταν το εκανε ο Σαντος ηταν λαθος κατ εμε. Κατά δευτερον.τουλαχιστον να το κάνει σωστα. Οχι να τρωει γκολ απο λειβαδιες και οφη επειδη κανει λαθος αλλαγες.

MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

renegade έγραψε:Το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να αλλάξουν δύο πάσες επειδή τους πίεσε λίγο ο πεθαμένος Λεβαδειακός θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες και πάνω απ' όλα ο κύριος που λέει ότι αυτό το ρόστερ είναι ρόστερ πρωταθλήματος.

Υγ βλέπει ο Κίτσιου αυτόν τον λυρατζη βασικό στον ΠΑΟΚ και τα χώνει στην μάνα του που δεν περίμενε 3-4 χρόνια
Θεωρεί κανείς ότι αν είχαμε Γιοβάνοβιτς προπονητή πχ θα ήμασταν το ίδιο; Ο Αιτόρ έτοιμος να φύγει από τον βάζελο ήταν και κοίτα τον τώρα. Ένας καλός προπονητής φτιάχνει τους παίκτες. Το ότι δεν έχουν αυτοπεποίθηση θέμα προπονητή είναι.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Πόσο χειρότερος να είναι ο Σαστρε και ο Ράφα από τα ακραία μπακ μας; Ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι; Ξεκίνησε άσχημα φέτος ο Σαστρε και έφαγε πάγκο. Όλοι οι υπόλοιποι γερουσία που δεν βλέπεται γιατί συνεχίζει να έχει ενεργό ρόλο ;

Πόσο χειρότερος χαφ είναι ο Φελιπε Σοαρες που δεν έχει παίξει 3 γαμημενα ματς στη θέση του; Μπορεί να μην έχει την καταπληκτική ιδιοτητα να γυρίζει την μπάλα πίσω στα στόπερ και από κει στο τερματοφύλακα.

Πόσο χειρότερος 10αρι να είναι ο Κουαλιατα από τον Ελ Καντουρι ή τον Μπισεσβαρ;

Επίσης φτάνει με αυτό το αργό τσουκου τσουκου μπολ. Έχω ξαναπεί ότι η ομάδα των 2 πρωταθλημάτων επιθετικά έβγαζε τους αυτοματισμούς της ομάδας του Ίβιτς και είχε φυσικά 2 από τα καλύτερα ακραία Μπακ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Immemoric έγραψε:
HARISPAOK83 έγραψε:
Immemoric έγραψε:Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε να κάνει κάποιος άλλος προπονητής με αυτό το ρόστερ. Πέρσι ο Λουτσέσκου μας πήγε δεύτερους και στους 8 του Κόνφερενς με ένα μέτριο ρόστερ. Φέτος είμαστε χειρότερα από πέρσι, πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε.
το ροστερ φταιει π βαζουμε ενα γκολ κ μετά καθομαστε πισω?
Θες ροστερ για να κρατησεις το 0-1 με την τελευταια λειβαδια?

Όταν το έκανε ο Σάντος ήταν καλά, έτσι δεν είναι?

Προφανώς και καλύτερα είναι να βάλεις και δεύτερο και τρίτο. Αλλά μπορείς?
Καταρχας και οταν το εκανε ο Σαντος ηταν λαθος κατ εμε. Κατά δευτερον.τουλαχιστον να το κάνει σωστα. Οχι να τρωει γκολ απο λειβαδιες και οφη επειδη κανει λαθος αλλαγες.

Hristos1972

Δημοσίευση από Hristos1972 »

ο καλύτερος προπονητής της ιστορίας μας .
Ναι, είναι ο πιο πετυχημένος.
Αυτό όμως δεν του δίνει ασυλία, σε ότι κάνει.
Εάν φύγει τώρα ή το καλοκαίρι, τι ομάδα θα αφήσει ?
Τον Μπισε , τον Καντουρι, τον Κουρτιτς, τον Ολιβερια?
Δεν πάμε για πρωτάθλημα, ΟΚ
Αλλά ούτε χτίζει ομάδα για να πάει του χρόνου για πρωτάθλημα

Για μένα δεν μπορεί να κάνει από την αρχή ομάδα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνω κριτική μετά από άλλη μια γκέλα. Είναι το τρίτο τουλάχιστον ματς των 7 ως τώρα που από το 75 και μετά απλά δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο και κάνουμε το σταυρό μας με αποτέλεσμα να έχουμε 3 γκολ εις βάρος μας στις καθυστερήσεις.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Immemoric έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:
Immemoric έγραψε:Προφανώς και η ομάδα έχει πρόβλημα, είτε παίζουμε με τον ΠΑΟ είτε με τον Λεβαδειακό είτε με τον Απόλλωνα Κάτω Μαγούλας. Υπάρχει κρίση. Μια κρίση δεν ξεπερνιέται με το να αλλάξεις προπονητή. Είναι βεβαίως μια εύκολη λύση στις υποανάπτυκτες χώρες. Αφήστε τον εδώ να ζοριστεί να βγάλει άκρη. Δεν γίνεται να τον πιστεύουμε πριν ένα χρόνο και ξαφνικά έγινε περίγελος.
Περιγελος εγινε περσι που εκανε να νικησει 2 μηνες, και το καλοκαιρι που αποκλειστηκε απο καποια Λεφσκι σοφιας..

τελευταια 22 επισημα ματς του ΠΑΟΚ: 4 Νικες, 8 Ισοπαλιες, 10 ηττες

Ζοριζεται απο περσι με την Ιρλανδικη Μπυραρια και 13 μηνες μετα δεν εχει βγαλει ουτε μιση ακρη. ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ηταν στον παγκο αυτη τη στιγμη
Πέρσι σε έβγαλε δεύτερο και σε πήγε στους 8 του Κόνφερενς, ή κάνω λάθος?

Το καλοκαίρι αποκλειστήκαμε εμείς και όλες οι Ελληνικές ομάδες αν δεν το πρόσεξες. Και πήγαμε με Κάργα αντί για Κρέσπο που ζητούσε. Και δεν έχει τους παίκτες που θα ήθελε.
Ειναι επιχειρημα αυτο τωρα; "Σε εβγαλε δευτερο;"
Γιατι ο Φερειρα και ο Παμπλο τι με εβγαλαν; 3ο;

Περσι ηταν ο χειροτερος Οσφπ των τελευταιων χρονων (με διαφορα), η χειροτερη ΑΕΚ, ο σταθερα αθλιος ρουλης και ενας καπως ανεβασμενος βαζελος. Κατορθωμα ειναι που βγηκε δευτερος; (με χιλια ζορια)

Καλα για τον αποκλεισμο δεν το συζηταω, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ αλλος ειχε φυγει κλωτσηδον ειτε με Κρεσπο ειτε με Καργα ειτε με Μπιζερα. Αλλα ΝΤΑΞ, το επιχειρημα σου ειναι αποκλειστηκαν και οι υπολοιποι οποτε ολα καλα...

1: Ηττα απο Ιωνικο (μετα απο συνεχομενες ηττες απο ατρομητο, αρη και χ με λαρισα σλοβαν)
2: Ηττα απο Βαζελο στον τελικο μετα απο το σοκαριστικο ρεκορ: 1 Νικη 4 Ισοπαλιες 8 Ηττες στα 13 τελευταια ματς της σεζον
3: Αποκλεισμος απο Λεφσκι Σοφια, ομαδα που 2 βδομαδες μετα αποκλειστηκε απο ΜΑΛΤΕΖΙΚΗ ερασιτεχνικη ομαδα
4: Ισοπαλια με τον Λιβαδεια (ομαδα επιπεδου Γ εθνικης) μετα απο ηττα στην τουμπα απο γιοβανοβιτς και χ με οφη

Και στις τεσσερις περιπτωσεις οποιοσδηποτε προπονητης θα ειχε φυγει, και το ξερουμε ολοι πολυ καλα.

Και ας παψει αυτο το αστειο με το ροστερ , λες και απλα του ανακοινωνουν ποιους παικτες θα φερουν. Το ροστερ 21-22 το εχτισε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και το φετινο σε συνεργασια με Μποτο.

Αυτος εισηγηθηκε ανανεωσεις Μπισεσβαρ Σβαμπ Καντουρι και παει λεγοντας.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Ειναι αμαρτία να πληρωνουμε 1.800.000 σε εποχή αυτάρκειας.Φερτε τον Παμπλο με 250.000.Και ο Πρόεδρος γλιτώνει λεφτά και ο κόσμος ευχαριστημένος.Με ενα σμπάρο 2 τρυγωνια.Ζητω η αυταρκεια!!!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έβαλες τον τελειωμένο ποδοσφαιρικά Βιερίνια που άντεξε 3 λεπτά, τρία, γύρισες τον Αντρέ αριστερό μπακ και τον έχασε με γαύρο.

Δεν είναι πως δεν σε θέλει, δεν θέλει αυτά που κάνεις.

Μάθημα Νο1: Δεν βάζεις παίκτες σε θέσεις ότι ναναι.

Μάθημα Νο2: Βάζεις τις μεταγραφές που σε φέρανε.

Μάθημα Νο3: άσε την παλιά φουρνιά. Δεν πήρες τίποτα 4 μήνες από Ιούλιο δεν θα πάρεις τίποτα ως το τέλος της σαιζόν.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Immemoric έγραψε:
Ε ναι. Του δώσαν φασόλια και πράσο και του λένε μαγείρεψε μουσακά.

με το συμπάθειο, αυτός επίλεξε φασόλια και πράσο (ανανεώσεις παιχτών που έπρεπε να είχαν φύγει) και διαλαλούσε πως θα φτιάξει μουσακά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Νομίζω ότι καλύτερα να φύγει. Δύσκολα να γυρίσει η κατάσταση. Φαινόταν από το καλοκαίρι ότι δεν πιστεύει και πολύ στο πρότζεκτ.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

renegade έγραψε:Το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να αλλάξουν δύο πάσες επειδή τους πίεσε λίγο ο πεθαμένος Λεβαδειακός θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες και πάνω απ' όλα ο κύριος που λέει ότι αυτό το ρόστερ είναι ρόστερ πρωταθλήματος.

Ποιος εβγαλε τον Νταντας και εβαλε μεσα τον Σβαμπ? Εγω ή εσυ? Ο Λουτσεσκου συστηματικα κανει λαθος αλλαγες. Εχει κολλησει με την με το στανιο χρησιμοποιηση των ιδιων και των ιδιων παιχτων.
Ο Σβαμπ περσι ηταν ο χειροτερος μαζι με τον Εσιτι και επι ενα εξαμηνο επαιζαν και οι δυο με το στανιο. Ο ενας εφυγε και ο αλλος ανανεωσε επειδη επεμεινε ο Λουτσεσκου. Φετος ειναι σταθερα επιλογη σαν αλλαγη, και σταθερά ειναι αθλιος.

Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δουλεμενη πρόοδος δια γυμνού οφθαλμού. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη βαθμολογική συγκομιδή.

Προτρέχουμε χωρίς να έχουμε δει Χ γκολ, Χ ασσίστ, πάσες, προωθήσεις, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Που πας βρε καημένε με Κούρτιτς (1,2), Βιειρίνια (0,5), Μπίσεσβαρ (0,5), Καντουρί (0,7), Ολιβέιρα (1,0), Αουγκούστο (1,0) στο 10 και τον Ζίφκοβιτς (1,0) που τον έχεις κάνει Λημνιό από τα Lidl;

Αλλά να μου πεις... και που να βρεις 6 κανονικούς παίκτες που να παίρνουν από 1 εκατομμύριο και να είναι καλύτεροι από αυτούς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο επέβαλες;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”