Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Τωρα βεβαια αν ρωτησει κανεις ποιον παικτη της Λιβαδειας, γενικα, οχι των 8 σημερινων απουσιων, θα θελαμε στην 18αδα μας, οχι στην 11αδα μας, η συζητηση θα ξαναπαει στο νταμπλ. Γιατι φυσικα ο Λουτσεσκου αν δεν εχει 3-4 φορες καλυτερο ροστερ, δεν φταιει αυτος, φταινε οσοι δεν του δινουν παικτες του εκατομμυριου για να κερδιζουν τα ματς για παρτη του και να το παιζει επιτυχημενος.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Immemoric έγραψε:Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε να κάνει κάποιος άλλος προπονητής με αυτό το ρόστερ. Πέρσι ο Λουτσέσκου μας πήγε δεύτερους και στους 8 του Κόνφερενς με ένα μέτριο ρόστερ. Φέτος είμαστε χειρότερα από πέρσι, πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε.
το ροστερ φταιει π βαζουμε ενα γκολ κ μετά καθομαστε πισω?
Θες ροστερ για να κρατησεις το 0-1 με την τελευταια λειβαδια?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Φύγε να καταλάβουν ποιος φταίει γιαυτό το χάλι
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

iremidynami 4+ έγραψε:κι εγω ειμαι εκνευρισμενος μαζι του αλλα θα ειναι λαθος να φυγει τωρα.
να κατσει εδω,να βαλει κωλο κατω κ να δουλεψει,να αφησει τις εμμονες κ τα κολληματα του,να αλλαξει παικτες,να αλλαξει συστηματα,να παιξει με 3 στοπερ,να επαναφερει τους εξαφανισμενους,να αρχισει επιτελους να κανει και καμια αλλαγη πριν το 65,ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
θα ειναι λαθος να φυγει τωρα,ας παρουμε 2-3 παικτες το γεναρη κ βλεπουμε.
αν δεν ειναι διατεθειμενος να κανει καποιου ειδος αλλαγες,ας παει στο καλο.
Οι εμμονες δεν ξεπερνιονται. Ουτε αλλαζουν οι ανθρωποι.

Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

τι κι αν πηρε κοκκινη ο Ζιβκο εχω Μπισεσβαρ εκει το τοτεμ του Λουτσε και στην Μπαρτσα να παει θα τον παρει μαζι του να τον βαζει εξτρεμ,δεν φοβαμαι τιποτα δεν ελπιζω σε τιποτα ειμαι ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Immemoric έγραψε:Σα να μην φτάνει τα μυαλά μας που πονάνε με αυτή την εμφάνιση και την ισοπαλία με τον τελευταίο, που προφανώς κι έχει και ευθύνη ο Λουτσέσκου, έχουμε να κάνουμε και με όλους τους κανίβαλους που νομίζουν ότι με μια απόλυση προπονητή λύνονται τα προβλήματα δια μαγείας...
Να συμφωνήσουμε με τον φίλο αλλά πιο κάτω δεν γίνεται οταν βλέπεις αλλαγές Μπίσε και βιερίνια τι να πεις στέρεψε το πηγάδι ας εβαζε και κρέσπο παιζει με την νοημοσύνη του κόσμου για αυτο να μας αδειάζει την γωνιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GREATANASTASIOS την Κυρ 09 Οκτ 2022, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ρε φίλε τι ασυλία και κάλυψη έχεις?
20τελευταια ματς και έχεις 5νικες και ακόμα είσαι εδώ και κάποιοι σε δικαιολογούν κιόλας.. Χαχαχα
Παραιτησου δίνε του..
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

ToMousiTouCrespo έγραψε:
Immemoric έγραψε:
Όπως έγραψα πιο πάνω υπάρχει πρόβλημα και μεγάλη κρίση στην ομάδα. Όταν συμβαίνει αυτό έχεις πρόβλημα και με τον ΠΑΟ αλλά και με τον ΠΑΟΔ. Όμως ξεπερνιούνται. Όχι με βιαστικές και ισοπεδωτικές αποφάσεις. Τον Λουτσέσκου τον πίστευα πέρσ, τον πιστεύω και τώρα. Γιατί εκτός από καλός προπονητής είναι και έξυπνος. Εξ'αρχής ήξερε ότι φέτος είναι δύσκολη χρονιά και το είπε. Το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε τον Λεβαδειακό είναι θέμα ρόστερ, προπονητη, αλλά κυρίως ψυχολογίας. Αν σε έχει πάρει η κάτω βόλτα, δύσυκολα γυρίζει, αλλά γυρίζει. Είτε με τεχνητούς τρόπους (όπως η αλλαγή προπονητή) ή μέσω ουσιαστικής δουλειάς.
Πρόβλημα ψυχολογίας υπήρχε την 2η αγωνιστική που είδαμε τον Χάρο με τα μάτια μας με τον Ατρόμητο και κερδίσαμε από τύχη. 5 αγωνιστικές μετά δεν λέγεται παροδικό πρόβλημα που θα λυθεί με δουλειά, ειδικά όταν η περσινή χρονιά έκλεισε με ρεκόρ αγώνων χωρίς νίκη και η φετινή ξεκίνησε με ντροπιαστικό αποκλεισμό.
Δηλαδή τι περιμένεις, να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού με αυτό το ρόστερ? Και φυσικά όταν λέμε από την αρχή της σεζόν ότι χρειάζεται δυνατό στομάχι φέτος, το εννούμε. Και συνεχίζουμε να στηρίζουμε ομάδα και προπονητή. Σόρρι, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι όπως το μαθαίνετε στην Ελλάδα. Δεν είναι η λύση αλλαγή προπονητή. όταν μια ομάδα έχει προπονητή τον ίδιο για χρόνια, υπάρχουν και κακές χρονιές για πολλούς λόγους. Δεν έγινε ξαφνικά ο Λουτσέσκου κακός προπονητής. Αλλά σίγουρα κι αυτός όπως όλοι μας, έχει κακά φεγγάρια. Το να κρατάς τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια έχει πολλά προτερήματα που δυστυχώς δύσκολα βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα. Ιδίως κάποιον που αποδεδειγμένα είναι ο καλύτερος προπονητής της ιστορίας σου.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

HARISPAOK83 έγραψε:
Immemoric έγραψε:Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε να κάνει κάποιος άλλος προπονητής με αυτό το ρόστερ. Πέρσι ο Λουτσέσκου μας πήγε δεύτερους και στους 8 του Κόνφερενς με ένα μέτριο ρόστερ. Φέτος είμαστε χειρότερα από πέρσι, πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε.

Όταν το έκανε ο Σάντος ήταν καλά, έτσι δεν είναι?

Προφανώς και καλύτερα είναι να βάλεις και δεύτερο και τρίτο. Αλλά μπορείς?
MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

Immemoric έγραψε:
HARISPAOK83 έγραψε:

Όταν το έκανε ο Σάντος ήταν καλά, έτσι δεν είναι?

Προφανώς και καλύτερα είναι να βάλεις και δεύτερο και τρίτο. Αλλά μπορείς?
Ο Σάντος ήξερε να το κάνει. Αυτό κάνει γενικότερα. Πήρε γιούρο έτσι. Ο Λουτσέσκου προσπαθεί να κάνει κάτι άλλο και δε του βγαίνει.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν υπάρχει χειρότερο χαρακτηριστικό από το κολλημένο μυαλό για έναν προπονητή παιδιά. Το ποδόσφαιρο μέρα με την μέρα αλλάζει, εξελίσσεται. Αν δεν ακολουθήσεις και μείνεις πίσω τελείωσες. Αυτό συμβαίνει με τον Ραζβαν δυστυχώς.

Τεράστιος σεβασμός γιατί μας έφερε double αλλά μακριά κι αγαπημένοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Όσο ατυχία και να το βαφτίζουμε αυτό , σε όλα τα εντός παιχνίδια που κερδίσαμε κινδυνέψαμε να φάμε γκολ, έχοντας κάκιστα δευτερα ημίχρονα…Κατά τα άλλα ο Τσιγγάρας μας έφταιγε που μαζί με τον Λύρατζη άλλαξαν την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας περσι στον πρώτο γύρο…Εγώ λέω πως θα ήταν υπεραπαραίτητος φέτος..Πλέον ούτε την Λειβαδιά…Κρίμα για τον κόσμο που πήγε..
Άβαταρ μέλους
Immemoric

GREATANASTASIOS έγραψε:
Immemoric έγραψε:Σα να μην φτάνει τα μυαλά μας που πονάνε με αυτή την εμφάνιση και την ισοπαλία με τον τελευταίο, που προφανώς κι έχει και ευθύνη ο Λουτσέσκου, έχουμε να κάνουμε και με όλους τους κανίβαλους που νομίζουν ότι με μια απόλυση προπονητή λύνονται τα προβλήματα δια μαγείας...
Να συμφωνήσουμε με τον φίλο αλλά πιο κάτω δεν γίνεται οταν βλέπεις αλλαγές Μπίσε και βιερίνια τι να πεις στέρεψε το πηγάδι ας εβαζε και κρέσπο παιζει με την νοημοσύνη του κόσμου για αυτο να μας αδειάζει την γωνιά.
Εγώ δεν λέω πουθενά ότι είναι αλάνθαστος. Αλλά το έργο αλλαγής προπονητή το έχουμε δει και ξαναδεί. Ξέρει ότι υπάρχει πίεση. Έχει τις εμμονές τους, τον τρόπο δουλειάς του, τον ξέρουμε. Και φυσικά όλοι εδώ που τώρα τον βρίζουν, το 18 και το 19 έπιναν νερό στο όνομά του. Τι έγινε τώρα? Έγινε ξαφνικά κακός προπονητής? Ή μήπως το ποδόσφαιρο άλλαξε τόσο πολύ σε 3 χρόνια που τον ξεπέρασε?
Άβαταρ μέλους
Immemoric

MauroSixama έγραψε:
Ο Σάντος ήξερε να το κάνει. Αυτό κάνει γενικότερα. Πήρε γιούρο έτσι. Ο Λουτσέσκου προσπαθεί να κάνει κάτι άλλο και δε του βγαίνει.
Ε ναι. Του δώσαν φασόλια και πράσο και του λένε μαγείρεψε μουσακά.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

1,8 εκ. το χρόνο έχει, αυτή είναι η κάλυψη του. Ποιος θα πληρώσει την αποζημίωση?
Κανείς δε θέλει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”