Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
τα διαρκειας ισχυουν για το ματς με τον τελη?ξερει κανεις τι γινεται?
απο οτι φανταζομαι ναι...γιατι αλλιως θα επρεπε να ειχαν βγαλει ηδη ανακοινωση....
- Maximus
Μην γελασετε αλλα...
...πηρα μερος στο διαγωνισμό γνωστής εφημεριδας για τα 20 διαρκειας του ΠΑΟΚ...
...τις ντοματες να τις ριξετε οποτε θελετε...δεχομαι Δευτερα εως Παρασκευη 09.00 με 18.00...
ΥΓ.
Πολλες κουφ@λες το εχετε κανει και ντρεπεστε να το ομολογησετε...

...τις ντοματες να τις ριξετε οποτε θελετε...δεχομαι Δευτερα εως Παρασκευη 09.00 με 18.00...
ΥΓ.

Εντάξει ρε φίλε δεν είναι για γέλια το ότι εσύ θες να πάρεις τα διαρκείας αλλά το ότι αυτή η κομπλεξική φυλάδα το μόνο θέμα που έβαλε προτοσέλιδο τόσο καιρό ήταν οτι μοιράζει διαρκείας του ΠΑΟΚ. Όταν στα δώσουν πες τους και καμιά κουβέντα... χα χα.
Προσωπικα δεν θα σε κραξω, και μραβο σου και αν το πηρες κιολας!!
Αν και εγω δεν εχω παρει ποτε μερος σε τετοιο διαγωνισμο γιατι ειμαι μαυρη καλτσα, δεν θα ελεγα οχι σε μια πιθανοτητα για τζαμπε διαρκειας
Αν και εγω δεν εχω παρει ποτε μερος σε τετοιο διαγωνισμο γιατι ειμαι μαυρη καλτσα, δεν θα ελεγα οχι σε μια πιθανοτητα για τζαμπε διαρκειας
Maximus έγραψε:Μην γελασετε αλλα...
![]()
ΥΓ.
Έστω και έτσι καλά έκανες.
Πάλι καλά που δεν πήρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
1-0 έχασε απο την Μπέρνλι!
Τώρα τι είναι αυτό το Μπέρνλι δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι έχει έναν προπονητή πολλά χρόνια που δεν πάει αλλού!
Βέβαια για να πάρεις διαρκείας στην Μάντσεστερ δεν ξέρω αν φτάνουν τα λεφτά της σύνταξης ή αν βγάζουν κουπόνια και οι εφημερίδες εκεί!
- Maximus
Ευχαριστω ρε παιδιά ολους για την συμπαρασταση...
Η κληρωση θα γινει την αλλη εβδομαδα...και βλεπουμε!
Ωραια τα διαρκειας στην Μαντσεστερ...
Καρεκλιτσα, φασκομηλο, σπορακια και θερμανση απο κατω...και φυσικα προπονητης που κοντευει να παρει συνταξη απο το ικα του Μαντσεστερ!
Σαν το θεατρο ενα πραγμα...Ο παραδεισος του παππου για να παει γηπεδο!
Αλλα οπως ειπες gash...δεν φτανει η συνταξη...
Η κληρωση θα γινει την αλλη εβδομαδα...και βλεπουμε!
Ωραια τα διαρκειας στην Μαντσεστερ...
Καρεκλιτσα, φασκομηλο, σπορακια και θερμανση απο κατω...και φυσικα προπονητης που κοντευει να παρει συνταξη απο το ικα του Μαντσεστερ!
Σαν το θεατρο ενα πραγμα...Ο παραδεισος του παππου για να παει γηπεδο!
Αλλα οπως ειπες gash...δεν φτανει η συνταξη...
- ContrerasPablo
- ContrerasPablo
μα ποιος σου ειπε οτι οι αλλοι δεν ηθελαν?εγω ηθελα και δνε μπορεσα να παρωnovito έγραψε:Και πάλι καλά είναι...Yiankos έγραψε:...
Υγ: Σήμερα πριν καμιά ώρα στα γραφεία είχε γύρω στα 10 άτομα που αγόραζαν διαρκείας. Γενικά ελεγχόμενη κίνηση ..
Μη ξεχνάμε πως είναι αρκετά νωρίς ακόμα. Όπως πάντα το ντου με τις ατελείωτες ουρές (και τη γκρίνια μας φυσικά...!!) θα γίνει τις τελευταίες μέρες των ανανεώσεων.
Παρεπιπτόντως να σημειώσαουμε πως η ΠΑΕ στέλνει ενημερωτικά sms για τα διαρκείας στους παλαιούς κατόχους, το οποίο αναφέρει:
" Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Καθημερινά 10-7 & Σάββατο 9-3. Ανανέωση έως 3/7. Πληροφορίες: 2310954050 & http://www.paokfc.gr "
Σχετικά με το θέμα που έθιξες ContrerasPablo δε θα ήταν άδικο για παλιούς κατόχους να μη μπορούν να ανεώσουν?? Το να δίνεις το δικαίωμα της ανανέωσης πρώτα στους παλαιούς κατόχους δείχνει πάνω απ όλα σεβασμό για τη στήριξη που σου έδειξαν ...