Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη,
επιστρέψαμε στις εποχές που περισσότερο σχολιάζαμε τις επιδόσεις των "μεγάλων" στην Ευρώπη, παρά την δική μας αγωνιστική προοπτική.
Επιστρέψαμε στα χρόνια που όλη η χρονιά ήταν τα παιχνίδια γοήτρου.
Είμαι σίγουρος πως αν πάρουμε διπλό φέτος στην Αθήνα, θα πάμε αεροδρόμιο
επιστρέψαμε στις εποχές που περισσότερο σχολιάζαμε τις επιδόσεις των "μεγάλων" στην Ευρώπη, παρά την δική μας αγωνιστική προοπτική.
Υπερβολές.
Το νήμα είναι για σχολιασμό άλλων ομάδων. Ο σχολιασμος της ομάδας μας έχει γίνει και με το παραπάνω (μέχρι αηδιας) αν δεις τα νήματα των αγωνων (ειδικά τις ήττες) , των μεταγραφών , του ρόστερ , του ραζβαν, του Ιβάν κλπ κλπ.
Γιατί τόσο αυτομαστιγωμα κάθε φορά δεν μπορώ να καταλάβω... Λες και αν εμείς είμαστε χαλια (που δεν είμαστε) δεν μπορούμε να γελάμε με τα χάλια του γαύρου.
Ναι καλά θα ήταν να ήμασταν πιο δυνατοί και να παίζαμε και Ευρώπη , αλλά τα είπαμε αυτά 1000 φορές μεταξύ μας. Είναι ανάγκη να ρίχνουμε 10 μετάνοιες πριν γελάσουμε με την τραγωδία της ΕΟ? Σιγά.
Το νήμα είναι για σχολιασμό άλλων ομάδων. Ο σχολιασμος της ομάδας μας έχει γίνει και με το παραπάνω (μέχρι αηδιας) αν δεις τα νήματα των αγωνων (ειδικά τις ήττες) , των μεταγραφών , του ρόστερ , του ραζβαν, του Ιβάν κλπ κλπ.
Γιατί τόσο αυτομαστιγωμα κάθε φορά δεν μπορώ να καταλάβω... Λες και αν εμείς είμαστε χαλια (που δεν είμαστε) δεν μπορούμε να γελάμε με τα χάλια του γαύρου.
Ναι καλά θα ήταν να ήμασταν πιο δυνατοί και να παίζαμε και Ευρώπη , αλλά τα είπαμε αυτά 1000 φορές μεταξύ μας. Είναι ανάγκη να ρίχνουμε 10 μετάνοιες πριν γελάσουμε με την τραγωδία της ΕΟ? Σιγά.
- ΑποστόληςΑ
Κρίμα πάντως για τον γαύρο, γιατί έπαιξε πολύ καλά.
- ΑποστόληςΑ
Και ιδού η απόδειξη:
1. Φράιμπουργκ 7-1, 9
2. Καραμπάγκ 7-2, 6
3. Ναντ 2-6, 3
4. Ολυμπιακός 1-8, 0
1. Φράιμπουργκ 7-1, 9
2. Καραμπάγκ 7-2, 6
3. Ναντ 2-6, 3
4. Ολυμπιακός 1-8, 0
-
montekristo
Οπως και να το δεις
ομορφο το λες αυτο!
Ουτως η αλλως το κεφαλαιο
"ευρωπη" ειναι πλεον νεκρο
για ολες τις εγχωριες ομαδες
ημων συμπεριλαμβανομενων.-
ομορφο το λες αυτο!
Ουτως η αλλως το κεφαλαιο
"ευρωπη" ειναι πλεον νεκρο
για ολες τις εγχωριες ομαδες
ημων συμπεριλαμβανομενων.-
- Psuxo_logos
Ευτυχώς που έχω εσενα συνονόματε και μου δίνεις τις κατάλληλες οδηγίες για να χρησιμοποιώ το φόρουμ. Φωστήρας είσαι.george188 έγραψε:Αυτό εδώ είναι το τοπικ λέγεται σχόλια για άλλες ομάδες, αν έχεις θέμα.με αυτό δεν μπαίνεις. Τόσο απλάPsuxo_logos έγραψε:Δεν έχω δει τα πολύ πιο πάνω ποστ αλλά είναι ντροπή να σχολιάζουμε εμείς αυτούς. Εμείς π αποκλειστήκαμε από την Λέφσκι. Από την Λέφσκι Σοφίας.
Ξυπνάτε!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Εγω θα χαιρομαι και θα γελαω με τον γαυρο σε οποιαδηποτε ηττα του.
Σιγα μην με πιασουν τα υπαρξιακα μου για να αποφασιζω αν θα χαιρομαι με τις ηττες του μορφωματος
Σιγα μην με πιασουν τα υπαρξιακα μου για να αποφασιζω αν θα χαιρομαι με τις ηττες του μορφωματος
Εγω παντως αυτον τον Αζερο που τους καρφωσε το τριτο γκολ, σαν ξερολουκουμο τον εβλεπα χθες.
Γαλαξίας αστέρων στο συνονθύλευμα του πειραιά.Κι όμως,αυτό το τσίρκο θα πάρει πρωτάθλημα...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ βλέπω το νόμισμα αλλιώςgpap έγραψε:για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη,
Οι εποχές που ζούμε και η προπαγάνδα που τρώμε, μας κάνουν να ζούμε σε μια ψευδαίσθηση πως όλη έχουν ομαδάρες και εμείς θα παλέψουμε για 5η θέση
Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχει και αυτό το νήμα για να ανοίγει τα μάτια σε κάποιους που έχουν φάει γερή πλύση εγκεφάλου
Όσο για τον φίλο πιο πάνω που λέει για Λέφσκι.
Ξεχνάς μια μικρή διαφορά
Με την Λέφσκι παίξαμε πρώτο επίσημο και με αρκετές απουσίες.
Συγκρίνεις λοιπόν καταστάσεις;
Και βάση transfermarkt , η Καραμπάχ έχει χαμηλότερη αξία ρόστερ από Λέφσκι
Πάντως το ρόστερ μας ως έχει δεν είναι για ομίλους, καζούρα εννοείται θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Ετερον εκατερον
Ετερον εκατερον
Είδα μόνο τα οκτάλεπτα στιγμιότυπα του γαύρου, αλλά ήταν υπεραρκετά για να καταλάβω πως αυτός είναι ο χειρότερος οσφπ από την εποχή Κοσκωτά-Σαλιαρέλη. Ειδικά μεσοαμυντικά ο κάθε αντίπαλος μπορεί να κάνει βόλτες στην περιοχή του. Ο πολυδιαφημιζόμενος Σισέ κάνει τον Κάργα ας πούμε, να φαίνεται μπροστά του van Dijk. Δυστυχώς και επειδή ΠΑΟΚ είμαστε απεμπολήσαμε την φετινή χρονιά στο όνομα της ανανέωσης και του sustainability τα οποία θα μπορούσαν να ξεκινήσουν 1-2 χρόνια νωρίτερα και ορθολογικά και για φέτος να είμαστε τούρμπο. Η έννοια proper timing στον ΠΑΟΚ μοιάζει με κρύο ανέκδοτο.
Ας μην τους αναστήσουμε και αυτούς σε 10 μέρες στο τηγάνι.
Ας μην τους αναστήσουμε και αυτούς σε 10 μέρες στο τηγάνι.
Το πρωταθλημα εχει ανατεθει ηδη αλλου. Και ισως να μην ειναι και τοσο συμπτωματικη η καταντια του γαυρου φετος. Αυτο βεβαια δειχνει ποσο δεν μας υπολογιζουν.beyes4 έγραψε:Γαλαξίας αστέρων στο συνονθύλευμα του πειραιά.Κι όμως,αυτό το τσίρκο θα πάρει πρωτάθλημα...
Το πρωτάθλημα φέτος είναι ταγμένο στον Αλαφούζο.beyes4 έγραψε:Γαλαξίας αστέρων στο συνονθύλευμα του πειραιά.Κι όμως,αυτό το τσίρκο θα πάρει πρωτάθλημα...
Αυτά τα ταγμένο στον βαζελο τα λέμε για να τα πιστέψουμε εμείς?