Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 07 Οκτ 2022, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Ο χειρότερος ολυμπ των τελευταίων 25 ετών και εμείς σε πλάνο ανανέωσης και μελλοντικών πωλήσεων.........
Κανονιστε να τους αναστησουμε παλι εμεις, περαν του οτι δν πηραμε ενα εξτρεμοφορδεκαρο να τους παρουμε ολους φαλαγγι
- Psuxo_logos
Δεν έχω δει τα πολύ πιο πάνω ποστ αλλά είναι ντροπή να σχολιάζουμε εμείς αυτούς. Εμείς π αποκλειστήκαμε από την Λέφσκι. Από την Λέφσκι Σοφίας.
Ξυπνάτε!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Ξυπνάτε!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος και ο Ιβάν βλέπουν αυτόν τον γαβρο και χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
Εγώ θα ενταχθώ στο "στρατόπεδο" του Doomlord4.
Όλο το καλοκαίρι φωνάζει το πράγμα ότι ο Ολυμπιακός καταργεί κάθε ποδοσφαιρική λογική.
Στο παρασκήνιο γίνεται πραγματική μάχη που όμως έχει οδηγήσει σε μια φαινομενική ισορροπία.
Δεν ξέρω αν το πλάνο είναι σωστό ή όχι, δεν ξέρω αν ο Λουτσέσκου είναι κατάλληλος για ένα τέτοιο πλάνο ή όχι, δεν ξέρω οι νέοι παίκτες μόλις προσαρμοστούν τι θα μπορέσουν να προσφέρουν.
Το κομβικό ερώτημα είναι όμως γιατί αποφασίστηκε φέτος να γίνει αυτή η δουλειά.
Ειδικά με ένα προπονητή που είναι μανούλα να δουλεύει με έτοιμους και έμπειρους παίκτες. Όχι ότι δεν μπορεί με καινούριους και νέους. Αλλά με τους έμπειρους έχει αποδείξει ότι σίγουρα το έχει.
Γιατί εμείς διαλέξαμε αυτή τη σεζόν να τα αλλάξουμε όλα.
Θα πει κάποιος, όποτε και να αποφασιζόταν η αρχή ενός τέτοιου πλάνου, πάντα το ίδιο θα αναρωτιόμασταν.
Δεν είναι έτσι όμως. Φέτος οι αντιποδοσφαιρικές τακτικές του Ολυμπιακού και τα έξτρα εισιτήρια για Champions League και Europa League δημιούργησαν μια απίστευτη ευκαιρία που δεν ξέρω πόσο σύντομα θα επαναληφθεί.
Όλο το καλοκαίρι φωνάζει το πράγμα ότι ο Ολυμπιακός καταργεί κάθε ποδοσφαιρική λογική.
Στο παρασκήνιο γίνεται πραγματική μάχη που όμως έχει οδηγήσει σε μια φαινομενική ισορροπία.
Δεν ξέρω αν το πλάνο είναι σωστό ή όχι, δεν ξέρω αν ο Λουτσέσκου είναι κατάλληλος για ένα τέτοιο πλάνο ή όχι, δεν ξέρω οι νέοι παίκτες μόλις προσαρμοστούν τι θα μπορέσουν να προσφέρουν.
Το κομβικό ερώτημα είναι όμως γιατί αποφασίστηκε φέτος να γίνει αυτή η δουλειά.
Ειδικά με ένα προπονητή που είναι μανούλα να δουλεύει με έτοιμους και έμπειρους παίκτες. Όχι ότι δεν μπορεί με καινούριους και νέους. Αλλά με τους έμπειρους έχει αποδείξει ότι σίγουρα το έχει.
Γιατί εμείς διαλέξαμε αυτή τη σεζόν να τα αλλάξουμε όλα.
Θα πει κάποιος, όποτε και να αποφασιζόταν η αρχή ενός τέτοιου πλάνου, πάντα το ίδιο θα αναρωτιόμασταν.
Δεν είναι έτσι όμως. Φέτος οι αντιποδοσφαιρικές τακτικές του Ολυμπιακού και τα έξτρα εισιτήρια για Champions League και Europa League δημιούργησαν μια απίστευτη ευκαιρία που δεν ξέρω πόσο σύντομα θα επαναληφθεί.
ΠΑΟΚ είσαι = το timing σου είναι μονίμως σκατά
- Psuxo_logos
Και το ΠΑΟΚ είσαι μόνο έφτανε αδερφέ!Rexaris έγραψε:ΠΑΟΚ είσαι = το timing σου είναι μονίμως σκατά
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Ψυχολόγε έχεις και συ τα δικιά σου, την ανάλυση αναζητάς, είναι φυσιολογικό.
Αλλά βρε παιδιά αφήστε μας και μας τους πίσω από τις λάσπες να βγάλουμε τα απωθημένα μας.
Το πόσο το ευχαριστήθηκα δεν λέγεται.
Αλλά βρε παιδιά αφήστε μας και μας τους πίσω από τις λάσπες να βγάλουμε τα απωθημένα μας.
Το πόσο το ευχαριστήθηκα δεν λέγεται.
- Psuxo_logos
Γερο άμα χάρηκες εσυ, εμένα μου φτανει και μου περισσεύει. Δεν θα σου κρύψω ότι κ εγώ γελούσα, αλλά περισσότερο λυπάμαι για τον ΠΑΟΚ και την εικόνα του.
Σκέφτομαι όμως θετικά. Γιατί, ΠΑΟΚ είσαι.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Σκέφτομαι όμως θετικά. Γιατί, ΠΑΟΚ είσαι.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Αυτό εδώ είναι το τοπικ λέγεται σχόλια για άλλες ομάδες, αν έχεις θέμα.με αυτό δεν μπαίνεις. Τόσο απλάPsuxo_logos έγραψε:Δεν έχω δει τα πολύ πιο πάνω ποστ αλλά είναι ντροπή να σχολιάζουμε εμείς αυτούς. Εμείς π αποκλειστήκαμε από την Λέφσκι. Από την Λέφσκι Σοφίας.
Ξυπνάτε!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
- abc_o_ karpouzas
Ο γαυρος πηρε μαρσελο και εμείς ακόμη με τον αφάνα είμαστε
- Μπαρκαρούτσος
Φέτος δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Ο κόσμος βλέπει καθαρά το αγωνιστικό και όχι την προσπάθεια στο οικονομικό. Τα εισιτήρια είναι περίπου στα 1000, ενώ πέρσι είχαμε 2000, και με τα προβλήματα του κορονοϊού. Φέτος που δεν υπάρχει ο περιορισμός για εμβολιασμένους, ο κόσμος δεν έρχεται. Χωρίς έσοδα δεν θα αντέξουμε. Δεν θα πω ψέματα, δεν μπορώ. Δυστυχώς πρέπει να λέω την αλήθεια, όσο βαριά και αν είναι αυτή.
Ούτε στην ΑΜΚ έχουμε τη συμμετοχή που θα θέλαμε. Ο πρωταρχικός στόχος είναι το οικονομικός, αλλά ο κόσμος βλέπει το αγωνιστικό. Όσο ο κόσμος μένει μακριά, με μαθηματική ακρίβεια η ομάδα πάει για κλείσιμο. Εφόσον ο κόσμο δεν θέλει να στηρίξει, κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει τμήμα ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.
Θανάσης Χατζόπουλος
Οπαδός και Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ούτε στην ΑΜΚ έχουμε τη συμμετοχή που θα θέλαμε. Ο πρωταρχικός στόχος είναι το οικονομικός, αλλά ο κόσμος βλέπει το αγωνιστικό. Όσο ο κόσμος μένει μακριά, με μαθηματική ακρίβεια η ομάδα πάει για κλείσιμο. Εφόσον ο κόσμο δεν θέλει να στηρίξει, κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει τμήμα ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.
Θανάσης Χατζόπουλος
Οπαδός και Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ο γαυρος πήρε μαρσελο, έξω από κάθε ποδοσφαιρική και οικονομική λογική, γιατί ειναι η μοναδική ομάδα στην χώρα που μπορεί γιατί έχει συγκεκριμένες αβάντες και σκοπιμότητες.abc_o_ karpouzas έγραψε:Ο γαυρος πηρε μαρσελο και εμείς ακόμη με τον αφάνα είμαστε
Το θέμα με τον ολυμπιακό πλέον έχει γινει κοινωνικό πρόβλημα και αποτελεί μια εξήγηση γιατί η χώρα εχει βουλιάξει, γιατί είναι πρώτη στους δείκτες διαφθοράς, γιατί για κάθε μία γέννηση έχουμε 1,5 θάνατο, 1, 5 μετανάστευση και 1,5 επιδοτούμενο πρόσφυγα.