Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Platon

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Platon »

Η ριγε ειναι η πιο ομορφη απ' ολες κατα τη γνωμη μου. Εχει κι ανοιχτο γιακα και δεν ειναι τοσο κλειστη οπως οι μαυρη και η λευκη...
Παρ' ολο που αυτο το γιακαδακι μου θυμιζει κατι γιακαδες που φορουσαμε καποτε στο δημοτικο...πριν απο 65 χρονια περιπου...
Γιατι δε βγαζουμε δικα μας μοντελα επιτελους κι εξαρτομαστε απο την καθε εταιρια???

Εδω ο αδερφος Agave εβγαλε του κοσμου τα μοντελα, ολα γ@μ@τ@ και αυτοι μας δειχνουν αυτα τα φλωρικα της puma...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η τιμή είναι όντως τσουχτερή... τα διαρκείας (απο 500 έως 800)+ τα διαρκείας για τους ομίλους (κανα 50αρι)+ τα διαρκείας για τα πλέι-οφ (εκτος αν γίνει κανα θαυμα- κανα 50αρι) + ΑΜΚ...

Κάνουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την ΠΑΟΚάρα... Οικονομικά έρχετε πολύ δύσκολος χειμώνας... Μας κάνουν να στεναχωριόμαστε και να νοιώθουμε μειονεκτικά αν δεν μπορέσουμε να βοηθήσουμε όπως θα θέλαμε...

Εγώ πάντως, δυσκολα θα πάρω φανελα... Προτιμώ να δώσω 65Ε παραπάνω στην ΑΜΚ που πάνε και όλα στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ερώτηση:Το ύφασμα είναι ίδιο με το περσινό ? (αυτό με τις πολλές τρύπες που είναι σαν να φοράς τσουβάλι)

Αν ναι απορώ πως οι παίχτες παίζουν ποδόσφαιρο με αυτό το ύφασμα επάνω τους.Ενοχλητικό το λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

φιλε εχεις απολυτο δικιο,ειναι σαν να φορας πλαστικο,δν ειναι καθολου καλο για να παιζεις μπαλα,δν εισαι τοσο ευλυγιστος,και ειδικα το καλοκαιρι σκας κιολας,ελπιζω οτι σαν τσουβαλι ειναι μονο αυτες που πουλαμε....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τελικά οι φανέλες πάρα πολύ καλές.
Εντυπωσιακές αλλά αλμυρούτσικες οι τιμές τους.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Κωστα μιλας εκ πειρας?Εχεις δηλ. κοσμησει τη γκαρνταρομπα σου με μια απο αυτες?Θελω πληροφ. απο πρωτο χερι
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τις είδα απο κοντά απο παιδιά που τις φορούσαν.
Δεν ξέρω αν άρεσαν ή όχι αλλά εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ ακόμα και το υδατογράφημα τους.
Βέβαια προτιμώ την old time classic απρόμαυρη με κάθετες ρίγες αλλά χρειάζονται και μερικές με πρωτότυπα σχέδια σαν αυτές που είχε σχεδιάσει ο agave.
Οι τιμές δεν μου άρεσαν αλλά για να έχει πουλήσει 2000 κομάτια την πρώτη μέρα σημαίνει πως άρεσε και στο υπόλοιπο κόσμο.
Το αν παρουσιάστηκαν σωστά ή λάθος είναι άλλο θέμα.
Ακόμα δεν έχουμε γίνει η ομάδα που επαγγελματικά είμαστε άριστοι σε όλα υπάρχουν πολλά προβλήματα γνωστά είναι αυτά όλοι μας τα γνωρίζουμε.
Αλλά οι φανέλλες είναι πολύ καλές φέτος.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Οκ φιλε.....Ετοιμαζω παραγγελια τοτε.Το κακο ειναι πως εαν στην Ελλαδα εχουν 70 ευρω , αυτο αυτοματως σημαινει 140 ολοκληρα δολλαρια (και κατι ψιλα).

Αλλα αφου πανε στην ομαδα χαλαλι.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

αδερφια τελικα μου αρεσαν οι φανελες,αλλα οι τιμες ειναι ακριβες....θα παρω ομως,παοκ εισαι :) .και οι περσινες ηταν καλες
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

σημερα με ειπανε στην μπουτικ οτι η τιμη ειναι 59 ευρω γιατι ειναι οι εκπτωσεις
επομενως δεν εχει νοημα να πεις οτι εχεις διαρκειας γιατι ετσι και αλλιως
οι τιμη της φανελας ειναι 59 συν το τυπωμα 5 ευρω παει 64 πηρα μια ασπρομαυρη με 7 και ζαγορ..... :) :) :) :) :)
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

Isaak the Greek έγραψε:Κωστα μιλας εκ πειρας?Εχεις δηλ. κοσμησει τη γκαρνταρομπα σου με μια απο αυτες?Θελω πληροφ. απο πρωτο χερι
Φίλε πήρα τη ριγέ.Αυτό το 'δίχτυ' το έχει εσωτερικά μόνο στη πλάτη.Γι αυτό ενώ τη περσινή την έχω σε Μedium αυτή μου κανε σε Large -και είμαι στα ίδια κιλά-.Για τη μαύρη κ την άσπρη δεν είμαι σίγουρος αν είναι έτσι, πάντως δεν έχουν ούτε αυτές το 'δίχτυ' εξωτερικά όπως τις περσινές.
Η ριγέ και η μαύρη έχουν υδατογράφημα μικρούς δικέφαλους ενώ η λευκή μόνο διαγώνιες γραμμές που τη κάνουν γυαλιστερή και θυμίζει δεκαετία ΄80.Φέτος μεταξύ άσπρης και μαύρης θα διάλεγα την άσπρη που με μαύρο αριθμό είναι αρκετά καλή.Γούστα είναι αυτά...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

αυτο που λειπει ειναι ο παιχτης που θα εκτοξευε τις πωλησεις στις φανελες.για πολλους λογους.τωρα ρε παιδι μου λες να παρω φανελα αλλα δεν μπορεις να αποφασισεις.
να παρω του γκαρσια για την επανασταση?να παρω του μουσλι για την τρελα και το πα8ος?να παρω του τσιριλο για να το παιζω πιμπ?του κουτσια για την ελλαδα ρε γαμωτο??
ενω αμα ειχαμε εναν αιμαρ δεν θα υπηρχε θεμα.και μπαλαρα θα επαιζε και χαρμα οφθαλμων θα ητανε και θα βλεπαμε μετα απο καιρο παιχτη με τριπλα και φανελες θα γινοταν της πουτανας και στην τελικη δεν αποκλειω να εβγαζε το συμβολαιο του απο τις φανελες.θα μας ερχοτανε και τσαμπα δλδς.τι αλλο θες?
Άβαταρ μέλους
blackmagic

Δημοσίευση από blackmagic »

αιμαρ?εγω πιστευω ποιο πολλες θα πουλουσαμε αν περναμε τον μεσι θα βγαζαμε την μεταγραφη απο της φανελες σιγουρα αλλα με αυτους που εχουμε για διοικηση τι περιμενεις?
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

μα
τον πηραμε τον μεσι :)
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Τον Κουτσιανικουλη ηθελε να πει ο φιλος... :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”