Καλά όλα αυτά, αλλά ΚΑΝΕΊΣ δεν γράφει τι πιστεύει πως θα έπρεπε να κάνει και δεν κάνει.joshua έγραψε:Να το δουμε πρωτα αυτο το ξεκινημα και τοτε μια χαρα και να αντεξουμε και να το στηριξουμε και να χαρουμε μαζι του,γιατι μεχρι τωρα δεν βλεπουμε κατι τετοιο.Το βαζω στο 10 τον Αγκουστο γιατι δεν τολμω,εν μερη δικαιως,να βαλω τον Νταντας ταυτοχρονα με επιτελικο στην εντεκαδα,βαζω το καλυτερο δεξι εξτρεμ μου αριστερα γιατι δεν εχω αριστερο εξτρεμ,βαζω τον Μπισεσβαρ φορ γιατι εδιωξα τον πιο ταλαντουχο νεαρο μου και πηρα στις μεταγραφες μοντγκομερι,βαζω τον Βιερινια βασικο στα 37 γιατι αυτος που πηρα δεν κρινεται ικανος να μπει καν αποστολη,αφηνω εκτος αποστολης 4 μεταγραφες και διαφορα αλλα δεν το λες νεο ξεκινημα,το λες κανω οτι μπορω ειτε για να καλυψω τον πωπο μου,ειτε για να μπαλωσω τις λαλακιες στο μεταγραφικο σχεδιασμο.
Ποιος είναι ο επιτελικός που θα έπρεπε 100% να παίζει στη θέση του Αουγκούστο;
Ποιος φταίει που δεν έχει αριστερό εξτρέμ και αναγκαστικά βάζει τον Ζίφκοβιτς;
Ποιος επέμενε να φύγει ο Κούτσιας;
Δέχομαι πως είναι 100% δικό του λάθος το να βάλει φορ τον Μπίσε. Γενικά η εμμονή του με τον Μπίσε είναι αδιανόητη.
Ποιος φταίει που ο Ράφα Σοάρες δεν τον καλύπτει;
Ποιοι από τις 4 μεταγραφές που μένουν εκτός αποστολής θα έπρεπε 100% να είναι στην ομάδα και ποιους θα αντικαταστήσουν;
Έχει εμμονές, όλοι οι προπονητές έχουν, κάνει λάθη, όλοι οι προπονητές κάνουν, αλλά να μην του φορτώνουμε τα πάντα.
Ναι επέμενε να ανανεώσει ο Μπίσε. ΚΑΚΏΣ. Πρώην παίκτης είναι ο Μπίσε.
Απ' την άλλη, ποιος από αυτούς που ήρθε, αδικείται εξαιτίας του Μπίσε;
Ναι επιμένει να βάζει τον Ντόουγκλας στο 10. Ε ποιον να βάλει; Τον Καντουρί ας πούμε;
Για μένα αν ενεργοποιήσει ως πρώτη αλλαγή στους μεσοεπιθετικούς τον Ντέλια και δώσει λίγο παραπάνω χρόνο στον Κουαλιάτα να έχει την ευκαιρία του να δείξει πράγματα, δεν μένει κάτι άλλο να κάνει.
Ότι κάνει θα κάναμε όλοι μας νομίζω.
Τα υπόλοιπα στραβά, πχ η χρησιμοποίηση του Αντελίνο, έχουν να κάνουν από το ελλιπές ρόστερ.
Ούτε ο Τσαούσης, ούτε ο Ράφα φαίνεται πως μπορούν να δώσουν πράγματα. Τι να κάνουμε τώρα; Να τους βαφτίσουμε Ρομπέρτο Κάρλος με το στανιό; Δεν τον είδαμε τον Τσαούση να παίζει δηλαδή; Σιγά την υπερπαικτάρα που αδικείται γιατί παίζει ο Αντελίνο.
Αν τον βάλεις να δοκιμάσει να βγάλει την μπαλιά που έβγαλε ο Αντελίνο στο γκολ με τον ΟΦΗ, 100 φορές θα δοκιμάσει, 100 φορές η μπάλα θα καταλήξει στα... Χανιά.
Τρέχει παραπάνω, κάνει τη προσπάθεια του, μαρκάρει μέτρια, ως εκεί. Ένα μπακ της σειράς είναι.
Ότι και ο Λύρα που επειδή ήρθε από τις ακαδημίες και μας βολεύει στο αφήγημα μας, νομίζουμε πως θα γίνει.. Μάτος.
Εμ έλα που δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο.
Α και παρεμπιπτόντως, για όσους δεν ξέρουν, κάντε μια ερώτηση να μάθετε ΠΟΙΟΣ επέμενε από τη πρώτη στιγμή να παραμείνει ενεργός ως 3-4ος στο ρόστερ ο Κουλιεράκης (2ος είναι ο Μιχαηλίδης).