5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Είπαμε δεν πάει ο Μουσλίμοβιτς στην Τούρκικη ομάδα.
Αααα για τον Γκαρσία λέτε εδώ....
Αααα για τον Γκαρσία λέτε εδώ....
Συμφωνώ ότι ακούμε πολλές παπαρολογίες το τελευταίο καιρό αλλά ο μέγιστος Παυλάρας δεν πιστευω να φύγει.Μπορεί να έχουμε πληθώρα στην μεσαία γραμμή με 8άρια που λένε όλοι αλλά καθαρά 6άρια αν φύγει ο Παύλος θα έχουμε μόνο Βιτόλο κ τον Αμπού.Προσωπικά το θεωρώ τρελή βλακεία να δωθεί ο παίχτης παρά μόνο αν το χρηματικό είναι μεγάλο.Όταν λέω μεγάλο όχι για 300χιλιάρικα που λένε.κακά τα ψέμματα εμείς θα βγούμε ζημιωμένοι.Η αξία του Pablo φαίνεται στα εκτός έδρας για μένα που μας δίνει μια ηρεμία στο παιχνίδι.Τι κ αν είναι αργός?Βάλε τον Βιτόλο δίπλα του ή τον Αμπού που είναι πιο μηχανάκια κ έλυσες το πρόβλημα.Ο παίχτης μορεί να δώσει πολλά ακόμη.Μην ξεχνάμε τις εμπειρίες του κ την ηρεμία που έχει όταν έχει την μπάλα.Σωστή πάσα , καλές θέσεις.
προσωπικά τον γουστάρω τον παίχτη με 1000.Δεν θέλω να φύγει.Αυτό βέβαια δεν εξαρτάται από μένα αλλά από την διοίκηση.Θα κρίνει κ θα αποφασίσει.
Υ.Γ. Ας σταματήσουμε να ακούμε κ να επηρρεαζόμαστε από τον κάθε δημοσιογράφο.στο γήπεδο πάμε , αγώνες βλέπουμε κ μπορούμε να κρίνουμε μόνοι μας.
προσωπικά τον γουστάρω τον παίχτη με 1000.Δεν θέλω να φύγει.Αυτό βέβαια δεν εξαρτάται από μένα αλλά από την διοίκηση.Θα κρίνει κ θα αποφασίσει.
Υ.Γ. Ας σταματήσουμε να ακούμε κ να επηρρεαζόμαστε από τον κάθε δημοσιογράφο.στο γήπεδο πάμε , αγώνες βλέπουμε κ μπορούμε να κρίνουμε μόνοι μας.
Να που δεν θα έχει κολοτούμπες.... θα την βρούνε την άκρη αυτοί αδερφέ. Δεν έχουν τσαγανό να κάνουνε κολοτούμπα!Steenage έγραψε:Θα αρχισουνε πολλες κολοτουμπες απο κατι δημοσιογραφακια που
βαλθηκανε να τον διωξουνε.....
Παυλαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ !!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!

κ όμως το κακό είναι ότι πολλοί θα επηρρεαστούν πάλι κ θα κάνουν κ οι ίδιοι κωλοτούμπες.κ τι κωλοτούμπες....επιπέδου ολυμπιακών αγώνων κ βάλε.Steenage έγραψε:Θα αρχισουνε πολλες κολοτουμπες απο κατι δημοσιογραφακια που
βαλθηκανε να τον διωξουνε ..
Παραπάει αυτή η παπαρολογια με τον Garcia, τον καλύτερο σου και αναντικατάστατο παίχτη σου όχι μονο δεν τον διώχνεις, αλλα τον προστατεύεις κιόλας από τους κάθε λογής καλοθελητές.
Νομίζω ότι η διοίκηση οφείλει να προστατεύει λίγο καλύτερα τα περιουσιακά της στοιχεια από τους τυχάρπαστους. Αλλιώς να πέσει σύρμα σε μας τους οπαδούς για να καθαρίσουμε εμείς...
Νομίζω ότι η διοίκηση οφείλει να προστατεύει λίγο καλύτερα τα περιουσιακά της στοιχεια από τους τυχάρπαστους. Αλλιώς να πέσει σύρμα σε μας τους οπαδούς για να καθαρίσουμε εμείς...
8emis4 έγραψε:Παραπάει αυτή η παπαρολογια με τον Garcia, τον καλύτερο σου και αναντικατάστατο παίχτη σου όχι μονο δεν τον διώχνεις, αλλα τον προστατεύεις κιόλας από τους κάθε λογής καλοθελητές.
...άντε να αρχίσει να πρυτανευει η λογική...
σωστός...Εγώ μετά από όλα αυτά που διαβάζω κ ακούω έχω κόψει κ την μια ή δυο εφημερίδες που έπαιρνα την εβδομάδα...
Σε ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ (αν όχι το καλύτερο) που έχει περάσει από την Ελλάδα κ έχουμε φτάσει στο σημείο να υποστηρίζουμε ότι είναι μεσαίας βαθμίδας...Αχ ρε Ελλαδιστάν....
Ντροπή κ αίσχος...τον Κακά να είχαμε πάλι για τον πέο θα τον βγάζαμε...
- Caballo Viejo
Ήταν και είναι μεγάλο όνομα. Είναι ποιοτικός παίχτης με τσαγανό και προπάντων φαίνεται πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ (το ΠΑΟΚΤΣΗΣ το αφήνω στην άκρη γιατί είναι μεγάλη κουβέντα).
Θα είναι ανοησία να τον δώσουμε. Άσε που θα πικραθούν πολλά αδέρφια μας.
Άντε λοιπόν να τελειώνει αυτή η παραφιλολογία...

Θα είναι ανοησία να τον δώσουμε. Άσε που θα πικραθούν πολλά αδέρφια μας.
Άντε λοιπόν να τελειώνει αυτή η παραφιλολογία...

- PAOK_NORTH_ARMY
… Ο Στρ. Κόχλας ο αρχιλογιστής, ρούφηξε μια γεμάτη γουλιά από τον φραπέ του κι έμεινε σκεφτικός. Έξυσε την γκλάβα του, σάλιωσε το μολύβι του κι έγραψε στη χαρτοπετσέτα που βρήκε μπροστά του :
Έξοδα μείον 600.000, έσοδα συν 300.000, άρα κέρδος για την εταιρεία 900 χιλιάρικα. Αγοράζω ένα δεξί μπακ κι έναν μέσο που πατάει περιοχή και πάίρνω και ρέστα. Όχι! όχι «που πατάει περιοχή» διόρθωσε. Θα με πάρουν πάλι στο ψιλό τα τσογλάνια στο Παοκμάνια. Θα γράψω «έναν μέσο με τον οποίο η ομάδα θα κερδίζει μέτρα στην επίθεση».
Ξαναρούφηξε μια γουλιά καφέ, χάιδεψε με ικανοποίηση την κοιλιά του και αφοσιώθηκε στο να παρακολουθεί τα γιαβράκια που σουλατσάρανε ημίγυμνα στην παραλιακή.
Ένας πιτσιρικάς με φανέλα Πάμπλο Γκαρσία του χάλασε για λίγο το κέφι, αλλά γρήγορα φιλοσόφησε « θα ξεχάσει κι αυτός»…
( συνεχίζεται)
Έξοδα μείον 600.000, έσοδα συν 300.000, άρα κέρδος για την εταιρεία 900 χιλιάρικα. Αγοράζω ένα δεξί μπακ κι έναν μέσο που πατάει περιοχή και πάίρνω και ρέστα. Όχι! όχι «που πατάει περιοχή» διόρθωσε. Θα με πάρουν πάλι στο ψιλό τα τσογλάνια στο Παοκμάνια. Θα γράψω «έναν μέσο με τον οποίο η ομάδα θα κερδίζει μέτρα στην επίθεση».
Ξαναρούφηξε μια γουλιά καφέ, χάιδεψε με ικανοποίηση την κοιλιά του και αφοσιώθηκε στο να παρακολουθεί τα γιαβράκια που σουλατσάρανε ημίγυμνα στην παραλιακή.
Ένας πιτσιρικάς με φανέλα Πάμπλο Γκαρσία του χάλασε για λίγο το κέφι, αλλά γρήγορα φιλοσόφησε « θα ξεχάσει κι αυτός»…
( συνεχίζεται)
- blackmagic
Εγω θα συμφωνισω με τον Σταυρο δεν με νοιαζει κανενασ παικτης με νοιαζει μονο ο ΠΑΟΚ και αθτοι οι ανθρωποι μου αποδειξανε οτι ξερουν τι κανουν...οταν ολοι λεγαμε γιατι πουλαει μελλιση χριστοδουλοπουλο και κραζαμε τελικα γιναμε ρομπες.Αρα αυτοι ξερουν τι θα κανουν και εγω ψηφισα να μεινει και εγω τον θελω αλλα πανω απο ολα ο ΠΑΟΚ και επειδη εμπιστευτηκαμε αυτους τους ανθρωπους να οδηγησουν τον ΠΑΟΚ και να τον πανε ψηλα και το κανουν μεχρι στιγμης θα τουσ εμπιστευτω.δεν γινεται να κανουμε κουμαντο εμεις στις μεταγραφες ουτε ποιοι θα παιζουνε ολοι θελουμε να ειμαστε προπονητες προεδροι μανατζερ γυμναστες...ακουω πολλα στα ραδια και διαωαζω πολλα παιξε 4-4-2 ωαλε αυτον βγαλε εκεινον πουλα αυτον αγορασε εκεινον ελεος ποια...
Πολυ ανάμεικτα συναισθήματα....
απο την μια θέλω να κλείσει εδώ ο παμπλο γιατι έχουμε δεθεί...δεν κανει καμιά τρελή διαφορα κτλ κτλ αλλα ..... ειναι κατι για την ομάδα.
Απο την αλλη με ρευστό ισος δυναμώσουμε παρα πολυ με 2 καλες μεταγραφές (και ισος καλύτερο παίκτη απο τον παμπλο στην θέση του)
δεν ξέρω...... δύσκολα
με 2+ μυρια μπορεί να μην με πειράξει αν φύγει.
ζαγορ ξερει
απο την μια θέλω να κλείσει εδώ ο παμπλο γιατι έχουμε δεθεί...δεν κανει καμιά τρελή διαφορα κτλ κτλ αλλα ..... ειναι κατι για την ομάδα.
Απο την αλλη με ρευστό ισος δυναμώσουμε παρα πολυ με 2 καλες μεταγραφές (και ισος καλύτερο παίκτη απο τον παμπλο στην θέση του)
δεν ξέρω...... δύσκολα
με 2+ μυρια μπορεί να μην με πειράξει αν φύγει.
ζαγορ ξερει
Έτσι είναι ακριβώς... αν δεν θέλει ο παίκτης (που δεν θέλει 100%) δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε...Steenage έγραψε:Θα αρχισουνε πολλες κολοτουμπες απο κατι δημοσιογραφακια που
βαλθηκανε να τον διωξουνε διαβαζω σημερα οτι ο Γκαρσια δεν θελει νε παει με τιποτα στην Τουρκια και οτι πρωτου ερθει σε μας ειχε προταση 1.000.000 ετησιως απο τουρκικη ομαδα και την απορριψε επειδη δεν αρεσει αυτη η χωρα στην οικογενοια του ...
Επίσης, πιστεύει κανείς με τα 900.000 θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε δεξί μπακ και επιτελικό χαφ ισάξιας αγωνιστικής αξίας και κυρίως ποδοσφαιρικής προσωπικότητας σαν του Πάμπλο;;;
Απαιτούμε στο φιλικό με τον Τέλη να βγει το πανό: NO GARCIA, NO PARTY
- LittleJohn
Θα ξενερωσω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αν γινει κανενα αστειο και φυγει ο Γκαρσια.Αν θελεις να ανεβεις επιπεδο,δεν πας να διωξεις τον καλυτερο παιχτη της ομαδας που αγωνιζεται στην πιο νευραλγικη θεση του γηπεδου.Ιδιως οταν για αντικαταστατη του προοριζεις ενα κριαρι,που το μονο που ξερει να κανει στο γηπεδο ειναι να τρεχει και να μοιραζει κλωτσιδια σε αστραγαλους.Επισης θα προτεινα στην διοικηση να δειχνει μεγαλυτερο σεβασμο στον κοσμο της ομαδας που ειναι το Α και το Ω του ΠΑΟΚ,και περα απο το να αφουγκραζεται τον κοσμο,αμα θελει να κανει κατι να το δηλωνει στα ισια,και οχι μοιραζοντας χαρτακια σε δημοσιογραφισκους για να μας ζαλιζουν τα ουμπαλα επι εναν χρονο με ρομβους,τραπεζια,ντρεγκζιματα και χοροπηδητα επι της περιοχης,για να λειανουν το εδαφος.Θα εχει οφελος η ομαδα.Ωραιο ανεκδοτο.Καθε μερα αλλωστε συναντας στον δρομο ανθρωπους που επαιζαν βασικοι στην Ρεαλ και ηταν αρχηγοι και ρεκορντμαν συμμετοχων στην εθνικη Ουρουγουαης,και αμοιβονται με το ιλλιγγιωδες ποσο των 700.000.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Δευ 10 Αύγ 2009, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά δεν ξέρω.... Πάντως όταν μπει στο πνεύμα της ομάδας ο Βιτόλο δεν νομίζω να παίζει ο Γκαρσία. Κυρίως λόγω ταχύτητας. Ίσως τα σκέφτονται αυτά στη διοίκηση. Εμένα μου αρέσει ο Γκαρσία αλλά για να γίνει πιο γρήγορη η ομάδα κάποιοι πρέπει να θυσιαστούν. Απλά δεν είμαι προπονητής για να ξέρω ποιοι θα είναι αυτοί τελικά.

Τον τελευταιο λογο, στην ενδεχομενη (?)μεταγραφη ,οπως και να εχει, τον εχει ο ιδιος ο Παμπλο. Αν δε θελει αυτος, δε παει πουθενα και κανεις δε μπορει να του το επιβαλει. Και μαλλον απ' οτι ακουγεται δε θελει να παει εκει, για κανενα λογο.
Τι θα κανει η ΠΑΕ λοιπον? Θα τον καθησει στην εξεδρα? Θα τον βαλει να προπονειται μονος? Δε νομιζω και κατι τετοιο δε θα αρμοζε στον ΠΑΟΚ!!!
Ειναι παντως δυσκολη αποφαση. Για καθε αλλον παικτη δε νομιζω να υπηρχε προβλημα, αλλα για τον Παμπλο τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Και πιστευω οτι η διοικηση δε θα τον δωσει εν τελει...
Χωρια που αγωνιστικα θα μεινουμε με δυο "εξαρια" μονο, το Βιτολο και τον Αμπου. Και μ' αυτους δε βγαζεις μια χρονια με τρεις θεσμους (βαζω καλη τη πιστη και το γιουροπα λιγκ μεσα).
Γνωμη μου...
Τι θα κανει η ΠΑΕ λοιπον? Θα τον καθησει στην εξεδρα? Θα τον βαλει να προπονειται μονος? Δε νομιζω και κατι τετοιο δε θα αρμοζε στον ΠΑΟΚ!!!
Ειναι παντως δυσκολη αποφαση. Για καθε αλλον παικτη δε νομιζω να υπηρχε προβλημα, αλλα για τον Παμπλο τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Και πιστευω οτι η διοικηση δε θα τον δωσει εν τελει...
Χωρια που αγωνιστικα θα μεινουμε με δυο "εξαρια" μονο, το Βιτολο και τον Αμπου. Και μ' αυτους δε βγαζεις μια χρονια με τρεις θεσμους (βαζω καλη τη πιστη και το γιουροπα λιγκ μεσα).
Γνωμη μου...