Jose Boto
-
Re: Jose Boto
Φιλε μου δε νομιζω οτι εχει πεταξει λεφτα. Ουτε καν η ΑΕΚ.
Σε ποια ελληνικη ομαδα εκτος γαυρου που ειναι ενα τεραστιο πλυντηριο, αυτη τη στιγμη ειναι ουσιαστικα εκτος ομαδας περιπου 6 εκ ευρω??
Ειναι υπερτεραστιο ποσο.
Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι αυτα τα 6 εκατομμυρια ευρω ειναι περιπου το 1/4 του μπατζετ σου. Ειναι μεγαλη αποτυχια να ειναι εκτος ομαδας.
Και ειναι εξηγηση γιατι πχ ο βαζελος να ειναι πρωτος, διοτι οι δικες του μεταγραφες παιζουν ΟΛΕΣ και οι δικες σου οι μισες. Ειναι πολυ απλο.
Φαντασου αυτα τα 6 να επιαναν τοπο...
Σε ποια ελληνικη ομαδα εκτος γαυρου που ειναι ενα τεραστιο πλυντηριο, αυτη τη στιγμη ειναι ουσιαστικα εκτος ομαδας περιπου 6 εκ ευρω??
Ειναι υπερτεραστιο ποσο.
Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι αυτα τα 6 εκατομμυρια ευρω ειναι περιπου το 1/4 του μπατζετ σου. Ειναι μεγαλη αποτυχια να ειναι εκτος ομαδας.
Και ειναι εξηγηση γιατι πχ ο βαζελος να ειναι πρωτος, διοτι οι δικες του μεταγραφες παιζουν ΟΛΕΣ και οι δικες σου οι μισες. Ειναι πολυ απλο.
Φαντασου αυτα τα 6 να επιαναν τοπο...
- buffalobill4
Δηλαδη με λίγο περισσότερα από όσα πούλησε τον σβιντερσκι κλήθηκε να σου φέρει μια ενδεκάδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΡΟΥΣ 2022
1 Nicolás Quagliata 1.800.000,00 €
2 Joan Sastre 400.000,00 €
3 Rafa Soares 0,00 €
4 Γιάννης Κάργας 280.000,00 €
5 Tiago Dantas 0,00 €
6 Dominik Kotarski 2.000.000,00 €
7 André Miguel Lapa Ricardo 0,00 €
8 Brandon Thomas 0,00 €
9 Khaled Narey 1.750.000,00 €
10 Ivan Näsberg 0,00 €
ΣΥΝΟΛΟ 6.230.000,00 €
- kataramenos5
Τι ψαχνετε?
Η φαση ειναι Κυβερνηση Συριζα με πρωθυπουργο τον Κουλη και υπουργο οικονομικων Κουτσουμπα. Τρεις λαλουν ....
Η φαση ειναι Κυβερνηση Συριζα με πρωθυπουργο τον Κουλη και υπουργο οικονομικων Κουτσουμπα. Τρεις λαλουν ....
-
Αυτο τι σχεση εχει ρε φιλε.buffalobill4 έγραψε: Δηλαδη με λίγο περισσότερα από όσα πούλησε τον σβιντερσκι κλήθηκε να σου φέρει μια ενδεκάδα.
Παλι τα ιδια λετε.
Δηλαδη αν πουλησει αυριο τον κουλιερακη 20 μυρια και φερει 6 παικτες, θα πεις δεν φτανουν γιατι τα πηρε απο τον κουλιερακη και πρεπει να δωσει κ αλλα??
Τι λογικη ειναι αυτη??
Οι ανταγωνιστες σου πλην γαυρου ποσα εδωσαν δηλαδη?
- buffalobill4
Όχι καμία σχέση. Λέω ότι όσα μια ομάδα στην Αμερική έδωσε για έναν παίκτη εμείς τα δώσαμε για 10. Ε λογικό είναι είτε να είναι χαμηλού επιπέδου ή να έχουν ποτενσιαλ αλλά να θέλουν δουλειά.giliopoulos έγραψε:Αυτο τι σχεση εχει ρε φιλε.buffalobill4 έγραψε: Δηλαδη με λίγο περισσότερα από όσα πούλησε τον σβιντερσκι κλήθηκε να σου φέρει μια ενδεκάδα.
Παλι τα ιδια λετε.
Δηλαδη αν πουλησει αυριο τον κουλιερακη 20 μυρια και φερει 6 παικτες, θα πεις δεν φτανουν γιατι τα πηρε απο τον κουλιερακη και πρεπει να δωσει κ αλλα??
Τι λογικη ειναι αυτη??
Ο βαζελος έδωσε 5μιση μύρια αγορές και 3 ελεύθερους με συμβόλαια άνω του μυριου.
Η αεκ από την άλλη κοντά στα 6 και αυτήν αλλά κι αυτή ελεύθερους με συμβόλαια μυριου.
Δεν μπορεί να μην βλέπουμε ότι ο Μποτο διαχειρίζεται το πιο πενιχρό μπάτζετ της δεκαετίας Σαββίδη.
-
Οτι πιο κοντινο στην πραγματικοτητα [FACE WITH TEARS OF JOY]kataramenos5 έγραψε:Τι ψαχνετε?
-
Εγω συγκρινω με τους ανταγωνιστες και οχι με Αμερικη,buffalobill4 έγραψε:Όχι καμία σχέση. Λέω ότι όσα μια ομάδα στην Αμερική έδωσε για έναν παίκτη εμείς τα δώσαμε για 10. Ε λογικό είναι είτε να είναι χαμηλού επιπέδου ή να έχουν ποτενσιαλ αλλά να θέλουν δουλειά.giliopoulos έγραψε:Αυτο τι σχεση εχει ρε φιλε.buffalobill4 έγραψε: Δηλαδη με λίγο περισσότερα από όσα πούλησε τον σβιντερσκι κλήθηκε να σου φέρει μια ενδεκάδα.
Παλι τα ιδια λετε.
Τι λογικη ειναι αυτη??
Ο βαζελος έδωσε 5μιση μύρια αγορές και 3 ελεύθερους με συμβόλαια άνω του μυριου.
Η αεκ από την άλλη κοντά στα 6 και αυτήν αλλά κι αυτή ελεύθερους με συμβόλαια μυριου.
Δεν μπορεί να μην βλέπουμε ότι ο Μποτο διαχειρίζεται το πιο πενιχρό μπάτζετ της δεκαετίας Σαββίδη.
Μαγκνουσον σποραρ βερμπιτς λες?
Ε και εγω εχω 5 με συμβολαια του μυριου
Ζιβκοβιτς Ινγκασον Ολιβειρα Κουρτιτς Αουγκουστο.
Επισης ο βαζελος ΟΛΟΥΣ που πηρε τους υπολογιζει κανονικα.
Μονο σε εμας γινεται οι μισοι να ειναι εκτος αποστολης και πλανου.
- buffalobill4
Έτσι ακριβώς είναι. Μέχρι πέρσι είχες διαφορά στο μπάτζετ από βαζελο και αεκ. Τώρα σε πλησιάζουν. Αν συνυπολογισεις και αυτό που είπες περί καλύτερης χρήσης του μπάτζετ, η ενδεκάδα τους μάλλον σε περνάει κιόλας.
- ΑποστόληςΑ
Η δική μου αλήθεια είναι πως από τα βιογραφικά και μόνον δεν θα έφερνα τους παρακάτω παίκτες:
1. Felipe Soares
2. Nicolás Quagliata
3. Joan Sastre
4. André Miguel Lapa Ricardo
5. Brandon Thomas KAI
6. Ivan Näsberg
Επειδή εγώ δεν έχω τις γνώσεις και τα κονέ του Boto θα κάνω λίγη ακόμη υπομονή, αν και το στοίχημα με τον Felipe φαίνεται να χάνεται και αυτό, αν συμβεί, θα αποτελεί μεγάλη καταστροφή για το project Boto.
1. Felipe Soares
2. Nicolás Quagliata
3. Joan Sastre
4. André Miguel Lapa Ricardo
5. Brandon Thomas KAI
6. Ivan Näsberg
Επειδή εγώ δεν έχω τις γνώσεις και τα κονέ του Boto θα κάνω λίγη ακόμη υπομονή, αν και το στοίχημα με τον Felipe φαίνεται να χάνεται και αυτό, αν συμβεί, θα αποτελεί μεγάλη καταστροφή για το project Boto.
Και ποιους θα εφερνες Αποστολε με ταβανι τα 300-400 χιλιαρικα συμβολαιο;
Γιατι ολοι αυτοι αυτο το ταβανι εχουν.Μην σου πω μικροτερο.
Με παραξενευει που ακομα δεν εχουμε καταλαβει το προβλημα.
Με αυτο το ταβανι που οριστηκε απο αυτο το πανερι μπορουσες να ψωνισεις. Και αυτος διαλεξε απο αυτο το πανερι αυτους που θεωρει οτι εχουν προοπτικη να εξελιχθουν.
Μπορει με τον βαζελο πχ η με το χαρτι να εδωσες τα ιδια λεφτα για μεταγραφες αλλα τα ετησια συμβολαια απεχουν σαν την μερα με την νυχτα οταν μονο ο Γκατσινοβιτς πχ εχει συμβολαιο 1εκ η ο Μπερναρ κοντα στα 2.
Γιατι ολοι αυτοι αυτο το ταβανι εχουν.Μην σου πω μικροτερο.
Με παραξενευει που ακομα δεν εχουμε καταλαβει το προβλημα.
Με αυτο το ταβανι που οριστηκε απο αυτο το πανερι μπορουσες να ψωνισεις. Και αυτος διαλεξε απο αυτο το πανερι αυτους που θεωρει οτι εχουν προοπτικη να εξελιχθουν.
Μπορει με τον βαζελο πχ η με το χαρτι να εδωσες τα ιδια λεφτα για μεταγραφες αλλα τα ετησια συμβολαια απεχουν σαν την μερα με την νυχτα οταν μονο ο Γκατσινοβιτς πχ εχει συμβολαιο 1εκ η ο Μπερναρ κοντα στα 2.
Εγω συγκρινω με τους ανταγωνιστες και οχι με Αμερικη,
Μαγκνουσον σποραρ βερμπιτς λες?
Ε και εγω εχω 5 με συμβολαια του μυριου
Ζιβκοβιτς Ινγκασον Ολιβειρα Κουρτιτς Αουγκουστο.
Επισης ο βαζελος ΟΛΟΥΣ που πηρε τους υπολογιζει κανονικα.
Μονο σε εμας γινεται οι μισοι να ειναι εκτος αποστολης και πλανου
Το κλειδι ειναι στο ΕΧΩ 5 συμβολαιο του μυριου
Ειναι ολοφανερο οτι ΔΕΝ υπηρχε καμια διαθεση να δοθουν τετοια νουμερα και σε αλλα συμβολαια. Μερικα απο τα υπαρχοντα μαλιστα προσπαθησες να τα ξεφορτωθεις (Κουρτιτς, Νταγκλας). Φανηκε και απο την "εγγραφη" του ψημενου Μαρτινς και που και αυτη χαλασε (με ετησιο συμβολαιο κοντα στο μυριο).
Η μονη μεταγραφη που πηρε το πρασινο φως να προχωρησει ηταν του Φερναντες και αυτο γιατι καποιοι θεωρησαν οτι ο παικτης θα ειναι οκ με ενα συμβολαιο των 300 χιλλιαδων. Ελα ομως που δεν....
-
Μα πως να δωθουν αλλα οταν ηδη εχεις μεγαλυτερο μπατζετ απο τον ανταγωνιστη σου.nunies4 έγραψε: Το κλειδι ειναι στο ΕΧΩ 5 συμβολαιο του μυριου
Ειναι ολοφανερο οτι ΔΕΝ υπηρχε καμια διαθεση να δοθουν τετοια νουμερα και σε αλλα συμβολαια. Μερικα απο τα υπαρχοντα μαλιστα προσπαθησες να τα ξεφορτωθεις (Κουρτιτς, Νταγκλας). Φανηκε και απο την "εγγραφη" του ψημενου Μαρτινς και που και αυτη χαλασε (με ετησιο συμβολαιο κοντα στο μυριο).
Η μονη μεταγραφη που πηρε το πρασινο φως να προχωρησει ηταν του Φερναντες και αυτο γιατι καποιοι θεωρησαν οτι ο παικτης θα ειναι οκ με ενα συμβολαιο των 300 χιλλιαδων. Ελα ομως που δεν....
Δεν μπορεις να απαιτεις να μπουμε κ αλλο μεσα.
Καναμε κακες επιλογες και τις πληρωνουμε.
Αν του χρονου που φευγει ο κουρτιτς του 1,2 και ο ολιβειρα του 1 και ο μπισεσβαρ του 400 και ο καντουρι του 750 δεν παρθουν παικταραδες σε αυτες τις θεσεις εγω ειμαι μαζι σου.
Απλα τωρα δεν βλεπω κ εγω περιθωριο χωρις Ευρωπη με πενιχρα εσοδα να παρεις Κ ΑΛΛΟΥΣ παικτες του εκατομμυριου
Ο Μπότο έκανε πολύ γρήγορα τις μεταγραφές , το ρόστερ έκλεισε νωρίς σε σύγκριση με άλλες χρονιές.
Η ποιότητα των μεταγραφών του θα κριθεί αργότερα καθώς όταν επιλέγεις στοιχήματα τότε αναμενόμενο είναι να έχεις 50% πιθανότητα να σου βγουν και 50% να μην σου βγουν.
Η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ απο ποιον έγινε? Σε ποιες θέσεις ζήτησε ο προπονητής παίκτες?
Ποια χαρακτηριστικά ζήτησε? Όταν προτάθηκαν στον προπονητή παίκτες απο τον Μπότο ποιος διάλεξε τελικά τους παίκτες?
Υπάρχουν πολλά ερωτήματα...
Η πορτογαλική αποικία είναι ένα ζητούμενο, όταν ψάχνεις παίκτες με ταβάνι όπως λένε όλοι 300,000 και 400,000 νομίζω ότι πρέπει να ψάξεις σε άλλες χώρες για ταλέντα και όχι στην ιβηρική χερσόνησο.
Ακούσαμε ότι ο Μπότο έχει άκρες στην βραζιλία και δεν αποκτήσαμε ούτε έναν τεχνίτη βραζιλιάνο, ξεμείναμε με αουγκούστο και ζαμπά που περισσότερο μοιάζουν σε πορτογάλους παρά σε βραζιλιάνους.
Το ρόστερ μας εδω και χρόνια είχε θέμα στα χαρακτηριστικά των χαφ, αποκτήθηκε ο ντάντας ,ένα ταλέντο που καλείται να κάνει πρωταθλητισμό?
Εδω και 2 χρόνια ζητάει 10αρι , και δεκάρι δεν ήρθε...Σέντερ φορ πουλήθηκε και πήραμε έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τραυματίστηκαν και οι 2 και ο 3ος δόθηκε δανεικός σε άλλη ομάδα και παίξαμε ντέρμπι κορυφής με φορ τον Μπίσεσβαρ.
Μας έλειπαν ακραία μπακ, και ακόμα παίζει ο βιερίνια, μας έλειπαν στόπερ και ήρθε ο ένας μετά απο τόσους μήνες.
Θέλαμε τέρμα και ήρθε ένα στοίχημα που φαίνεται να βγαίνει.
Συμπερασματικά : Η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί ως ΑΛΑΛΟΥΜ.
Θα ήθελα απο τον τεχνικό δντη και απο τον προπονητή να πάρουν ποδοσφαιρικά ρίσκα ο καθένας στον τομέα του, Ο μπότο να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει παίκτες εκτος ιβηρικής χερσονήσου και ο Λουτσκέσκου να δώσει χρόνο στο παιχνίδι της ομάδας και να μην επιμένει στα ίδια πρόσωπα.
Η ποιότητα των μεταγραφών του θα κριθεί αργότερα καθώς όταν επιλέγεις στοιχήματα τότε αναμενόμενο είναι να έχεις 50% πιθανότητα να σου βγουν και 50% να μην σου βγουν.
Η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ απο ποιον έγινε? Σε ποιες θέσεις ζήτησε ο προπονητής παίκτες?
Ποια χαρακτηριστικά ζήτησε? Όταν προτάθηκαν στον προπονητή παίκτες απο τον Μπότο ποιος διάλεξε τελικά τους παίκτες?
Υπάρχουν πολλά ερωτήματα...
Η πορτογαλική αποικία είναι ένα ζητούμενο, όταν ψάχνεις παίκτες με ταβάνι όπως λένε όλοι 300,000 και 400,000 νομίζω ότι πρέπει να ψάξεις σε άλλες χώρες για ταλέντα και όχι στην ιβηρική χερσόνησο.
Ακούσαμε ότι ο Μπότο έχει άκρες στην βραζιλία και δεν αποκτήσαμε ούτε έναν τεχνίτη βραζιλιάνο, ξεμείναμε με αουγκούστο και ζαμπά που περισσότερο μοιάζουν σε πορτογάλους παρά σε βραζιλιάνους.
Το ρόστερ μας εδω και χρόνια είχε θέμα στα χαρακτηριστικά των χαφ, αποκτήθηκε ο ντάντας ,ένα ταλέντο που καλείται να κάνει πρωταθλητισμό?
Εδω και 2 χρόνια ζητάει 10αρι , και δεκάρι δεν ήρθε...Σέντερ φορ πουλήθηκε και πήραμε έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τραυματίστηκαν και οι 2 και ο 3ος δόθηκε δανεικός σε άλλη ομάδα και παίξαμε ντέρμπι κορυφής με φορ τον Μπίσεσβαρ.
Μας έλειπαν ακραία μπακ, και ακόμα παίζει ο βιερίνια, μας έλειπαν στόπερ και ήρθε ο ένας μετά απο τόσους μήνες.
Θέλαμε τέρμα και ήρθε ένα στοίχημα που φαίνεται να βγαίνει.
Συμπερασματικά : Η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί ως ΑΛΑΛΟΥΜ.
Θα ήθελα απο τον τεχνικό δντη και απο τον προπονητή να πάρουν ποδοσφαιρικά ρίσκα ο καθένας στον τομέα του, Ο μπότο να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει παίκτες εκτος ιβηρικής χερσονήσου και ο Λουτσκέσκου να δώσει χρόνο στο παιχνίδι της ομάδας και να μην επιμένει στα ίδια πρόσωπα.
Ξεχνάτε ότι το ρόστερ που πήγε να στηθεί θα περιείχε 25-28 παίχτες για 50 ματς στη σεζόν.
Είμαι σίγουρος ότι ο Μπράντον π.χ. αποκτήθηκε για 3ος επιθετικός, κι άμα περνούσαμε Ευρώπη θα περνάμε έναν ακόμη σίγουρα.
Η πραγματικότητα μας προσγείωσε κι από εκεί που ήταν να κάνουμε μόνο προσθαφαιρέσεις κάναμε μόνο αφαιρέσεις.
Με την Ευρώπη δεν υπάρχει περίπτωση να μην περνάμε άλλους 2-3 παίχτες.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι σίγουρος ότι ο Μπράντον π.χ. αποκτήθηκε για 3ος επιθετικός, κι άμα περνούσαμε Ευρώπη θα περνάμε έναν ακόμη σίγουρα.
Η πραγματικότητα μας προσγείωσε κι από εκεί που ήταν να κάνουμε μόνο προσθαφαιρέσεις κάναμε μόνο αφαιρέσεις.
Με την Ευρώπη δεν υπάρχει περίπτωση να μην περνάμε άλλους 2-3 παίχτες.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk