ΠΑΟΚ-Βαζελος 1-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
5
4%
ΛΥΡΑΤΖΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ
4
3%
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
5
4%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
2
2%
ΝΤΑΝΤΑΣ
6
5%
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
18
14%
ΚΟΥΡΤΙΤΣ
3
2%
ΝΑΡΕΥ
7
6%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
36
29%
ΟΛΙΒΈΙΡΑ
7
6%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
11
9%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
14
11%
ΓΚΟΡΝΤΕΤΖΙΑΝΙ
5
4%
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
2
2%
ΤΣΑΟΥΣΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος 1-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:Εχω την αισθηση οτι πρεπει να αγκαλιασουμε την ομαδα πιο πολυ απο ποτε.
Γεια σου φίλε. Έλειψες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Φανταστική;
Ε όχι
Έχουμε δει ΠΑΟΚ φανταστικό και δεν ήταν έτσι

Η ομάδα ήταν καλή στο 1ο
Απλά καλή
Καλούτσικος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, θλιβερά κακός στο β΄. Ο ΠΑΟ ήταν μέτριος σε όλο τον αγώνα και κέρδισε συνεπικουρούμενος και από λίγη τύχη.
Και όταν μια ομάδα θέλει να λέγεται σοβαρή δεν βάζει τον Biseswar φορ (ΦΟΡ ΡΕ ΜΚΛ, ΦΟΡ!!), ούτε κάνει αλλαγές στο 85΄. Αυτά δείχνουν προπονητή που έχει χάσει τον μπούσουλα.
Ο βάζελος δεν είναι καθόλου μέτρια ομάδα. Αυτή τη στιγμή, κάνει κάποια πράγματα καλύτερα από εμάς, αυτή τη στιγμή. Γι' αυτό και νίκησε. Κάποιες μέρες πριν, σ' αυτό το τόπικ, είπα προσοχή στις μακρινές του πάσες.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

barlow4 έγραψε:Εχω την αισθηση οτι πρεπει να αγκαλιασουμε την ομαδα πιο πολυ απο ποτε.
Καλώς ήρθες πίσω, Barlow
και κάτι το ευχάριστο, μεσ΄ στην όλη κατάσταση...

Εμείς την ομάδα να την αγκαλιάσουμε,
αλλά μάλλον δεν αρκεί, αν δεν λύσουν τα εσωτερικά τους

Εμείς, έτσι και αλλιώς, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:
Mattias_g4 έγραψε:Μας κέρδισε ο Βαζελος στην καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν για τεσσάρα. Μετά τον τραυματισμό ολιβειρα μέχρι να μπουν οι μικροί που έδωσαν πάλι ενέργεια είχαμε ένα νεκρό διάστημα. Αυτά.
Σωστό.

Οπότε μπαίνει ο ντελιας είναι σε όλες τις φάσεις μέσα. Έχει πάθος έχει τρεξιματα.
Αν τον έβαζε στη θέση μπισε θα είχε λυσσάξει στο τρέξιμο εκεί μπροστά.

Αλλά τι να πεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε Γιώργη ποιος είναι το σωστό, γιατί θα τρελαθώ!
Ποια είναι η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση;
Στο πρώτο ημίχρονο πλην του γκολ τι σοβαρές ευκαιρίες φτιάξαμε;
Μια κεφαλιά του Ολιβέιρα στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν όχι κακοί, αλλά θλιβεροί. Ομάδα ασυντόνιστη, που δεν ήξερε ο ένας που πατά ο άλλος, χωρίς πάθος, χωρίς να ξέρει πώς να φτιάξει μία έστω ευκαιρία, ενώ πίσω υπήρχε η τρύπα του όζοντος.

Παρόλα αυτά φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες, κυρίως προς το τέλος, αλλά δεν έχουμε επιθετικούς με ποιότητα.
Οι παίκτες μας ΔΕΝ είναι ικανοί να σκοράρουν και το έχουν αποδείξει σε πληθώρα αγώνων.
Ο άχρηστος επιθετικά Douglas έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 63΄ που την δημιούργησε ο Αντρίγια, σε μια φάση που ο διαιτητής θα μπορούσε να σφυρίξει και φάουλ και άλλη μία στο 94΄με σουτ μέσα στην περιοχή.
Το σουτ του Kaddouri στο 84΄ θα προκαλούσε γέλιο ακόμη και στην Κ15!
Ακόμη και το αουτ του Narey στο 97΄ στο κόρνερ, που πήγε στα περιστέρια δείχνει την πεσμένη ψυχολογία της ομάδας.

Ομάδα απογοητευμένη, πληγωμένη, χωρίς πάθος και χωρίς αυτοπεποίθηση. Σαφώς χειρότερη και από την περυσινή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

papwolf έγραψε:Ο βάζελος ούτε καλύτερη ομάδα είναι ούτε καλύτερους παίκτες έχει. Έχει όμως καλύτερο προπονητή και γι'αυτό κέρδισε χθες, γι'αυτό είναι και πρώτος και πάει για πρωτάθλημα.
Βασικά είναι ομάδα. Μέτρια μεν, ομάδα δε. Εμείς στο β΄ είμασταν σκορποχώρι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

vs40 έγραψε:Άδικο το αποτέλεσμα. Πραγματικά από το πουθενά. Αν γίνονταν ακριβώς το ίδιο ματς 10 φορές, 3 θα νικούσαμε, 6 θα είχαμε ισοπαλία, και 1 θα χάναμε. Ήταν καθαρά θέμα τύχης.
Αν γινόταν μόνο μία φορά ναι, θα το έλεγα. Έγινε όμως σχεδόν σε όλους μας τους αγώνες. Με Λέφσκυ δύο φορές, με Παναιτωλικό κινδυνέψαμε να ισοφαριστούμε στο β΄ημίχρονο, ευτυχώς όμως αυτοί ήταν άστοχοι. Με τον Ατρόμητο την πατήσαμε, με τον ΟΦΗ την πατήσαμε και με τον ΠΑΟ ακόμη μία φορά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το πρόβλημα μας δεν είναι πως παίζουμε. μια χαρά προηγούμαστε και από όλα.

οκ, εξαίρεση τα πρώτα ματς με λέφσκι.

το θέμα μας είναι η διαχείριση και η κυκλοθυμικότητα στην απόδοση των αθλητών μας μέσα στο 90λεπτο.

αν αυτό λυθεί με τον καιρό, θα κάνουμε καλή ομάδα, πολύ καλή.

αν συνεχίσει να παραμένει, θα κάνουμε κύκλους κυνηγώντας την ουρά μας...
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Χτες δεν κερδισε ο βαζελος τον ΠΑΟΚ. Ο Γιοβανοβιτς κερδισε κατα κρατος τον υπεροπτη Λουτσεσκου.
Ηξερε ολες τις αδυναμιες του ρουμανου και τον κτυπησε σε ολα τα αδυνατα του σημεια. Ο Ραζβαν μεχρι
να καταλαβει τι γινεται το παιχνιδι χαθηκε. Σαν Ροστερ εχουμε καλυτερους παικτες σαν μοναδες σαν συνολο
αυτη την στιγμη οχι.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τρικυμια εν κρανιο ο προπονητης.
Ειχε δεκαδες αλλες επιλογες αλλα αυτος εκει, να βαλει τον μπισεσβαρ φορ
να βαλει τον μπισεσβαρ φορ
Παλι καηκε ο εγκεφαλος μου

ΟΥΣΤ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Άρον άρον, σταύρωσον αυτόν.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

paokovios1974 έγραψε:Τρικυμια εν κρανιο ο προπονητης.
Ειχε δεκαδες αλλες επιλογες αλλα αυτος εκει, να βαλει τον μπισεσβαρ φορ
Παλι καηκε ο εγκεφαλος μου

ΟΥΣΤ
Προφανώς και το να μπει ο παλαίμαχος Μπίσεσβαρ επίθεση ήταν αστείο.. Αλλά ρε φίλε τις δεκάδες επιλογές που τις είδες?
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Εάν αυτός ο βαζελος δεν φάει ντορτι από τον γαύρο και τριμπαλο από τον σκωληξ...εγώ μαλλον βλεπω αλλά πραγματα ..αυτη η ομάδα είναι πρώτη ...ελεος...τρεις παίκτες.να χαμέ.μεσοεπιθετικους θα κάναμε πάρτυ..και έναν λογικό προπονητή...ελεος..

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε υποφερτα....ο βαζελος δεν υπήρχε...δεν υπήρχε.λεμε... δεν πάτησε περιοχή..στο δεύτερο έκανε τρεις επιθέσεις δύο γκολ
.και αυτά από λάθη μας...

Αυτό δεν δικαιολογεί ότι εμείς το 90 τοις εκατό των πασών μας είναι στην περιοχή μας ..δεν δικαιολογεί τις άστοχειες.του λουτσε...δεν δικαιολογεί ότι δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο..παίξαμε με μια πολύ μέτρια.ομαδα και χάσαμε...ελεος..ο βαζελος είναι η χειρότερη ομάδα από αυτές του νότου..αλλά τουλάχιστον έχει ένα προπονητή νοήμων και τύχη μέχρι τώρα...πιστεύω ο βαζελος με τα ψέματα είναι εκεί που βρισκεται. ..είχα έναν φίλο μαζί μου στο γήπεδο...δεν ήξερε από ΠΑΟΚ..μου λέει αυτό το 27 ποιος είναι;λέω ο κουρτις..μου λέει παικταρας..είναι παντού....πρώην ποδοσφαιριστής ο φίλος και ξεχώρισε Αουγκούστο κουρτις ζιφκο και ναρεϊ...είπε ότι ο λυρατζης δεν είναι για ΠΑΟΚ.οτι ο βαζελος είναι κωμωδία, και πολλά άλλα.που δεν θέλω να αναφερθώ..δηλαδή δεν τα έβλεπα μόνο εγώ......τέλος πάντων..συνεχίζουμε,απλά πλέον μετά από αυτό το πήρα απόφαση....ο στόχος της ομάδας είναι να μπει στην πεντάδα...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

theodorsalonika έγραψε:συνεχίζουμε,απλά πλέον μετά από αυτό το πήρα απόφαση....ο στόχος της ομάδας είναι να μπει στην πεντάδα...
Οφείλουμε να....χτυπήσουμε το πρωτάθλημα
Πάση θυσία
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

theodorsalonika έγραψε:Εάν αυτός ο βαζελος δεν φάει ντορτι από τον γαύρο και τριμπαλο από τον σκωληξ...εγώ μαλλον βλεπω αλλά πραγματα ..αυτη η ομάδα είναι πρώτη ...ελεος...τρεις παίκτες.να χαμέ.μεσοεπιθετικους θα κάναμε πάρτυ..και έναν λογικό προπονητή...ελεος..

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε υποφερτα....ο βαζελος δεν υπήρχε...δεν υπήρχε.λεμε... δεν πάτησε περιοχή..στο δεύτερο έκανε τρεις επιθέσεις δύο γκολ
.και αυτά από λάθη μας...

Αυτό δεν δικαιολογεί ότι εμείς το 90 τοις εκατό των πασών μας είναι στην περιοχή μας ..δεν δικαιολογεί τις άστοχειες.του λουτσε...δεν δικαιολογεί ότι δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο..παίξαμε με μια πολύ μέτρια.ομαδα και χάσαμε...ελεος..ο βαζελος είναι η χειρότερη ομάδα από αυτές του νότου..αλλά τουλάχιστον έχει ένα προπονητή νοήμων και τύχη μέχρι τώρα...πιστεύω ο βαζελος με τα ψέματα είναι εκεί που βρισκεται. ..είχα έναν φίλο μαζί μου στο γήπεδο...δεν ήξερε από ΠΑΟΚ..μου λέει αυτό το 27 ποιος είναι;λέω ο κουρτις..μου λέει παικταρας..είναι παντού....πρώην ποδοσφαιριστής ο φίλος και ξεχώρισε Αουγκούστο κουρτις ζιφκο και ναρεϊ...είπε ότι ο λυρατζης δεν είναι για ΠΑΟΚ.οτι ο βαζελος είναι κωμωδία, και πολλά άλλα.που δεν θέλω να αναφερθώ..δηλαδή δεν τα έβλεπα μόνο εγώ......τέλος πάντων..συνεχίζουμε,απλά πλέον μετά από αυτό το πήρα απόφαση....ο στόχος της ομάδας είναι να μπει στην πεντάδα...
Συμφωνώ αρκετά με τον φίλο σου αλλά πως γίνεται να μην ξέρει από ΠΑΟΚ;
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Βάζελος παίζει όσο μπορεί . Ο προπονητής του είναι από τους πιο συντηρητικούς . Θα βάλει τα τρία του χαφ θα πιέσει μπροστά θα κάνει τα στημένα του θα δώσει μπάλα στον αντίπαλο. Εμάς ο δικός μας θα παίξει παιχνίδι κυριαρχίας θελει να σε πνίξει ΑΛΛΑ αυτό μπορούμε να το παίξουμε κάνα 45 λεπτό . Μετά στο μυαλό του τρικυμία .Διορθώστε με στο 55 μπήκε ο Μπισεβαρ ,δεν μπορούσε να βάλει τον Γκορτετζιανη και να συνεχίσει να πιέζει ,γιατί έκανε την ομάδα άνω κάτω όταν ο αντίπαλος δεν έχει έναν έναν παίκτη στον πάγκο λόγω τραυματισμών να μπει .Γιατί δεν έπαιξε με την φθορά του αντιπάλου. Γιατί έβγαλε Λυρατζη για να μπει ο Ζιβκο δεξί Μπακ ??? Γιατί δεν κράτησε ψηλά τον Ζιβκο να τον βάλει κοντά στην περιοχή .Θα μαλλιασει η γλώσσα μου Ο Ζιβκο πρέπει να παίζει κοντά στην περιοχή . Τέλεια και παύλα . Γιατί δεν έχει ένα εναλλακτικό σχέδιο ???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”