Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

@icue
Οχι βεβαια, δεν πετανε, ουτε ομως οι παλιοι πετανε.
Ο ποδοσφαιριστης ομως βελτιωνεται μεσω των αγωνων, και οποιος εχει παιξει μπαλα το καταλαβαινει, τι περιμενει δηλ, να βελτιωθει ο μπισε η να αποκτησει σπριντ ο βιερι;.
Αυτοι οτι ηταν να δωσουν το εδωσαν, χειροτεροι θα γινονται κ οχι καλυτεροι, μας χαρισαν μαγικες στιγμες, εχουν μπει στο πανθεον, πρεπει ομως να δουμε κ το μελλον.
Συμφωνψ για τα λιμα, η ποιοτητα αγοραζεται αλλα δεν θα την βρούμε πλεον στον μπισε.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να χάσουμε τον χθεσινό αγώνα. Σε καμία περίπτωση. Έτρεμα στην ιδέα μην τυχόν και γίνει καμιά στραβή και λήξει ισόπαλο. Να όμως που χάσαμε. Και μάλιστα με τον πιο οδυνηρό τρόπο, με 2 γκολ ενός βρομόπαιδου που τόσο έχει προκαλέσει τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. Αυτό βέβαια δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως και η συζήτηση για το αν ήταν δίκαιο ή όχι το αποτέλεσμα. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Προφανώς βρέθηκα βαθιά νυχτωμένος.

Δεν περίμενα ποτέ να έχουν δίκαιο φίλοι και γνωστοί, όταν μου έλεγαν ότι τα πάντα «περνούν από το χέρι του Προέδρου». Το θεωρούσα αδιανόητο ένας άνθρωπος που διευθύνει πολλές και μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις, που λειτουργεί σε δύσκολα έως εχθρικά περιβάλλοντα σε Ελλάδα και Ρωσία, να ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια του Π.Α.Ο.Κ. Απαντούσα με μεγάλη σιγουριά ότι είναι αδύνατον ο Πρόεδρος να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Όσες φορές διάβαζα ή άκουγα για ενδιαφέρον του και επικοινωνία του ακόμη και με την ιατρική ομάδα της ΠΑΕ, το απέδιδα σε καλά στοχευμένες παρεμβάσεις του επενδυτή, με πολλαπλά μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις.

Επίσης είχα τρανταχτά επιχειρήματα ότι δαπανά εκατομμύρια ευρώ σε πλήρες τεχνικό επιτελείο και από πέρσι σε υπερπλήρη ομάδα αθλητικών συμβούλων, με διευθυντή με υποδιευθυντή και με ακόμη 3-4-5, ξέρω εγώ, ανθρώπους του ποδοσφαίρου να τους πλαισιώνουν. Ποδοσφαιριστές, ουκ έστιν αριθμός, έμπειροι, «εργαλεία», ταλέντα, ανερχόμενοι, κατερχόμενοι, το ένα το άλλο. Οργάνωση, όχι αστεία. Χρήματα τρελά.

Ο Προπονητής επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου, αν και γνώριζα ότι είναι ένας κακός χαρακτήρας, βάλθηκε πλέον να με τρελάνει. Χάσαμε του λένε, δεν βλέπετε την μεγάλη εικόνα που είναι η δουλειά μου, μας λέει. Γιατί δεν βάζεις κάποιους άλλους του λένε, εγώ θέλω ετούτον που ξέρει να κινείται ανάμεσα στις γραμμές, μας λέει. Βρε δεν είμαστε καλά του λένε, θα δείτε στην συνέχεια, μας λέει. Ναι αλλά δεν βλέπουμε και φως, όχι για φέτος, αλλά και στο μέλλον, ας μου φέρνανε Ποδοσφαιριστές και θα βλέπατε και τις Πλειάδες. Ε! όταν ερχότανε αυτοί εσύ που ήσουνα ? Δεν ξέρω / δεν απαντώ.

Ο Α.Δ. άλλο μυστήριο τρένο. Ήρθαν 11 Ποδοσφαιριστές, ανανέωσαν άλλοι πόσοι, ποιοι ήταν δικές του εισηγήσεις, ποιοι δεν ήταν, ποιοι ήταν εντός οικονομικού προϋπολογισμού, ποιοι δεν ήταν, για ποια θέση έφερε τον έναν, για ποια θέση τον άλλον, κανείς δεν ξέρει. Μούγκα. Δεν είναι δική σου δουλειά, μου λένε, φυσικά και δεν είναι απαντώ, αλλά το αποτέλεσμα μετράει, πέστε και σε μένα κάτι και εγώ μαζί σας είμαι σε τελική ανάλυση. Τι σχεδιάζετε ?

Η αλήθεια πιστεύω είναι ότι, δεν μπορούν να συνυπάρξουν αυτοί οι δύο. Ο ένας αποδεικνύεται δυστυχώς ανόητος, ο δε άλλος δεν ξέρει που βρίσκεται. Έμπλεξε ο Πρόεδρος μπλέξαμε και εμείς. Βέβαια τους δόθηκε το δικαίωμα και τώρα χοροπηδάμε όλοι μαζί. Βρίσκουν και κάνουν. Ο ένας λέει δεν με κάνουν, ο άλλος λέει εγώ έφερα αυτούς που μου ζητήθηκαν και είμαι σίγουρος. Μύλος, πιάσε το αυγό και κούρευτο. Γιατί, γιατί, ρε γμτ με τον ήλιο τα βγάζαμε με τον ήλιο τα βάζαμε. Όλα στην πένα, λουσμένοι, φαγισμένοι. . .

Όλη τη νύχτα μέχρι το ξημέρωμα άυπνος σκεφτόμουν τον Π.Α.Ο.Κ. ως ένα τεράστιο δοκιμαστικό χωνί χημικής επεξεργασίας. Το μείγμα που υπήρχε μέσα στην κεφαλή του σε πολύ μεγάλη ποσότητα – υπεραρκετό – οι καταλύτες, τα αντιδραστήρια πανέτοιμα. Αυτό το χωνί όμως είχε μια ιδιαιτερότητα, ο σωλήνας απαγωγής του (ο Πρόεδρος) ήταν εντελώς παράταιρος της μεγάλης ποσότητας του μείγματος και της κεφαλής, ήταν σχεδόν τριχοειδής, με αποτέλεσμα το απόσταγμα να βγαίνει σε σταγόνες ή και μετά από χρονικές παύσεις. Τυραννικά.

Μάλλον δεν γίνεται Πρόεδρε μου έτσι. Μάλλον έχουν δίκαιο οι άλλοι. Εμπιστεύσου τους συνεργάτες που εσύ επιλέγεις, ιεράρχησε τα καθήκοντα τους, ξεκαθάρισε τις αρμοδιότητες του καθενός, ειδικά των επικεφαλής. Δαπάνησε τον ελάχιστο χρόνο που έχεις σε ορθές και ασφαλείς μεθόδους ελέγχου της απόδοσης τους, βάλε ξεκάθαρους στόχους στον καθένα απαραίτητα συνδεδεμένους με την αμοιβή τους, σταμάτα να εμπλέκεσαι στα πάντα. Μήπως εξοικονομήσεις – είναι σίγουρο – κεφάλαια εσύ και εγώ την ψυχική μου ισορροπία.

Δεν περιμένω αλλά ελπίζω, μήπως αλλάξει κάτι. Περισσότερο τα γράφω για να ξεδώσω, ούτως ή άλλως δεν μπορώ να εργαστώ σήμερα. Θα συνεχίσω να θεωρώ τον Ιβάν Σαββίδη τον Μέγα Ευεργέτη του Π.Α.Ο.Κ. διαφορετικά δεν γίνεται ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω πως γίνεται.
icue

Δημοσίευση από icue »

Μα περα απο τον Βιερινια, δεν ξεκινησε καποιος αλλος "παλιος". Και ο Μπισεσβαρ και ο Καντουρι αλλαγη μπηκαν.

Απο την μια ο Βιερινια ξεκιναει γιατι μαλλον δεν εχουμε αλλο αριστερο μπακ. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Ραφα ειναι καλυτερος απο τον Τσαουση και δεν τον ξεκιναει επειδη.. ετσι. Και για τον Μπραντον ακουγαμε και διαβαζαμε οτι δεν του κανει, αλλα μια χαρα ξεκινουσε οταν ηταν σε καλυτερη κατασταση απο τον Ολιβειρα.

Και ο Μπισεσβαρ μπαινει γιατι δεν του πηραν το αριστεροεξτρεμοδεκαρι που ηθελε 3 μηνες. Ναι χθες δεν υπαρχει λογικη και δικαιολογια για να μπει σαν φορ, αλλα και τον Γκορντε να εβαζε παλι θα επαιζε και ο Μπισεσβαρ καποια στιγμη.

Για να παψουν να παιζουν λοιπον οι παλιοι, πρεπει και οι νεοι να ειναι επιπεδου ΠΑΟΚ. Και οχι Βολου.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

icue έγραψε: Και ο Μπισεσβαρ μπαινει γιατι δεν του πηραν το αριστεροεξτρεμοδεκαρι που ηθελε 3 μηνες.
Κανεις λαθος.
Του πηραν. Μεταγραφη 2 εκατομμυριων ευρω. Κουλιατα.
Αρα ή ο μποτο ειναι για τα σκυλια ή ο λουτσεσκου κολλημενος που δεν τον βαζει.
Ενα απο τα 2 ισχυει
icue

Δημοσίευση από icue »

Το θεμα ειναι οτι τον ζητουσε και αφου ηρθε ο Κουαλιατα.
giliopoulos

icue έγραψε:Το θεμα ειναι οτι τον ζητουσε και αφου ηρθε ο Κουαλιατα.
Αυτο λεω.
Αρα υπαρχει καποια ευθυνη σε αυτο.
Ιβαν λεει παιρνω παικτες μονο με ΑΠΟΛΥΤΗ συμφωνια του προπονητη.
Ε τοτε γιατι συμφωνησε?
Και δεν ειναι οτι δοκιμαστηκε και δεν ειναι καλος. Δεν τον εχουμε δει καν ουτε σαν αλλαγη.
2 εκατομμυρια παικτη, δεν ειναι και λιγο.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ο Λουτσέσκου ΔΕΝ ξέρει ΚΑΙ να διαλέγει παίκτες. Δέν το έχει και το απέδειξε λειτουργώντας ως ΤΔ, φέρνοντας Τειλορ,Σιντκλει,Μιτριτσα, κλπ.
Ε, ο Ιβάν του έφερε κάποιον που ξέρει να διαλέγει για να τον βοηθήσει. Τον καλύτερο.
Αυτός του έφερε αυτούς που διάλεξε. Και δεκάρι που να παίζει και αριστερά, και φόρ που παίζει και αριστερά με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αρισεροπόδαρο σέντερ μπάκ, κλπ. Ότι ζήτησε.
Δουλειά του είναι να συνεργαστεί με τον Μπότο και να ενσωματώσει επιτέλους τους νέους παίκτες.Όχι να βάζει τον Μπίσε 9άρι και τον Αντρέ βασικό.
Επιπλέον ο μεγάλος πληρώνει και Ακαδημίες και ολόκληρη Β ομάδα.
Χαρά στην υπομονή του Ιβάν, εγώ θα τους είχα στείλει όλους, μέχρι και τις πόρτες θα άλλαζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Δευ 03 Οκτ 2022, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

giliopoulos έγραψε:
icue έγραψε: Και ο Μπισεσβαρ μπαινει γιατι δεν του πηραν το αριστεροεξτρεμοδεκαρι που ηθελε 3 μηνες.
Κανεις λαθος.
Του πηραν. Μεταγραφη 2 εκατομμυριων ευρω. Κουλιατα.
Αρα ή ο μποτο ειναι για τα σκυλια ή ο λουτσεσκου κολλημενος που δεν τον βαζει.
Ενα απο τα 2 ισχυει
Ή απλά ο παίκτης θέλει χρόνο όπως είπε ο Πάμπλο.
Το κακό είναι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει χρόνος
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Λουτσεσκου και ο καθε Λουτσεσκου δεν καθεται με τις ωρες να αναλυσει τι παικτης ειναι ο καθε Κουαλιατα. Ο προπονητης ζηταει παικτες με τα ταδε χαρακτηριστικα.

Αν ερθει ο τεχνικος διευθυντης και του πει αυτος τα εχει αυτα που ζητας, τι πιστευεις οτι θα κανει ο καθε προπονητης; Θα τον εμπιστευτει; Ή θα τον ακυρωσει και θα κατσει να ξοδεψει αλλες τοσες ωρες οσες ξοδεψε ο ΤΔ για να τον βρει, για να δει αν οντως ειναι ετσι οπως του τα ειπε. Φυσικα θα εχει μια εικονα, δεν θα του φερουν γουρουνι στο σακι. Αλλα αν τελικα ο παικτης δεν κανει αυτα τα οποια ζητησε να κανει, ή τελοσπαντων δεν τα κανει τωρα, μπορει να τα κανει σε ενα χρονο, ποιος θα φταιει που δεν παιζει ο παικτης;
giliopoulos

Tolaros έγραψε: Ή απλά ο παίκτης θέλει χρόνο όπως είπε ο Πάμπλο.
Το κακό είναι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει χρόνος
Και αυτο δεν το καταλαβαινω.
23 χρονων ειναι οχι 16. Τι θα πει θελει χρονο.
Αν θελει χρονο ας αφησει τον μισθο του μεχρι να παιξει.
Τι να πω μονο στον ΠΑΟΚ αυτα.
Δηλαδη θα εφερνε ο βαζελος παικτη 2 εκατομμυριων και δεν θα τον ειχε ουτε αποστολη γιατι θελει χρονο?
icue έγραψε:Ο Λουτσεσκου και ο καθε Λουτσεσκου δεν καθεται με τις ωρες να αναλυσει τι παικτης ειναι ο καθε Κουαλιατα. Ο προπονητης ζηταει παικτες με τα ταδε χαρακτηριστικα.

Αν ερθει ο τεχνικος διευθυντης και του πει αυτος τα εχει αυτα που ζητας, τι πιστευεις οτι θα κανει ο καθε προπονητης; Θα τον εμπιστευτει; Ή θα τον ακυρωσει και θα κατσει να ξοδεψει αλλες τοσες ωρες οσες ξοδεψε ο ΤΔ για να τον βρει, για να δει αν οντως ειναι ετσι οπως του τα ειπε. Φυσικα θα εχει μια εικονα, δεν θα του φερουν γουρουνι στο σακι. Αλλα αν τελικα ο παικτης δεν κανει αυτα τα οποια ζητησε να κανει, ή τελοσπαντων δεν τα κανει τωρα, μπορει να τα κανει σε ενα χρονο, ποιος θα φταιει που δεν παιζει ο παικτης;
Ο τεχνικος διευθυντης φταιει αν ο παικτης που εφερε ειναι παλτο
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ο παίκτης δέν θα τα κάνει αυτά που ζητάει ο Λουτσε ουτε σε δέκα χρόνια γιατί εάν δέν παίξει δέν θα τα μάθει.
Επαγγελματίες είναι και παίρνουν όσα δέν θα πάρουμε σε δέκα ζωές.Έλεος. Τί είναι τόσο δύσκολο στο σύστημα Λουτσέσκου και δέν μπορούν να τα κάνουν οι παίκτες.Σε άλλες ομάδες δηλαδή πώς μπαίνουν και παίζουν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το ότι παίρνουν ένα βουνό λεφτά που κολλάει;
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο προπονητης βλεπει αν ο παικτης κανει αυτα που ζηταει στις προπονησεις. Μην μπερδευετε τον αγωνιστικο ρυθμο με το τακτικο κομματι.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Asimos έγραψε:Το ότι παίρνουν ένα βουνό λεφτά που κολλάει;
...κολλάει στο ότι πληρώνονται αδρά για να κάνουν μια δουλειά στην οποία θεωρούνται καλοί, σε σχέση με άλλους συναδέλφους τους, και δέν την κάνουν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Και ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του εκεί μέσα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”