9. Nélson Miguel Castro Oliveira
- ΑποστόληςΑ
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Έβαλε γκολ, ΟΚ, μπράβο του, αλλά όλο το υπόλοιπο διάστημα ήταν εκτός ελέγχου. Κακός θα έλεγα. Δεν περίμενα όμως ότι θα τον αντικαταστήσει ο Biseswar!
ΠΑΟΚ είσαι.
ΠΑΟΚ είσαι.
Εγω δεν συμφωνω.
Ο Ολιβειρα ηταν κακος το πρωτο δεκαλεπτο.
Μετα ανεβηκε πολυ και ειδικα μετα το γκολ, κατεβασε ολες τις μπαλες και βγαιναμε μπροστα.
Εχει θρμα ψυχολογικο και στο πρωτο πονο φοβαται για αυτο βγηκε
Ο Ολιβειρα ηταν κακος το πρωτο δεκαλεπτο.
Μετα ανεβηκε πολυ και ειδικα μετα το γκολ, κατεβασε ολες τις μπαλες και βγαιναμε μπροστα.
Εχει θρμα ψυχολογικο και στο πρωτο πονο φοβαται για αυτο βγηκε
Είναι πολύ γκαντέμης τέλος! Μπορεί να κουβαλάει μανταλιαση. Επιτέλους κάνει καλό παιχνίδι με τα ασπρόμαυρα μετά τον χιαστό. Βάζει γκολ δεν πέφτει με τίποτα παρότι ένα κλικ πιο αργος από τα στάνταρ του . Τρώμε κρυο γκολ κάνει την κλασσικη ατομιστια με σουτ με το αριστερο ενώ έχει πάσα αριστερά σε βιειρινια και μετά στο ματς που δεν πρεπει να βγεις γιατί δεν έχεις άλλον στον πάγκο και το ξέρεις ενώ το ματς είναι ανοιχτό ακόμα ζητάς αλλαγή…
Τρως και δεύτερο χάνεις και λογικό χωρίς να φταις σε κάτι να εξοργίζεις ακόμα και εμένα ενώ ουσιαστικά δεν φταις .Ακόμα και σήμερα που έξω έχει λιακάδα είμαι σίγουρος ότι πάνω από το κεφάλι σου έχει ένα μαύρο συννεφάκι και βρέχει …
Τρως και δεύτερο χάνεις και λογικό χωρίς να φταις σε κάτι να εξοργίζεις ακόμα και εμένα ενώ ουσιαστικά δεν φταις .Ακόμα και σήμερα που έξω έχει λιακάδα είμαι σίγουρος ότι πάνω από το κεφάλι σου έχει ένα μαύρο συννεφάκι και βρέχει …
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 03 Οκτ 2022, 09:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χθες περα απο το γκολ εδωσε παρα πολλες μαχες. Και φανηκε αυτο οταν βγηκε που οταν μας κλειναν και βγαζαμε μεγαλη μπαλια μπροστα η μπαλα χανοταν παντα.
- buffalobill4
Χθες πέρα απο το γκολ που εντάξει κάνει ένα εύκολο πλασέ, έδειξε για πρώτη φορά τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκε πριν δύο καλοκαίρια. Εξαιρετικός στο να παίζει με πλάτη καθώς έχει πολύ όγκο και δύναμη και πολύ καλή τεχνική που τον βοηθάει στο να βγαίνει έξω από την περιοχή και να συνεργάζεται με τους εξτρεμ. Ωστόσο έδειξε και το ποσό κακό του έχει κάνει η απουσία ενός χρόνου αφού είναι πολύ αργός. Όπως και να έχει, έτσι θα πάει η χρονιά γι αυτόν με μικροπροβληματα τραυματισμών καθώς του έχει μείνει και ψυχολογικό πλέον. Ας βρεθεί ένας επιθετικός για να πάει αλλαγή ο ολιβειρα.
Ας κανουμε τη προσευχη μας να βγουν καθαρες οι εξετασεις του και να μην χασει παιχνιδια,γιατι αν λειψει το επομενο χρονικο διαστημα,πολυ απλα την εχουμε βαψει...
Νομίζω από κει πηγάζουν όλα, από την αίσθηση ότι έχουμε κάτι να χάσουμε.
Η χρονιά όσον αφορά την πρώτη δυάδα είναι χαμένη πριν ξεκινήσει, όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόση λιγότερη γκρίνια και νεύρα θα έχουμε.
Τίποτα δε θα αλλάξει παίξει δεν παίξει ο Ολιβέιρα, χάσουμε ή κερδίσουμε τα επόμενα ντέρμπι. Η ομάδα είναι για 5άδα και θα βγει εκεί όπως και να έχει. Γερό στομάχι για παιχνίδια σαν το χθεσινό χρειάζεται γιατί θα έρθουν και άλλα.
Η χρονιά όσον αφορά την πρώτη δυάδα είναι χαμένη πριν ξεκινήσει, όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόση λιγότερη γκρίνια και νεύρα θα έχουμε.
Τίποτα δε θα αλλάξει παίξει δεν παίξει ο Ολιβέιρα, χάσουμε ή κερδίσουμε τα επόμενα ντέρμπι. Η ομάδα είναι για 5άδα και θα βγει εκεί όπως και να έχει. Γερό στομάχι για παιχνίδια σαν το χθεσινό χρειάζεται γιατί θα έρθουν και άλλα.
Αυτο ειναι ρεπορταζ διαρροη για τον ΝελσοναΟ Πορτογάλος επιθετικός του Δικεφάλου, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι στο γόνατο, ενώ και φέτος στην προετοιμασία της ομάδας στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχος, χτυπώντας στα πλευρά με από σύγκρουση με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκφράζουν την εκτίμηση πως ο Ολιβέιρα δεν έχει κάτι σοβαρό, καθώς αποχώρησε από τον αγώνα με ενοχλήσεις και θεωρούν πως ο Πορτογάλος θα τα έχει αυτά, εξαιτίας όσων έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.
Για να καταλαβαινουμε τι λεμε.....οι ανθρωποι που θεωρούν πως ο Πορτογάλος θα τα έχει αυτά, εξαιτίας όσων έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, εκριναν οτι ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται αλλο φορ και οτι ο Κουτσιας πρεπει να δοθει δανεικος...
Ποναει το μυαλο πλεον...
Εγω που προτιμω Γκοντερζιανι ειμαι ασχετος; Εγω που ΚΑΙ χθες δεν τον ειδα καλα παρα το γκολ ειμαι ασχετος; Που τον ειδα παλι να κολλαει στο πρωτο βημα και το ξεπεταγμα και να χανει μονομαχιες αγκομαχωντας ειμαι ασχετος;joshua έγραψε:Ας κανουμε τη προσευχη μας να βγουν καθαρες οι εξετασεις του και να μην χασει παιχνιδια,γιατι αν λειψει το επομενο χρονικο διαστημα,πολυ απλα την εχουμε βαψει...
Ας παιξουμε με ψευτο9 στην τελικη αν το παλικαρι δεν μπορει αλλο. Αλλα οχι τον Μπισε προς θεου.
Τον Ζιβκο, τον Ρικαρντο ακομα και τον Ντελια που μπηκε 5 λεπτα και τον ενιωσαν.
Ο Νελσονας σε αυτη την κατασταση δεν δινει τιποτα πλεον. Ουτε σε ρολο Ελ Σιντ..
Ναι ενιωσε ενοχλησεις και κραμπες γιατι ειχε τραυματιστει στα πλευρα...
-
Είναι να τρελαίνεσαιnunies4 έγραψε:Αυτο ειναι ρεπορταζ διαρροη για τον ΝελσοναΟ Πορτογάλος επιθετικός του Δικεφάλου, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι στο γόνατο, ενώ και φέτος στην προετοιμασία της ομάδας στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχος, χτυπώντας στα πλευρά με από σύγκρουση με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκφράζουν την εκτίμηση πως ο Ολιβέιρα δεν έχει κάτι σοβαρό, καθώς αποχώρησε από τον αγώνα με ενοχλήσεις και θεωρούν πως ο Πορτογάλος θα τα έχει αυτά, εξαιτίας όσων έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.
Για να καταλαβαινουμε τι λεμε.....οι ανθρωποι που θεωρούν πως ο Πορτογάλος θα τα έχει αυτά, εξαιτίας όσων έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, εκριναν οτι ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται αλλο φορ και οτι ο Κουτσιας πρεπει να δοθει δανεικος...
Ποναει το μυαλο πλεον...
-
Θεωρω οτι τον τιμωρησε η θεα μπαλα
στην ιδια φαση που εκανε λαθος επιλογη
κι αντι να πασαρει στον Ζιβκοβιτς που
ειχε μεγαλυτερες πιθανοτητες να σκοραρει
προτιμησε να σουταρει για να γινει ηρωας!
ΥΓ. Καλο για την ψυχολογια του το γκολ.-
Μακαρι να ανεβει γιατι τον χρειαζομαστε!
στην ιδια φαση που εκανε λαθος επιλογη
κι αντι να πασαρει στον Ζιβκοβιτς που
ειχε μεγαλυτερες πιθανοτητες να σκοραρει
προτιμησε να σουταρει για να γινει ηρωας!
ΥΓ. Καλο για την ψυχολογια του το γκολ.-
Μακαρι να ανεβει γιατι τον χρειαζομαστε!
Με φορ που ζητάει αλλαγή επειδή έχει κράμπες λες κ είναι καμία εγκυμονούσα δε πας πουθενά.
Ο δεύτερος φορ κωλομπαρας.
Και ο 3ος ψεύτοφορ μπισεσβαρ 40 ετών,κ όλα αυτά στην εποχή Σαββιδη!!
Ο δεύτερος φορ κωλομπαρας.
Και ο 3ος ψεύτοφορ μπισεσβαρ 40 ετών,κ όλα αυτά στην εποχή Σαββιδη!!
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Ναι ενιωσε ενοχλησεις και κραμπες γιατι ειχε τραυματιστει στα πλευρα...

1. Πολυτραυματίας (γόνατο, πλευρά κλπ)
2. Μπορεί να έχει επιπτώσεις από το εμβόλιο και πονάει παντού στα πόδια.