ΠΑΟΚ-Βαζελος 1-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
5
4%
ΛΥΡΑΤΖΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ
4
3%
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
5
4%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
2
2%
ΝΤΑΝΤΑΣ
6
5%
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
18
14%
ΚΟΥΡΤΙΤΣ
3
2%
ΝΑΡΕΥ
7
6%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
36
29%
ΟΛΙΒΈΙΡΑ
7
6%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
11
9%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
14
11%
ΓΚΟΡΝΤΕΤΖΙΑΝΙ
5
4%
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
2
2%
ΤΣΑΟΥΣΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 125

nikpap1926

Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος 1-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nikpap1926 »

να θυμησω οτι ενα παιχνιδι κραταει 90 λεπτα συν τις καθυστερησεις.
Το τι ωραιο ειδαμε στο πρωτο ημιχρονο δεν σημαινει οτι γιναμε ξαφνικα τυφλοι στο δευτερο, για να κανουμε σαν να μην συνεβει τιποτα.
Οταν εχει ηδη δουλεψει πλανο στην προπονηση με Μπισε στην επιθεση καιτοο εφαρμοζει κιολας, ειναι κατι φυσιολογικο για τον προπονητη, αλλα αφυσικο για τον περισσοτερο κοσμο που δεν εχει σπουδασει και προπονητικη.
Το αποτελεσμα ομως των τελευταιων μηνων μετο προτζεκτ της ανανεωσης δεν τσουλαει με τον Ραζβαν.

Μηπως τα συμβολαια καποιων δικων του παικτων με ρητρες συμμετοχων, παιζουν τον ρολο τους για το ποιος παιζει στην ενδεκαδα εστω και σαν αλλαγη ?
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τι σχέση έχει η ειρωνεία σου περί ατυχίας με το ότι ο βαζελος των 3ων στιγμών άξιζε τη νίκη επειδή για 20 λεπτά δεν είχες φορ. Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω πως δεν αξιζαμε εμείς αλλά άξιζε ο βαζελος
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Φανταστική η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο,στα κανονικά της στανταρ στο β ημίχρονο και ήρθε ως επακόλουθο η ήττα από μια καλύτερη ομάδα.
Αν θα καταφέρουμε την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου να την έχουμε σε όλο τον αγώνα, τότε θα μπορούμε να . μιλάμε για στόχους.
Από εκεί και πέρα δεν θα μας κάνει μπουρδέλο μια ήττα.
Αυτή είναι η ομάδα , αυτοί είναι οι παίχτες,και όντως η ομάδα και ο προπονητής δουλεύει προς την σωστή κατεύθυνση και έχει μεγάλη διαφορά από τον Ιούλιο και τα παιχνίδια με απέναντι στους Βούλγαρους.
Η χρονιά πρέπει να κλείσει με τον Λουτσεσκου προπονητή.Και είμαι ένας το από αυτούς που πιστεύουν ότι ο κοουτς δε μπορεί να υποστηρίξει τον δρόμο που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Φανταστική;
Ε όχι
Έχουμε δει ΠΑΟΚ φανταστικό και δεν ήταν έτσι

Η ομάδα ήταν καλή στο 1ο
Απλά καλή

Βέβαια στην προσπάθεια μας για μπιλτ απ η πίεση του βάζελου ήταν με μεγαλύτερες εντάσεις σε σχέση με την αντίστοιχη δική μας,αφού 3-4 φορές καταλήξαμε σε διώξε όπου μπορείς στο κέντρο μετά από 10 πάσες μας προς τον Κοτάρσκι
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

George188
Πρώτον σου έγραψα και παραπάνω με δόση υπερβολής ότι από το να κερδίσω σε ένα ματς τον βαζελο με κάνα γκολ του σέντερ φορ μπισεσβαρ και αυτό να σημαίνει ότι θα τον βλέπω εκεί για καμιά τριετία ακόμα, λυπάμαι που το λέω αλλά προτιμώ να χάσω.

Δεύτερον, αν με βάση και τα δύο ημίχρονα που είδες τις ομάδες πιστεύεις ότι εμείς αξίζαμε την νίκη, επίσης λυπάμαι που στο λέω αλλά βιώνεις άρνηση πραγματικότητας. Ο βαζελος κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο εκτός έδρας ενώ έχανε και βγήκε να σε πιέσει και να σου κάνει γκολ. Εσύ με έδρα και με προβάδισμα βγήκες (?) να περάσουν 45 λεπτά.

Τρίτον ο βαζελος έχει προπονητή που διάβασε το ματς και πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ματς και έκανε τα λογικά. Εσύ έχεις προπονητή που πλέον είναι αυτό που λένε οι Άγγλοι arrogant. Δεν προσαρμόζεται ούτε πριν ούτε κατά την διάρκεια του ματς στις κινήσεις του αντιπάλου. Και αυτό ήταν κομπλέ όταν είχες την υπερομαδα του 18. Τώρα που έχουμε εμφανώς πέσει, απλά τρώμε τα μούτρα μας.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Σε άρνηση είμαι γιατί; Το μόνο που έκανε ο γιοβανοβιτς στο 2ο είναι να παίζει με βαθιές μπαλιές.Ειδες να βγάζει σοβαρή φάση με οργανωμένη επίθεση; Είδες να βγάζει γενικότερα φάσεις; Εγώ δεν είδα κ δεν νομίζω ότι είμαι σε κάποια άρνηση. Όχι δεν το άξιζε περισσότερο από σένα ούτε ήταν επιβλητικός ώστε να πεις με πάτησε η ομαδάρα.Ισορροπημενο ματς ήταν που για ακόμα και φορά δεν τελείωσες
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε καλύτερος και αν εξαιρέσεις τον Περεθ δεν έχει μεγαλύτερη ποιότητα από τον ΠΑΟΚ..Ωστόσο έχει έναν προπονητή που μπορεί να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει μέσα στο γήπεδο…Έκανε λάθος που δεν έβαλε τον Αιτόρ στον Βιερίνια από την αρχή και με το που το είδε , τον άλλαξε πλευρά…Επίσης πίεσε επί 90 λεπτά μέχρι την περιοχή..άρα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση που φυσικά το πιστώνεται μαζί με τον γυμναστή…Εμείς γιατί καταρρέουμε πάντα στο 2ο ημίχρονο;Που οφείλεται αυτό;Ας μας εξηγήσει κάποιος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Δευ 03 Οκτ 2022, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μόλις σε διαβάσει ο οποιοσδήποτε αντίπαλος, τελείωσε το έργο. Το έγραψε ο φίλος παραπάνω, περιμέναμε 45 λεπτά να τελειώσει το παιχνίδι και το παιχνίδι όντως τελείωσε. Μόνο που του έκανε ανατροπή ο μάγος του Οζ. Κι αυτός.

Έχω χάσει το μέτρημα τι γίνεται από τα παιχνίδια με τη Μαρσαιγ κι εδω. Νομίζω έχουμε 4 νίκες κι όλα τα άλλα Χ και ήττες. Μέσα έξω.

Τεράστιο πρόβλημα που κρατάει 6 μήνες και από ότι φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει και πολύ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Με το που φάγαμε το γκολ τα βλέμματα των δικών μας κοιτούσανε το χάος. Το κενό. Πλην του Αντρίγια δεν το πίστευε κανένας πως θα πάρουμε αποτέλεσμα και είναι θεόκουφο γιατί στο Α΄μέρος τίποτα δεν έδειχνε τι θα γινόταν από το 45 και μετά. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε στο ημίχρονο και τι συζητήθηκε στα αποδυτήρια αλλά σήμερα, με τα δυο πρόσωπα που δείξαμε νομίζω πως κατάλαβε και ο τελευταίος πως θα πάει η χρονιά.

Αφού λοιπόν χάθηκε και 6η αγωνιστική είμαστε 7 βαθμούς πίσω από το πρώτο θα ήθελα να δω σταδιακά την ομάδα του Μπότο, Κουαλιάτα, Σοάρες, Ντάντας, Ρικάρντο μαζί με κάποιους δικούς μας μικρούς. Οι παλιοσειρές εκτέθηκαν μαζί με τον προπονητή τους.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Στο ποδόσφαιρο πέρα από τις φάσεις και τα γκολ που είναι γεγονότα και αδιαμφισβητητα, υπάρχει και το μομεντουμ του αγώνα. Και όπως το είχαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο μετά το 10 και χωρίς να κάνουμε φάσεις πλην του γκολ, έτσι και αυτοί το είχαν στο β. Εγώ δεν είπα ότι μας πατήσανε. Είπα ότι ενώ μπαίνεις προηγούμενος στο ημίχρονο και με μια καλή εμφάνιση, αντί να συνεχίσεις έτσι, δεν βγαίνεις στο β. Αντιθέτως οι άλλοι ενώ χάνουν στο ημίχρονο και παίζουν και εκτός έδρας, μπαινουν στο β και παίζουν για να το γυρίσουν. Τώρα αν η νίκη τους είναι δίκαιη τι να σου πω. Ας δούμε τα xgoals και τις xasists να μην υπάρχει καμία αμφιβολία
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Κρίνοντας με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα και τις φάσεις, δεν είμασταν για να χάσουμε. Παρόλα αυτά, δεν συνιστά τίποτα το εξωφρενικό ή αδιανόητο το ότι χάσαμε. Αν είχαμε κερδίσει εμείς με τον ίδιο τρόπο, θα μιλούσαμε για την αντίδραση που βγάλαμε και για το ότι εκμεταλλευτήκαμε κυνικά τα λάθη του αντιπάλου. Το ότι -προφανώς- θα γραφτούν άρθρα-παρωδίες που θα αποθεώνουν-λιβανίζουν τον βάζελο, ειλικρινά με ενδιαφέρει υπό το μηδέν. Δυστυχώς, με απασχολούν μονάχα τα δικά μας θέματα, που δεν τα λες και λίγα.

Ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι με το που ξεκίνησε η όλη κουβέντα για τη λειψανδρία στη θέση του σέντερ φορ, οι εξελίξεις θα μετέτρεπαν το θέμα από φιλολογικό σε επίκαιρο. Όταν έχεις ως βασικό έναν επιρρεπή στους τραυματισμούς, που έχει να παίξει τόσο καιρό, ως αναπληρωματικό έναν κάτι κοντινό σε σέντερ φορ, με σταθερά μικρά νούμερα σε γκολ, και ως τρίτο φορ έναν νεαρό που επιλέγεις να δώσεις δανεικό, κάπου ξέρεις ότι θα στραβώσει το πράγμα στην πορεία. Όσο για τα πλάγια μπακ, τα είπαμε, τα ξανάπαμε, κουράσαμε και κουραστήκαμε. Από τους τρεις που εναλλάσσονται, οι δύο είναι ανάλατοι για βασικοί και ο τρίτος είναι ένας υπερπαίκτης σε μεγάλη ηλικία και καταπονημένος, που θα εκτίθεται αμυντικά, ιδίως στο β' ημίχρονο (αν παίζει βασικός από την αρχή). Για το δεκάρι, επίσης, είναι όλα γνωστά, ενώ στην εξίσωση μπορούν να προστεθούν (από μένα) ότι ούτε τα αναπληρωματικά σέντερ μπακ με πείθουν (το κάθε άλλο) ούτε νιώθω πως έχουμε ιδιαίτερα πολλές λύσεις στα εξτρέμ (από τη στιγμή που Κωνσταντέλιας και Ρικάρντο δεν μπαίνουν στο rotation).

Προσωπικά, όταν είδα ξαφνικά να παίζουμε με τον Μπίσεσβαρ σέντερ φορ, ενώ ήμουν μέσα στην ένταση πιο πριν, κάπως ηρέμησα: σε φάση, ΟΚ, δεν έχει νόημα να χαλιέσαι. Από τη μια, έχεις τον Λουτσέσκου να βάζει τον Μπίσε σέντερ φορ και να λέει ότι το δούλεψε κι όλη την εβδομάδα (ήμαρτον). Από την άλλη (που εδώ είναι και το περισσότερο ζουμί), ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έχει ως επιλογές σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην τελική ευθεία του ματς, είτε τον Γκορτεζιάνι (που προβιβάστηκε τώρα και εσπευσμένα στην πρώτη ομάδα) είτε τον εξτρέμ Νάρεϊ, σε μια θέση όπου δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του, παρά μόνο στο αποκαρδιωτικό ματς με τη Λέφσκι. Αναλογίζεσαι κι ότι Λύρατζης και Τσαούσης ειναι τα πλάγια μπακ σου και κάπου σκέφτεσαι μέσα σου, εντάξει, το πράγμα έχει ξεφύγει πλέον. Πολλά πρέπει να ειπωθούν για όλα αυτά, για αυτάρκειες, για ευεργεσίες, για δικαιολογίες, για τις αδιανόητες μπαρούφες που ακούμε και διαβάζουμε στα sites, αλλά και από επίσημους-ανεπίσημους εκπροσώπους της ομάδας, αλλά είναι μια ώρα δύσκολη και μάλλον δεν είναι και το κατάλληλο τόπικ.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να προσπεραστούν αν διαφαινόταν ένα συνολικό πλάνο που έχει πιθανότητες επιτυχίας. Μέχρι τώρα, το γεγονός είναι ότι Ράφα Σοάρες, Φελίπε Σοάρες, Κουαλιάτα, Σάστρε είναι στην ουσία εκτός ομάδος. (Στη δε περίπτωση του Ράφα, ειλικρινά αναρωτιέμαι πόσο καλύτερος μπορεί να είναι από αυτόν ο Τσαούσης, αλλά τέλος πάντων). Δεν ξέρω αν είναι κακοί παίκτες που μας φόρτωσε ο Μπότο, δεν ξέρω αν θέλουν χρόνο για να δείξουν κάτι καλό, δεν ξέρω αν είναι καλοί παίκτες και δεν τους αξιοποιεί ο Λουτσέσκου. Αυτό που ξέρω είναι πως αν η ανανέωση περιλαμβάνει μονάχα τους Νάρεϊ, Κοτάρσκι, Κουλιεράκη και τον δανεικό -άρα και αμφίβολο για παραμονή- Ντάντας, τότε το πρότζεκτ χωλαίνει, χωρίς να μπαίνω καν στη διαδικασία να σκεφτώ-αξιολογήσω αν και οι 4 που ανέφερα είναι παίκτες πρωταθλητισμού ή όχι (πιθανώς να είναι και οι 4, αλλά δεν παίρνω και όρκο). Όσο για τον Νάσμπεργκ, εγώ εικάζω πως μόλις επιστρέψει ο Μιχαηλίδης, δύσκολα θα τον ξαναδούμε. Γενικότερα, αδυνατώ να πιστέψω πως αυτός ο παίκτης ήταν το πλάνο μας για μία από τις δύο βασικές θέσεις των σέντερ μπακ.

Όσο για το πόσο και πώς θα στηρίξει ο καθένας, αυτό είναι αυστηρώς προσωπικό θέμα. Εγώ ξέρω ότι θα στραγγίξω και θα απολαύσω κάθε στιγμή της φετινής Τούμπας. Ούτως ή άλλως τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω λείψει από το γήπεδο, αλλά φέτος τρέμω στη σκέψη ότι με το που τελειώσει η χρόνια θα πρέπει να παραστήσω και τον χαρούμενο που το δεύτερο μου σπίτι θα γίνει γκρέμια. Οπότε τσίπουρα και γέλια με τους φίλους πριν το ματς, πιθανώς κατήφεια μετά, αλλά και τι να κάνεις. Να μη μας φλομώνει με χαζομάρες, κοινοτοπίες και απλοϊκότητες ο συρφετός γύρω από την ομάδα, αυτό μόνο ζητάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 03 Οκτ 2022, 07:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Ματς στην επέτειο των Τεμπών και να μην σου φέρει πίκρα; Αδύνατον... Κρίμα και το είχα πιστέψει αληθινά ότι φέτος θα ήταν αλλιώς.

Οι Τουρκαλβανοί πέτυχαν τον στόχο τους κι έτσι η Ελλάδα πανηγυρίζει όπως και στον τελικό κυπέλλου. Θα καταλάβουμε ποτέ ότι αναλογικά το μεγαλύτερο τρύπημα διαχρονικά το έχουμε φάει από τον πράσινο; Ο κόκκινος έκανε σε εμάς ο,τι και σε όλους τους άλλους αλλά μόνο εμείς πιανομαστε διαχρονικά κορόιδα από τους άλλους δύο του ποκ ακόμα και επί κρόκους (η κίτρινη μάλλον δεν θα το ξανακαταφέρει για αρκετό καιρό ακόμα αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο στη λήθη). Αν μπαίναμε δεύτερο ημίχρονο με τέτοια ελαφρότητα με τον κόκκινο και τρώγαμε ανατροπή, θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν.

Η χρονιά δεν τελειώνει με ένα παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να τελειώσει είναι η προσκόλληση στο παλιό μοντέλο: πετυχημένο στον καιρό του, πλέον δεν τραβάει. Πόσο καιρό έχουμε να γυρίσουμε παιχνίδι;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Aureliano Buendia έγραψε:Κρίνοντας με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα και τις φάσεις, δεν είμασταν για να χάσουμε. Παρόλα αυτά, δεν συνιστά τίποτα το εξωφρενικό ή αδιανόητο το ότι χάσαμε. Αν είχαμε κερδίσει εμείς με τον ίδιο τρόπο, θα μιλούσαμε για την αντίδραση που βγάλαμε και για το ότι εκμεταλλευτήκαμε κυνικά τα λάθη του αντιπάλου. Το ότι -προφανώς- θα γραφτούν άρθρα-παρωδίες που θα αποθεώνουν-λιβανίζουν τον βάζελο, ειλικρινά με ενδιαφέρει υπό το μηδέν. Δυστυχώς, με απασχολούν μονάχα τα δικά μας θέματα, που δεν τα λες και λίγα.

Ήταν μαθηματικώς βέβαιο ότι με το που ξεκίνησε η όλη κουβέντα για τη λειψανδρία στη θέση του σέντερ φορ, οι εξελίξεις θα μετέτρεπαν το θέμα από φιλολογικό σε επίκαιρο. Όταν έχεις ως βασικό έναν επιρρεπή στους τραυματισμούς, που έχει να παίξει τόσο καιρό, ως αναπληρωματικό έναν κάτι κοντινό σε σέντερ φορ, με σταθερά μικρά νούμερα σε γκολ, και ως τρίτο φορ έναν νεαρό που επιλέγεις να δώσεις δανεικό, κάπου ξέρεις ότι θα στραβώσει το πράγμα στην πορεία. Όσο για τα πλάγια μπακ, τα είπαμε, τα ξανάπαμε, κουράσαμε και κουραστήκαμε. Από τους τρεις που εναλλάσσονται, οι δύο είναι ανάλατοι για βασικοί και ο τρίτος είναι ένας υπερπαίκτης σε μεγάλη ηλικία και καταπονημένος, που θα εκτίθεται αμυντικά, ιδίως στο β' ημίχρονο (αν παίζει βασικός από την αρχή). Για το δεκάρι, επίσης, είναι όλα γνωστά, ενώ στην εξίσωση μπορούν να προστεθούν (από μένα) ότι ούτε τα αναπληρωματικά σέντερ μπακ με πείθουν (το κάθε άλλο) ούτε νιώθω πως έχουμε ιδιαίτερα πολλές λύσεις στα εξτρέμ (από τη στιγμή που Κωνσταντέλιας και Ρικάρντο δεν μπαίνουν στο rotation).

Προσωπικά, όταν είδα ξαφνικά να παίζουμε με τον Μπίσεσβαρ σέντερ φορ, ενώ ήμουν μέσα στην ένταση πιο πριν, κάπως ηρέμησα: σε φάση, ΟΚ, δεν έχει νόημα να χαλιέσαι. Από τη μια, έχεις τον Λουτσέσκου να βάζει τον Μπίσε σέντερ φορ και να λέει ότι το δούλεψε κι όλη την εβδομάδα (ήμαρτον). Από την άλλη (που εδώ είναι και το περισσότερο ζουμί), ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έχει ως επιλογές σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην τελική ευθεία του ματς, είτε τον 17χρονο Γκορτεζιάνι (που προβιβάστηκε τώρα και εσπευσμένα στην πρώτη ομάδα) είτε τον εξτρέμ Νάρεϊ, σε μια θέση όπου δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του, παρά μόνο στο αποκαρδιωτικό ματς με τη Λέφσκι. Αναλογίζεσαι κι ότι Λύρατζης και Τσαούσης ειναι τα πλάγια μπακ σου και κάπου σκέφτεσαι μέσα σου, εντάξει, το πράγμα έχει ξεφύγει πλέον. Πολλά πρέπει να ειπωθούν για όλα αυτά, για αυτάρκειες, για ευεργεσίες, για δικαιολογίες, για τις αδιανόητες μπαρούφες που ακούμε και διαβάζουμε στα sites, αλλά και από επίσημους-ανεπίσημους εκπροσώπους της ομάδας, αλλά είναι μια ώρα δύσκολη και μάλλον δεν είναι και το κατάλληλο τόπικ.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να προσπεραστούν αν διαφαινόταν ένα συνολικό πλάνο που έχει πιθανότητες επιτυχίας. Μέχρι τώρα, το γεγονός είναι ότι Ράφα Σοάρες, Φελίπε Σοάρες, Κουαλιάτα, Σάστρε είναι στην ουσία εκτός ομάδος. (Στη δε περίπτωση του Ράφα, ειλικρινά αναρωτιέμαι πόσο καλύτερος μπορεί να είναι από αυτόν ο Τσαούσης, αλλά τέλος πάντων). Δεν ξέρω αν είναι κακοί παίκτες που μας φόρτωσε ο Μπότο, δεν ξέρω αν θέλουν χρόνο για να δείξουν κάτι καλό, δεν ξέρω αν είναι καλοί παίκτες και δεν τους αξιοποιεί ο Λουτσέσκου. Αυτό που ξέρω είναι πως αν η ανανέωση περιλαμβάνει μονάχα τους Νάρεϊ, Κοτάρσκι, Κουλιεράκη και τον δανεικό -άρα και αμφίβολο για παραμονή- Ντάντας, τότε το πρότζεκτ χωλαίνει, χωρίς να μπαίνω καν στη διαδικασία να σκεφτώ-αξιολογήσω αν και οι 4 που ανέφερα είναι παίκτες πρωταθλητισμού ή όχι (πιθανώς να είναι και οι 4, αλλά δεν παίρνω και όρκο). Όσο για τον Νάσμπεργκ, εγώ εικάζω πως μόλις επιστρέψει ο Μιχαηλίδης, δύσκολα θα τον ξαναδούμε. Γενικότερα, αδυνατώ να πιστέψω πως αυτός ο παίκτης ήταν το πλάνο μας για μία από τις δύο βασικές θέσεις των σέντερ μπακ.

Όσο για το πόσο και πώς θα στηρίξει ο καθένας, αυτό είναι αυστηρώς προσωπικό θέμα. Εγώ ξέρω ότι θα στραγγίξω και θα απολαύσω κάθε στιγμή της φετινής Τούμπας. Ούτως ή άλλως τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω λείψει από το γήπεδο, αλλά φέτος τρέμω στη σκέψη ότι με το που τελειώσει η χρόνια θα πρέπει να παραστήσω και τον χαρούμενο που το δεύτερο μου σπίτι θα γίνει γκρέμια. Οπότε τσίπουρα και γέλια με τους φίλους πριν το ματς, πιθανώς κατήφεια μετά, αλλά και τι να κάνεις. Να μη μας φλομώνει με χαζομάρες, κοινοτοπίες και απλοϊκότητες ο συρφετός γύρω από την ομάδα, αυτό μόνο ζητάω.
Πολύ σοβαρός, για άλλη μια φορά.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Το ματς δεν ήταν για ήττα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Το μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν θα τερματίσει πρώτος. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό - μπορούμε με το υλικό που έχουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Aureliano Buendia έγραψε:Κρίνοντας με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα και τις φάσεις, δεν είμασταν για να χάσουμε. Παρόλα αυτά, δεν συνιστά τίποτα το εξωφρενικό ή αδιανόητο το ότι χάσαμε. Αν είχαμε κερδίσει εμείς με τον ίδιο τρόπο, θα μιλούσαμε για την αντίδραση που βγάλαμε και για το ότι εκμεταλλευτήκαμε κυνικά τα λάθη του αντιπάλου. Το ότι -προφανώς- θα γραφτούν άρθρα-παρωδίες που θα αποθεώνουν-λιβανίζουν τον βάζελο, ειλικρινά με ενδιαφέρει υπό το μηδέν. Δυστυχώς, με απασχολούν μονάχα τα δικά μας θέματα, που δεν τα λες και λίγα.

Προσωπικά, όταν είδα ξαφνικά να παίζουμε με τον Μπίσεσβαρ σέντερ φορ, ενώ ήμουν μέσα στην ένταση πιο πριν, κάπως ηρέμησα: σε φάση, ΟΚ, δεν έχει νόημα να χαλιέσαι. Από τη μια, έχεις τον Λουτσέσκου να βάζει τον Μπίσε σέντερ φορ και να λέει ότι το δούλεψε κι όλη την εβδομάδα (ήμαρτον). Από την άλλη (που εδώ είναι και το περισσότερο ζουμί), ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έχει ως επιλογές σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην τελική ευθεία του ματς, είτε τον 17χρονο Γκορτεζιάνι (που προβιβάστηκε τώρα και εσπευσμένα στην πρώτη ομάδα) είτε τον εξτρέμ Νάρεϊ, σε μια θέση όπου δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του, παρά μόνο στο αποκαρδιωτικό ματς με τη Λέφσκι. Αναλογίζεσαι κι ότι Λύρατζης και Τσαούσης ειναι τα πλάγια μπακ σου και κάπου σκέφτεσαι μέσα σου, εντάξει, το πράγμα έχει ξεφύγει πλέον. Πολλά πρέπει να ειπωθούν για όλα αυτά, για αυτάρκειες, για ευεργεσίες, για δικαιολογίες, για τις αδιανόητες μπαρούφες που ακούμε και διαβάζουμε στα sites, αλλά και από επίσημους-ανεπίσημους εκπροσώπους της ομάδας, αλλά είναι μια ώρα δύσκολη και μάλλον δεν είναι και το κατάλληλο τόπικ.

Το τέλειο ποστ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”