Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
beyes4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από beyes4 »

Patron έγραψε:
Asimos έγραψε:Ευτυχώς από αυτά που μαθαίνω δεν λογίζεται ο Γκαρσία για πρώτος.
Ποιος είναι στη λίστα έμαθες;
Από Αντσελότι,μέχρι Μουρίνιο...
Κανενας Ουζουνίδης και πολύ μας ειναι.
thanasisk79

Δημοσίευση από thanasisk79 »

_sleeper έγραψε:Δε θέλω να πω πολλά, άλλωστε τόσα χρόνια εδώ μέσα η παρουσία μου είναι -το λιγότερο- διακριτική. Ωστόσο, σήμερα μετά από χρόνια, έχει τελειώσει ένα ματς και εξακολουθώ να είμαι έξαλλος κι αυτό, όχι επειδή η ομάδα μου έφταιξε, οπότε κάπου θέλω να καταγράψω τις σκέψεις μου κι ας μην τις διαβάσει κανείς.

Δεν έχω κάνει κριτική σε προπονητή ΠΟΤΕ στην ζωή μου, όπως δε δέχομαι κριτική από άσχετους του χώρου, να κρίνουν τη δική μου δουλειά. Αλλά, όταν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να παίξεις χωρίς επιθετικό ενώ κυνηγάς σκορ κι ενώ έχεις επιθετικό στον πάγκο, δε πα' να είναι από την Β ομάδα, δε πα' να'ναι από τα τζούνιορ, δε 'πα να'ναι από τα LIDL, δεν έχει σημασία, τον πήρες αποστολή σε περίπτωση που χρειαστεί, και ξαναλέω ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ συνειδητά να παίξεις από το 55' μέχρι το 85' χωρίς επιθετικό κι ενώ ταυτόχρονα έχεις βαρύνει την ομάδα με αργά κορμιά και μέσα σε όλα αυτά ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να βάλεις τελικά τον επιθετικό στο 85', τι μήνυμα ακριβώς περνάς στην αντίπαλη ομάδα, στον αντίπαλο προπονητή, στην δική σου ομάδα και στους δικούς σου οπαδούς;

Στους πρώτους λες "Σας δίνω το ματσάκι καλή σας επιτυχία στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος", στην ομάδα σου λες "Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσω τα κατάλληλα εργαλεία να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει, αφού σήμερα καλείται ο υδραυλικός να περάσει τον ηλεκτρολογικό πίνακα κι ας έχω έναν υδραυλικό διαθέσιμο", στον άγουρο επιθετικό σου λες "Σε βάζω στο 85' και σε βαρύνω με την υποχρέωση να γυρίσεις ένα ματς που για μισή ώρα κανείς δεν μπόρεσε" και στους οπαδούς λες "ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΜΟΥ".

Αυτά από μένα και συγνώμη για τη φρασεολογία.
Αδερφε, εισαι μες το μυαλο μου .συνηπογραφω.. το ματσ δυστηχως χαθηκε απο τον κοουτσ...
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο Μπιελσα είναι ελεύθερος παιδιά. Κάτι λιγότερο δε δεχομαι :opaokara:
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Patron έγραψε:
Θα γίνει κλήρωση στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ από το θρεντ του προπονητή της κερκίδας.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Αν αποχωρήσει υπάρχει ο κίνδυνος η διοίκηση να μη φέρει προπονητή, το έχουμε κάνει με τεχνικό διευθυντή και παίκτες κατ επανάληψη η αν αναλάβει την επιλογή ο Μποτο να φέρει για τη δεύτερη ομάδα λόγω ασυνεννοησίας.

Λουτσεσκου πάρε το απόφαση ότι θα παλέψεις για πεντάδα, οπότε παίκτες όπως Βιερινια και Μπισεσβαρ δεν έχει καμία λογική να παίζουν. Κάνε τουλάχιστον τα αυτονόητα να φτιάξουμε έστω μια μικρή βάση για του χρόνου με κανένα μικρό.

Τόσο αργή ανταπόκριση στις αλλαγές δεν είχε ούτε ο Γκαρσία που κοιτούσε το πάγκο πρώτη φορά στο 85 και ήθελε αλλά 5 λεπτά να αποφασίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 02 Οκτ 2022, 23:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

beyes4 έγραψε:
Patron έγραψε:
Από Αντσελότι,μέχρι Μουρίνιο...
Κανενας Ουζουνίδης και πολύ μας ειναι.
Η λίστα των ελεύθερων έχει κανέναν καλό;
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Δεν μπορεί. Θα πρέπει να αποχωρήσει. Ας μείνει με την ανάμνηση των τίτλων προτού τη χαλάσει με τα στερνά καμώματα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

kataramenos5 έγραψε:Ειλικρινα πιστευετε οτι εβαλε μπισεσβαρ φορ για να παρει το παιχνιδι? Αληθεια τωρα?
Το πιο εύστοχο σχόλιο απόψε
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Κανενας σοβαρός δεν θα έρθει για να κάνει τον αυτοφοράκια σε μια ομάδα χωρίς αγωνιστικούς στόχους.Και θα καταληξουμε στον Γκαρσία που ταιριάζει στο πλάνο της αυτάρκειας.Νέα Σκόντα Ξάνθη.

Εχω την εντυπωση οτι θα κανουμε πολλά χρόνια να ξαναπαρουμε πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τωρα ειδα το βιντεο ...Το τελος πρεπει να ερθει αμεσα....
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ποιο βίντεο;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εφτασε η ωρα μαστορα. Παραιτηση. Και αν πας αραβια παρε και με τριετες τους αγαπημενους σου
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Ποιο βιντεο?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

.
.
Δηλώσεις Πάπα Τρανσυλβάνιου 1ου (2022 μΧ)
.
.

Αρχικά, δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος ενώ είχαμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε ο έλεγχος από την μεριά μας, αλλά δεν τον κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Δύο μεγάλες μπαλιές και από το VAR τα γκολ του. Εμείς είχαμε τρεις ευκαιρίες τουλάχιστον να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ήταν άδικο το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι έβαλε τον Μπίσεσβαρ στη θέση του Ολιβέιρα και όχι έναν «καθαρόαιμο» επιθετικό:

«Είχαμε τρεις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, οι αντίπαλοι μία και σκόραραν. Το ετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα με τον Μπίσεσβαρ, για να εκμεταλλευτούμε τους χώρους. Θα μπορούσε να διαχειριστεί τη μπάλα ανάμεσα στις γραμμές. Δεν είναι εύκολο ο Γκορντεζιάνι να μπει αμέσως στην ομάδα, χρειάζεται χρόνος. Είναι σημαντικό όμως ότι πήρε αυτά τα 10 λεπτά συμμετοχής».

Για την κατάσταση του Ολιβέιρα:

«Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό με τον Ολιβέιρα. Έκανε μια μεγάλη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι. Η μεγάλη του αποχή ίσως να οδηγήσει σε καταστάσεις σαν αυτή. Είμαστε απογοητευμένοι, το ίδιο και ο κόσμος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Πρέπει να σηκωθούμε και να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα».

Κάνε μας την χάρη ρε άνθρωπα....
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εδώ άνθρωπος έπαθε εγκεφαλικό στην 1, δεν θα γίνονται καπρίτσια σε βάρος της ομάδας.
Σε λίγο μαζί με το εισητηριο θα μοιράζουν και ηρεμιστικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”