Από Αντσελότι,μέχρι Μουρίνιο...Patron έγραψε:Ποιος είναι στη λίστα έμαθες;Asimos έγραψε:Ευτυχώς από αυτά που μαθαίνω δεν λογίζεται ο Γκαρσία για πρώτος.
Κανενας Ουζουνίδης και πολύ μας ειναι.
Από Αντσελότι,μέχρι Μουρίνιο...Patron έγραψε:Ποιος είναι στη λίστα έμαθες;Asimos έγραψε:Ευτυχώς από αυτά που μαθαίνω δεν λογίζεται ο Γκαρσία για πρώτος.
Αδερφε, εισαι μες το μυαλο μου .συνηπογραφω.. το ματσ δυστηχως χαθηκε απο τον κοουτσ..._sleeper έγραψε:Δε θέλω να πω πολλά, άλλωστε τόσα χρόνια εδώ μέσα η παρουσία μου είναι -το λιγότερο- διακριτική. Ωστόσο, σήμερα μετά από χρόνια, έχει τελειώσει ένα ματς και εξακολουθώ να είμαι έξαλλος κι αυτό, όχι επειδή η ομάδα μου έφταιξε, οπότε κάπου θέλω να καταγράψω τις σκέψεις μου κι ας μην τις διαβάσει κανείς.
Δεν έχω κάνει κριτική σε προπονητή ΠΟΤΕ στην ζωή μου, όπως δε δέχομαι κριτική από άσχετους του χώρου, να κρίνουν τη δική μου δουλειά. Αλλά, όταν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να παίξεις χωρίς επιθετικό ενώ κυνηγάς σκορ κι ενώ έχεις επιθετικό στον πάγκο, δε πα' να είναι από την Β ομάδα, δε πα' να'ναι από τα τζούνιορ, δε 'πα να'ναι από τα LIDL, δεν έχει σημασία, τον πήρες αποστολή σε περίπτωση που χρειαστεί, και ξαναλέω ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ συνειδητά να παίξεις από το 55' μέχρι το 85' χωρίς επιθετικό κι ενώ ταυτόχρονα έχεις βαρύνει την ομάδα με αργά κορμιά και μέσα σε όλα αυτά ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να βάλεις τελικά τον επιθετικό στο 85', τι μήνυμα ακριβώς περνάς στην αντίπαλη ομάδα, στον αντίπαλο προπονητή, στην δική σου ομάδα και στους δικούς σου οπαδούς;
Στους πρώτους λες "Σας δίνω το ματσάκι καλή σας επιτυχία στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος", στην ομάδα σου λες "Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσω τα κατάλληλα εργαλεία να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει, αφού σήμερα καλείται ο υδραυλικός να περάσει τον ηλεκτρολογικό πίνακα κι ας έχω έναν υδραυλικό διαθέσιμο", στον άγουρο επιθετικό σου λες "Σε βάζω στο 85' και σε βαρύνω με την υποχρέωση να γυρίσεις ένα ματς που για μισή ώρα κανείς δεν μπόρεσε" και στους οπαδούς λες "ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΜΟΥ".
Αυτά από μένα και συγνώμη για τη φρασεολογία.
Θα γίνει κλήρωση στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ από το θρεντ του προπονητή της κερκίδας.Patron έγραψε:Ποιος είναι στη λίστα έμαθες;Asimos έγραψε:Ευτυχώς από αυτά που μαθαίνω δεν λογίζεται ο Γκαρσία για πρώτος.
Η λίστα των ελεύθερων έχει κανέναν καλό;beyes4 έγραψε:Από Αντσελότι,μέχρι Μουρίνιο...Patron έγραψε:Ποιος είναι στη λίστα έμαθες;Asimos έγραψε:Ευτυχώς από αυτά που μαθαίνω δεν λογίζεται ο Γκαρσία για πρώτος.
Κανενας Ουζουνίδης και πολύ μας ειναι.
Το πιο εύστοχο σχόλιο απόψεkataramenos5 έγραψε:Ειλικρινα πιστευετε οτι εβαλε μπισεσβαρ φορ για να παρει το παιχνιδι? Αληθεια τωρα?