Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Τις προαλλες γνωριζω ενα παιδι απο Μποτσουανα. Πανω στην κουβεντα πιανουμε το θεμα των χομπι, και μου λεει παιζω ποδοσφαιρο. Ωραια του λεω, κι εγω επαιζα και βλεπω κανα ματς. Α μου λεει, τι ομαδα εισαι? Του λεω δεν ξερω αν την εχεις ακουσει, ΠΑΟΚ λεγεται. Μου λεει αυτη δεν ειναι η ομαδα που τρωει γκολ με γιομες στην πλατη του Βιεϊρινια? Που το ξερεις του λεω ρε συ? Ολος ο κοσμος μου λεει το ξερει.

Ολος ο κοσμος.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

:redcard: από σήμερα στα δικά μου ματια
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ρε μλκς, ήρθε η ώρα να κάνουμε σοβαρή συζήτηση για τον υπεύθυνο της σημερινής ήττας. Όχι επειδή δεν τον γουστάρουμε και θέλουμε τον Γκαρσία στη θέση του, ας πούμε, αλλά γιατί όντως έχει μερίδιο ευθύνης.

Δεν βγάζουμε γούστα επειδή προτιμήθηκε έναντι του Πάμπλο.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Διαβασα τις δηλωσεις σου στην Νοβα.
Εκτος τοπου και χρονου. Ή δεν το χεις ή μας δουλευεις ψιλο γαζι.
Φυσικα κουβεντα για παραιτηση. Απογοητευση αλλα δεν μασας παμε παρακατω και για αλλες απογοητευσεις. Ειναι καλα τα φραγκα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα δεν ειναι ενας ο υπευθυνος για οτι βλεπουμε φετος...Ολη η τριαδα Μποτο,Λουτσεσκου,Σαββιδης εχουν κανει εγκληματα και μακαρι να ξεραμε περισσοτερα για να ειμαστε και δικαιοι...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μάλλον κάποιος με το όνομα Σοαρες θα του έφαγε πάρκινγκ στην Μητροπόλεως . Δεν εξηγείτε το amber alert των δυο .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

To οτι έβαλε 9 τον μπίσε στέλνει το μήνυμα του εγω ειμαι ο Ρασβάν και κανω οτι θελω επρεπε νε ειχε φυγει με τον αποκλεισμο απο Λέφσκι τωρα μονο κακό κάνει στην ομάδα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εχασε την μπαλα σημερα. Ναι οκ τον δουλευουν ψιλο γαζι απο την διοικηση με τις μεταγραφες, ναι ο Μποτο εχει φερει 2-3 πολυ δυνατα καδρονια, αλλα αυτον τον βαζελο επρεπε και μπορουσε να τον κερδισει και φανηκε στο πρωτο ημιχρονο.

Στο δευτερο απλα υπηρχε στον παγκο, τον εδεσε φιογκο ο γκανταλφ.

Προφανως και δεν θα χασουμε το πρωταθλημα εξαιτιας του, αλλα δεν γινεται να μην πουμε οτι ηταν τραγικος σημερα.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Asimos έγραψε:Ρε μλκς, ήρθε η ώρα να κάνουμε σοβαρή συζήτηση για τον υπεύθυνο της σημερινής ήττας. Όχι επειδή δεν τον γουστάρουμε και θέλουμε τον Γκαρσία στη θέση του, ας πούμε, αλλά γιατί όντως έχει μερίδιο ευθύνης.

Ξεκινησε το ματς με τον Βιειρινια π ξερει οτι βγαζει με το ζορι 45λεπτο, και ειναι και αδυναμος αμυντικά. Στο πρώτο ημιχρονο του βγηκε γιατί ο Βιειρινια ειχε ανασες και μαρκαρε τον Μπερναρντ.
Ο Γιοβανοβιτς π ξερει εριξε στο δευτερο τον αιτορ πανω στον κουρασμενο Βιειρινια και του πηρε τα σωβρακα. Πως αντεδρασε σ αυτο? Δεν αντεδρασε.
Τραυματιστηκε ο Ολιβειρα και εβαλε τον Μπισε φορ. Τον Μπισε! Που δεν ειναι καλος πια ουτε στην κανονικη του θεση! Και το ακομη καλυτερο δηλωνει στο τελος πως ολη τη βδομαδα το δουλευει αυτο. Εχεις τοσους παιχτες και δουλευεις τον Μπισε εκει?
Γιατι να ειναι μονιμη πρωτη επιλογη ο Μπισε?
Ποιος φταιει γ αυτο?

Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ευτυχώς από αυτά που μαθαίνω δεν λογίζεται ο Γκαρσία για πρώτος.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν θα βοηθησει η αλλαγη προπονητη. Θα γίνουμε ακόμα χειρότεροι. Ο Λουτσι θα μεινει μεχρι τέλος σεζόν. Να κλεισει αυτή η συζήτηση.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σε ξεφτιλισε ο Γιοβάνοβιτς.
Μέχρι να καταλάβεις τι σου έκανε έφαγες δύο γκολ και άλλες τόσες ευκαιρίες.
Σε παραδέχομαι όμως δεν ξέχασες να βάλεις τον μπίσεσβαρ...αυτή τη φορά σέντερ φορ
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Μακρια ολοι οι πρώην. Ας ψαξουν να βρουν εναν προπονητη να μπορει να τρεξει το προτζεκτ. Εναν συγχρονο εξυπνο προπονητη

Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

HARISPAOK83 έγραψε:
Asimos έγραψε:Ρε μλκς, ήρθε η ώρα να κάνουμε σοβαρή συζήτηση για τον υπεύθυνο της σημερινής ήττας. Όχι επειδή δεν τον γουστάρουμε και θέλουμε τον Γκαρσία στη θέση του, ας πούμε, αλλά γιατί όντως έχει μερίδιο ευθύνης.

Ξεκινησε το ματς με τον Βιειρινια π ξερει οτι βγαζει με το ζορι 45λεπτο, και ειναι και αδυναμος αμυντικά. Στο πρώτο ημιχρονο του βγηκε γιατί ο Βιειρινια ειχε ανασες και μαρκαρε τον Μπερναρντ.
Ο Γιοβανοβιτς π ξερει εριξε στο δευτερο τον αιτορ πανω στον κουρασμενο Βιειρινια και του πηρε τα σωβρακα. Πως αντεδρασε σ αυτο? Δεν αντεδρασε.
Τραυματιστηκε ο Ολιβειρα και εβαλε τον Μπισε φορ. Τον Μπισε! Που δεν ειναι καλος πια ουτε στην κανονικη του θεση! Και το ακομη καλυτερο δηλωνει στο τελος πως ολη τη βδομαδα το δουλευει αυτο. Εχεις τοσους παιχτες και δουλευεις τον Μπισε εκει?
Γιατι να ειναι μονιμη πρωτη επιλογη ο Μπισε?
Ποιος φταιει γ αυτο?

Γιατί μου γράφεις κάτι που είδα και με ρωτάς να σου απαντήσω κάτι που δεν ξέρω;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπισε φορ ενω εχει τον μικρο στον παγκο που απλα μπορουσε να του δωσει ευκαιρια. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”