Π.Α.Ο.Κ. - Β@ζελος - 2/10/22 - 21:30 Novasports
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Β@ζελος - 2/10/22 - 21:30 Novasports
Δεν είναι πέναλτι. Αφού δεν τον βρήκε ρε συ.nunies4 έγραψε:Συγνώμη ο ΒΑΡ τον κάλεσε γιατί έχει αντίθετη άποψη;;; Σοβαρά!;;

- HARISPAOK83
Τωρα μας κλεβουν ΜΕ βαρ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- toliskar1926
Δε θα περιμένω το αποτέλεσμα να εκφράσω τον προβληματισμό μου.. Δεν τιμούν οι φετινές εμφανίσεις ούτε τον Λουτσέσκου με τα κολλήματα σε παλαίμαχους και την ανικανότητα να παρουσιάσει κάτι σοβαρό και αντάξιο της φήμης του αν δεν είναι όλη η 11αδα με μισθούς εκατομμυρίου, ούτε τον Μπότο που έχει αφήσει την ομάδα με τρύπες όζοντος στα ακραία μπακ, στο φορ και στο δεκάρι από το πρώτο καλοκαίρι επί θητείας του.
Είναι αδιανόητη η έλλειψη ποδοσφαιρικής λογικής σε ομάδα με υπεραρκετό μπάτζετ, ντεμέκ φτασμένο τεχνικό διευθυντή και έμπειρο προπονητή. Δεν έβαλε ο Ιβάν τον Τάκη, τον Σάκη και τον Λάκη να τρέξουν την ομάδα, πλήρωσε κ έφερε υποτίθεται ποδοσφαιρανθρώπους και τους πληρώνει αδρά και παρουσιάζουν αυτό το σύνολο που έχει να προσφέρει τι; Build up και passing game; Απίθανα πράγματα ειλικρινά.
Είναι αδιανόητη η έλλειψη ποδοσφαιρικής λογικής σε ομάδα με υπεραρκετό μπάτζετ, ντεμέκ φτασμένο τεχνικό διευθυντή και έμπειρο προπονητή. Δεν έβαλε ο Ιβάν τον Τάκη, τον Σάκη και τον Λάκη να τρέξουν την ομάδα, πλήρωσε κ έφερε υποτίθεται ποδοσφαιρανθρώπους και τους πληρώνει αδρά και παρουσιάζουν αυτό το σύνολο που έχει να προσφέρει τι; Build up και passing game; Απίθανα πράγματα ειλικρινά.
Τι λέτε ρε , δεν ξέραμε ότι δεν πήρε φορ ο ΠΑΟΚ επειδή αποκλείστηκε. Σώπα.
Όλοι οι άλλοι που αποκλειστηκαν γιατί πήραν, ε τα κορόιδα, σιγά τη σημαντική θέση
Όλοι οι άλλοι που αποκλειστηκαν γιατί πήραν, ε τα κορόιδα, σιγά τη σημαντική θέση
Ήταν αόρατος μάλλονnunies4 έγραψε:Πώς γίνεται να μην τον βρίσκει;;;;;;
Έχει χρόνο ακόμα τουλάχιστον την ισοφάριση.. Δεν γίνεται να χάσουμε από τα κουνέλια.
Δεν πως έπεσε και ο Κωνσταντελιας. Μετά δεν διαμαρτυρηθηκε καθόλου. Αυτό δεν σε βάζει σε σκέψεις;nunies4 έγραψε:Πώς γίνεται να μην τον βρίσκει;;;;;;

Ευτυχώς που στον πάγκο στο 1ο ήσουν εσύ και παίζαμε μπάλα. Στο 2ο έφυγες και χάσαμε.Dimg4 έγραψε:Δικαιοτατο ως τωρα. Εργο λουτσεσκου το δευτερο ημιχρονο. ΦΟΡ ΜΠΙΣΕ ΡΕ;;;;
- HARISPAOK83
Οι αλλοι δεν εχουν δει το εργακι ηδη μια φορα. Ο Ιβαν δεν ξεχναει την προηγουμενη. Του ζητησε ευρωπαικη καταξιωση και οχι τουρισμο. Δεν θα βαλει την ομαδα μεσα ΞΑΝΑ για να το παιξει ο Λουτσεσκου μπρουκλης στο πρωτάθλημα χωρις ευρωπη.
Κοπηκαν τα γουστα. Περνας βγαζεις χρημα σπαταλας. Δεν περνας? Βγαλτα περα μ οσους εχεις προπονηταρα
Κοπηκαν τα γουστα. Περνας βγαζεις χρημα σπαταλας. Δεν περνας? Βγαλτα περα μ οσους εχεις προπονηταρα
Κλαψτε κι αλλο εδω μεσα να φυγουν ολοι, δεν βλεπετε τι γινετε μην μας γυρνατε αλλο τα μυαλα