Αφού είναι επικίνδυνος και πρέπει να παραιτηθεί, δεν διαβάζεις τι γράφουν τα παιδιά;PAOK_Antarctica έγραψε:Έχει και στην Κ15 ένα φορ κανόνι, δεν το βάζει ο κομπλεξικος.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Αφού είναι επικίνδυνος και πρέπει να παραιτηθεί, δεν διαβάζεις τι γράφουν τα παιδιά;PAOK_Antarctica έγραψε:Έχει και στην Κ15 ένα φορ κανόνι, δεν το βάζει ο κομπλεξικος.
μα αυτο περιμενουν..apple64 έγραψε:Κερδίζαμε... σχετική ησυχία στο forum.
Χάνουμε... χαμός στα post.
Οπαδοί που κράζουν μόνο.
Το λυπηρό είναι που φωνάζουν "γιατί δεν βάζει τον γκορντετζιανι" αντί να φωνάζουν "ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΡΝΤΕΤΣΙΑΝΙ".Tolaros έγραψε:Με Τσαουση και Λυρατζη παίζουμε ρε μαλακες, με Τσαουση και Λυρατζη.
Και θα μπει ο Γκορτεζιανι και ο Κωνσταντελιας.
Πού ζούμε ρε μαλακες, στο 2006 γυρίσαμε?
Θα ελεγε κανεις οτι οταν κερδιζαμε δεν ειχε τελειωσει ακομα το ματς, ενω τωρα ειμαστε στο 90’… δεν ξερω ισως αυτος να ειναι ο λογοςapple64 έγραψε:Κερδίζαμε... σχετική ησυχία στο forum.
Οπαδοί που κράζουν μόνο.
Να έχανα από μι α καλύτερη να ειμασταν ήσυχοιDimitrisou έγραψε:μα αυτο περιμενουν..apple64 έγραψε:Κερδίζαμε... σχετική ησυχία στο forum.
Οπαδοί που κράζουν μόνο.
Βλέπεις την 11αδα του ΠΑΟΚ και πιστεύεις το 2ο.HARISPAOK83 έγραψε:Απο ενα σημειο και μετα το ερωτημα ειναι κατα ποσο το ροστερ ειναι χαμηλης ποιοτητας ή ο προπονητης το κανει να δειχνει τοσο αθλιο και αδειο ποιοτικα .
Εγω τεινω να πιστεψω το δευτερο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία σε αγώνα που θέλεις γκολ να παίζεις χωρίς ΦΟΡ και ενώ έχεις έστω και άπειρο τέτοιον στον πάγκο! Ούτε κάποιος άσχετος με το άθλημα δεν θα είχε προβεί σε τέτοια κίνησηPAOK_Antarctica έγραψε:Θα μπει ο μικρός και θα κάνει χατ τρικ, όπως έκανε ο κουτσιας με την Λέφσκι.
Καθένας με τα κολλήματα του.
Για ηρέμησε σε παρακαλώ, σε αυτό το φόρουμ δεν χωράει η κοινή λογικήPAOK_Antarctica έγραψε:Το λυπηρό είναι που φωνάζουν "γιατί δεν βάζει τον γκορντετζιανι" αντί να φωνάζουν "ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΡΝΤΕΤΣΙΑΝΙ".Tolaros έγραψε:Με Τσαουση και Λυρατζη παίζουμε ρε μαλακες, με Τσαουση και Λυρατζη.
Και θα μπει ο Γκορτεζιανι και ο Κωνσταντελιας.
Πού ζούμε ρε μαλακες, στο 2006 γυρίσαμε?
Δεν ειδα την σημερινη ενδεκαδα φιλε μ και κατεληξα στο δευτερο. Ειδα την ενδεκαδα μεσα στη βουλγαρια με την Λεφσκι και κατεληξα. Καταφερε να χασει απο το βουλγαρικο χωριο γ αυτο σημερα παιζεις μ αυτους. Αλλα οκ θελει τον Νειμαρ για να κερδισεις τους Βουλγαρους. Δεν κανουν αυτοι π εχουμε.Tolaros έγραψε:Βλέπεις την 11αδα του ΠΑΟΚ και πιστεύεις το 2ο.HARISPAOK83 έγραψε:Απο ενα σημειο και μετα το ερωτημα ειναι κατα ποσο το ροστερ ειναι χαμηλης ποιοτητας ή ο προπονητης το κανει να δειχνει τοσο αθλιο και αδειο ποιοτικα .
Εγω τεινω να πιστεψω το δευτερο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι μεγάλη μπαλαδοφατσα.
Αντε να έρθει άλλος να σαρώσουμε με τον Τσαουση επιτέλους και τον Μπραντον. Γιατί αυτός θα έπαιζε σήμερα