Απλά δεν είχα ξαναδεί παιχνίδι τους από τον τελικό και με το 5/5 και την πάρλα για πρωτάθλημα πίστεψα ότι ήταν όντως βελτιωμένος.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτός είναι ο βαζελος.Afanas έγραψε:
μέτριος ο βάζελος πάντως σήμερα
Όπως στον τελικό.
Π.Α.Ο.Κ. - Β@ζελος - 2/10/22 - 21:30 Novasports
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Β@ζελος - 2/10/22 - 21:30 Novasports
Το καλύτερο μας ημίχρονο. Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά τουλάχιστον στην Τούμπα, φαινόμαστε ελαφρώς καλύτεροι. Ναρει, Νταντας, Νασμπεργκ και Κοταρσκι πολύ καλές μεταγραφές. Έχουμε πει πολλές φορές για τα λάθη του Μποτο αλλά αυτοί οι 4 κερδίζουν θέση στην εντεκάδα. Μπράβο και στον Ραζβαν για αυτό που βλέπουμε σήμερα. Ένα ακόμα γκολ θέλει να το κλειδώνουμε.
- Darklord5467
Kotarski,Dantas,Narey πολύ καλοί αλλά μου αρέσουν ως τώρα και Nasberg,Augusto,ο αρχηγός,φυσικά ο Ingi,πολύ ξύλο για Nelsona,ακόμη ο Adrija συμπαθητικός αν και εκτός θέσης,Kurtic έτσι κι έτσι...Λύρα ματιαγμένος!
Eπιτελους 2 κοκκινομαγουλοι (βορειοευρωπαιοι) στα στοπερ.
Εχουμε κ 2 Ελληνες βεβαια κορυφαιους
Εχουμε κ 2 Ελληνες βεβαια κορυφαιους
Κι εμένα μ αρέσει ο Ολιβέιρα σήμερα, παλεύει πολύ.
Κάποιες στιγμές οι πάσες που κάνουμε υπό πίεση είναι εντυπωσιακές. Και μου αρέσει ο ανεβασμένος ο ζιφκο. Ο Κοταρσκι πολύ καλός επίσης, ο Νασμπεργκ όπως ανέφεραν έχει καλά στοιχεία αλλά νομίζω δυσκολεύεται λίγο με Σποραρ.
Ο βαζελος καλός είναι, αλλά εμεις σήμερα καλύτεροι. Πάμε για το δεύτερο ημίχρονο.
Κάποιες στιγμές οι πάσες που κάνουμε υπό πίεση είναι εντυπωσιακές. Και μου αρέσει ο ανεβασμένος ο ζιφκο. Ο Κοταρσκι πολύ καλός επίσης, ο Νασμπεργκ όπως ανέφεραν έχει καλά στοιχεία αλλά νομίζω δυσκολεύεται λίγο με Σποραρ.
Ο βαζελος καλός είναι, αλλά εμεις σήμερα καλύτεροι. Πάμε για το δεύτερο ημίχρονο.
- iremidynami 4+
πολυ καλη η ομαδα ως τωρα,απεναντι σε αμυνα 11 παικτων.
σαν μικρη ομαδα ο βαζελος,περιμενει την αντεπιθεση,οπου βρισκει κενα με διαγωνιες μπαλιες στο δεξι μας μπακ,που ειναι συνηθως εκτος θεσης,ετσι εκανε δυο φασεις,τιποτε αλλο ως τωρα.
καλος ο νασμπεργκ,αν και τρακαρισμενος.πρεπει να συνηθισει την τουμπα.
πολυ καλος ο αρχηγος,και ο αουγκουστο ,που δεν τον ηθελα αλλα σημερα ειναι καλος,να τα λεμε ολα.
αν δωσουν περισσοτερα ναρει κ ζιφκο , θα τους πατησουμε.
κοταρσκι γιγαντας.
μας επρηξαν οι αρδ της νοβα με την αναπτυξη του βαζελου,ποιος βγαινει πρωτος στα χαφ τους,ποιος μετα,που παιζει ο μπερναρ,ας τους πει καποιος ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑς ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΡΝΑΡ!!!
σαν μικρη ομαδα ο βαζελος,περιμενει την αντεπιθεση,οπου βρισκει κενα με διαγωνιες μπαλιες στο δεξι μας μπακ,που ειναι συνηθως εκτος θεσης,ετσι εκανε δυο φασεις,τιποτε αλλο ως τωρα.
καλος ο νασμπεργκ,αν και τρακαρισμενος.πρεπει να συνηθισει την τουμπα.
πολυ καλος ο αρχηγος,και ο αουγκουστο ,που δεν τον ηθελα αλλα σημερα ειναι καλος,να τα λεμε ολα.
αν δωσουν περισσοτερα ναρει κ ζιφκο , θα τους πατησουμε.
κοταρσκι γιγαντας.
μας επρηξαν οι αρδ της νοβα με την αναπτυξη του βαζελου,ποιος βγαινει πρωτος στα χαφ τους,ποιος μετα,που παιζει ο μπερναρ,ας τους πει καποιος ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑς ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΡΝΑΡ!!!
- PAOK_Antarctica
2η φάση μέσα σε 2 λεπτά στην πλάτη του Αντρέ. Δεν το διαβάσαμε ποτέ
-
Μπήκαμε με τουπε πάσα πάσα ο φάγαμε από τον αχωνευτο.
- hasio_john
Με το ζόρι θα εξαφανίσουν το πρώτο καλό ημίχρονο...
- northernlights
- HARISPAOK83
Ε όχι και γκαντεμια. Ο Γιοβανοβιτς αλλαξε πλευρα τον Αιτορ και εβγαλε γκολ. Αναμενομενο να χτυπησει την πλευρα του Βιειρινια.
Πρεπει να μπει Τσαουσης ή να κατσει πισω ο αρχηγος...
Κριμα γιατι τους εχουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρεπει να μπει Τσαουσης ή να κατσει πισω ο αρχηγος...
Κριμα γιατι τους εχουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk