Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από dragon »

Ρε ντιμ μιλάς εσυ για ειρωνεία;;;
Τεσπα ουτε εγώ προφανως ειμαι υπεύθυνος για το τι καταλαβαίνεις.
Σε ρωτάω λοιπόν όσο πιο απλά μπορώ
Θεωρείς ότι ζουμε σε πατριαρχικη κοινωνία;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

beyes4 έγραψε:Ειμαι σίγουρος ότι αν στις τουαλέτες της νεας Τουμπας υπήρχε τετοια φωτογραφία,θα είχε ξεσηκωθει το σύμπαν,θα ηταν μόνιμο θέμα συζήτησης στα σκουπίδια της τβ και στο ιντερνετ,ακομη και το οπεν θα ακολουθουσε αυτη τη γραμμη.Τωρα ειναι απλά καθημερινή.

Μην εισαι τόσο σίγουρος. Για το φασίστα με το τυμπανο κουβέντα δεν γίνεται
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Immemoric έγραψε:Πο ρε φίλε δεν βαρέθηκες να λες σαχλαμάρες; Ελεος λολ
"λολ"? καλη συνεχεια φιλε :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

dragon έγραψε:Ρε ντιμ μιλάς εσυ για ειρωνεία;;;
Τεσπα ουτε εγώ προφανως ειμαι υπεύθυνος για το τι καταλαβαίνεις.
Σε ρωτάω λοιπόν όσο πιο απλά μπορώ
Θεωρείς ότι ζουμε σε πατριαρχικη κοινωνία;
Ναι, σε ειρωνευτηκα καπου και δεν το ξερω? Τι σημαινει μιλαω εγω για ειρωνια?
Τεσπα, ναι υπαρχει ακομα εντονο το πατριαρχικο στοιχειο ΑΛΛΑ ειναι μεγαλη κουβεντα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Τσαμπα μαλωνετε παιδες. Αν ισχυει η φωτο ειναι τερμα αισθητικα κακογουστη. Επισης ας βαζαν κανα λιβαδι με χορταρια να ανοιγει και το ματι σου. Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν μπορουν οταν τους βλεπουν.

Στα αλλα θεματα που ανοιγετε ας μην μιλησουμε καλυτερα καθοτι ζουμε σε πραγματικα περιεργες εποχες.
Πολιτακαλυ κορεκτ και παπαριες. Σε λιγο ουτε να εκφραστουμε δεν θα μπορουμε πλεον. Αντι να προσεχουμε τι λεμε θα προσεχουμε το πως θα το λεμε μην στεναχωρεθει καποιος.

Υ.Γ. Αραγε στις γυναικιες τουαλετες εχει τιποτα τυπους να κανουνε φατσουλες? Πισω απο την πορτα και μπροστα απο την λεκανη?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και ρωταω εγω εσενα, μια ηλιθια αφισα πιστευεις θα φτιαξει βιαστη?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Totem_pk έγραψε:Τσαμπα μαλωνετε παιδες. Αν ισχυει η φωτο ειναι τερμα αισθητικα κακογουστη. Επισης ας βαζαν κανα λιβαδι με χορταρια να ανοιγει και το ματι σου. Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν μπορουν οταν τους βλεπουν.

Στα αλλα θεματα που ανοιγετε ας μην μιλησουμε καλυτερα καθοτι ζουμε σε πραγματικα περιεργες εποχες.
Πολιτακαλυ κορεκτ και παπαριες. Σε λιγο ουτε να εκφραστουμε δεν θα μπορουμε πλεον. Αντι να προσεχουμε τι λεμε θα προσεχουμε το πως θα το λεμε μην στεναχωρεθει καποιος.

Υ.Γ. Αραγε στις γυναικιες τουαλετες εχει τιποτα τυπους να κανουνε φατσουλες? Πισω απο την πορτα και μπροστα απο την λεκανη?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Immemoric έγραψε:Πο ρε φίλε δεν βαρέθηκες να λες σαχλαμάρες; Ελεος λολ
Ξαναρωταω επιστημονα, θεωρεις οτι δεν υπαρχει σεξουαλικοποιηση στον αντρα? Δεν βιαζονται η κακοποιουνται αντρες?
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Πες μας πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες κακοποιούνται. Με αριθμούς. Και πόσοι από αυτούς τους άντρες είναι στρεητ. Για ανήλικες μιλάμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ασε τις τριπλες, αυτα σε αλλες πλατφορμες. Σεξουαλικοποιουνται η οχι? Κανεις δε μιλησε για αριθμους, αλλο εγραψες πριν
Miles

Δημοσίευση από Miles »

joshua έγραψε:Μια φωτογραφια στην οποια μαλιστα ειναι ο αντρας αυτος που αντικειμενοποιειται...Ολα τα υπολοιπα που αναφερθηκαν ειναι πολυ σημαντικα, αλλα ασχετα της αφορμής η οποια ηταν απλα μια επιτομη κακογουστιας.
Οι φωτογραφίες απευθύνονται στους άντρες, άρα τον υποκειμενοποιούν :mrgreen: (ελπίζω να μην σε μπέρδεψα :lol: ). Το αντικείμενο είναι η γυναίκα που συνδέεται με όλους τους τρόπους με το πουλί μας - ούτε για κατούρημα δεν μπορούμε να πάμε ήσυχοι... :lol:
Οι φωτό είναι υποτιμητικές για τις γυναίκες, μην το συζητάμε τζάμπα, δηλαδή περιμένετε μια γυναίκα να μπει εδώ να το πει για να πειστείτε;
Το ότι κάποιους από τους άνδρες εδώ δεν τους ενοχλεί και δεν το εκλαμβάνουν σεξιστικά είναι, από την πλευρά μου, απολύτως κατανοητό. Ναι, δεν είναι υποχρεωτικό να τους ενοχλεί όλους.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4 έγραψε:Και ρωταω εγω εσενα, μια ηλιθια αφισα πιστευεις θα φτιαξει βιαστη?

Μια τέτοια αφίσα θα δείξει κ μέσα από τις αντιδράσεις μας η όχι ,που βρισκόμαστε ως κοινωνία. Παράδειγμα το τραγούδι του Ζαμπέτα για "τον σκυλο τον αράπη τον ταμ ταμ" δεν θα κάνει κάποιον ρατσιστή αλλά θα μας δώσει να καταλάβουμε από τις αντιδράσεις σε τι κοινωνία ζουμε κ ποσο σοβαρά λαμβάνουμε υπόψη μας εξαιρετικά σημαντικά θέματα. Δεν είναι ένα ηλίθιο τραγούδι είναι ένα τραγούδι που ξερνάει ρατσισμό. Έτσι κ η αφίσα δεν είναι μια ηλίθια αφίσα είναι μια αφίσα που ξερνάει σεξισμό κ δυναμώνει την άποψη ότι ζουμε σε έντονη πατριαρχικη κοινωνία.

Υ. Γ. Αν είχε παιδακια η αφίσα θα σε πειραζε;
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Immemoric έγραψε:Πες μας πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες κακοποιούνται. Με αριθμούς. Και πόσοι από αυτούς τους άντρες είναι στρεητ. Για ανήλικες μιλάμε.

Στη Νορβηγία οι άνδρες που κακοποιούνται είναι περιπου διπλάσιοι από ότι οι γυναίκες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Grigorios_PAOK έγραψε:
Immemoric έγραψε:Πες μας πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες κακοποιούνται. Με αριθμούς. Και πόσοι από αυτούς τους άντρες είναι στρεητ. Για ανήλικες μιλάμε.

Στη Νορβηγία οι άνδρες που κακοποιούνται είναι περιπου διπλάσιοι από ότι οι γυναίκες
:pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

dragon έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Και ρωταω εγω εσενα, μια ηλιθια αφισα πιστευεις θα φτιαξει βιαστη?

Μια τέτοια αφίσα θα δείξει κ μέσα από τις αντιδράσεις μας η όχι ,που βρισκόμαστε ως κοινωνία. Παράδειγμα το τραγούδι του Ζαμπέτα για "τον σκυλο τον αράπη τον ταμ ταμ" δεν θα κάνει κάποιον ρατσιστή αλλά θα μας δώσει να καταλάβουμε από τις αντιδράσεις σε τι κοινωνία ζουμε κ ποσο σοβαρά λαμβάνουμε υπόψη μας εξαιρετικά σημαντικά θέματα. Δεν είναι ένα ηλίθιο τραγούδι είναι ένα τραγούδι που ξερνάει ρατσισμό. Έτσι κ η αφίσα δεν είναι μια ηλίθια αφίσα είναι μια αφίσα που ξερνάει σεξισμό κ δυναμώνει την άποψη ότι ζουμε σε έντονη πατριαρχικη κοινωνία.

Υ. Γ. Αν είχε παιδακια η αφίσα θα σε πειραζε;
:shock: πας καλα ρε φιλε? βαζεις στην ιδια μοιρα ενηλικες με παιδακια?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”